Επισκέπτης
Εγώ πάντα έξυπνα έλεγα,εσύ δεν τα καταλάβαινες!!!τι επαθες εσυ και ειπες κατι εξυπνο?
Υ.Γ.Πιστεύω πάντως η Αλίντισσα έχεις ωραιότερο πρόσωπο,αν δηλαδή είναι και αυτό φυσικό!!!
Εγώ πάντα έξυπνα έλεγα,εσύ δεν τα καταλάβαινες!!!τι επαθες εσυ και ειπες κατι εξυπνο?
ε οχι κ φυσικα!!!ωραιο στηθος δε λεω αλλα ελεος που ειναι φυσικα.
ξανακυλας.....Εγώ πάντα έξυπνα έλεγα,εσύ δεν τα καταλάβαινες!!!
Υ.Γ.Πιστεύω πάντως η Αλίντισσα έχεις ωραιότερο πρόσωπο,αν δηλαδή είναι και αυτό φυσικό!!!
πότε;Τα έχω βάλει και χωρίς σουτιέν και τουλάχιστον εμένα οι φωτογραφίες μου είναι χωρίς επεξεργασία..όχι σαν τις μαλακίες που ποστάρετε εδώ.
αλτεκ αλλαξε αβαταρ ρε...σε περασα για την αλιντισσα ...το βυζι δικο σου;Αν ηταν φω δεν δεν θα μιλουσα καθολου.
εμενα μου φαινεται καργα φω.Αν ηταν φω δεν δεν θα μιλουσα καθολου.
ε οχι κ φυσικα!!!ωραιο στηθος δε λεω αλλα ελεος που ειναι φυσικα.
Πες τα ρε παπαζόλ ..και στο σώμα δεν υπερέχει κάπου.Σιγά το κορμί.Τα βυζία αυτά τώρα πού υπερέχουν δηλαδή της Αλίντισσας;!
Αν εξαιρέσεις ότι είναι ίσως φυσικά και δεν κόστισαν τίποτα!!!
εμενα μου φαινεται καργα φω.
δε θα με χαλαγε να το ειχα σαφως.
αλλα φω ειναι....
99% εστω..
το δικο σου ειναι καλυτερο κοριτσαρα μου!Πες τα ρε παπαζόλ ..και στο σώμα δεν υπερέχει κάπου.Σιγά το κορμί.
Ναι ρε σιγά τον κορμί,πατσοκοιλιά,στραβοκάνα και με αλληθωρό το ένα βυζί μην το συζητάς!!!Πες τα ρε παπαζόλ ..και στο σώμα δεν υπερέχει κάπου.Σιγά το κορμί.
Ολες μπορουν να εχουν τετοιο βυζι....αδιαβαστη σε βρισκω
http://[URL unfurl="true"]www.telemarketing.gr/files/images/products/xtreme1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ηταν η επομενη παρατηρηση μου.θα σε ρωταγα οτι αν μια στο εκατομμυριο ειναι φυσικα να μας πεις απο που αγοραζει τετοια σουτιεν. :2funny:
απ το μαγαζι της ρε.....ηταν η επομενη παρατηρηση μου.θα σε ρωταγα οτι αν μια στο εκατομμυριο ειναι φυσικα να μας πεις απο που αγοραζει τετοια σουτιεν.
Εκάνε έπενδυση ρεεεε,μπορεί να ανέβει η τιμή της σιλικόνης κάποια στιγμήηη!!!το δικο σου ειναι καλυτερο κοριτσαρα μου!
ασε που εχει και εγγυηση 3 ετων για τα μηχανικα του μερη!
βυζια, κωλο, χειλια, ματια, νυχια κλπ
Ωραίος.Τώρα μιλάς σωστά.Ναι ρε σιγά τον κορμί,πατσοκοιλιά,στραβοκάνα και με αλληθωρό το ένα βυζί μην το συζητάς!!!
τη λιποαναρροφηση πως την πληρωνεις?Ωραίος.Τώρα μιλάς σωστά.
με το μετροτη λιποαναρροφηση πως την πληρωνεις?
με την επισκεψη ή με το λιτρο?
εσυ δεν εισαι κοινη θνητη κοριτσαρα μουΤο μόνο που έχω να πω είναι πως τελικά οι κοπέλες που ποστάρετε δεν έχουν κάτι το διαφορετικό απο μας τις "κοινές θνητές".Ο Μεμος μας έβαλε κάτι ασχημόφατσες με μέτρια κορμιά και μπουτάρες,ο Αλτεκ μια εντελώς συνηθισμένη που σαν κι αυτή βλέπω χιλιάδες στους δρόμους.
ακομα δεν καταλαβες που ειναι το προβλημα?Το μόνο που έχω να πω είναι πως τελικά οι κοπέλες που ποστάρετε δεν έχουν κάτι το διαφορετικό απο μας τις "κοινές θνητές".Ο Μεμος μας έβαλε κάτι ασχημόφατσες με μέτρια κορμιά και μπουτάρες,ο Αλτεκ μια εντελώς συνηθισμένη που σαν κι αυτή βλέπω χιλιάδες στους δρόμους.