Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
το κακό για εσάς είναι 1)ότι αυτές που δεν έχουν ποσταριστεί από τον μεμο και τους υπολοίπους είναι έτη παρασάγγας μουναρότερες του μουναρέον από τις δικές μας μπαζόλες που τρώνει σουβλάκια σα λιγούρες στο μετρό στο γκάζι και 2) ότι πλέον πρέπει να προσανατολίζεστε στην σύμπτυξη σχέσεων με πάκηδες,αλβανά και αφγανά για να μήν πώ και σομαλά(αλλά είμαι επιεικής σε αυτή την περίπτωση καθότι είναι πολύ brutal τύποι και θα κακοπεράσετε εις τριπλούν)και μάλιστα όσο προλαβαίνετε το συντομότερον δυνατόν καθ'ότι λογω της κρίσης θα φύγουν πολλοί και μάλιστα οι πιό ωραίοι για να γίνουν ζιγγολό στην μαλαισία,την βιρμανία και την ιάβα.Και αυτό διότι για να βρείτε έλληνα όπως τον θέλετε θα ψάχνετε μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και πάλι δεν θα τον έχετε βρεί καθώς θα σας μυρίζει το ένα και θα σας ξυνίζει το άλλο.Ούστ ψωνίστρες που θέλετε και λόγο στο Bou.tv!

Εδω βλεπετε ποσο προσπαθει η "ελληνιδα" να βρει αντρα. Και τι μεσα χρησιμοποιει. Αλλα ο πατριωτης εξαφανιστικε... :grin:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
το κακό για εσάς είναι 1)ότι αυτές που δεν έχουν ποσταριστεί από τον μεμο και τους υπολοίπους είναι έτη παρασάγγας μουναρότερες του μουναρέον από τις δικές μας μπαζόλες που τρώνει σουβλάκια σα λιγούρες στο μετρό στο γκάζι και 2) ότι πλέον πρέπει να προσανατολίζεστε στην σύμπτυξη σχέσεων με πάκηδες,αλβανά και αφγανά για να μήν πώ και σομαλά(αλλά είμαι επιεικής σε αυτή την περίπτωση καθότι είναι πολύ brutal τύποι και θα κακοπεράσετε εις τριπλούν)και μάλιστα όσο προλαβαίνετε το συντομότερον δυνατόν καθ'ότι λογω της κρίσης θα φύγουν πολλοί και μάλιστα οι πιό ωραίοι για να γίνουν ζιγγολό στην μαλαισία,την βιρμανία και την ιάβα.Και αυτό διότι για να βρείτε έλληνα όπως τον θέλετε θα ψάχνετε μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και πάλι δεν θα τον έχετε βρεί καθώς θα σας μυρίζει το ένα και θα σας ξυνίζει το άλλο.Ούστ ψωνίστρες που θέλετε και λόγο στο Bou.tv!

:thumbsup:
Μπήκες :sunglasses:, χτύπησες :blowup: και έφυγες :piss:!
Πλήρως επιτυχής καταδρομική ενέργεια ...!!! :headbang2:
:grin: 

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ειχα μια χαμηλη πτηση ανευ οργανων για τους γνωστες ειμαι εδω!!!!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Παρεμπιπτόντως, memo ... κοντρίτσες με τον makis ...???!!! ;)
Συνέχισε δικέ μου! :o Εύγε! :rockon:

Υ.Γ.: Α! και για τα ... ψηλοκάβαλα, κάτι που βλέπουμε στους δρόμους (και όχι μόνο) τα τελευταία χρόνια :headbang:, τι έχετε να πείτε ??? :huh:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Παρεμπιπτόντως, memo ... κοντρίτσες με τον makis ...???!!! ;)
Συνέχισε δικέ μου! :o Εύγε! :rockon:

Υ.Γ.: Α! και για τα ... ψηλοκάβαλα, κάτι που βλέπουμε στους δρόμους (και όχι μόνο) τα τελευταία χρόνια :headbang:, τι έχετε να πείτε ??? :huh:

Καλησπέρα παρέα!!!!!

Τι γίνεται ποιος έχει κόντρα μαζί μου και για πιο θέμα :idiot: :idiot:

Δεν έχω χρόνο να μείνω να παρακολουθήσω τα δρώμενα του thread γατί πρέπει να ρίξω ένα πήδημα  :grin: :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλησπέρα παρέα!!!!!

Τι γίνεται ποιος έχει κόντρα μαζί μου και για πιο θέμα :idiot: :idiot:

Δεν έχω χρόνο να μείνω να παρακολουθήσω τα δρώμενα του thread γατί πρέπει να ρίξω ένα πήδημα  :grin: :grin:
θεε ΑΡΗ μην δινεις σημασια στους θνητους ετοιμασε τον πολεμο!!!!!!!!!!!!!η κοντρα ειναι με την καλη ενοια!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
θεε ΑΡΗ μην δινεις σημασια στους θνητους ετοιμασε τον πολεμο!!!!!!!!!!!!!η κοντρα ειναι με την καλη ενοια!!!

οκ αλλάζει το πράγμα έτσι  :grin: :grin:

εννοείται ακονίζω το ξίφος μου με το οποίο θα αφαιρέσω τα κεφάλια των ελλεηνίδων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Άντε makis, στα ποσταρίσματα τα δικά σου και του memo αναφέρομαι! Το ένα καλύτερο από το άλλο! :rockon: (σ.τ.σ.: ...κοντρίτσες...)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
βαλεντινε ειδες το πμ?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ναι ακριβως οπως τα λες ειναι... :sunglasses:

Παω για τελευταιο καφε τωρα μαζι της για μαζεψουμε ματιες ζηλιας και φθονου απο μερικες ομοιες σου :P :P

Τα σεβη μου
μην μασας βαλε ματοχαντρο και απολαυσετο μονο οσοι εχουν δοκιμαση ξερουν!!!!με εκτιμηση!!!

Επισκέπτης

αααα το χετε εντελως καμμενο τελικα! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom