You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 494K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
asigratitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλημερα Χρονια Πολλα και καλη ανασταση σε ολους-ες παιδες προσεχτε μην τιγκαρετε στον οβελια γιατι μετα θα υπαρχη προβλημα στην κινηση χε!χε!καλα να περναμε ολοι μας.............
επισης φιλε μου,οτι επιθυμεις να εχεις υγεια και χαρα.ναι παιδια,σαλατιτσα αφθονη και λιγο αρνακι για πρωτη μερα και καθε μερα απο λιγο πρεπει.γιατι αλλιως
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος asigratitos = topic = 82527.msg1775494 # msg1775494 date = 1270374908]
επισης φιλε μου, οτι επιθυμεις να εχεις υγεια και χαρα.ναι παιδια, σαλατιτσα αφθονη και λιγο αρνακι για πρωτη μερα και καθε μερα απο λιγο πρεπει.γιατι αλλιως: badair:
[/ Quote]Να σε καλα φιλε μου,παντα τετοια,ψιλοπριστικαμε απο τη μασα!!!!!!!!!!!
επισης φιλε μου, οτι επιθυμεις να εχεις υγεια και χαρα.ναι παιδια, σαλατιτσα αφθονη και λιγο αρνακι για πρωτη μερα και καθε μερα απο λιγο πρεπει.γιατι αλλιως: badair:
[/ Quote]Να σε καλα φιλε μου,παντα τετοια,ψιλοπριστικαμε απο τη μασα!!!!!!!!!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = imbosch4 link = topic = 82527.msg1780103 # msg1780103 date = 1270580746]
νόμπρε βέτσερ δεν είναι το καλημέρα; επομένως πριβιέτ ντρουγκ
[/ Quote]ειναι το καλησπερα φιλε,πιο πανω ειναι το καλημερα(ντιεν)..
νόμπρε βέτσερ δεν είναι το καλημέρα; επομένως πριβιέτ ντρουγκ
[/ Quote]ειναι το καλησπερα φιλε,πιο πανω ειναι το καλημερα(ντιεν)..
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ωραιά γλώσσα , ηχητικά λειτουργεί ως το καλύτερο αφροδισιακό
Πίστεψε με το ίδιο καβλωτικά ακούγονται σε αυτές τα ελληνικά. Όταν πρωτοέρχονται, βέβαια! Μετά καβλώνουν μόνο στην θέα των "Γιεβρό" €€!
ναι στο παρελθόν και στο εξωτερικό ,στη Γερμανία βίωσα και εγω το μεγαλείο μίας υγιούς και συναρπαστικής σχέσης με ένα σλαβοκόριτσο, αλλά δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. απο εκεί μου έχουν μείνει στη μνημη κάποιες εκφράσεις , αλλά πόσο ποθώ πάλι να ακούσω αυτο το σπακοινοι νοτσι νταραγκόι μοθυ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187