sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
που το μυαλο να αποφασισουν!!!Δεν μας καθονται τις λεμε καριολες. Μας καθονται, τις λεμε "ευκολες". Ε αποφασιστε πως τις θελετε!
που το μυαλο να αποφασισουν!!!Δεν μας καθονται τις λεμε καριολες. Μας καθονται, τις λεμε "ευκολες". Ε αποφασιστε πως τις θελετε!
Οι μπουτάρες της δεν κρύβονται ούτε και απο το άφθονο photoshop που έχει υποστεί η συγκεκριμένη φωτογραφία.
Μου αρέσει που όλες είστε με τον καλό λόγο για οποιαδήποτε γυναίκα, είτε Ελληνίδα, είτε πολύ περισσότερο για αλλοδαπή.
ο χοντρος πισω απο το μωρο τα χη παξη θα φυγουν τα πλατω!!!
οταν ομως λεμε καλη κουβεντα το κανετε γαργαρα.Μου αρέσει που όλες είστε με τον καλό λόγο για οποιαδήποτε γυναίκα, είτε Ελληνίδα, είτε πολύ περισσότερο για αλλοδαπή.
τα κανουμε γαργαρα και στα πετάμε στα μούτρα..οταν ομως λεμε καλη κουβεντα το κανετε γαργαρα.
τα κανουμε γαργαρα και στα πετάμε στα μούτρα..![]()
οταν ομως λεμε καλη κουβεντα το κανετε γαργαρα.
τί ολο ρε σωτηρη ????
οκ...Δυστυχώς για όλους μας (και κυρίως για τη δική σας αυτοεκτίμηση), όταν αυτό λαμβάνει χώρα, είναι αμελητέα ποσότης.
Ποσο σε στεναχωρει αυτο????
τα κανουμε γαργαρα και στα πετάμε στα μούτρα..![]()
Ετσι μπραβο....Δεν είμαι Ελλεηνίδα, οπότε, το προσπερνώ αβροχοίς ποσοί.![]()
καλυτερο ειναι να τα κανουμε κι εμεις γαργαρα και να κανουμε διαγωνισμο ποιος θα τα πεταξει πιο μακρια :![]()
το φτυσιμο το ξερω!!τί ολο ρε σωτηρη ????
παλι εκτος εισαι. πλακα κανω..
σιγα, αποπανω....καλυτερο ειναι να τα κανουμε κι εμεις γαργαρα και να κανουμε διαγωνισμο ποιος θα τα πεταξει πιο μακρια :![]()
Ετσι μπραβο....
Θα βρεξει???????
τί να εχει φαει ομως ??καλυτερο ειναι να τα κανουμε κι εμεις γαργαρα και να κανουμε διαγωνισμο ποιος θα τα πεταξει πιο μακρια :![]()
Προσεχε διοτι οπωs βλεπειs πεφουν νερα ενθεν και ενθενΟυδόλως με απασχολεί......... Εμαθα να περνάω ανάμεσα από τις σταγόνες.