Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
..ολα ειναι θεμα πιθανοτητων...τυχερος οποιος βρηκε οπως ο φιλος πανω την καταλληλη,αλλα γενικα τα συμπερασματα μας ειναι οτι υπαρχουν διαφορες στο αντιπροσωπευτικο δειγμα της ελλαδας απο αυτο αλλων χωρων...βεβαια μην ξεχναμε κ τις διαφορετικες κουλτουρες μεταξυ δυτικης ευρωπης απο ανατολικο μπλοκ...παντως σε γενικες γραμμες οι ελπιδες μας να προκυψει κατι καλο με αυτες τουλαχιστον εδω ειναι λιγες...οχι ομως απιθανες...τυχερος οποιος βρηκε ποιοτητα κ ομορφια...
με λιγο ψαξιομο και υπομονη βρισκεις,αλλα μην ξεχναμε οτι σε λιγο μπλοκ δεν θα υπαρχη,πολωνια-ρουμανια-βουλγαρια-ε.ε.ε.αλλαζουν υποχρεωτικα λιγο την κουλτουρα τους

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνω αλλα και στη ελλαδα καλυτερα ειναι?εγω καηκα με τον χυλο παντως και δε ξαναδοκιμαζω..

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή! Όμως σε κάθε περίπτωση έχεις την εμπειρία. Μεγάλο πράγμα, εκμεταλλεύσου (αξιοποίησέ) τη! :thumbsup:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
με λιγο ψαξιομο και υπομονη βρισκεις,αλλα μην ξεχναμε οτι σε λιγο μπλοκ δεν θα υπαρχη,πολωνια-ρουμανια-βουλγαρια-ε.ε.ε.αλλαζουν υποχρεωτικα λιγο την κουλτουρα τους

Σωστό εν μέρει. Θ' αργήσουν, όμως, είναι βαθειές οι ρίζες, όπως σε κάθε λαό!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σωστό εν μέρει. Θ' αργήσουν, όμως, είναι βαθειές οι ρίζες, όπως σε κάθε λαό!
μην ξεχναμε οτι οι περισσοτερες εχουν φυγει πολλα χρονια απο τις χωρες τους και εχουν μαθη την κουλτουρα μας και ειναι οι πομποι στην χωρα τους και αυτες που ειναι εκει μαθαοινουν τα νεα,ισως γινη σε πιο γρηγορο χρονικο διαστημα.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
μην ξεχναμε οτι οι περισσοτερες εχουν φυγει πολλα χρονια απο τις χωρες τους και εχουν μαθη την κουλτουρα μας και ειναι οι πομποι στην χωρα τους και αυτες που ειναι εκει μαθαοινουν τα νεα,ισως γινη σε πιο γρηγορο χρονικο διαστημα.

Μπα, είναι δύσκολο στο χώρο τους (ας ελπίσουμε...), λόγω περιβαλλοντικών-κοινωνικών-οικονομικών συνθηκών, ακόμα.
Είναι καλή αυτή η αυθεντικότητα. Μου θυμίζει παλιές Ελληνικές δεκαετίες (τέλος '50, '60 ίσως και αρχές '70). 

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μπα, είναι δύσκολο στο χώρο τους (ας ελπίσουμε...), λόγω περιβαλλοντικών-κοινωνικών-οικονομικών συνθηκών, ακόμα.
Είναι καλή αυτή η αυθεντικότητα. Μου θυμίζει παλιές Ελληνικές δεκαετίες (τέλος '50, '60 ίσως και αρχές '70). 
ο χρονος κυλαει για μας χε!χε!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ναι αλλά και οι ελληνίδες μανάδες (όχι όλες) τα ίδια δε μαθαίνουν στις κόρες τους? Τον καλό γάμο εννοώ...Σέβομαι την άποψή σου στο ακέραιο.σε αυτά που λες, αλλά παρατηρώ ότι αναφέρεσαι πιό πολύ σε Αλβανίδες, Μολδαβές κλπ, δηλαδή κοπέλες προερχόμενες από παραδοσιακά φτωχές χώρες. Για ρίξε κι ένα βλέφαρο προς σκανδιναβικές χώρες και κάνε μια αντιπαραβολή με τις ελληνίδες. Αν εξαιρέσουμε το θέμα της ομορφιάς, οι σκανδιναβές ως επί το πλείστον αν σε γουστάρουν..απ'το χεράκι θα σε πιάσουν (δεν μιλάω από προσωπική εμπειρία αλλά από φίλους). Η ελληνίδα μπορεί να καίγεται για σένα αλλά το τουπέ...τουπέ (κατάλοιπα του στυλ "θα με περάσει για εύκολη" κλπ...)
Σωστος θελουν πολυ δουλεια για να αλλαξουν νοοτροπια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πού έπεσες?στο λάκκο με τις ρουμάνες? :2funny: :2funny:
ναι και βρηκα μονο μία..  :P

Πάλι οι γνωστές ... ρουμανιές (όπως λέει και ο ... γνωστός άγιος :priest:)...?! :2funny:
ελεγα στον εαυτο μου οτι δεν θα το αφησω να μου συμβει εμενα αυτο. και τελικα καταφερε να παει η καριολίδι 4:30 το πρωι για να την τρυπησω..

ρουμανιές ρε φιλε..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
την παθηση κατα την οποία οι κοκκινιστοι (η συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνων αντρών(?) δηλαδη) , ανήμποροι (για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης) να συναψουν σχεσεις με τεμαχια εκτος του επαγγελματος της εκδιδομένης, επιδιδονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε σχεσεις με αυτην την κατηγορία τεμαχιων και προσπαθουν να πεισουν τον εαυτο τους (πολλες φορες και τον υπολοιπο κοσμο), πως το τεμαχιο ασχολειται μαζι τους για οτιδηποτε αλλο εκτος της τσεπης τους. π.χ. για τον εσωτερικο τους κοσμο, για την σαν του άδωνη εξωτερικη τους εμφανιση, για το μεγαλο και σαν πετρα πουλί τους κου λου που..

ειναι χρόνια νοσος, με την εννοια πως καποιος την κουβαλαει για παντα μαζι του και οποιοδηποτε φαρμακευτικο σχημα, λειτουργει ως placebo..

το τραγικο πολλες φορες ειναι πως αυτοι (οι κοκκινιστοι) ΔΕΝ εχουν συναψει ποτέ ή σχεδον ποτέ, κανενος ειδους σχεση με τεμαχιο εκτος αυτης της κατηγορίας και πάραυτα εχουν πεισει τον εαυτο τους πως η αποψη που εχουν πηγαζει απο τις εμπειριες τους. εδω, γελαμε..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πατερ αναγνοριζω της πιθανοτιτες της αφορισης, αλλα πρεπει να σου απαντησω μιας και εχεις αποδωσει σε εμενα τον ορο που αναλιεις παραπανω.
Σαφως και υπαρχουν σε καποια ποστ μου δοσεις αυτοσαρκασμου και μεγαλης διαθεσης για χαβαλε..
Με λιγα λογια οταν εγραφα οτι <<αν η γκομενα δεν μου ζητα πουτο δεν μπορω να την αγαπησω>> πιστεβα οτι θα ηταν κατανοητο οτι κανω πλακα...
Αν καποιος κανει μια σχεση με ενα τεμαχιο που οπως αναφερεις τον θελει μονο για την τσεπη του ως αποτελεσμα θα εχει να τον δαγκοσει..
Πραγμα που σημενει οτι αργα η γρηγορα θα το καταλαβει<συνηθος αργα>
αφου λοιπον το καταλαβει οσο μαλακας και να ειναι αντε να την ξαναπαθει ακομα μια φορα,πραγμα που αναιρει τους ισχυρισμους σου περι χρονιας νοσου και μεγαλον πιθανοτιτον αλαγης του τροπου σκεψης τον παθοντον..
Και πολλη πολλη απλα πες μου ενα και μονο επιχειριμα που να στηριζει το σκεπτικο σου οτι οποιος τυχει να γνωρισει και να αγαπησει<για οποιοδηποτε λογο> μια πουτανα αυτοματος κατατασεται σε μια ομαδα ανθρωπον που πρεπει κατα τα λεγομενα σου παντα, να μην ειχε ποτε του αλλες σχεσεις και να μην  εχει τα καταληλα προσοντα να συναψει σχεσης με τεμαχια εκτος επαγγελματος???????????????????????????????????
Με λιγα λογια φιλε μου εισαι πολλη λαθος,εκτος και αν ολα αυτα τα γραφεις για χαβαλε.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πατερ αναγνοριζω της πιθανοτιτες της αφορισης, αλλα πρεπει να σου απαντησω μιας και εχεις αποδωσει σε εμενα τον ορο που αναλιεις παραπανω.
καμία μα καμία σχεση δημητρη. ουτε καν διαβασα ολοκληρο το ποστ σου.

γενικα μιλησα στο σωτηρόπουλο..

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
καμία μα καμία σχεση δημητρη. ουτε καν διαβασα ολοκληρο το ποστ σου.

γενικα μιλησα στο σωτηρόπουλο..
o.k λαθος, απλα καπου ειχες κανει μια παρθεση σε ενα ποστ μου λεγοντας στο σωτηρη <η πουτανακαψουριαση που σου ελεγα> και διβαζοντας το ποστ σου για την αναλυσει της ασθενειας νομισα οτι αναφερεσαι σε εμενα..

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δημητρη αν δεις πιο πανω εχω απευθηνη ερωτηση στον πατερ,και φυσικα η απαντηση ειναι με δοση χιουμορ δεν απευθηνοταν σε σενα.....

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ο πόθος για το απλησίαστο είναι ίδιος σε όλες τις γυναίκες, σ'αυτό συμφωνώ μαζί σου. Απλά ίσως στις ελληνίδες έχει παραγίνει το πράγμα (δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα-εγώ αναφέρομαι στο πακέτο "κούκλος με λεφτά σπίτι αμάξι "). Επίσης συμφωνώ μαζί σου στο ότι το δείγμα που έχουμε στην Ελλάδα δεν είναι και το καλύτερο...απλά και πάλι εξαρτάται τι ζητάς: σοβαρή σχέση ή απλά να περάσεις καλα? Αν θες το δεύτερο, πιστεύω οτι χάνεις το χρόνο σου με τις ντόπιες (όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά μιλώ), εκτός κι αν είσαι ο Σάκης Ρουβάς εμφανισιακά οπότε παίζεις παντού με άνεση ;)
οταν λετε δειγμα τι ενοειτε?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλημερα πατερ δωσε σε ολους τις ευλογιες σου για μια καλη εβδομαδα!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom