dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
μεταξυ σοβαρου και αστειου το ειπα,με διαθεση για χαβαλε..λαθος καταλαβες.
μεταξυ σοβαρου και αστειου το ειπα,με διαθεση για χαβαλε..λαθος καταλαβες.
θυμασε τι σου χα πει?οτι αν κανουν σχεση καψουρευονται η πεστη σε μια αλλη να δεις αντιδραση?να τι λοιπον η αντιδραση,αν δεν γουσταρε και ηθελε ενα τελος θα ηταν για αυτη ιδανικα δεν θα σε ενοχλουσε καθολου,και δεν μπορεις να πεις οτι χαλαγες πολλα για αυτην,νομιζω οτι για μια ακομα φορα θα επαληθευτω,ιδομεν..Σωτηρη με εχει πριξει στα μυνιματα, η μαλακια ειναι οτι εγω αλαξα καρτα και τα στελνει στην αδερφη μου..
Αλλα εγω κανω τον Αλεκο, αντε να δουμε θα τα καταφερω να αντεξω, η θα κανω καμια μαλακια και θα με εχετε παλι εδω να κλεγομαι..
Συμφονω και αναμενω......φιλε συναγωνιστη η αποψη μου απο μεγαλη εμπειρια στις σχεσεις με αλλοδαπες ειναι η εξης...πανω απ ολα παιζει σημαντικο ρολο η ηλικια της γυναικας,τα βιωματα της και η καταγωγη της...οσες αλβανιδες ειχα ηταν καλες στο κρεβατι κατα μεγαλη πλειοψηφια,ηταν σε γενικες γραμμες βρωμικες κ ασχετες με το καλο ντυσιμο..ειτε ελευθερες ειτε παντρεμενες ειναι αδιστακτες κ δεν λενε οχι στο να πηδηχτουν ακομα κ μεσα στο σπιτι τους ενω ο καημενος ο αλβανος δουλευει μεροκαματο...φυσικα δεν ακουμπανε ουτε ποτηρι να πλυνουν...οι ρωσιδες κ ουκρανιδες περιπτωση...ειναι μαθημενες στα λουσα και αν δε δουν οτι τα σκας τοτε αποκτουν κτητικοτητα κ ζηλια...αντεχουν σε καθε κακουχια και ειναι απροβλεπτες οταν πινουν...οι μολδαβες ειναι πιο σπιτικες αλλα λογω της φτωχιας τους ειναι πιο ευαλωτες..οι δε ρουμανες θεοτρελες...ολα κινουνται γυρω απο το χρημα,το καλο αυτοκινητο,ειναι αναξιες εμπιστοσυνης κ κλεβουν αν τους δοθει ευκαιρια..οι βουλγαρες δεν μπορω να πω οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο κ μην σας μπερδευει η συμπεριφορα ενος λαου ειδικα των γυναικων που εχει πεσει στην παρανομια για το προς το ζειν...τα συμπερασματα ειναι αλλα κ η περιπτωση να βρεις γυναικα για σπιτι απο αυτες τις χωρες ειναι μονο να πας στο χωριο της και να την παρεις..ειδικα στη ρωσια οι ιδιες οι μαναδες μαθαινουν στις κορες τους οτι ο καλυτερος γαμος ειναι αυτος που θα τις δωσει την πολυτελεια...καταληγωντας,πιστευω οτι οι ελληνιδες ειναι οι καλυτερες αλλα οχι και οι πιο εμφανισημες αναλογικα με το ανατολικο μπλοκ...οποτε ενας συμβιβασμος δεν βλαπτει....θα επανελθω....
..ειδικα στη ρωσια οι ιδιες οι μαναδες μαθαινουν στις κορες τους οτι ο καλυτερος γαμος ειναι αυτος που θα τις δωσει την πολυτελεια...καταληγωντας,πιστευω οτι οι ελληνιδες ειναι οι καλυτερες αλλα οχι και οι πιο εμφανισημες αναλογικα με το ανατολικο μπλοκ...οποτε ενας συμβιβασμος δεν βλαπτει....θα επανελθω....
...ναι αλλα δεν εχω εμπειρια αξιολογησιμη απο σκανδιναυες και γι αυτο παραθετω αυτο που ολοι μας εχουμε σε αφθονια εδω...βεβαια ολες ειτε ελληνιδες ειτε ξενες ειναι αγεωγραφητες,δεν εχουν ιδεα απο οικονομια και πολιτικη και πασχουν απο την ασθενεια του ποθου για το απλησιαστο...κι αυτο το εχουμε διαπιστωσει ολοι...και η αποψη μου δεν αφορα ολες τις γυναικες απο αυτα τα κρατη.αφορα το δειγμα που εχουμε εδω το οποιο κατα γενικη ομολογια ειναι απο τα χειροτερα ποιοτικα της ευρωπης...και εμφανισιακα...συμφωνεις?
οχι φιλε γιατι εγω εχω τυχη σε καλο δειγμα!!!!!εξαρταται..
την παθηση κατα την οποία οι κοκκινιστοι (η συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνων αντρών(?) δηλαδη) , ανήμποροι (για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης) να συναψουν σχεσεις με τεμαχια εκτος του επαγγελματος της εκδιδομένης, επιδιδονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε σχεσεις με αυτην την κατηγορία τεμαχιων και προσπαθουν να πεισουν τον εαυτο τους (πολλες φορες και τον υπολοιπο κοσμο), πως το τεμαχιο ασχολειται μαζι τους για οτιδηποτε αλλο εκτος της τσεπης τους. π.χ. για τον εσωτερικο τους κοσμο, για την σαν του άδωνη εξωτερικη τους εμφανιση, για το μεγαλο και σαν πετρα πουλί τους κου λου που..πατερ τι ακριβως ενοεις με τον ιατρικο ορο πουτανοκαψουριαση?
...ναι αλλα δεν εχω εμπειρια αξιολογησιμη απο σκανδιναυες και γι αυτο παραθετω αυτο που ολοι μας εχουμε σε αφθονια εδω...βεβαια ολες ειτε ελληνιδες ειτε ξενες ειναι αγεωγραφητες,δεν εχουν ιδεα απο οικονομια και πολιτικη και πασχουν απο την ασθενεια του ποθου για το απλησιαστο...κι αυτο το εχουμε διαπιστωσει ολοι...και η αποψη μου δεν αφορα ολες τις γυναικες απο αυτα τα κρατη.αφορα το δειγμα που εχουμε εδω το οποιο κατα γενικη ομολογια ειναι απο τα χειροτερα ποιοτικα της ευρωπης...και εμφανισιακα...συμφωνεις?
οχι φιλε γιατι εγω εχω τυχη σε καλο δειγμα!!!!!εξαρταται..
ευχαριστω.σωτηρη, μαθε να κανεις παραθεσεις. πρεπει να γυρναμε πισω να βλεπουμε τί ακριβως εχει γραψει ο προηγουμενος και μας βγαινουν τα ματια και κόβουν βολτες..
edit: πρεπει να αρχιζει το ποστ σου ΜΕΤΑ την τελευταια αγκύλη [size=20pt]][/size]
αν εξαιρεσεις οτι επεσε σε μια ψυχασθενή ρουμάνα, ναι......περασες καλο βραδυ?
όλεεεεεεεεεεε...........ευχαριστω.
γαματος!...φιλε συναγωνιστη η αποψη μου απο μεγαλη εμπειρια στις σχεσεις με αλλοδαπες ειναι η εξης...πανω απ ολα παιζει σημαντικο ρολο η ηλικια της γυναικας,τα βιωματα της και η καταγωγη της...οσες αλβανιδες ειχα ηταν καλες στο κρεβατι κατα μεγαλη πλειοψηφια,ηταν σε γενικες γραμμες βρωμικες κ ασχετες με το καλο ντυσιμο..ειτε ελευθερες ειτε παντρεμενες ειναι αδιστακτες κ δεν λενε οχι στο να πηδηχτουν ακομα κ μεσα στο σπιτι τους ενω ο καημενος ο αλβανος δουλευει μεροκαματο...φυσικα δεν ακουμπανε ουτε ποτηρι να πλυνουν...οι ρωσιδες κ ουκρανιδες περιπτωση...ειναι μαθημενες στα λουσα και αν δε δουν οτι τα σκας τοτε αποκτουν κτητικοτητα κ ζηλια...αντεχουν σε καθε κακουχια και ειναι απροβλεπτες οταν πινουν...οι μολδαβες ειναι πιο σπιτικες αλλα λογω της φτωχιας τους ειναι πιο ευαλωτες..οι δε ρουμανες θεοτρελες...ολα κινουνται γυρω απο το χρημα,το καλο αυτοκινητο,ειναι αναξιες εμπιστοσυνης κ κλεβουν αν τους δοθει ευκαιρια..οι βουλγαρες δεν μπορω να πω οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο κ μην σας μπερδευει η συμπεριφορα ενος λαου ειδικα των γυναικων που εχει πεσει στην παρανομια για το προς το ζειν...τα συμπερασματα ειναι αλλα κ η περιπτωση να βρεις γυναικα για σπιτι απο αυτες τις χωρες ειναι μονο να πας στο χωριο της και να την παρεις..ειδικα στη ρωσια οι ιδιες οι μαναδες μαθαινουν στις κορες τους οτι ο καλυτερος γαμος ειναι αυτος που θα τις δωσει την πολυτελεια...καταληγωντας,πιστευω οτι οι ελληνιδες ειναι οι καλυτερες αλλα οχι και οι πιο εμφανισημες αναλογικα με το ανατολικο μπλοκ...οποτε ενας συμβιβασμος δεν βλαπτει....θα επανελθω....
τι αλλο θα ηθελες να μαθεις?Συμφονω και αναμενω...
Για της ρουμανες βαλε και αλλα.........
Πατερ καλημερα δωστους την ευλογια σου για να μαθαινουν,εγω ειμαι εκτος του συναγωνισμου χε!χε!περασες καλο βραδυ?