sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ελαμψες δια της απουσια σου εισαι καλα?Τελικά, ποιες κάθονται πιο εύκολα?
ελαμψες δια της απουσια σου εισαι καλα?Τελικά, ποιες κάθονται πιο εύκολα?
οι ρωσσιδες ρε...Τελικά, ποιες κάθονται πιο εύκολα?
αυτο εξαρταται απο τον χειρισμο της εκαστοτε γυναικος νομιζω...Τελικά, ποιες κάθονται πιο εύκολα?
Το μόνο που έχω να πω είναι πως τελικά οι κοπέλες που ποστάρετε δεν έχουν κάτι το διαφορετικό απο μας τις "κοινές θνητές".Ο Μεμος μας έβαλε κάτι ασχημόφατσες με μέτρια κορμιά και μπουτάρες,ο Αλτεκ μια εντελώς συνηθισμένη που σαν κι αυτή βλέπω χιλιάδες στους δρόμους.
Eντελώς αντικειμενικά..(Τι άλλη μαλακία θα πούνε δεν ξέρω,θα τα δω το βράδυ)εγω και η αλιντισσαΟι χοντρές ρε,ευκόλο ήταν!!!
Παμέ άλλο: βλέπω στον δρόμο μία 65ρα Ελληνίδα και μία 20ρα Ρωσσίδα,ποια είναι ομορφότερη;;;
Τελικά, ποιες κάθονται πιο εύκολα?
Σχολή Καραμανλή σε κόβω: ''σεμνά και ταπείνα''!!!Eγω και η αλιντισσα
το κακό για εσάς είναι 1)ότι αυτές που δεν έχουν ποσταριστεί από τον μεμο και τους υπολοίπους είναι έτη παρασάγγας μουναρότερες του μουναρέον από τις δικές μας μπαζόλες που τρώνει σουβλάκια σα λιγούρες στο μετρό στο γκάζι και 2) ότι πλέον πρέπει να προσανατολίζεστε στην σύμπτυξη σχέσεων με πάκηδες,αλβανά και αφγανά για να μήν πώ και σομαλά(αλλά είμαι επιεικής σε αυτή την περίπτωση καθότι είναι πολύ brutal τύποι και θα κακοπεράσετε εις τριπλούν)και μάλιστα όσο προλαβαίνετε το συντομότερον δυνατόν καθ'ότι λογω της κρίσης θα φύγουν πολλοί και μάλιστα οι πιό ωραίοι για να γίνουν ζιγγολό στην μαλαισία,την βιρμανία και την ιάβα.Και αυτό διότι για να βρείτε έλληνα όπως τον θέλετε θα ψάχνετε μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και πάλι δεν θα τον έχετε βρεί καθώς θα σας μυρίζει το ένα και θα σας ξυνίζει το άλλο.Ούστ ψωνίστρες που θέλετε και λόγο στο Bou.tv!
Καλά εσένανε ότι σου έμεινε από τα βυζιά κανόνισε να το χάσεις στις ρουλέτες και το μπλακ Τζάκ!!!Eντελώς αντικειμενικά..(Τι άλλη μαλακία θα πούνε δεν ξέρω,θα τα δω το βράδυ)
Πάω να ανηφορίσω στον ναό..αλίμονο σας μπουρδελιάρηδες έτσι και χάσω ,εσείς θα φταίτε με την μίρλα σας.Γεμίστε θετική ενέργεια το θρεντ..ΟΧΙ αλλη γκίνια γαμώ!
το κακό για εσάς είναι 1)ότι αυτές που δεν έχουν ποσταριστεί από τον μεμο και τους υπολοίπους είναι έτη παρασάγγας μουναρότερες του μουναρέον από τις δικές μας μπαζόλες που τρώνει σουβλάκια σα λιγούρες στο μετρό στο γκάζι και 2) ότι πλέον πρέπει να προσανατολίζεστε στην σύμπτυξη σχέσεων με πάκηδες,αλβανά και αφγανά για να μήν πώ και σομαλά(αλλά είμαι επιεικής σε αυτή την περίπτωση καθότι είναι πολύ brutal τύποι και θα κακοπεράσετε εις τριπλούν)και μάλιστα όσο προλαβαίνετε το συντομότερον δυνατόν καθ'ότι λογω της κρίσης θα φύγουν πολλοί και μάλιστα οι πιό ωραίοι για να γίνουν ζιγγολό στην μαλαισία,την βιρμανία και την ιάβα.Και αυτό διότι για να βρείτε έλληνα όπως τον θέλετε θα ψάχνετε μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και πάλι δεν θα τον έχετε βρεί καθώς θα σας μυρίζει το ένα και θα σας ξυνίζει το άλλο.Ούστ ψωνίστρες που θέλετε και λόγο στο Bou.tv!
Πολύ καυλά, ευχαριστώ.ελαμψες δια της απουσια σου εισαι καλα?
Τότε γιατί μας δουλεύει η αλανίτισα ότι οι Ελληνίδες απολαμβάνουν όργια στα κρεβάτια της ηδονής?οι ρωσσιδες ρε...
ειναι μουναρες κ με το που βλεπουν τους ελληνες θεους πεφτουν τ'ανασκελο!
Κι εγώ σ'αγαπώ!το κακό για εσάς είναι 1)ότι αυτές που δεν έχουν ποσταριστεί από τον μεμο και τους υπολοίπους είναι έτη παρασάγγας μουναρότερες του μουναρέον από τις δικές μας μπαζόλες που τρώνει σουβλάκια σα λιγούρες στο μετρό στο γκάζι και 2) ότι πλέον πρέπει να προσανατολίζεστε στην σύμπτυξη σχέσεων με πάκηδες,αλβανά και αφγανά για να μήν πώ και σομαλά(αλλά είμαι επιεικής σε αυτή την περίπτωση καθότι είναι πολύ brutal τύποι και θα κακοπεράσετε εις τριπλούν)και μάλιστα όσο προλαβαίνετε το συντομότερον δυνατόν καθ'ότι λογω της κρίσης θα φύγουν πολλοί και μάλιστα οι πιό ωραίοι για να γίνουν ζιγγολό στην μαλαισία,την βιρμανία και την ιάβα.Και αυτό διότι για να βρείτε έλληνα όπως τον θέλετε θα ψάχνετε μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και πάλι δεν θα τον έχετε βρεί καθώς θα σας μυρίζει το ένα και θα σας ξυνίζει το άλλο.Ούστ ψωνίστρες που θέλετε και λόγο στο Bou.tv!
οι ρωσσιδες ρε...
ειναι μουναρες κ με το που βλεπουν τους ελληνες θεους πεφτουν τ'ανασκελο!
Αντέ τράβα να σε γδύσουνε στο καζίνο,ακόμα εδώ είσαι!!!Κι εγώ σ'αγαπώ!
και αυτες μπαζα θα τις πουνε
απλα καθημερινα κοριτσια ειναι...οχι μοντελα λεμε....και αυτες μπαζα θα τις πουνε
ναι με τους νεους ενεργειακους δονητεςΠολύ καυλά, ευχαριστώ.
Είχα πάει να φέρω τα φράγκα των Ευρωπαίων και δεν είχα χρόνο να μπαίνω.
Τότε γιατί μας δουλεύει η αλανίτισα ότι οι Ελληνίδες απολαμβάνουν όργια στα κρεβάτια της ηδονής?
δε θα ντυνομουν ποτε τοσο κιτσατα!
H λουκ φοράει σταράκια με μοτίβο μπαρμπέρη?
η πρωτη θεα!η τεταρτη πολυ καλη.η τριτη αδιαφορη.η δευτερη απλα για γελια.και αυτες μπαζα θα τις πουνε
απλα καθημερινα κοριτσια ειναι...οχι μοντελα λεμε....