Νέα

Σάββατο 20 Ιουλίου 1974 ώρα 4.35 πμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μια χαρα θα το τσιμπαγα το χαλουμακι αμα ειχα τωρα... :2funny:

αζαας μια χαρα τα χωνουμε κ στους εαυτους μας...

αναλ δεν κατατασσεις πρωτα τον εαυτουλη σου μιας κ σε αφορα αμεσα κ μετα τους αλλους? αντε μπραβο
το να μην μισεις κανενα δεν σημαινει οτι αγαπας κ ολους ή ανεχεσαι τους παντες.. ή ισως να σου φερθηκαν τοσοι πολλοι καλα κ ομορφα κ να φερθηκες κ εσυ ωστε να μην μισεις κανενα μεχρι στιγμης.
τωρα που πιασαμε τα τοσο απλα... ελπιζω να μην πουμε κ το λολα να ενα μηλο...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Με ατομα τα οποια δεν μου δημιουργουν προβλημα δεν εχω προβλημα. Τονισα πολλακις για εναν απο τους κολλητους μου και την εθνικοτητα του.

Οσο βλεπω ομως μπροστα μου ατομα να με κοροιδευουν ετσι στο χυμα, και να βρισκονται στη χωρα που τοσο μισουν και σιχαινονται οπως λενε οι ιδιοι, ( 9 στους 10 αυτο κανουν και ετσι ειναι ) τοτε δεν μπαινω στη διαδικασια να δω ποιος αξιζει γιατι απλα δεν με ενδιαφερει πλεον. Αλλα να κλαιγονται και να το παιζουν ξανθοπουλοι και "μπαμπα μου πηραν το μπιφτεκι" δεν το ανεχομαι. Στην πυρα και αμα γουσταρουν.

BiteMe : Κομμενες οι οικειοτητες. Τα αντε μπραβο πες τα εκει που σε παιρνουν. Παραγνωριστηκαμε, και δεν εισαι και του επαγγελματος κιολας.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι πιστεψε με... με σενα κ τα μυαλα που κουβαλας... δε θα παραγνωριζομασταν ποτε..

τραγικο ειναι να ζητας κ τα ρεστα βεβαια μετα απ ολα οσα εγραψες σε τουτο το τοπικ...

αντε στη φετουλα σου τωρα :)

MAXIM

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Γεμισαμε απο κοπαδια ηλιθιων-επικυνδινων-ανιστορητων και ατομων που καταριπτουν τη θεωρια του Δαρβινου μιας και αυτη η θεωρια δεν θα τους αγγιξει ποτε.Παντα θα ειναι στα δεντρα να ξερνανε τις εμετικες καφενιστικες αποξεις τους.Αποψη μου ειναι να μην τους δινεται σημασια.Υπαρχουν πολλοι ψυχαναλυτες που μπορουν να ασχοληθουν σοβαρα μαζι τους.Το θεμα ειναι ειναι πως δεν θα παραδεχτουν το κουσουρι τους -που λεει και ο χριστοδουλας-διοτι ποιος γκαγκαου πιστευει πως ειναι καμμενος και αχρηστος.Σε πολλες περιοδους στην ιστορια μας ειχαμε αυτη τη συνοματαξια ερμας.Αποβρασματα που καθαρα προσωπικους λογους (προβληματα με τη μητερα τους-εφηβικα και μετεφηβικα τραυματα κα συμπλεγματα,ο ανεκπληρωτος ερωτας για μια κοπελα ή ενα αγορι)τους βαφτιζαν ιδεολογια,τους εκαναν σημαια και πηγαιναν.Θλιβερα υποκειμενα που εβαζαν το μικροσυμφερον τους πανω απο το γενικο καλο,και φυσικα ψηφιζαν αναλογα.Αυτα τα σκουληκια βρισκονται παντου δηλαδη σε ολους τους λεγομενους πολιτικους χωρους και πασης μωρφωσης.Τετοια σκουληκια τα συνανταμε και στις μερες μας.Τι τα κανουμε?Οχι δε τα παταμε τα περιθαλπτουμε,φυσικα σε μια συραξη με τον απεναντι δεν νομιζω πως ειναι χρησιμα μια σφαιρα απο οικεια πυρα θα ελυνε το προβλημα......αντε και του χρονου σπιτια τους.........

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Επειδή έγινε αναφορά στην επιστράτευση του '74 διαβεβαιώνω μετά λόγου γνώσεως ότι τα λεγόμενα περί όπλων που δεν υπήρχαν είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε συντριπτική υπεροπλία χάρη στα αεροπλάνα F-4E Phantom, στις πυραυλακάτους με τα βλήματα Exocet MM38 και στα υποβρύχια Τύπου 209. Η Τουρκία ούτε ίδια ούτε κάν ανάλογα όπλα διέθετε.
Αν κάποιος θέλει περισσότερες διευκρινίσεις και λεπτομέρειες μπορώ να δώσω.
Επίσης πρέπει να πω ότι από μια στιγμή και μετά που η Κύπρος με τα άρματα Τ-80, τα ελικόπτερα Μi-35 και άλλα συστήματα αμφισβήτησε την υπεροπλία της Τουρκίας, η Άγκυρα αναδιπλώθηκε και έπεσε στη διπλωματική προσπάθεια στην οποία δυστυχώς επέτυχε να μας υπερφαλαγγίσει και να φέρει το σχέδιο Ανάν. Ευτυχώς οι Κύπριοι το καταψήφισαν, κάτι που δείχνει ότι στις κρίσιμες ώρες ξυπνά μέσα τους κάτι από Ελλάδα.
Εφόσον εγώ ανεφέρα τα περί όπλων σου απαντώ και ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για τους τρόπους μου.
Γράφω ότι τότε δεν είχα καν γεννηθεί. Οτι άκουσα πρόερχεται απο τον πατέρα μου και λοιπούς που τότε επιστρατεύθηκαν και σήμερα πλέον έχουν και κάποια ηλικία.
Στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ τα Φ4, οι εξοσέτ και τα υποβρύχεια. Κανονικά και με τον νόμο όλες αυτές τις παπαρίες που λέτε για διάφορα οπλικά συστήματα τις καταχωρώ αγαπητοί στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. Εγώ άκουσα και ακούω ως σήμερα οτι όλοι αυτοί θα πήγαιναν ξεβράκωτοι στο λάκο με τα αγγούρια. Παράδειγμα έχω τον πατέρα μου, που ως έφεδρος αξιωματικός θα έπρεπε να μοιράζεται το περίστροφο και ελάχιστες σφαίρες με άλλους δυο εφέδρους αξιωματικούς. Για τρίτη φορά λοιπόν στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ και τα αεροπλάνα και τα παπόρια και οτι άλλη μαλακία μου λέτε. Και πάλι συγνώμη για τα γραφόμενα.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ρε με τους κυπριους μανουρα αφηστε τους εκει στα πλουτη τους που καθε φορα ζητανε λεφτα απο Ελληνες και οταν παει κατι στραβα ολο κλαιγονται σε εμας,μα καλα ποσο ζωα ειμαστε που ακομα ασχολουμαστε μαζι τους?
Ειναι κρατος ανεξαρτητο κατα αλλα απο τα αρχιδια των Ελληνων το παιζουν μαγκες!
Αν δεν ηταν η Ελλαδα ολο το νησι θα τους ειχαν παρει αλλα τωρα μαγκες που εχουν μπει στην Ε.Ε.!

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Να δοκιμάσεις και Η. Βενέζη όσο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερα διότι η Washington εκτός απο την έκδοση τέτοιων βιβλίων θέλει και να αποσιωπήσει την αλήθεια .
ο
Ο Βενεζης δεν ηταν τουρκοφαγος δεν ηταν ελληναρας ο ιδιος περιγραφει
πως ενας τουρκος αξιωματικος τους βοηθησε τον ιδιο και η αδελφη του
στο "Το νούμερο 31328"
Για το πριονιστηριο της Περγαμου γραφει και ο Στρατης Μυριβιλης στο
"η ζωη εν ταφω" στην 1η εκδοση μετα οι εθνικιστες του επεβαλαν να το βγαλει.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ένα πράγμα εύχομαι.. να μην ζήσει κανείς τη στιγμή που αγοράζει δηλητήριο, έτσι ώστε άμα οι Τούρκοι μπούνε στο σπίτι του να αυτοκτονήσει αυτός και η οικογένειά του για να μην τους πιάσουν ζωντανούς και τους κάνουν ό,τι κάνουν συνήθως τα ζώα οι κωλότουρκοι.. και να μην χάσει ποτέ τον ξάδερφό του, τον αδερφό του.. και δεν εννοούμε να πεθάνει, να τον ΧΑΣΕΙ, και να αναρωτιέται μια ζωή σε ποια τρύπα αναπαύεται..

Ισχύει αυτό που είπε κάποιος εδώ.. ο καθένας με τα μυαλά, την παιδεία και την εκπαίδευση, και τα ναρκωτικά ή ξύδια που έχει καταναλώσει τη στιγμή εκείνη γράφει ό,τι πιστεύει.. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κοντά..οι δύο μοναδικοί λαοί που μιλούν μία από τις αρχαιότερες γλώσσες του πλανήτη. Και αυτό δεν αλλάζει ότι κι αν γράφει ή λέει ο κάθε κατακαμμένος, Ελλαδίτης ή Κύπριος. Αυτά

Υ.Γ. Πηγαίντε στα τμήματα της Λευκωσίας που φαίνεται η σημαία πάνω στο βουνό. Και θα καταλάβετε ποιος είναι ο εχθρός, θα το νιώσετε στο πετσί σας...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ο εχθρος μας ηταν παντοτε η βλακεια που μας εδερνε fkmenace.

Αλλα προτιμουμε να βαπτιζουμε τον καθε λαο εχθρο γιατι δεν βλεπουμε ποσο χαμηλα εχουμε πεσει, ποσο ιδιοι με τα σκατα εχουμε γινει, και αντι να κανουμε κατι για αυτο, εκλεγουμε τους ιδιους μαλακες, πινουμε το φραπεδακι μας και παρασιτουμε στην ιδια μας τη χωρα.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Παντως στη Ροδο μιλανε κυπριακα ελληνικα! Το  ξερω απο πρωτο χερι!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Μια κουβέντα μόνο για το εν λόγω θέμα...  Π ρ ο δ ο σ ί α . . .  :argue:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λογω προσωπικών μου επαφών,πάω συχνά Κύπρο.Το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι το εξής.Οι νέες γενιές των Κυπρίων δεν πολυνοιάζονται κ πολύ για τα κατεχόμενα.Περνάνε καλά κ αν τους ζητήσουν να πολεμήσουν για τα σκλαβωμένα εδάφη,δε νομίζω να τους βρει κ πολύ ζεστούς μια τέτοια προοπτική.Όσο για τους Κύπριους κ για την ποιότητα ζώης τους έχω να πω το εξής:ειχα παραβρεθεί σε έναν αρραβώνα κ πήγαμε σε κάποια περιοχή λίγο έξω από την Λευκωσία,τα Λακατάμεια.Με το που φτάνουμε εκεί,μου έκανε εντύπωση η περιοχή πόσο αριστοκρατική ήταν κ έδειχνε κ την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.έχοντας αυτή την εντύπωση,αναφώνησα πόσο ωραία περιοχή είναι εδώ.Τα Κυπριόπουλα φίλοι μου,τότε μου είπαν ότι εδώ είναι προσφυγογειτονιές.Έμεινα άφωνος.Αναρωτήθηκα αν είναι έτσι οι προσφυγογειτονιές τους που φέρνουν από Διόνυσο ή Εκάλη πώς είναι οι άλλες γειτονιές κ τις συνέκρινα με τις δικές μας όπως στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας κ την Δραπετσώνα.Οι Κύπριοι με το παράδειγμα που σας είπα,περνάνε καλά,εμείς δεν ξέρω πόσο καλά περνάμε.

Βέβαια η ποιότητα ζωής δεν σου επιστρέφει το σκλαβωμένο σου σπίτι πίσω κ ούτε μπορείς να ξεχάσεις την προηγούμενη σου μοίρα.Αλλα έτρων εκάτερων.

Υ.Γ.:κ κάτι μπουρδελιάρικο αν μη τι άλλο.Στην Κύρπο υπάρχει χωριό που λέγεται Βυζάκια!!!!!! :uglystupid:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Λογω προσωπικών μου επαφών,πάω συχνά Κύπρο.Το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι το εξής.Οι νέες γενιές των Κυπρίων δεν πολυνοιάζονται κ πολύ για τα κατεχόμενα.
δυστυχως εχεις απολυτο δικαιο...
η επομενη γενια δε... δεν θα θυμαται κ δεν θα ενδιαφερετε για τπτ απολυτως που εχει να κανει μ αυτο το θεμα...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
δυστυχως εχεις απολυτο δικαιο...
η επομενη γενια δε... δεν θα θυμαται κ δεν θα ενδιαφερετε για τπτ απολυτως που εχει να κανει μ αυτο το θεμα...
Eνας φιλος μου απο σχολη Κυπριος, ελεγε οτι ριξαν οι μεγαλες δυναμεις λεφτα στους κυπριους , τους εκαναν πλουσιους, για να πετυχουν αυτο ακριβως! Να ξεχασουν πατριδες , εισβολες, κατεχομενα!  :o :-

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όταν πρώην μου Κύπρια μου είπε κάποτε ότι κ ''καλά κάναμε αποχή απο το μάθημα για να πάμε να διαδηλώσουμε για τα κατεχόμενα στην Πράσινη γραμμή ως πρόφαση,κ πηγαίναμε για καφέ'',δυστυχώς κατάλαβα πολλά.

bite από ποιο μέρος της Κύπρου είσαι(αν επιτρέπεται);
30/9 θα είμαι πάλι εκεί.Μου τα έχουν φάει τα αεροπλάνα :headbang:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Μήπως γι'αυτόν ακριβώς το λόγο θα 'πρεπε να κάνετε ότι είχε προτείνει ο Μάνος την εποχή του σχεδίου Αννάν;
Να δώσετε κάποια οικονομικά ανταλλάγματα στους Τουρκοκύπριους ούτως ώστε να επιστρέψουν κάποια εδάφη(π.χ. Αμμόχωστο) και στη συνέχεια να αλληλοαναγνωριστείτε ως δύο ανεξάρτητα κράτη. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν είναι εφικτή πλέον η λύση του ενιαίου κράτους.  
Σωστα! Εγω πιστευω οτι ηταν η καλυτερη λυση!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πχ75 ας μην ανοιξουμε αυτη τη συζητηση... για το σχεδιο ανναν...
οτι εγινε, εγινε... δυστυχως
μας υποσχονταν.. λυση,... καλυτερη κιολας.. οι δικοι μας της κυβενησης κ τωρα τα παντα ειναι υπερ των τ/κ.. κ μην σου πω οτι θα μας ξαναπασαρουν το ιδιο σχεδιο κ χειροτερο για εμας κ θα πουμε κ ευχαριστω.
ενιγουει...

Όταν πρώην μου Κύπρια μου είπε κάποτε ότι κ ''καλά κάναμε αποχή απο το μάθημα για να πάμε να διαδηλώσουμε για τα κατεχόμενα στην Πράσινη γραμμή ως πρόφαση,κ πηγαίναμε για καφέ'',δυστυχώς κατάλαβα πολλά.

bite από ποιο μέρος της Κύπρου είσαι(αν επιτρέπεται);
30/9 θα είμαι πάλι εκεί.Μου τα έχουν φάει τα αεροπλάνα :headbang:

δεν ξερω τι ηλικιας ειναι η γνωστη σου, αλλα κ μεχρι τη δικη μου γενια, ισως κ οι λιγο πιο μικροι.. πηγαιναμε κ διαδηλωναμε... κ καθε αλλο παρα αδιαφοροι ημασταν.. καναμε οτι μπορουσαμε ως νεολαια βεβαια...
οι μετα απο μας.. ενδιαφερονται κατα κυριο λογο για να περνανε καλα κ ανετα κ χαλαρα κ δεν νομιζω οτι τους ενδιαφερει στη πραγματικοτητα το τι θαγινει.
που κατα τη γνωμη μου παντα δε θα γινει τπτ αλλο εκτος απο διχοτομηση... μακαρι να ειμαι λαθος.
εχουμε κ κατι φανατικους βεβαια που δε ξερουν που πανε τα 4 τους κ νομιζουν οτι με τετοια μυαλα θα βρεθει καμια λυση.

απο λευκωσια νταρκ
Eνας φιλος μου απο σχολη Κυπριος, ελεγε οτι ριξαν οι μεγαλες δυναμεις λεφτα στους κυπριους , τους εκαναν πλουσιους, για να πετυχουν αυτο ακριβως! Να ξεχασουν πατριδες , εισβολες, κατεχομενα!  :o :-

δεν εχει κ αδικο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

δεν ξερω τι ηλικιας ειναι η γνωστη σου, αλλα κ μεχρι τη δικη μου γενια, ισως κ οι λιγο πιο μικροι.. πηγαιναμε κ διαδηλωναμε... κ καθε αλλο παρα αδιαφοροι ημασταν.. καναμε οτι μπορουσαμε ως νεολαια βεβαια...
οι μετα απο μας.. ενδιαφερονται κατα κυριο λογο για να περνανε καλα κ ανετα κ χαλαρα κ δεν νομιζω οτι τους ενδιαφερει στη πραγματικοτητα το τι θαγινει.
που κατα τη γνωμη μου παντα δε θα γινει τπτ αλλο εκτος απο διχοτομηση... μακαρι να ειμαι λαθος.
εχουμε κ κατι φανατικους βεβαια που δε ξερουν που πανε τα 4 τους κ νομιζουν οτι με τετοια μυαλα θα βρεθει καμια λυση.

απο λευκωσια νταρκ
δεν εχει κ αδικο...
[/quote]

Του 79 γεννηθείσα.

όσο για το σχέδιο Ανάν,χάθηκε ιστορική ευκαιρία.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
λυπαμαι αγαπητε αλλα κ μονο που εβαλες τον γριβα στο τοπικ προτιμω να μην το ξανανοιξω....
ξερεις την αποψη μου γιαυτον.. ειναι απολυτως αρνητικη... (μην ανοιξεις συζητηση επι τουτου δεν θα τη συνεχισω...)
Το ήξερα ότι θα τσιμπήσεις , ψαράκι μου εσύ!!!  :P :P :P  :2funny:  :-* :-* (No hard feelings,έτσι?)
Φίλε fkmenace είπες την πάσα αλήθεια! Επιτέλους! Μπράβο! (θα το σκεφτώ να γίνω ΠΑΟ  :grin: )
Η λύση για το κυπριακό είναι μία. (εννοείται η ιστορικώς ορθή). Κάτι που εξέφρασε σύμπας ο Κυπριακός ελληνισμός κατα καιρούς "Ένωσιν και μόνον ένωσιν". Κι όπως λέει ο ιστορικός κύριος Πλεύρης, να φύγουν επίσης οι Τουρκοκύπριοι έποικοι. Και της εισβολής του 1974, ΚΑΙ της εισβολής του 1571!! Αυτό είναι το σωστό! Άυτό πρέπει να επιδιώξουμε! Όπως έλεγε και ο πρωθυπουργός του ΟΧΙ, ο Μεταξάς "Κάνε αυτό που πρέπει και ας γίνει οτιδήποτε"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom