You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 499K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πολλη κλαψα... αλλα εγω βραχος!!!καλημερα δημητρη!!!!!!εχουμε νεα?
Κατι μου λεει ομως οτι δεν θα αντεξω για πολλη,μαλλον θα βαλω και την αδερφη μου να αλαξει τηλ. να μην μπορει να με βρει πουθενα.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δεν μπορω να κρινω απο μια βδομαδα..εσυ δεν ηθελες να δεις αν σε αγαπαη?τωρα ποτ σε κυνηγαη τιθελρις>και μην πεις οτι ειναι για λεφτα...
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
δηλαδη τη περιμενης να απογοητευτη και να σε χεραιτηση?τελος παντων τα λεμε το βραδυ παω για δπυλεια φιλε...και αν αλλαξη το τηλ. η αδελφη σου που θα παιρνη?Δεν μπορω να κρινω απο μια βδομαδα..
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πολλη κλαψα... αλλα εγω βραχος!!!
Κατι μου λεει ομως οτι δεν θα αντεξω για πολλη,μαλλον θα βαλω και την αδερφη μου να αλαξει τηλ. να μην μπορει να με βρει πουθενα.
Κράτα γερά dimitrisniva. Κάνε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι απελευθερωμένος!
δηλαδη τη περιμενης να απογοητευτη και να σε χεραιτηση?
Δεν πρόκειται, ξέρει τι χάνει και θα το διεκδικήσει με κάθε τρόπο. Το ζήτημα είναι, ο φίλος dimitrisniva, τι έχει αποφασίσει ότι θέλει.
Άκου και ... 'μένα...!
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Παληκαρια ο σοφος λαος λεει <<θα γυρισει ο τροχος θα γαμησει και ο φτωχος>> οχι οτι πλεον δεν την αγαπω,αλλα τωρα εχω τη δυναμη να την παιξω οπως πρεπει και οχι να με παιξει αυτη.
Αν με αγαπα πραγματικα θα ερθει να με βρει, και ξανατονιζω οτι για αυτη ειμαι ενας ανθρωπος που εκανε ονειρα οτι μαζι μου θα κανει οικογενεια παιδια σπιτη κτλ κτλ <αυτα τα ελεγε αυτη εγω απλα συμφονουσα να δω που θα το παει..> αν λοιπον αποφασιση να μαζευτει.. Εγω θα την δεχτω να το κανει ομως οπως ΕΓΩ θελω.
Αντε βρε και αμα τυχει να παντρευτο θα καλεσει της φιλες της <ρωσιδες-ρουμανες-μολδαβες επαγγελμα δεν αναφερω > θα καλεσω και εγω εσας,και θα γινει ο ποιο μπουρδελιαρικος γαμος της χρονιας
Πλακα κανω για το γαμο δεν τρελαθηκα ακομα...
Αν με αγαπα πραγματικα θα ερθει να με βρει, και ξανατονιζω οτι για αυτη ειμαι ενας ανθρωπος που εκανε ονειρα οτι μαζι μου θα κανει οικογενεια παιδια σπιτη κτλ κτλ <αυτα τα ελεγε αυτη εγω απλα συμφονουσα να δω που θα το παει..> αν λοιπον αποφασιση να μαζευτει.. Εγω θα την δεχτω να το κανει ομως οπως ΕΓΩ θελω.
Αντε βρε και αμα τυχει να παντρευτο θα καλεσει της φιλες της <ρωσιδες-ρουμανες-μολδαβες επαγγελμα δεν αναφερω > θα καλεσω και εγω εσας,και θα γινει ο ποιο μπουρδελιαρικος γαμος της χρονιας
Πλακα κανω για το γαμο δεν τρελαθηκα ακομα...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
προσεξτε μονο μή χτυπησετε.....αν λοιπον αποφασιση να μαζευτει.. Εγω θα την δεχτω να το κανει ομως οπως ΕΓΩ θελω.
ε, αφου θα γινει μπουρδελιαρικος ο γαμος ξερουμε και το επαγγελμα τους....<ρωσιδες-ρουμανες-μολδαβες [size=16pt]επαγγελμα δεν αναφερω[/size] > θα καλεσω και εγω εσας,και θα γινει [size=16pt]ο ποιο μπουρδελιαρικος γαμος[/size] της χρονιας
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[quote author = link ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ = topic = 82527.msg1761993 # msg1761993 date = 1269861322]
Δεν πρόκειται, ξέρει τι χάνει και θα το διεκδικήσει με κάθε τρόπο. Το ζήτημα είναι, ο φίλος dimitrisniva, τι έχει αποφασίσει ότι θέλει.
Άκου και ... 'μένα ...!
[/ quote]με μεγαλη προσοχη φιλε μου αλλωστε ολοι θελουμε το καλο του δημητρη....
Άκου και ... 'μένα ...!
[/ quote]με μεγαλη προσοχη φιλε μου αλλωστε ολοι θελουμε το καλο του δημητρη....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
σωτήρρρρρρρρ,
τη γαμησες παλι την παραθεση..
το θεμα ειναι οτι δεν της αρεσει κιολας..
τη γαμησες παλι την παραθεση..
το θεμα ειναι οτι δεν της αρεσει κιολας..
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[quote author = giorgospapa link = topic = 82527.msg1762134 # msg1762134 date = 1269864412]
προσεξτε μονο μή χτυπησετε ..
ε, αφου θα γινει μπουρδελιαρικος ο γαμος ξερουμε και το επαγγελμα τους ..: headbang3:: headbang3:: headbang3:: headbang3:
[/ Quote] σωσων κυριε το λαο σου και ευλογισον την κληρονομια του λαου σου και απαντων κορασιδον με συνχωρεις πατερ σου παιρνω τι δουλεια, ποιος θα ειναι κουμπαρος;
προσεξτε μονο μή χτυπησετε ..
ε, αφου θα γινει μπουρδελιαρικος ο γαμος ξερουμε και το επαγγελμα τους ..: headbang3:: headbang3:: headbang3:: headbang3:
[/ Quote] σωσων κυριε το λαο σου και ευλογισον την κληρονομια του λαου σου και απαντων κορασιδον με συνχωρεις πατερ σου παιρνω τι δουλεια, ποιος θα ειναι κουμπαρος;
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος giorgospapa = topic = 82527.msg1763551 # msg1763551 date = 1269892095]
σωτήρρρρρρρρ,
τη γαμησες παλι την παραθεση ..
δεν ξερω τι παθαινη δεν βγαζη αγκυλη και αν βγαλη ξεκινω μετα την τελευταια και δεν ποσταρη....σαμποταζ..
το θεμα ειναι οτι δεν της αρεσει κιολας ..
[/ Quote]
σωτήρρρρρρρρ,
τη γαμησες παλι την παραθεση ..
δεν ξερω τι παθαινη δεν βγαζη αγκυλη και αν βγαλη ξεκινω μετα την τελευταια και δεν ποσταρη....σαμποταζ..
το θεμα ειναι οτι δεν της αρεσει κιολας ..
[/ Quote]
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
πως γινετε απο το κειμενο να ποσταρης μια προταση η ενα κοματι?μωγα τις παραθεσεις ποσταρη οποτε του βλωσηγκα....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
MHN πειραζεις ΤΙΠΟΤΕ αλλο εκτος του κειμενου. οτιδηποτε βρισκεται μεσα σε αγκυλες (πριν και μετα το κειμενο το αφηνεις ανέπαφο.πως γινετε απο το κειμενο να ποσταρης μια προταση η ενα κοματι?
ΜΟΝΟ το κειμενο πειραζε και χτυπα και καμιά προεκισκοπηση, τζάμπα ειναι..
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
(ευχαριστω,τεστ..)MHN πειραζεις ΤΙΠΟΤΕ αλλο εκτος του κειμενου. οτιδηποτε βρισκεται μεσα σε αγκυλες (πριν και μετα το κειμενο το αφηνεις ανέπαφο.
ΜΟΝΟ το κειμενο πειραζε και χτυπα και καμιά προεκισκοπηση, τζάμπα ειναι..
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
θελει να βρεθουμε να μιλησουμε...δημητρη υπαρχουν νεα?καλησπερα...
Μαντεψε που????????????????????????????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις