Δεν εγινε κανενα λαθος οσον αφορα στο ξεχωριστο κρατος Ελλαδας και Κυπρου! Βρες αλλη δικαιολογια να κλαφτεις.
Εισαστε εκει που σας αξιζει να βρισκοσαστε, καθως ειστε ανικανοι με τοσους πορους να κανετε κατι της προκοπης. Ανεκαθεν δηλαδη. Οπως και εμεις ειμαστε εκει που ειμαστε για χιλιους δυο λογους, γιατι και εμεις τωρα τελευταια εχουμε γεμισει με βλακες. Δεν βγαζω την ουρα μας απο εξω. Αλλα ας μη μπουμε στη διαδικασια να συγκρινουμε το νησακι των Αγγλων με την Ελλαδα.
Οσο για τον αινσταιν, εχεις δικιο. Αλλα μη το δειχνεις οτι εισαι τοσο εκνευρισμενην, ενα χαλουμιν ειναι ο,τι πρεπειν.
Mastoras69 έγραψε:
Μπορεί να έχεις εκατό λόγους να τους αντιπαθείς , εκεί που κάνεις λάθος είναι ότι είτε σου αρέσει είτε όχι οι μοίρες μας συνδέονται . Γεωπολιτικά , εθνικά και πάνω απο όλα λόγω των ειδικών συνθηκών στην περιοχή .
Επίσης έχε υπ΄ όψιν σου ότι λόγω λανθασμένων πολιτικών χειρισμών της Ελλάδος κατα κύριο λόγο τα πράγματα στην περιοχή χάλασαν . Είναι λογικό να μας κατηγορούν για αρκετά θέματα και κατά μεγάλο ποσοστό έχουν δίκιο.
Τώρα αν πραγματικά το πρόβλημά σου είναι κάποια προνόμια στην υποβαθμισμένη Ελληνική Παιδεία ή αν οι φαντάροι πήζουν ή όχι , αυτό είναι άλλο θέμα .
Πολιτικά κάνεις λάθος πάντως .
Αυτο ειναι το θεμα.
Εχεις τους μαλακες τους Κυπριους να μας κατηγορουν οτι ΕΜΕΙΣ φταιμε που ΑΥΤΟΙ εχασαν το μισο κωλονησι τους. Οχι φιλε. ΔΕΝ το δεχομαι. Αν εχεις τα αρχιδια κυριε μου, να διευθυνεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ το γαμωνησο σου. Και εαν ΔΕΝ μπορεις, να μη ριχνεις το φταιξιμο σε αυτους που το κανουν. ΤΟΣΟ απλα ρε πουστη μου, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Δεν ξερουν τι στο διαολο ειναι, ελληνες, κυπριοι, ελληνοκυπριοι, αγγλοι, τουρκοι, τι στο διαολο? Και για αυτο φταιμε εμεις θα μου πεις. Που δεν ριξαμε μια γαμημενη πυρηνικη βομβα να τους αφανισουμε. Ε μα.
Αν θελουν να κατηγορουν, ας ειχαν τα αρχιδια να παραδεχονται οτι οι ιδιοι ειναι ανικανοι να διευθυνουν το κωλονησο τους και ολα θα ηταν μια χαρα. Αλλα εχει πλακα να τα ριχνεις στους αλλους βλεπεις.
Οσο για τους φανταρους και τα πανεπιστημια, δεν με νοιαζει. Φανταρος στην Κυπρο δεν θα πηγαινα ουτε νεκρος. Εδω με το ζορι θα υπηρετησω την Ελλαδα, που και αυτη πλεον με αηδιαζει και αυτο λογω του λαου της. ( δυστυχως αλλα ετσι ειναι ). Οχι να παω να υπηρετησω για τα κλαψομουνακια που θελουν νταντα για να χεσουν. Εγω δεν ειπα για τον τροπο που μπαινουν στα πανεπιστημια παντως, η αν το ειπα δεν θυμαμαι. ( ειπα για την συμπεριφορα τους κυριως, οχι για τον τροπο που μπαινουν, που ειναι αυτος που οριζεται απο τον νομο. Η Biteme ειπε οτι καλο θα ηταν να ηταν ιδιες οι εξετασεις αν δεν κανω λαθος. Πραγμα καθολου κακο, εφοσον το καλυπτει το νομικο πλαισιο. )
Η μοιρα μου δεν συνδεεται με τους Κυπριους. Εαν νιωθεις οτι η δικη σου το κανει, κανενα προβλημα.