Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 501K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Τί να λέμε τώρα...Ξενερώνεις τη ζωή σου μόλις βλέπεις τι τυπάκια σέρνουνε από τη μύτη για να καλύψουν τις ανασφάλεις και την κόμπλα τους :2funny:
Το γελοίο είναι ότι ούτε αυτούς καταφέρνουν να ικανοποιήσουνε και οι κακομοίρηδες τρέχουνε στα μπουρδέλα και στα μασατζήδικα :2funny:
Αληθεια ποιος ο λογος να υπαρχουνε μπουρδελα μασατζιδικα ct και λοιπα, αφου οι Ελλεηνιδες ειναι πανεμορφες, δεκτικες στο φλερτ, και ακομη και σαν παντρεμενες ειναι ιδανικες συζυγοι?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ακόμα μια μελαγχρινή Ρωσσίδα  :sunglasses: :sunglasses:

Συνημμένα

• 1271411508_4.jpg
    1271411508_4.jpg
    1,3 KB · Εμφανίσεις: 20

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
κλαααααψτεεεεεεε Ελλεηνιδες

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αληθεια ποιος ο λογος να υπαρχουνε μπουρδελα μασατζιδικα ct και λοιπα, αφου οι Ελλεηνιδες ειναι πανεμορφες, δεκτικες στο φλερτ, και ακομη και σαν παντρεμενες ειναι ιδανικες συζυγοι?

Για να πω την αμαρτία μου, τα καλύτερα γαμήσια τα έκανα με Ελληνίδα, αρκετα παλιότερα και μεγαλύτερη από μένα, αλλά τις υπόλοιπες γκόμενές μου (αν και πιο εμφανίσιμες) τις άφηνε ΠΟΛΥ πίσω στο συγκεκριμένο τομέα...
Νομίζω ότι είναι θέμα τύχης, σε τί γκόμενα θα πέσεις δηλαδή, και χημείας στο κρεβάτι το θέμα  :boobies:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

α ρε μεμο πετας κατι παντοφλες ωρες ωρες, λες και δεν εισαι ελληνας και δε ξερεις το γιατι  :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ένα μελαγχρινάκι ακόμα  :sunglasses: :sunglasses:

Συνημμένα

• Russian-girls2.jpg
    Russian-girls2.jpg
    30,2 KB · Εμφανίσεις: 25

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Έχετε γινει τουλάχιστον γραφικοί με τις φωτογραφίες με εξαίρεση τις 2 τελευταίες σελίδες που είναι κούκλες .
Τι χοντρομούρες θεε μου,τι βλαχάρες..Κάποτε που εργαζόμουν με πολλές Ρωσσίδες και Ουκρανές θυμάμαι όλες προσπαθούσαν να κάνουν το κατάλληλο βάψιμο ωστε να μην φαίνονται τόσο μεγάλα τα μάγουλα τους και τα προγουλάκια τους.Ειδικά οι ξανθούλες με το λευκό δέρμα ήταν σαν τις γκόμενες απο το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι " που θα θυμούνται και τα πουρά του site.Τα σώματα των περισσότερων είναι πανέμορφα με υπέροχες αναλογίες.Τα πρόσωπα όμως έχουν αυτή την γαλατίλα,μπουρτζοβλαχίλα και αυτό το αγελαδίσιο βλέμμα που υπνωτίζει γάιδαρο.Χαχα τι μου θυμίσατε με τις φωτογραφίες σας μπουρδελιάρηδες?Να'στε καλά..και οι παλιές συναδελφισσες μου όπου και να'ναι τα κορίτσια ,να'ναι καλά.

Οι μπουρδελιάρηδες γνώρισαν μια ρώσσικη τρύπα και έχασαν τον κόσμο.Μια τρύπα που παρακαλάει για πούτσα επειδή στην χώρα της δεν μετράει κάστανο ήρθε στο Ελλάντα να πουλήσει μαγκιά.Το ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε κι εμείς οι Ελληνίδες στην Ρωσσία.Σκάστε μύτη στην Ρωσσία κορίτσια να δείτε πούτσες να παραμιλάνε στο πέρασμα σας..όσο πιο μελαχροινές  και πιο μεσογειακές είστε τόσο αμόκ παθαίνουν οι Ρώσσοι.Τις έχουν σιχαθεί τις λιγούρες εκεί.Συμφεροντολόγες,ανεκτικές σε σημείο που βαριέσαι βρε αδερφέ..(αυτό που λένε η Ρωσσίδα στηρίζει τον άντρα...χαχαχα ανέχεται τα πάντα χρυσά μου αρκεί να τον παντρευτεί,γι'αυτό και τον στηριζει η συμφεροντολόγα).
Εάν δεν έχουν παντρευτεί μέχρι τα 25 ,τις πάνε για απόσυρση και γενικά τις έχουν για τον πούτσο  οι Ρώσσοι.(ξύλο,κανένας σεβασμός γενικότερα..κτλ)
Αν καταλάβατε κορίτσια μου,η κατάκτηση της Ρωσσίδας είναι μια πανεύκολη εώς γελοία υπόθεση αρκεί να μυριστεί "σπιτικό".Φοβούνται τόσο πολύ την γεροντοκορίλα και  κάνουν-ανεχονται τα πάντα προκειμένου να μην μείνουν στο ράφι.Οπότε αγαπητές μου αφήστε τους να ασχολούνται με τις λιγούρες ..κάνει καλό και σε μάς διότι ο άντρας που θα ασχοληθεί με αυτό το είδος γυναίκας χωρίς προσωπικότητα,θα είναι και ο ίδιος ελαττωματικός χαρακτήρας .Δεν ξέρω σοβαρό άνθρωπο άνω των 40 που να έχει σοβαρή σχέση με παρακατιανές Ρωσσίδες.Για ένα πούτσο τις έχουν και συνήθως παράνομα.Οι περισσότερες είναι με παντρεμένους .Τι να πεις μαζί της?Δεν διαφωνεί πουθενά,λέει συνέχεια ναι και δεν ζηταει απολύτως τίποτα απο μια σχέση όχι επΕιδή είναι ολιγαρκής αλλά επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.Καμία προσωπικότητα,κενός εγκέφαλος,αμορφωσιά,βλαχιά,λέει σε όλα ναι μπας και τους γίνει η πολυπόθητη πρόταση γάμου.Οι ανύπαντρες 30άρες θεωρούνται η απόλυτη ντροπή και ξεφτίλα (φανταστείτε για τι επίπεδο μιλάμε).
Βαρετές γυναίκες και σαν παρέα και σαν σύζηγοι .Οι ρώσσοι τις κερατώνουν αβέρτα..Πέντε πέντε τις εχουν τις γκόμενες.Δεν αλλάζει κάτι με τα εδώ δεδομένα μας δηλαδή.Εάν βρε κουτά ήταν έτσι όπως τα λένε εδώ οι άπειροι μπουρδελιάρηδες ..τότε θα έμεναν όλοι οι Ρωσσοι πιστοί στον γάμο τους..(εφόσον θα ήταν τόσο καλλυμένοι και ευτυχισμένοι όπως παρουσιάζουν τους εαυτούς τους οι Ρωσσόφιλοι μπουρδελιάρηδες μας με τα κορίτσια τους)

Αγαπητή συμφορουμίτισσα τελειώνω εδώ ...όλοι αυτοί που ασχολούνται με δαύτες ΔΕΝ έχουν πείρα στα μουνιά.Ο καλός γαμιάς δεν εκθειάζει μουνιά ανάλογα την σημαία τους αλλά ανάλογα την ζεστασιά και την καύλα τους.Μην ασχολείστε άλλο με άπειρους κορασίδες μου.Άπειρες πούτσες ,βαρετές συζητήσεις...τραγικά γαμήσια.Αυτό το τρίπτυχο να το θυμάστε.

ΠΕΊΤΕ ΟΧΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ.

Απο τις μελαχρινοτατες(κοινως...μαυροτσούκαλα!) ελλεινιδες, με την μπολικη τριχα, και την απιστευτη ελευθερια και ανεξαρτησια(κοινώς, πως πηδαμε ψυχολογικα τον αντρα και καμαρωνουμε κιολας), καλυτερα ρωσιδούλα ξανθιά με γαλανά ματακια, με θηλυκότητα με σεβασμο στον αντρα, γιατι ξέρει ποια ειναι η θέση της! Οχι δουλικότητα, αλλα να σέβεται! Πως να το κανουμε, δεν ειναι σωστο να φτυνουμε εκει που τρωμε! Γιατι οι ελλεινιδες αυτο κανουν, εχουν ξεπερασει καθε οριο.
Οποιος γουσταρει να καυγαδιζει καθε μερα, να τρωει στη μουρη τις παραλογες απαιτησεις των ελληνιδων, ειναι ελευθερος να το κανει, κι ας πιστευει ο καημένος, ότι παίρνει 'ανωτερο προιον'!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
η γρια η κοτα ειχε το ζουμι φιλε ολες οι μικρες!!για ανατροπη και πεναλτι!

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Για να πω την αμαρτία μου, τα καλύτερα γαμήσια τα έκανα με Ελληνίδα, αρκετα παλιότερα και μεγαλύτερη από μένα, αλλά τις υπόλοιπες γκόμενές μου (αν και πιο εμφανίσιμες) τις άφηνε ΠΟΛΥ πίσω στο συγκεκριμένο τομέα...
Νομίζω ότι είναι θέμα τύχης, σε τί γκόμενα θα πέσεις δηλαδή, και χημείας στο κρεβάτι το θέμα  :boobies:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Απο τις μελαχρινοτατες(κοινως...μαυροτσούκαλα!) ελλεινιδες, με την μπολικη τριχα, και την απιστευτη ελευθερια και ανεξαρτησια(κοινώς, πως πηδαμε ψυχολογικα τον αντρα και καμαρωνουμε κιολας), καλυτερα ρωσιδούλα ξανθιά με γαλανά ματακια, με θηλυκότητα με σεβασμο στον αντρα, γιατι ξέρει ποια ειναι η θέση της! Οχι δουλικότητα, αλλα να σέβεται! Πως να το κανουμε, δεν ειναι σωστο να φτυνουμε εκει που τρωμε! Γιατι οι ελλεινιδες αυτο κανουν, εχουν ξεπερασει καθε οριο.
Οποιος γουσταρει να καυγαδιζει καθε μερα, να τρωει στη μουρη τις παραλογες απαιτησεις των ελληνιδων, ειναι ελευθερος να το κανει, κι ας πιστευει ο καημένος, ότι παίρνει 'ανωτερο προιον'!!!
:thumbsup:

Επισκέπτης
Μεμάκο μην μου ταράζεσαι ματάκια μου.Δεν σε ηρεμησε όσο έπρεπε το αλλοδαπό κορτσόπον σου.
Λοιπόν το θέμα είναι  απλό.Είπαμε και αναλύσαμε πολλές φορές το πόσο σιχαμένες είναι οι Ελληνίδες.Τέρατα,με αχαλίνωτη τριχοφυία,γεμάτες κυτταρύτιδα σαν να βλέπεις οικόπεδο με πορτοκαλιές στο Άργος,σπυριάρες,χοντρές ,σκατοχαρακτήρες,ψωνισμένες κτλ κτλ.

Αυτό που δεν είπαμε όμως είναι οτι ,εφόσον η λύση βρέθηκε αλλού,δηλαδή στις Ρωσσίδες.Ουκρανές,Ρουμάνες κτλ .,προς τι τόσος θυμός,ρατσισμός και μίσος ως προς το αηδιαστικό είδος μας?Σου έχουν μείνει απωθημένα?Ντρέπεσαι να την παρουσιάσεις στον κύκλο σου?Δεν γαμιέται καλά?Βαριέσαι απίστευτα με την πάρτυ της?Δεν έχει δεύτερο βρακί και σου δανείζεται τα δικά σου?

Αλήθεια αφού είστε τόσο ευχαριστημένοι και πλήρεις γιατί μας το επιδυκνύετε συνεχώς βρίζοντας αυτές που στην τελική δεν σας αφορούν(Ελληνίδες)?Όταν γαμάς καλά και σε γεμίζει μια σχέση συναισθηματικά ,αδιαφορείς για το τι κυκλοφορεί παραέξω και απολαμβάνεις την ζαχαρένια σου.

Μεμάκο δεν μας τα λες καλά..
Εσύ Σωτήρη δεν μας τα λες καθόλου..Μούγκα βλέπω!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Επειδή βλέπω ότι έκατσε το πράγμα θα το ανανεώσω λίγο  :sunglasses: :sunglasses:

Συνημμένα

• 1270553708_2.jpg
    1270553708_2.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 14
  • 1270553708_3.jpg
    1270553708_3.jpg
    1,3 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
βγάλτα κορίτσακι μας για να ανακουφιστείς.!!!
τουλάχιστον προσωρινά γλυτώνεις τον ψυχολόγο.
αυτό το πούτσα λούσα κ μπλακ τζακ τα λέει όλα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τουλάχιστον να έβαζες κάτι τολμηρό να μας τεκμηριώσεις την ανωτερότητα των ελληνίδων πχ. σαν  γνήσιααλλήντισσσσσα. αναμένουμε αποδείξεις
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι να σου αποδείξω μανάρι μου?Οτι είμαι μουνάρα?Για ποιόν λόγο?Όταν γουστάρω να ανεβάζω φωτογραφίες με τον κώλο μου και τις βυζάρες μου,το κάνω γιατί έτσι γουσταρω.Αρκετές φορές το κάνουν κι άλλοι αντί εμού και τις περνάτε για Ρωσσίδες :headbang:

Όσον αφορά στα πάθη μου που αναφέρθηκες (πούτσα,λούσα και Ιακωβο) προφανώς και ήταν μια ακόμα άτοπη κακία.Όλοι έχουμε τα πάθη μας..Άλλος έχει τα μπουρδέλα,άλλος τα καζίνα...άλλη γουστάρει να σπαταλάει τα λεφτά ΤΗΣ(ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ κι αγύριστα) σε πλαστικές και να φτιασιδώνεται και άλλη να κλαίγεται και να ζητιανεύει απο μια πούτσα να της δώσει λεφτά να στείλει στο καυμένο το παιδί της στην μαμά πατρίδα γιατί η δόλια η μοίρα της την έφερε στο καταραμένο Ελλάντα..

Ετσι είναι η ζωή..άλλοι είναι αξιοπρεπείς και μερακλήδες και άλλοι ζήτουλες και υπουλοι.Τουλάχιστον εγώ είμαι ανοιχτά χαρτια.Βαλές και άσσος. Σπαθί πάντα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μεμάκο μην μου ταράζεσαι ματάκια μου.Δεν σε ηρεμησε όσο έπρεπε το αλλοδαπό κορτσόπον σου.
Λοιπόν το θέμα είναι  απλό.Είπαμε και αναλύσαμε πολλές φορές το πόσο σιχαμένες είναι οι Ελληνίδες.Τέρατα,με αχαλίνωτη τριχοφυία,γεμάτες κυτταρύτιδα σαν να βλέπεις οικόπεδο με πορτοκαλιές στο Άργος,σπυριάρες,χοντρές ,σκατοχαρακτήρες,ψωνισμένες κτλ κτλ.

Αυτό που δεν είπαμε όμως είναι οτι ,εφόσον η λύση βρέθηκε αλλού,δηλαδή στις Ρωσσίδες.Ουκρανές,Ρουμάνες κτλ .,προς τι τόσος θυμός,ρατσισμός και μίσος ως προς το αηδιαστικό είδος μας?Σου έχουν μείνει απωθημένα?Ντρέπεσαι να την παρουσιάσεις στον κύκλο σου?Δεν γαμιέται καλά?Βαριέσαι απίστευτα με την πάρτυ της?Δεν έχει δεύτερο βρακί και σου δανείζεται τα δικά σου?

Αλήθεια αφού είστε τόσο ευχαριστημένοι και πλήρεις γιατί μας το επιδυκνύετε συνεχώς βρίζοντας αυτές που στην τελική δεν σας αφορούν(Ελληνίδες)?Όταν γαμάς καλά και σε γεμίζει μια σχέση συναισθηματικά ,αδιαφορείς για το τι κυκλοφορεί παραέξω και απολαμβάνεις την ζαχαρένια σου.

επειδη εγω προσωπικα γαμαω καλα  και  εχω συναισθηματικη καλυψη αν εχεις παρατηρηση δεν βριζω γιατι ουτε αυτο αξιζετε και αφου απευθηνεσε στο μεμο εμενα γιατι με ανακατευεις και γιατι μιλατε για ανατολικο μπλοκ συνεχως και δεν λετε για τον ταιβανο τυν ελληναρα που παντρευτικε και ζει στην ταιβαν οτι μας συμφερει στο ιδιο εργο θεατες!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
επειδη εγω προσωπικα γαμαω καλα  και  εχω συναισθηματικη καλυψη αν εχεις παρατηρηση δεν βριζω γιατι ουτε αυτο αξιζετε και αφου απευθηνεσε στο μεμο εμενα γιατι με ανακατευεις και γιατι μιλατε για ανατολικο μπλοκ συνεχως και δεν λετε για τον ταιβανο τυν ελληναρα που παντρευτικε και ζει στην ταιβαν οτι μας συμφερει στο ιδιο εργο θεατες!!!

1. μιλς τοσο συχνα για το ποσο θεα ειναι η γκομενιτσα, και ποσο καλα γαμας που σχεδον πειθεις για το αντιθετο

2. γιατι να πω οτιδηποτε για εναν ανθρωπο που εκανε τις επιλογες του και δεν μου πρηζει ολημερις τα φρυδια με το ποσο γαματη σχεση εχει?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τι να σου αποδείξω μανάρι μου?Οτι είμαι μουνάρα?Για ποιόν λόγο?Όταν γουστάρω να ανεβάζω φωτογραφίες με τον κώλο μου και τις βυζάρες μου,το κάνω γιατί έτσι γουσταρω.Αρκετές φορές το κάνουν κι άλλοι αντί εμού και τις περνάτε για Ρωσσίδες :headbang:

Όσον αφορά στα πάθη μου που αναφέρθηκες (πούτσα,λούσα και Ιακωβο) προφανώς και ήταν μια ακόμα άτοπη κακία.Όλοι έχουμε τα πάθη μας..Άλλος έχει τα μπουρδέλα,άλλος τα καζίνα...άλλη γουστάρει να σπαταλάει τα λεφτά ΤΗΣ(ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ κι αγύριστα) σε πλαστικές και να φτιασιδώνεται και άλλη να κλαίγεται και να ζητιανεύει απο μια πούτσα να της δώσει λεφτά να στείλει στο καυμένο το παιδί της στην μαμά πατρίδα γιατί η δόλια η μοίρα της την έφερε στο καταραμένο Ελλάντα..
στην οθονη του υπολογιστη και πισω απο αυτη ο καθις παρουσιαζη και λεει οτι θελει τουλαχισυον αυτη που ζητιανευη εχει ενα σκοπο εσεις  που μας γαμιτε γενειες ολοκληρες τι σκοπο εχετε ο χοντος κοντευη τα 100 υποκαταστηματα τα φαγατε μεχρι μια και μας αφησατε στον ασσο γιατι εσεις δεν ζητιανευετε ληστειετε χωρις να αξιζετε αλλα σας πηραμε πια χαμπαρι αυτα πεστα αλλου!!!!!γιαυτο γαμηθηκε η ελλαδα εσεις σκορπατε εκεινες μαζευουν να μια διαφορα ακομα!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
στην οθονη του υπολογιστη και πισω απο αυτη ο καθις παρουσιαζη και λεει οτι θελει τουλαχισυον αυτη που ζητιανευη εχει ενα σκοπο εσεις  που μας γαμιτε γενειες ολοκληρες τι σκοπο εχετε ο χοντος κοντευη τα 100 υποκαταστηματα τα φαγατε μεχρι μια και μας αφησατε στον ασσο γιατι εσεις δεν ζητιανευετε ληστειετε χωρις να αξιζετε αλλα σας πηραμε πια χαμπαρι αυτα πεστα αλλου!!!!!γιαυτο γαμηθηκε η ελλαδα εσεις σκορπατε εκεινες μαζευουν να μια διαφορα ακομα!!!

πως φαινεται οτι εχεις καει μαναρακι μου...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Λοιπόν το θέμα είναι  απλό.Είπαμε και αναλύσαμε πολλές φορές το[size=15pt] πόσο σιχαμένες είναι οι Ελληνίδες.Τέρατα,[/size]με αχαλίνωτη τριχοφυία,γεμάτες κυτταρύτιδα σαν να βλέπεις οικόπεδο με πορτοκαλιές στο Άργος,σπυριάρες,χοντρές ,σκατοχαρακτήρες,ψωνισμένες κτλ κτλ.

Δεν είναι τέρατα, βρε μωρό..
Μπερδεμένες και χαμένες είναι, πότε έτσι πότε γιουβέτσι, και πάντα, μα ΠΑΝΤΑ, έτοιμες να θυματοποιηθούν για χάρη του πιο απίθανου μαλάκα που μπορείς να φανταστείς...
Από τη μία λες "κρίμα το κορίτσι" όταν τη βλέπεις να τρώει τις καρπαζιές, από την άλλη λες "καλά της κάνει ο κάθε παραμύθας και τη δουλεύει, αφού το τραβάει ο οργανισμός της".
Δεν τις λες και το πιο πετυχημένο είδος γυναίκας και δε μπορείς να τις πάρεις και στα σοβαρά...

Για τις αλοδαπές που έχουν έρθει στην Ελλάδα, ας μη σχολιάσουμε καλύτερα...
Ας απολαύσουν, όσο γίνεται, κάποια παλληκάρια την ουτοπία τους ...

Εύλογα, θα σου δημιουργηθεί η απορία "και ποιές θα πάρεις στα σοβαρά;"
Η απάντηση είναι απλούστατη: Αυτές που θα ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ με τη στάση τους ότι το αξίζουν...Ξέρω κάποιες, κατά σύμπτωση Ελληνίδες....

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
1. μιλς τοσο συχνα για το ποσο θεα ειναι η γκομενιτσα, και ποσο καλα γαμας που σχεδον πειθεις για το αντιθετο

2. γιατι να πω οτιδηποτε για εναν ανθρωπο που εκανε τις επιλογες του και δεν μου πρηζει ολημερις τα φρυδια με το ποσο γαματη σχεση εχει?
δεν ανεφερα ποτε οτι η γκομενα μου ειναι θεα,οταν ανοιξα το θρεντ ανεφερα καποια πραγματα τα οποια εσεις προσωπικα δεν τηριτε,εσεις με ρωτατε εγω απανταω διαβασε τα λοια της αλιντισας το οτι γαμαω καλα το αναφερω προσωπικα σε αυτη που με ρωταει μην γενικευης και πιος σου ζητησε να πεις κατι ανταλαγη αποψεων γινετε και οποιος θελει συμετεχει δεν πιεσα κανενα με το ζορι να διαβαση και να απαντηση!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom