Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.598
Πόντοι
12.056
Το μόνο που έχω να πω είναι πως τελικά οι κοπέλες που ποστάρετε δεν έχουν κάτι το διαφορετικό απο μας τις "κοινές θνητές".Ο Μεμος μας έβαλε κάτι ασχημόφατσες με μέτρια κορμιά και μπουτάρες,ο Αλτεκ μια εντελώς συνηθισμένη που σαν κι αυτή βλέπω χιλιάδες στους δρόμους.

Ναι ακριβως οπως τα λες ειναι... :sunglasses:

Παω για τελευταιο καφε τωρα μαζι της για μαζεψουμε ματιες ζηλιας και φθονου απο μερικες ομοιες σου :P :P

Τα σεβη μου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το μόνο που έχω να πω είναι πως τελικά οι κοπέλες που ποστάρετε δεν έχουν κάτι το διαφορετικό απο μας τις "κοινές θνητές".Ο Μεμος μας έβαλε κάτι ασχημόφατσες με μέτρια κορμιά και μπουτάρες,ο Αλτεκ μια εντελώς συνηθισμένη που σαν κι αυτή βλέπω χιλιάδες στους δρόμους.

λογικη η αποψη σου αλλα οχι αντικειμενικη. εξαλλου εσυ τρεχεις με 260 στο δρομο οποτε "τραβανε" ολες οι φιγουρες το ιδιο

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ναι ακριβως οπως τα λες ειναι... :sunglasses:

Παω για τελευταιο καφε τωρα μαζι της για μαζεψουμε ματιες ζηλιας και φθονου απο μερικες ομοιες σου :P :P

Τα σεβη μου
τι πραμα και αυτο!

τις κοιτανε με τετοια ζηλια λες και θελουνε να τις φανε ναουμε!

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ποιό είναι το πρόβλημα Σωτήρη για πες..
Αλτεκ σου ξαναλέω οτι η κοπέλα που πόσταρες είναι εντελώς μα εντελώς συνηθισμένη και το λέω χωρίς ίχνος ζήλιας.
λογικη η αποψη σου αλλα οχι αντικειμενικη. εξαλλου εσυ τρεχεις με 260 στο δρομο οποτε "τραβανε" ολες οι φιγουρες το ιδιο
:P :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Ναι .. αλλά με αυτά που τους λές παιζει να μην χωνέψουν το μεσημεριανο τους και να πέσει και  η πουτσα τους. Για το μεσημεριανό τους δεν με νοιάζει αλλά σαν πέφτει η πουτσα τους μετα ξεκινάνε την κλαψα... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αλτεκ σου ξαναλέω οτι η κοπέλα που πόσταρες είναι εντελώς μα εντελώς συνηθισμένη και το λέω χωρίς ίχνος ζήλιας. :P :P
πρωτα στο μυαλο και μετα στο σωμα :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αλτεκ σου ξαναλέω οτι η κοπέλα που πόσταρες είναι εντελώς μα εντελώς συνηθισμένη και το λέω χωρίς ίχνος ζήλιας. :P :P

πιπα εμαθες? αλλιως τσαμπα η γλωσσα εξω

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παιδια ελατε κοντα μου μαζευτητε ολοι ηρθε η ωρα του κουιζ και η απαντησεις ειναι υποχρεωτικες,περπατω στο δρομο και βλεπω εξι γυναικες 4χοντρες και2αδυνατες ποιες ηταν ελληνιδες?

Επισκέπτης
παιδια ελατε κοντα μου μαζευτητε ολοι ηρθε η ωρα του κουιζ και η απαντησεις ειναι υποχρεωτικες,περπατω στο δρομο και βλεπω εξι γυναικες 4χοντρες και2αδυνατες ποιες ηταν ελληνιδες?
Οι χοντρές ρε,ευκόλο ήταν!!! :cheesy:

Παμέ άλλο: βλέπω στον δρόμο μία 65ρα Ελληνίδα και μία 20ρα Ρωσσίδα,ποια είναι ομορφότερη;;; :think:

Επισκέπτης
Καμία.Οι Ελληνίδες δεν περπατούν στους δρόμους να ψαρεύουν γκόμενους,γαμιούνται ασύστολα στα κρεββάτια της ηδονής.Neeeeeeeeeeeeext..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Αυτές που δεν θα σου κατσουν  ποτε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τελικά, ποιες κάθονται πιο εύκολα?

:think: