Μα με την προσωπικότητά σου θα δώσεις αποδείξεις, τύπε...
Δε χρειάζεται να ζοριστείς![]()
άσε που δεν μου αρέσει το ζόρι κιόλας
Μα με την προσωπικότητά σου θα δώσεις αποδείξεις, τύπε...
Δε χρειάζεται να ζοριστείς![]()
ωραια τοτε μην μιλαμε για ιεροδουλες γιατι ειμαστε εκτος θεματος!Αυτές που λες φίλε μου, γνωρίζω ότι υπάρχουν αλλά δε γνωρίζω καμία προσωπικά ...
Δεν γίνεται δηλαδή, γιατί γιατί ο κύκλος μου είναι άλλος, και ταίρι ο καθένας βρίσκει από τον κύκλο του...
γενικα πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να κανεις μια σοβαρη σχεση με αλοδαπο/αλλοδαπη... αλλο πραγμα ειναι απλα να βγαινετε και να περνατε καλα και αλλο πραγμα μια σοβαρη σχεση και να ζησετε μαζι....
γενικα πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να κανεις μια σοβαρη σχεση με αλοδαπο/αλλοδαπη... αλλο πραγμα ειναι απλα να βγαινετε και να περνατε καλα και αλλο πραγμα μια σοβαρη σχεση και να ζησετε μαζι....
Ναι καλε μου δεν αντιλλεγω ,το εχω διαβασει,διαβαστε ολοι προσεκτικα τι γραφω στην αρχη του θρεντ ΓΡΑΦΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ουτε ρωσιδες λεω ουτε πορνες ΑΝΑΦΕΡΩ!!!
αμα πηγαινεις μς βαση τα ποστ την πατησες σε λιγο το θεμα μπορει να γυρισει και στα αυτοκινηταΝαι καλε μου δεν αντιλλεγω ,το εχω διαβασει,
αλλα με αφορμη τα τελευταια ποστ των παιδιων το εγραψα !
οκ το ιδιο ειπα σε ολους!!!Ναι καλε μου δεν αντιλλεγω ,το εχω διαβασει,
αλλα με αφορμη τα τελευταια ποστ των παιδιων το εγραψα !
Γιατι ρε μπουμπου το λες αυτο ?γενικα πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να κανεις μια σοβαρη σχεση με αλοδαπο/αλλοδαπη... αλλο πραγμα ειναι απλα να βγαινετε και να περνατε καλα και αλλο πραγμα μια σοβαρη σχεση και να ζησετε μαζι....
αμα πηγαινεις μς βαση τα ποστ την πατησες σε λιγο το θεμα μπορει να γυρισει και στα αυτοκινητα![]()
![]()
εχουμε το χαρισμα να ξεφευγουμε παντα απο το θεμα
Ετσι είναι η ζωή..άλλοι είναι αξιοπρεπείς και μερακλήδες και άλλοι ζήτουλες και υπουλοι.Τουλάχιστον εγώ είμαι ανοιχτά χαρτια.Βαλές και άσσος. Σπαθί πάντα!
ΕΙΧΕΣΓιατι ρε μπουμπου το λες αυτο ?
Τρια χρονια σχεση με Γαλλο ειχα και μια χαρα ειμασταν .
δεν εχεις γνωρισει εμενα γι αυτο το λεςγενικα πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να κανεις μια σοβαρη σχεση με αλοδαπο/αλλοδαπη... αλλο πραγμα ειναι απλα να βγαινετε και να περνατε καλα και αλλο πραγμα μια σοβαρη σχεση και να ζησετε μαζι....
μπα δεν νομιζω.. ρε σεις θα σας πω την επμερια μου.. δλδ εγω ειμαι ρωσιδα και ειναι γνωστο σε ολους πιστευω. Εχω μεγαλωσει με πατιναζ, σκι, θεατρο, ρωσικες ταινιες, κομουνισμο κλπ. Ο αλλος ( δεν με νοιαζει απο που θα ειναι) εχει μεγαλωσει αλιος, σε διαφορετικο περιβαλλον. Οταν θελω να βλεπω ρωσικα καναλια αυτος πχ θελει να βλεπει γερμανικες ειδησεις. Οταν θελω να φαω κατι ρωσικο αυτος θελει να φαει το δικο του. Εγω θελω να δω πατιναζ και ο αλλος πχ ποδοσφαιρο (με αυτο το αθλημα εχει μεγαλωσει). Πολλες δυσκολιες ειναι ρε παιδια. Και μην μου λετε οτι ολ'αυτα ειναι λεπτομεριες... λεπτομεριες ειναι αλλα οταν αρχιζεις να συζεις με καποιον αλιος τις βλεπεις τις λεπτομεριες....πιο σταθεροι ειναι οι γαμοι διαφορετικων εθνικοτητων ξερω
δεν εχεις γνωρισει εμενα γι αυτο το λες![]()