Νέα

Σάββατο 20 Ιουλίου 1974 ώρα 4.35 πμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπραβο παιδι μου... εχεις γουστο χαχαχα

καλα αυτο το τοπικ δεν το ειχα δει... ενταξει.. δεν βλεπω τπτ τραγικο... ο καθενας με τις αποψεις του.. κ ας ειναι κ ακραιες... με καποια απ οσα λενε συμφωνω παντως

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
καλα αυτο το τοπικ δεν το ειχα δει... ενταξει.. δεν βλεπω τπτ τραγικο... ο καθενας με τις αποψεις του.. κ ας ειναι κ ακραιες... με καποια απ οσα λενε συμφωνω παντως
Εγω λογω δουλειας ξερω τα παντα. Γραφω σε φορουμς οπως εχω ξαναπει! :2funny: :2funny:  Εχω ξεχασει τα usernames μου σε καθε φορουμ και ανατρεχω στο email μου!  :2funny:
Ανεργια σου λεει μετα!  :2funny:
Συζητούν λοιπόν δυο Αγγλάρες γραμματείς υπουργείων, ο ένας εξ αυτών του Εξωτερικών, για κάποια προβλήματα σε πρώην αποικία τους. Καθότι κωμική σειρά, μεταξύ ΣΟΒΑΡΟΥ και αστείου, ο γραμματέας των εξωτερικών παρουσιάζει την πολιτική της Αγγλίας για τις πρώην αποικίες. Αποχωρούμε απο τις αποικίες γιατί όλοι οι λαοί θέλουν την αυτοδιάθεση τους, αλλά τι κάνουμε μετα? Σπέρνουμε διχόνοια, ίσως ένα εμφύλιο, παίρνουμε το μέρος αυτού που εξυπηρετεί τα συμφέροντα μας ανάλογα με την περίπτωση.
Στην Ινδια και το Πακισταν , μολις τις απελευθερωσαν αφησαν να αιωρειται το Τζαμου /Κασμιρ και τρωγονται ποια θα το καταλαβει. Διαιρει και βασιλευε!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
η πολιτικη των αγγλων παντα αυτη ηταν...
δεν υπαρχει χειροτερος λαος απ αυτους...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η λυση στο Κυπριακο ειναι μια : ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.  :headbang:

Εχουμε τους μαλακες να μπαινουν στις σχολες μας με ευνοικες προυποθεσεις και να κοροιδευουν κιολας τα μουνοπανα! Στο διαολο ολοι τους! Εναν γνωστο ΜΗ ΓΛΟΙΩΔΗ κυπριο δεν εχω γνωρισει! Στην πυρα τα μουνια!

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Η τουρκικη εισβολη ηταν καθολα νομιμη.Η Τουρκια ασκησε το δικαιωμα της
να επεμβει συμφωνα με την Συνθηκη ιδρυσης της κυπριακης δημοκρατιας αφου παραβιαστηκε η συνταγματικη ταξη.
Η συνταγματικη ταξη βεβαια ειχε καταφορα παραβιαστει απο τους ελληνοκυπριους το 1964 οταν οι τουρκοκυπριοι εγιναν τοτε θυματα στυγνης βιας και εθνοκαθαρσης  εκ μερους των ε/κ.
Τοτε το 1964 η Τουρκια ηταν ετοιμη να επεμβει για να σταματησει την σφαγη των τ/κ αλλα παρκαρε ο 6ος αμερικανικος στολος μεταξυ Τουρκιας και Κυπρου και ετσι εισβολη δεν εγινε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ΚΡΙΜΑ που δεν γενικευτηκε η συρραξη το 1974 γιατι τοτε η Ελλας ειχε υπεροπλια ενω οι Τουρκοι ειχαν ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ακομα, το ντεζαβανταζ που λεγεται "μορφολογια εδαφους της Αν. Θρακης"
Απο το 1922 που ο Παγκαλος μπορεσε και αναδιοργανωσε την στρατια του Εβρου με τα απομειναρια τοης στρατιας της μικρασιατικης εκστρατειας, ο  Εβρος ειναι κατι το οποιο ΤΡΕΜΟΥΝ οι Τουρκοι και γιαυτο ΟΛΗ την "μαγκια" τους την διοχετευουν στα νησια, στο εναεριο ΦΙΡ και στην Κυπρο...

Πολύ σωστός. Για αυτό άλλωστε η πρωτεύουσα του νεοτουρκικού κεμαλικού κράτους μεταφέρθηκε βαθιά στη Μ. Ασία στην Άγκυρα. Καταρχήν αντικειμενικά τότε δε γινόταν να είναι πρωτεύουσα η Κωνσταντινούπολη και γιατί ήταν υπό τον έλεγχο διεθνών συμμαχικών δυνάμεων της Αντάντ, αλλά αργότερα μετά την αποχώρηση των δυνάμεων αυτών πάλι η Κωνσταντινούπολη θεωρούσαν οι Τούρκοι ότι βρισκόταν υπό την απειλή των Ελλήνων οπότε ή έδρα του κράτους δε θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί. Ας μη ξεχνάμε ότι ζούσαν και περί τους 300.000 Έλληνες τότε εκεί οι οποίοι είχαν ισχύ και επιρροή...

Στα περί Κύπρου είχα διαβάσει ενα βιβλίο το οποίο έγραψε ένας αξιωματικός της Αεροπορίας που συμμετείχε στην επιχείρηση με τα Noratlas. Οι όλες λεπτομέρεις και το πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα είναι εξοργιστικά. Η όλη κατάσταση ήταν τόσο προδοτική που ούτε καν κάποια προσχήματα φρόντισαν να τηρήσουν.

Οι Κύπριοι είναι Έλληνες θέλουνδε θέλουν και αυτοί και οι κάτοικοι της Ελλάδας. Όμως θεωρώ απαράδεκτο στρατός του κράτους Ελλάδα και στρατευμένοι της Ελλάδας να στέλνονται να υπηρετήσουν σε ξένο κράτος ( Κύπρο). Ο στρατός ειναι κρατική υπηρεσία, όχι "εθνική".

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άνευ σιέλου το σχόλιο φίλε Anal_Hunter και μάλλον που θα τσούξει αφού σου αρέσουν και τα  :booty:  :booty:  :booty:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η τουρκικη εισβολη ηταν καθολα νομιμη.Η Τουρκια ασκησε το δικαιωμα της
να επεμβει συμφωνα με την Συνθηκη ιδρυσης της κυπριακης δημοκρατιας αφου παραβιαστηκε η συνταγματικη ταξη.
Η συνταγματικη ταξη βεβαια ειχε καταφορα παραβιαστει απο τους ελληνοκυπριους το 1964 οταν οι τουρκοκυπριοι εγιναν τοτε θυματα στυγνης βιας και εθνοκαθαρσης  εκ μερους των ε/κ.
Τοτε το 1964 η Τουρκια ηταν ετοιμη να επεμβει για να σταματησει την σφαγη των τ/κ αλλα παρκαρε ο 6ος αμερικανικος στολος μεταξυ Τουρκιας και Κυπρου και ετσι εισβολη δεν εγινε.

Νόμιμη ήταν δεν αμφιβάλλει κανείς για αυτό. Για αυτό υπάρχουν κατηγορίες περί προδοσίας. Γιατί δημιούργησαν τις συνθήκες για μια νόμιμη εισβολή στην Κύπρο. Νόμιμη όμως δεν είναι ούτε η παραμονή των τουρκικών στρατευμάτων στο μισό του νησιού, ούτε η κατοχή και ανακύρηξη του ψευδοκράτους που δεν αναγνωρίζεται από άλλο κράτος παρά μόνο την Τουρκία, ούτε οι φόνοι αμάχων με εμπρηστικές βόμβες ναπάλμ, ούτε η εξαφάνιση των αγνοουμένων και τόσα και τόσα...

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Νόμιμη ήταν δεν αμφιβάλλει κανείς για αυτό. Για αυτό υπάρχουν κατηγορίες περί προδοσίας. Γιατί δημιούργησαν τις συνθήκες για μια νόμιμη εισβολή στην Κύπρο. Νόμιμη όμως δεν είναι ούτε η παραμονή των τουρκικών στρατευμάτων στο μισό του νησιού, ούτε η κατοχή και ανακύρηξη του ψευδοκράτους που δεν αναγνωρίζεται από άλλο κράτος παρά μόνο την Τουρκία, ούτε οι φόνοι αμάχων με εμπρηστικές βόμβες ναπάλμ, ούτε η εξαφάνιση των αγνοουμένων και τόσα και τόσα...
Αφου εισεβαλαν και δημιουργησαν ετσι συνθηκες απολυτης ασφαλειας για τους τ/κ οι οποιοι ειχαν υποφερει τα πανδεινα απο τους ε/κ θα ηταν ποτε δυνατον να αποχωρησουν χωρις να εξασφαλισουν τους τ/κ?

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Η λυση στο Κυπριακο ειναι μια : ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.  :headbang:

Εχουμε τους μαλακες να μπαινουν στις σχολες μας με ευνοικες προυποθεσεις και να κοροιδευουν κιολας τα μουνοπανα! Στο διαολο ολοι τους! Εναν γνωστο ΜΗ ΓΛΟΙΩΔΗ κυπριο δεν εχω γνωρισει! Στην πυρα τα μουνια!
Αναλ Χαντερ νομιζω οτι δεν ειναι σωστο να κανεις τετοιο σχολιο! Και με δεδομενο το γεγονος οτι υπαρχουν παιδια απο την Κυπρο στη συζητηση!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ε και?

Αυτοι οταν μας λενε καλαμαραδες καλα ειναι? ( που απο οτι μου εχει πει Κυπριος σημαινει πουτανας γιος? )

Ρε δεν πανε να γαμηθουν τα political correct και οι μαλακιες!

Τα τυπακια εχουν μεγαλυτερο κατα κεφαλην εισοδημα απο το μεσο ορο της Ευρωπης και μας κλαιγονται συνεχεια λες και πρεπει να τους ξεσκατιζουμε! Δεν πανε να γαμηθουνε λεω εγω!

Ας ερθουν να υπηρετησουν και αυτοι για εμας και να μη ειναι Ελληνες μονο οταν τους συμφερει και Κυπριοι οποτε θελουν να βρισουν την Ελλαδα!

Οταν αποφασισουν τι στο διαολο ειναι και τι νιωθουν τοτε να μας πουνε και εμας να ξερουμε να μη μας σκοτιζουν τα αρχιδια με τον δηθεν πονο τους τα κωλο Τουρκοαγγλακια! Μεχρι τοτε πουλο απο πισω!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αφου εισεβαλαν και δημιουργησαν ετσι συνθηκες απολυτης ασφαλειας για τους τ/κ οι οποιοι ειχαν υποφερει τα πανδεινα απο τους ε/κ θα ηταν ποτε δυνατον να αποχωρησουν χωρις να εξασφαλισουν τους τ/κ?

Ναι, με το να προσωρήσουνε σε συνομιλίες και με συναινετικές διαδικασίες να δημιουγθηθεί ένα πλαίσιο συμβίωσης. Θα μου πεις αυτό γίνεται τόσα χρόνια? Και δε διαφωνώ ότι είναι  τόσες πολλές οι βλακείες που έχουν γίνει από ελληνικής πλευράς τόσα χρόνια ( σε αυτά βάζω και το 63 όπως είπες κ εσύ πριν) που πλέον μια συμβίωση φαντάζει αδύνατη και το νησί οδεύει προς διχοτόμηση και ντε γιούρε.

Επίσης μη νομίζεις και ότι για τους Τ/Κ είναι ότι καλύτερο ο τουρκικός κατοχικός στρατός και οι έποικοι έτσι? Προσχηματικά εισέβαλαν και αυτοί και όχι από πόνο να τους προστατέψουν... Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ας ερθουν να υπηρετησουν και αυτοι για εμας και να μη ειναι Ελληνες μονο οταν τους συμφερει και Κυπριοι οποτε θελουν να βρισουν την Ελλαδα!
Το ίδιο ακριβώς έχω ζήσει και εγώ με Κύπριους συγκάτοικους μου (2 παράωρες και ένα γρόθο). Στην ουσία αυτό είναι που σε εξοργίζει με αυτούς τους ανθρώπους. Παραέχει ποτιστεί το πετσί τους με την αγγλική νοοτροπία.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλαμαραδες σημαινει... γραμματιζουμενοι.. βασικα... χαρτι κ καλαμαρι δλδ... κ το ειχαν βγαλει παλαιοθεν οταν ερχονταν απ την ελλαδα στη κυπρο διαφοροι τετοιοι για να μαθουν στο κοσμο γραμματα κλπ
εχει θετικη εννοια δλδ κ οχι αρνητικη
αυτο που λες απλα δεν ισχυει
οπως κ πολλα απ οσα λες αλλα οπως ειπα κ πιο πανω.. ο καθενας με τα μυαλα κ τις γνωσεις που κουβαλαει.

απ οτι βλεπω το σαιτ ειναι υπερ στο να βριζεται ενας ολοκληρος λαος κ να προκαλειται το εθνικο αισθημα του... μπραβο συγχαρητηρια.

τελος απο μενα...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εμενα Κυπριος μου το ειπε BiteMe... τωρα αν ελεγε για να με πικαρει δεν ξερω και δεν με νοιαζει.

Προτιμω το ελληνας απο το οτιδηποτε αλλο, ειτε καλο ειτε κακο.

Τον κομπλεξισμο των Κυπριων τον εχουμε δει πολλακις και τον βλεπουμε καθε μερα.

Αντι να κατσουν να λυσουν τα προβληματα που δημιουργησαν οι ιδιοι με την ανικανοτητα τους, σκοτιζουν τα δικα μας τα παπαρια και λενε εμας προδοτες τη στιγμη που εφευγαν απο τα χωρια τους αμαχητι...

Ας ειναι ενα site να βριζει εναν ολοκληρο λαο, δεν ειναι τιποτα μπροστα στο ρατσισμο που δειχνουν καθημερινα οι κυπριοι προς την Ελλαδα και τους Ελληνες που μονο τσιμπουκια δεν σας εχουμε κανει ακομα.

Αλλα τι περιμενεις απο Αγγλους και τουρκοσπορους?

Κριμα στα παλικαρια που πεθαναν ( Σολωμου κτλ ) , ειχαν γερα αρχιδια να κανουν ο,τι εκαναν για την σημαια, δυστυχως ομως πηγαν ματαια γιατι δεν εξεφραζαν το συνολο των Κυπριων. Κριμα και παλι αλλα εκει που ειναι σιγουρα θα ειναι περηφανοι για αυτο που εκαναν.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι κ ενω αυτα που λες εσυ δε δειχνουν κανενα ρατσισμο προς τους ελληνοκυπριους.. καθε αλλο.. τεραστια συμπαθεια κ αγαπη.. κ γι αυτο ειναι παραδοξο που θελησαν να σε πικαρουν ή εδειχναν κομπλεξισμο απεναντι σου ως ελλαδιτη...
μαλιστα... οκ...
πολυ σωστο να λες για εναν λαο επισης που εχει υποφερει απιστευτα απο τους τουρκους κ απο τους αγγλους (μιας κ αυτοι φταινε για τα περισσοτερα που εγιναν στη κυπρο) οτι ειναι τουρκοσποροι κ αγγλοι...

οκ... δεν εχω κατι αλλο να πω... αυτη τη στιγμη προσβαλεις την πατριδα μου κ οχι μονο... δεν επιθυμω να πεσω σε τετοιο επιπεδο...
καλα να περνας

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κοιταξε, δεν ειπα πουθενα οτι δεν ειμαι ρατσιστης κατα των κυπριων!

Οταν βλεπω καθημερινα στη σχολη να με χλευαζουν με τον τροπο που μιλανε και οταν περναω χωρις να δινω σημασια να λενε μαλακιες τα παιρνω χοντρα!

Γενικα δεν δινω σημασια, αμα ο αλλος ειναι καλος στα αρχιδια μου! Ακομα και με αλβανο κανω παρεα γιατι το τυπακι ειναι γαμω τα ατομα και ξηγημενος απο τους λιγους!

Αλλα οχι να βαλουμε νταλκα στον πουτσο μας για τον ψευτο πονο που δημιουργησαν καποιοι στην ιδια τους τη χωρα και να μας θυμουνται μονο στα δυσκολα!

Προσβαλω την πατριδα σου αλλα και οι περισσοτεροι Κυπριοι προσβαλουν την δικη μου με τον χειροτερο τροπο, οποτε στα αρχιδια μου, ετσι απλα. Δεν τρελαθηκα να υπερασπιζομαι κλαψομουνηδες και κατα φαντασια ασθενεις τη στιγμη που Ελληνες εχουν σκοτωθει για την Κυπρο και την ιδια στιγμη που σε συζητηση μου με Κυπριους για ενδεχομενο πολεμο στην Κυπρο ελεγαν ολοι οτι θα φυγουν για εξωτερικο και μολις τους ειπα οτι και εμενα στα παπαρια μου δεν προκειται να κατσω στην Κυπρο αν ημουν στρατιωτης πηρα την απαντηση : ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ?

Ωραια τα μελοδραματα, αλλα η πραξη και η καθημερινοτητα αλλα δειχνουν BiteMe.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε Anal-Hunter νομίζω ότι αυτά περί Κυπρίων είναι υπερβολές... Μύθοι που τους βγάζουμε εμείς όπως γενικά βγάζουμε για τόσα και τόσα. Αμφιβάλλω αν κάποιος από αυτούς που βρίζουν τους Κύπριους έχει πάει έστω και μια φορά στο νησί...

Ευκαιρία να πω και μια άλλη προσωπική άποψη επί του θέματος λίγο ευρύτερη. Πιστεύω ότι ήταν ευθύς εξαρχής λάθος η προσφυγή στον Ο.Η.Ε. το 1950 για ανεξαρτησία από τη Βρετανία. Σιγά σιγά η βρετανία θα αποχωρούσε έτσι κ αλλιώς ή η κατοχή θα γινόταν πιο ήπια. Η Ελλάδα το 1950 , όλα τα χε η μαριορή,να ανακινήσει την αποαποικιοποίηση της κύπρου ( και από άγγλους!) της έλειπε... Και το αίτημα από την αρχή ήταν ένωση, όπως και το αίτημα των ανταρτών της ΕΟΚΑ Α. Ποτέ δεν ήταν η συγκρότηση κάποιου ανεξάρτητου κράτους. Η προσφυγή στον Ο.Η.Ε. είχε γίνει με αίτημα : αυτοδιάθεση. Αυτοδιάθεση δε σημαίνει αναγκαστικά ανεξαρτησία, αλλά "διαθέτουμε τον ευατό μας όπως θέλουμε". Και το περιεχόμενο του αιτήματος της αυτοδιάθεσης ήταν η ένωση με την Ελλάδα.
Αυτά και για όσους λένε για την ελληνικότητα των Κυπρίων. Ας διαβάσουν λίγο ιστορία, είναι καταγεγραμμένα αυτά.

Κακώς όμως ανακινήθηκε το θέμα γενικώς. Μια βρετανική κυριαρχία στο νησί, σε μια περίοδο αποαποικιοποίησης παγκοσμίως, θα γινόταν όλο και ηπιότερη, ωσπου, υποθετικά, σήμερα είτε εκ των πραγμάτων θα αποχωρούσν οι βρετανοί, είτε θα υπήρχε μια ήπια και τυπική κυριαρχία. Οι τούρκοι δε θα ανεμιγνύονταν καθόλου και φυσικά δε θα υπήρχε η εισβολή με όλα τα παρεπόμενα, κόστος σε ανθρώπινες ζωές κλπ κλπ.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εχω παει στην Κυπρο φιλε skidoo.

Και αυτα που λεω δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Δεν εχω λογο εξαλλου.

Αν ο αλλος ειναι σωστος, ο,τι και να ειναι θα τον δεχτω, αλλα αμα με βριζει στη χωρα μου με τετοιο τροπο και κοροιδευει και και και, και δεν μιλαω για μειοψηφια, ε τοτε να παει να γαμηθει. Εχουν τα παντα και κλαιγονται σε εμας. Καλα να παθουν, οπως στρωνεις κοιμασαι! ( για ολους παει αυτο, και για εμας οχι μονο για τους Κυπριους )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom