You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 495K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
σωτηρη σου πηρε 400 μυνηματα για να μαθεις να κανεις παραθεση.ελπιζω να μην σου παρει και κανα 1000 ακομη για να μαθεις οτι υπαρχουν και τα πμ για να τα λετε μεταξυ σας χωρις να ζαλιζετε τους αλλους.ετσι κι αλλιως μονοι σας τα λετε τις πιο πολλες φορες.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
(Ολοι οι καλοι χωρανε αν παρατηρεισης καλα θα δεις οτιεχουν συμετασχη πανω απο 20 μελοι και ακομα ειναι στην αρχη....εξαλου το ιδιο προβλημα μπορει να εχουν και αλλοι δες καλυτερα τις επισκεψεις του θρεντ απλως ισως καποιοι δεν θελουν να μιλησουν ακομα.)σωτηρη σου πηρε 400 μυνηματα για να μαθεις να κανεις παραθεση.ελπιζω να μην σου παρει και κανα 1000 ακομη για να μαθεις οτι υπαρχουν και τα πμ για να τα λετε μεταξυ σας χωρις να ζαλιζετε τους αλλους.ετσι κι αλλιως μονοι σας τα λετε τις πιο πολλες φορες.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Σωστα, εγω το κανω γιατη τα λεω με το Σωτηρη σε ενα θρεντ που ανοιξε ο Σωτηρης...σωτηρη σου πηρε 400 μυνηματα για να μαθεις να κανεις παραθεση.ελπιζω να μην σου παρει και κανα 1000 ακομη για να μαθεις οτι υπαρχουν και τα πμ για να τα λετε μεταξυ σας χωρις να ζαλιζετε τους αλλους.ετσι κι αλλιως μονοι σας τα λετε τις πιο πολλες φορες.
Τωρα για αυτους που ζαλιζονται πριν διαβασουν μπορουν ευκολα να δουν ποιος γραφει και πολλη απλα να μην διαβασουν.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μην ξεχνας οτι χωρισαμε επειδη ηταν συνεχεια εκει,και χρονος για εμενα καθολου.
Και τωρα μου λες να παω εκει να μιλησουμε για να τα βρουμε,αυτο δεν στεκει...
Ασε που καταλαβε οτι σκευτομουνα μηπος και με παει για πελατη, για φαντασου να παω εκει και θελοντας να μου διξει την διαφορα να αρχισει να με γαμαει στα ποτα..
Και δεν με νοιαζουν τα λεφτα αλλα φοβαμαι μην παρω τιποτα αναποδες και αμα τι ξεκινησω φιλε θα φαει τοσο ξυλο που θα νομιζει οτι την πατισε τρενο!!!
Ασε που καταλαβε οτι σκευτομουνα μηπος και με παει για πελατη, για φαντασου να παω εκει και θελοντας να μου διξει την διαφορα να αρχισει να με γαμαει στα ποτα..
Και δεν με νοιαζουν τα λεφτα αλλα φοβαμαι μην παρω τιποτα αναποδες και αμα τι ξεκινησω φιλε θα φαει τοσο ξυλο που θα νομιζει οτι την πατισε τρενο!!!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
θελει να βρεθουμε να μιλησουμε...
Μαντεψε που????????????????????????????
σε θελω βραχο. το ειπαμε
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
(Σφαλιαρες εχουν πεσει πολλες φορες στα μαγαζια,δεν ειπα να τα βρειτε απλα να κοψεις κινηση,εξαλου για τα ποτα παντα 2 κερναγες..)Μην ξεχνας οτι χωρισαμε επειδη ηταν συνεχεια εκει,και χρονος για εμενα καθολου.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αυτο λεω ρε φιλε επειδη την ξερω καλα ετσι για να μου διξει την διαφορα πλεον τα 2 θα γινουν 20 και εγω απο τα νευρα μου δεν θα λεω οχι ετσι να δω που θα το παει.... Και αν το παει μακρια θα τους κανω ανακαινιση εκει μεσα και δεν λεει γιατη οπως σου ειπα με ξερουν πολλοι. Αυτα μαθενονται ευκολα και δεν με περνει να μιλανε για την παρτη μου για λογους που δεν μπορω να σου εξηγξσω..(Σφαλιαρες εχουν πεσει πολλες φορες στα μαγαζια,δεν ειπα να τα βρειτε απλα να κοψεις κινηση,εξαλου για τα ποτα παντα 2 κερναγες..)
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ετσι ετσι μπριζοστε με μηπος και κρατηθω..σε θελω βραχο. το ειπαμε
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
(οτι και να πουμε εμεις προσπαθουμε να βοηθησουμε η τελικη αποφαση ειναι δικη σου αλλα απο τι να κρατηθεις?)Ετσι ετσι μπριζοστε με μηπος και κρατηθω..
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Να κρατηθω να μην με καταφερει και εχω παλι τα ιδια...(οτι και να πουμε εμεις προσπαθουμε να βοηθησουμε η τελικη αποφαση ειναι δικη σου αλλα απο τι να κρατηθεις?)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
(Ευκαιρια να θεσεις τους ορους σου αν δεν δεχτη αντε γεια..)Να κρατηθω να μην με καταφερει και εχω παλι τα ιδια...
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
θελει να βρεθουμε να μιλησουμε...
Μαντεψε που????????????????????????????
Αγαπητέ dimitrisniva, δεν ξέρω αν σε πρόλαβα, διάλεξε χώρο δικό σου. Παίξε ΕΔΡΑ σου! Ψυχολογικό (και συναισθηματικό) πλεονέκτημα!
Σε κάθε περίπτωση να αποφεύγεις τις παλινδρομήσεις! Κοινώς κράτα γερά! Έλεγξε το παιχνίδι!( )
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν θα το ελεγα..Αγαπητέ dimitrisniva, δεν ξέρω αν σε πρόλαβα, διάλεξε χώρο δικό σου. Παίξε ΕΔΡΑ σου! Ψυχολογικό (και συναισθηματικό) πλεονέκτημα!
στο μαγαζι που δουλευει. σκαει, παιρνει ποτο και οταν ερθει το τεμαχιο βιαζεται, δεν κερναει πουτό και λεει ''πες μου γρηγορα γιατι βιαζομαι''..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τι να λεω ?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
αυτο ενοω.στο μαγαζι που δουλευει. σκαει, παιρνει ποτο και οταν ερθει το τεμαχιο βιαζεται, δεν κερναει πουτό και λεει ''πες μου γρηγορα γιατι βιαζομαι''..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187