Νέα

Σάββατο 20 Ιουλίου 1974 ώρα 4.35 πμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
πολυ σωστο να λες για εναν λαο επισης που εχει υποφερει απιστευτα απο τους τουρκους κ απο τους αγγλους (μιας κ αυτοι φταινε για τα περισσοτερα που εγιναν στη κυπρο) οτι ειναι τουρκοσποροι κ αγγλοι...
Ο κάθε λαός αγαπητή μου έχει την δικιά του ιστορία καθώς και τα δικά του βάσανα. Για την ¨περίφημη¨ τραγωδία της Κύπρου φταίτε εσείς οι ίδιοι, οι Άγγλοι, και οι τουρκοκύπριοι. Γράφω μέσα σε εισαγωγικά το περίφημη γιατί στην ουσία δεν ήταν τίποτα άλλο απο μια μοιρασία που εσείς καταφέρατε και μείνατε στην απ' όξω.
Δεν πρέπει να σας αρνηθούμε καμία βοήθεια. Πάντα στο πλευρό σας γιατί είστε αδέρφια μας. Αλλά ξεκαθαρίστε τι στο δίαολο θέλετε και άντε επιτέλους να μάθετε και τίποτα τρόπους συμπεριφοράς. Το ποντικάκι που βρυχάται είναι ένα ωραίο παραμύθι και τίποτις άλλο, αγαπητή....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχω παει στην Κυπρο φιλε skidoo.

Και αυτα που λεω δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Δεν εχω λογο εξαλλου.

Αν ο αλλος ειναι σωστος, ο,τι και να ειναι θα τον δεχτω, αλλα αμα με βριζει στη χωρα μου με τετοιο τροπο και κοροιδευει και και και, και δεν μιλαω για μειοψηφια, ε τοτε να παει να γαμηθει. Εχουν τα παντα και κλαιγονται σε εμας. Καλα να παθουν, οπως στρωνεις κοιμασαι! ( για ολους παει αυτο, και για εμας οχι μονο για τους Κυπριους )

Δε το είπα για σένα φυσικά αποκλειστικά. Όπως και να χει διαφωνώ με το να κάνουν θητεία οι κληρωτοί στην Κύπρο. Οι καραβανάδες της ΕΛΔΥΚ δε με ενδιαφέρει.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δε το είπα για σένα φυσικά αποκλειστικά. Όπως και να χει διαφωνώ με το να κάνουν θητεία οι κληρωτοί στην Κύπρο. Οι καραβανάδες της ΕΛΔΥΚ δε με ενδιαφέρει.
Έλα όμως που οι καραβανάδες και οι κληρωτοί της ΕΛΔΥΚ, παίρνουν τον πούλο εκεί κάτω, καθώς αυτή είναι μια προχωρημένη μονάδα και η εμπλοκές που τρώνε πάνε σύννεφο. Α ναι, την ίδια στιγμή ο κυπριακός στρατός αποτελεί ένα ωραίο χημείο και οι Κύπριοι φαντάροι ματώνουν τα παπάρια τους στο ξύσιμο. Ακριβώς οτι κάνουμε και του λόγου μας απο ΄δω μεριά.
Τέλος, κι εγώ έχω επισκευθεί την Κύπρο αρκετές φορές, όπως επίσης συγκατοικούσα με Κύπριους για 2 1/2 χρονια και πηδούσα και την μια.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ολοι οι κυπριοι ειναι κομπλεξικη με την ελλαδα νομιζουν οτι δεν τους βοηθησαμε στην εισβολη αλλα ξεχνανε οτι ριχνανε στα ελληνικα αεροπλανα με τους φανταρους απο την ελλαδα οταν πηγαν να βοηθησουν.απο τοτε βριζουν συνεχως την ελλαδα και τους ελληνες αλλα  για να ψωνισουν ερχονται στην ελλαδα και το παιζουν και κυριλε και μολις γυρισουν πισω λενε οι βρωμοελληνες οι καλαμαραδες και ενα σωρο αλλα βρισιδια.για μενα μακαρι η τουρκια να παρει και το υπολοιπο νησι και να τους σφαξουν ολους τους κυπριους,ουτε σε αλλους δεν ειναι αξιοι να υπερασπιστουν το ιδιο τους το νησι.οι ελληνες τουλαχιστον μετα απο 400 χρονια τουρκικου ζυγου τα βαλαμε με τους τουρκους και απελευθερωθηκαμε.αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ ελληνων και κυπριων ο ελληνας εχει καρδια ο κυπριος τιποτα και γιαυτο θα μεινουν για παντα σκλαβωμενοι. :think:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Χαχα!! Someone got owned εδω μεσα!

Μη τα λετε ομως ετσι χυμα γιατι τα τουρκοαγγλακια θα μας πουνε ρατσιστες και δεν θα ερχονται να ψωνιζουν απο εδω για να μας βριζουν μετα!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε παλικάρια, δεν λέω, σκατά έχουν στον εγκεφάλο (αυτό μου λένε οι προσωπικές μου εμπειρίες), αλλά για όνομα, μην κάνουμε τέτοιες δηλώσεις ουτε για πλάκα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η τουρκικη εισβολη ηταν καθολα νομιμη.Η Τουρκια ασκησε το δικαιωμα της
να επεμβει συμφωνα με την Συνθηκη ιδρυσης της κυπριακης δημοκρατιας αφου παραβιαστηκε η συνταγματικη ταξη.
Η συνταγματικη ταξη βεβαια ειχε καταφορα παραβιαστει απο τους ελληνοκυπριους το 1964 οταν οι τουρκοκυπριοι εγιναν τοτε θυματα στυγνης βιας και εθνοκαθαρσης  εκ μερους των ε/κ.
Τοτε το 1964 η Τουρκια ηταν ετοιμη να επεμβει για να σταματησει την σφαγη των τ/κ αλλα παρκαρε ο 6ος αμερικανικος στολος μεταξυ Τουρκιας και Κυπρου και ετσι εισβολη δεν εγινε.

Να δούμε ποιος φωτισμένος άνθρωπος θα επέμβει με εισβολή να μας σώσει από τους ανιστόρητους...
Ρε democrat , δεν πας να συνωστιστείς σε καμια παραλία, όπως τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής και να παίξεις με τα κουβαδάκια σου αντί να ασχολείσαι με θέματα που εμφανώς δεν κατέχεις;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ε και?

Αυτοι οταν μας λενε καλαμαραδες καλα ειναι? ( που απο οτι μου εχει πει Κυπριος σημαινει πουτανας γιος? )

Ρε δεν πανε να γαμηθουν τα political correct και οι μαλακιες!

Τα τυπακια εχουν μεγαλυτερο κατα κεφαλην εισοδημα απο το μεσο ορο της Ευρωπης και μας κλαιγονται συνεχεια λες και πρεπει να τους ξεσκατιζουμε! Δεν πανε να γαμηθουνε λεω εγω!

Ας ερθουν να υπηρετησουν και αυτοι για εμας και να μη ειναι Ελληνες μονο οταν τους συμφερει και Κυπριοι οποτε θελουν να βρισουν την Ελλαδα!

Οταν αποφασισουν τι στο διαολο ειναι και τι νιωθουν τοτε να μας πουνε και εμας να ξερουμε να μη μας σκοτιζουν τα αρχιδια με τον δηθεν πονο τους τα κωλο Τουρκοαγγλακια! Μεχρι τοτε πουλο απο πισω!

Φίλε Άναλ..Χίλια δίκαια έχεις για το θέμα των πανελληνίων και του στρατού...
Ειδικά για το στρατό, είναι εξωφρενικό ο Αθηναίος, Ηπειρώτης, Μακεδόνας, Κρητικός κτλ να χάνει ένα χρόνο από τη ζωή του και να κινδυνεύει να γίνει κιμάς σε ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη η οποία θα έχει ως αφιρμή / αιτία την Κύπρο και ο Ελληνοκύπριος να μην έχει πιάσει σφεντόνα στα χέρια του, έχοντας όμως χρησιμοποιήσει την κυπριακή υπηκοότητα για να μπει με προνομιακούς όρους σε ελληνικό πανεπιστήμιο...
Είναι ένα μαλακισμένο καθεστώς...

Από εκεί και πέρα όμως, διαφωνώ με τις γενικεύσεις σου...Έχω γνωρίσει καλούς και κακούς κύπριους όπως έχω γνωρίσει καλούς και κακούς ανθρώπους από όλα τα μέρη της ελλάδας και του κόσμου...

Έχω και αρκετούς φίλους ελληνοκύπριους και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω δει ρατσιστική αντιμετώπιση έναντι των ελλήνων...
Και οι περισσότεροι από αυτούς ομολογούν ότι το καθεστώς στρατού/ πανεπιστημίου είναι άδικο και ότι νιώθουν ευνοημένοι χωρίς να το αξίζουν και σέβονται απεριόριστα τόσο αυτούς δίνουν πανελλαδικές και αυτούς που υπηρετούν...

Ας μη γενικεύουμε λοιπόν.

P.S. Welcome back...

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Τασος Ισαακ και Σολομων Σολωμου οι συγχρονοι ηρωες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σιγουρα.

Απλα ο υπολοιπος λαος ειναι οι συγχρονοι μαλακες.

Επισκέπτης
Ανεξαρτήτως των απόψεων και πιθανής εμπάθειας που υπάρχει για τους Κύπριους και των Κυπρίων για εμάς έχουμε να κάνουμε με κάποια δεδομένα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε .
1ο Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα εκλογικά αποτελέσματα στην Τουρκία και όχι με την επέτειο εισβολής που έγινε .
2ο Έχουμε κοινό εχθρό ο οποίος εισέβαλλε με στρατό και μετά με εποίκους κατά την αγαπημένη μέθοδο των συμμάχων τους Ισραηλινών και αυτό έχει δημιουργήσει θέματα που κάποτε θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε σε δικαστήριο ή πεδίο μάχης .
3ο Σε μια περίοδο που φθίνουμε δημογραφικά και έχουμε αλλοιωθεί εθνολογικά απο ολοένα αυξανόμενο αριθμό μεταναστών , δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλη για να λύσουμε τυχόν διαφορές με τους Κύπριους .
Έγιναν και γίνονται λανθασμένοι και ύποπτοι χειρισμοί και μάλιστα απο τους ίδιους πολιτικούς ( ή τα παιδιά τους ) το οποίο σημαίνει ότι ξένες δυνάμεις κινούν τα νήματα . Αν κάποια μέρα ανοίξει ο φάκελλος της Κύπρου ίσως δούμε τι έγινε και ποιοι πολιτικοί φταίξανε .
Μάλιστα ίσως το δούμε λίγο πιο γενικά , ειδικά σε σχέση με την Μέση Ανατολή και τα συμφέροντα που κατασκεύασαν την δικτατορία , το πολυτεχνείο , την πολιτική ζωή στο σύνολό της μετά τον Εμφύλιο και ίσως τότε γίνει κατανοητή απο όλους μας η μαλακία μας να ψηφίζουμε τα ίδια πρόσωπα και τους απογόνους τους σαν να έχουμε φεουδαρχία

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες καλο ειναι να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους οι κυπριοι αδερφοι μας δυστυχως ειναι πιο αντρες απο εμας σε ολα τους και το χειροτερο ειναι οτι εμεις φταιμε μαζι με την μαλακια του μακαριου για οτι εχει συμβει στο νησι. Θυμηθειτε τους δυο νεκρους ηρωες πριν λιγα χρονια, τους S-300 κατι που στην ουσια ανοιξε την πορτα της κυβερνησης Σημιτη με τους ρωσους και υπογραψαμε για τον πρωτο αγωγο και σημερα πανηγυριζουμε και για τον δευτερο (εργο Παπουλια - Καραμανλη ) που στην ουσια στραγγαλιζει ενεργειακα την τουρκια, θυμηθειτε την μαγκια τους στις εκλογες πριν 2 χρονια οταν η ελληνικη αξιωματικη αντιπολιτευση στα πλαισια να μην στεναχωρεθουν οι φιλοι και συμμαχοι αμερικανοι προετρεπε στο "ναι" και η ελληνικη κυβερνηση δεν ειχε το θαρρος να πει οτι και αυτη ναι ηθελε και οι ΚΥΠΡΙΟΙ παρολο που ολοι πιεζαν για "ναι" εδειξαν οτι εχουν "κακκαλα" και ειπαν οχι και ακομα τρεχουν οι τουρκοκυπριοι.
Μην ξεχνατε ολοι οτι χασαμε εναν αντρα πιλοτο της πολεμικης μας οταν προσπαθουσε να εμποδισει τους τουρκουτς να φωτογραφισουν και οχι μονο τους S-300 στην κρητη πυραυλους που ολοι τρεμουν γιατι ενας ελληνας μαγκας υπουργος αμυνας τους ανεπτυξε και που φυσικα αγοραστηκαν με λεφτα του κυπριακου λαου. Μπορει δυστυχως η ελλαδα να διοικηται απο " μη ελληνες" χρονια τωρα με εξαιρεση καποιες φωτεινες αναλαμπες αλλα πρεπει να καταλαβουμε ολοι μας οτι ο ελληνισμος βαλλεται απο παντου και εμεις δεν εχουμε την ανεση να ξεχωριζουμε κανενα "ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗς ΚΥΠΡΟΥ"

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γιατι ειναι πιο αντρες απο εμας οι κυπριοι ρε φιλε δεν το καταλαβα αυτο. Αυτα που λες τι σχεση εχουν με το ποιος ειναι πιο αντρας απο καποιον αλλον?

Συνεχεια εμεις τους ξεσκατωναμε τους ανικανους και τωρα βγαινουν και απο πανω? Νιωστε λιγο ρε παιδια, μας θεωρουν τα χειροτερα μουνοπανα και εμεις τους υπερασπιζομαστε.

Στην πυρα ολοι τους μαζι με τους γαμιαδες τους τους Τουρκους και τους Αγγλους. Αρκετα με τον πουστολαό.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γιατι εχετε την εντυπωση οτι ΔΕΝ δινουμε εξετασεις για τα πανεπιστημια σας?
δινουμε κανονικοτατα εξετασεις... αντιστοιχες των πανελλαδικων.. για τα ελληνικα πανεπιστημια κ το πανεπιστημο κυπρου
στα πανεπιστημια σας μας δινουν το πολυ 10 θεσεις σε καθε σχολη οι οποιες ειναι για τους κυπριους κ μονο.. για οποιους περασουν προφανως... αντιστοιχως κ στο πανεπ. κυπρου υπαρχουν συγκεκριμενες θεσεις που απευθυνονται μονο σε ελλαδιτες κ περνανε με τις πανελλαδικες κ οχι με τις δικες μας εξετασεις...
το μονο πραγμα που ηταν αδικο ηταν παλαιοτερα στο θεμα της δωρεαν σιτισης την οποια ειχαν ολοι οι κυπριοι για καποιο λογο αλλα δεν ισχυει πλεον εδω κ πολλα χρονια... εγω δεν το προλαβα καν αυτο το μετρο. ισως να ισχυει κ κατι στο θεμα της εστιας του πανεπ κ να μη το γνωριζω...
αλλα στο θεμα των εξετασεων.. προς πληροφοριαν σας κ πολυ υψηλο επιπεδο εκπαιδευσης εχουμε κ δυσκολες εξετασεις δινουμε για να μπουμε στο πανεπιστημιο

δε διαφωνω ομως στ οτι δεν θα ηταν κακο να δινανε ολοι ακριβως τις ιδιες εξετασεις, ασχετως δυσκολιας.

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, έχω περάσει μερικά χρόνια στην Κύπρο και έχω άποψη τόσο για τα γεγονότα όσο και για τους ανθρώπους. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν Κύπριοι που εκφράζονται αρνητικά και βγάζουν χολή για την Ελλάδα. Δεν είναι η πλειοψηφία. Είναι πολύ λίγοι, όσο λίγοι είναι και αυτοί που εξακολουθούν να πιστεύουν στην Ένωση.
Αν και πιστεύω ότι τα συμφέροντά μας δεν απαιτούν πλέον ένωση, αλλά ενδυνάμωση του ανεξάρτητου κυπριακού κράτους και συντονισμό με την Αθήνα, υποστηρίζω πολύ θερμά ότι έστω για τους λίγους καλούς πατριώτες που υπάρχουν στην Κύπρο αξίζει να μην την εγκαταλείψουμε. Η πλειονότητα πάντως των Κυπρίων χαρακτηρίζεται από αδιαφορία, όπως άλλωστε και η πλειονότητα των Ελλαδιτών. Όμως ξέρουμε πως την ιστορία δεν την γράφουν οι πολλοί.
Όσο για τα γεγονότα του '74, κάνουμε μεγάλο λάθος να αιτιώμεθα αμερικανούς άγγλους και άλλους. Πρέπει να αιτιώμεθα το ξερό μας το κεφάλι και τα λάθη μας.
Πάντως πολλά σημεία έχουν αποσαφηνισθεί, αλλά δεν αφήνονται να γίνουν γνωστά. Επειδή έγινε αναφορά στην επιστράτευση του '74 διαβεβαιώνω μετά λόγου γνώσεως ότι τα λεγόμενα περί όπλων που δεν υπήρχαν είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε συντριπτική υπεροπλία χάρη στα αεροπλάνα F-4E Phantom, στις πυραυλακάτους με τα βλήματα Exocet MM38 και στα υποβρύχια Τύπου 209. Η Τουρκία ούτε ίδια ούτε κάν ανάλογα όπλα διέθετε.
Αν κάποιος θέλει περισσότερες διευκρινίσεις και λεπτομέρειες μπορώ να δώσω.
Επίσης πρέπει να πω ότι από μια στιγμή και μετά που η Κύπρος με τα άρματα Τ-80, τα ελικόπτερα Μi-35 και άλλα συστήματα αμφισβήτησε την υπεροπλία της Τουρκίας, η Άγκυρα αναδιπλώθηκε και έπεσε στη διπλωματική προσπάθεια στην οποία δυστυχώς επέτυχε να μας υπερφαλαγγίσει και να φέρει το σχέδιο Ανάν. Ευτυχώς οι Κύπριοι το καταψήφισαν, κάτι που δείχνει ότι στις κρίσιμες ώρες ξυπνά μέσα τους κάτι από Ελλάδα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Που κολλαει τωρα αυτο ?

Οι κυπριοι μπαινουν στην κατηγορια των ομογενων προφανως.

Γιατι να δινουν ιδιες εξετασεις εφοσον κρινεται απο τον νομο οτι δεν πρεπει? ( αυτο οριζεται απο τα προγραμματα φοιτησης των σχολειων, εαν ειναι ενταγμενα στην ΕΕ η οχι κτλ κτλ )

Και εκει να κλαφτειτε?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ποιος ακριβως κλαφτηκε ρε αναλχαντερ?
εγραψε κατι ο στρ κ απαντησα... εξηγησα συγκεκριμενα τι ισχυει.. θες να το πιστεψεις? οκ! δε θες? παλι οκ!
το προβλημα σου ποιο ειναι?
ειδες να σου πω τπτ που βριζεις ολη την ωρα? τοσα ξερεις τοσα λες!

αν ημουν σαν εσενα... εχοντας γνωρισει κ μλκες ελλαδιτες θα ειχα κατηγοριοποιησει ολους τους ελλαδιτες σαν μλκες κ αλλα κοσμητικα... εμ τι να κανουμε δεν εχω μαθει να τσουβαλιαζω ενα ολοκληρο λαο επειδη σ αυτον υπαρχουν κ μλκες! αυτα ειναι αλλων συστηματα...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Το τσουβαλιασμα το εχετε κανει πολυ καλα εσεις τοσα χρονια, αστα αυτα.

Αν νιωθεις οτι εισαι μελος του τσουβαλιου, be my guest.

Και τους νεο-ελληνες κραζω αντιστοιχα, και οποιον ειναι μαλακας γενικοτερα. Δεν ειναι θεμα εθνικοτητας biteme. Δεν ησουν στο παλιο forum να δεις απο πρωτο χερι τις αποψεις μου για να εχεις πιο σφαιρικη εικονα. Οχι οτι με νοιαζει κιολας.

Btw το post του str δεν το ειδα εκ παραδρομης. Δεν το προσεξα.

Το "Αν ημουν σαν εσενα" τι το ηθελες? Και εγω αν ημουν σαν την πλειοψηφια των Κυπριων και των Ελληνων και χιλιων αλλων δυο, θα ειχα ηδη αυτοκτονησει.

Ετσι οπως πεφτει τσουβαλιασμα με τους Αλβανους, ετσι και με τους Κυπριους ειναι για εμενα. Γιατι εχω δει με τα ματια μου μερικα πραγματα που με εκαναν και αηδιασα. Τοσο απλα.

Ρατσιστης ειμαι με τους μαλακες, οταν λοιπον βλεπω την μαλακια σε τοσο μεγαλο ποσοστο και με τοσο μεγαλη συχνοτητα, δεν εχω παρα να τους τσουβαλιασω και να μην με νοιαζει για τις εξαιρεσεις, εκτος αν τυχει να συναναστραφω με καποιον. ( οπως εχω πει οτι εχω κολλητο αλβανο στον οποιο πολυ θα ηθελαν να μοιασουν πολλοι μαλακες ελληνες, και απο θεμα ξηγας και απο αλλα πραγματα ).

Απλα δεν αντεχω αυτο το πραμα, η Ελλαδα το ενα και η Ελλαδα το αλλο. Αμαν πια, αποφασιστε τι στο διαολο ειστε πρωτα και ελατε και πειτε το και σε εμας.

Οταν ειστε οποτε γουσταρετε Κυπριοι και οταν σας συμφερει Ελληνες, αυτην την αντιμετωπιση θα εχετε, γιατι αυτη σας αξιζει. Τωρα αν εσυ αποτελεις εξαιρεση, τι να κανουμε, και εγω αποτελω σε πολλα πραγματα εξαιρεση αλλα για πολλους ειμαι ενας απλος μαλακας. That's life.

Str : Thanks :cheesy:

Επισκέπτης
Ωραία , το πρόβλημα είναι αν κάποιος μπαίνει στα υποβαθμισμένα Ελληνικά Πανεπιστήμια ώς ειδική κατηγορία . Δεν κοιτάμε που μπαίνεις πια γράφοντας κάτω απο την βάση αλλά αν πρόκειται για ειδική κατηγορία . Επίσης πρόβλημα αποτελεί αν κάποιος έπηξε ώς φαντάρος ή όχι .
Δεν κοιτάει κανείς την πολιτική ευθύνης των τότε πολιτικών αλλά και των σημερινών ;
Δεν ασχολείται κανείς με τις Διεθνείς πολιτικές ζυμώσεις της εποχής στο Μεσανατολικό που το προκάλεσε αυτό απο την εποχή που εμείς μαλακιζόμασταν με το Παλάτι  τον Καραμανλή το Παπανδρέου και την δικτατορία  ;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α ναι τωωωωωωωωωωρα δεν εχει να κανει με εθνικοτητα μονο με μλκες ανθρωπους!
τοση ωρα δεν βριζεις ολο τον κυπριακο ελληνισμο... λαθος καταλαβαμε...

τεσπα δεν μ ενδιαφερει καθολου τι πιστευεις ειλικρινα ομως, δε θεωρω οτι εχω κατι να συζητησω μαζι σου απ τη στιγμη που τσουβαλιαζεις τοσο μεγαλη ομαδα ανθρωπων επειδη γνωρισες 10-20 μλκες κ προφανως προσβαλεις κ μενα, κ εγω εχω συναντησει πολλους μλκες εδω περα στην ελλαδα.. κ εχω δει πραγματα που με αηδιασαν παρακατω? θα διαγραψω ολο τον λαο της ελλαδας?,... ακριβως οπως δεν μ ενδιαφερει τι πιστευουν ανεγκεφαλοι κυπριοι που δεν θεωρουν εαυτους ελληνες... κ ομως δεν εχουν ανοιξει ουτε ενα ιστορικο βιβλιο...
οπως εχω ξαναπει μυαλα δεν αλλαζω σε κανενα. ποσο μαλλον ν ασχοληθω με φανατικους κ ακραιους ανθρωπους.

μαστορας σωστος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom