Νέα

Σάββατο 20 Ιουλίου 1974 ώρα 4.35 πμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MojoRising
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ξυδακι μανταμ.

"Κυπριακος Ελληνισμος" : No such thing.

Μαθετε να μιλατε σωστα ελληνικα πρωτα και οχι αυτο το εκτρωμα και τα λεμε.

Βγαλτε και δικο σας εθνικο υμνο και σημαια και μη μας πρηζετε περαιτερω τα αρχιδια γιατι εχουμε αλλα πραγματα να ασχοληθουμε.

GET A LIFE οπως θα λεγατε στο κωλοχωρι σας.

Φανατικος και ακραιος ισως, κλαψομουνης βρωμοπουστας ΠΟΤΕ.

Κριμα στους ηρωες σας, πραγματικα κριμα. Πεθαναν για τον πιο σαπιο λαο, τουλαχιστον ειχαν σωστα ιδανικα.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Να δούμε ποιος φωτισμένος άνθρωπος θα επέμβει με εισβολή να μας σώσει από τους ανιστόρητους...
Ρε democrat , δεν πας να συνωστιστείς σε καμια παραλία, όπως τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής και να παίξεις με τα κουβαδάκια σου αντί να ασχολείσαι με θέματα που εμφανώς δεν κατέχεις;
Φιλε ανιστορητε,
το βιβλιο που αναφερεσαι δυστυχως δεν μιλαει για τα μεγαλα εγκληματα του ελληνικου στρατου στην Μ.Ασια οπως καψιμο ολοκληρων χωριων,κομπολογια με βυζορωγες,πριονιστηριο-βασανιστηριο στην Περγαμο
και πολλα αλλα πρωτοφανη εγκληματα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οταν ανοιξεις κ εσυ κανενα βιβλιο ισως μαθεις οτι η κυπριακη διαλεκτος ειναι οτι πιο κοντινο στην αρχαια ελληνικη κ παρ ολα οσα συνεβηκαν στη κυπρο κ το γεγονος οτι βρισκεται μακρια απ την ελλαδα κ δεν επηλθε ενωση ποτε, διατηρηθηκε τοσα χρονια ... κ φυσικα μαζι με αυτο μαθε κ γιατι κ πως υπαρχει κυπριακος ελληνισμος... κ μετα ιιιιιισως κ να ξανασυζητησουμε.

οσο για ξυδακι.. εγω ειμαι απολυτως κουλ... μαλλον εσυ το χρειαζεσαι... με τοσο μισος που βγαζεις λες κ σου σκοτωσαν τη μανα. κ που μαζι με αυτο λες κ τα απειρα που δεν ισχυουν.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
μουμπλε μουμπλε

Το γεγονος οτι η γλωσσα σας μοιαζει ακομα στην αρχαια σημαινει οτι δεν εξελιχθηκε.

Αν αυτο το πραμα το λες εσυ γλωσσα, τοτε οταν χεζω μπορω να σου βγαλω καλυτερους ηχους. Πιστευω πως το εχω καταφερει μερικες φορες εξαλλου.

Το μισος δεν το βγαζω, υπαρχει εμφυτο. Βλεπει μαλακες και χτυπαει κοκκινο.

Κατσε να φαω λιγον χαλουμιν τωραν  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φιλε ανιστορητε,
το βιβλιο που αναφερεσαι δυστυχως δεν μιλαει για τα μεγαλα εγκληματα του ελληνικου στρατου στην Μ.Ασια οπως καψιμο ολοκληρων χωριων,κομπολογια με βυζορωγες,πριονιστηριο-βασανιστηριο στην Περγαμο
και πολλα αλλα πρωτοφανη εγκληματα.
Απορώ που τα διαβάζεις αυτά . Ακόμα και οι τούρκοι ποτέ δεν μίλησαν για εγκλήματα του Ελληνικού Στρατού . Αναφέρουν γενικότητες περί τρομοκρατικών οργανώσεων απαρτιζομένων απο τους αλλοεθνείς (Πόντιους , Αρμένιους κτλ )
Αλλά δεν φταίς εσύ , αυτό που καλούμε καταχρηστικά "Παιδεία" στην Ελλάδα φταίει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
διαλεκτος ειναι λεμε
εσυ που ξερεις τοσο καλα ελληνικα θα επρεπε να μπορουσες να διαχωριζεις την "γλωσσα" απ τη "διαλεκτο" ενος λαου
κ στη κρητη μιλανε δικια τους διαλεκτο.. κ στη ροδο κ στη συμη που μοιαζει κ απιστευτα στη κυπριακη, οπως κ σε τοσες περιοχες της ελλαδας
μην ξεχναμε κ τα ποντιακα.. που τα περισσοτερα δεν τα καταλαβαινει κ κανεις παρα μονο οι ποντιοι κ οσοι ξερουν... να τους πουμε κ αυτους μη ελληνες ετσι? μα τι "γλωσσα" μιλανε...

καλα για τα υπολοιπα.. οταν σου περασει το ντελιριο.. ειδοποια μας..

Επισκέπτης
μουμπλε μουμπλε

Το γεγονος οτι η γλωσσα σας μοιαζει ακομα στην αρχαια σημαινει οτι δεν εξελιχθηκε.
Τα θες και τα λες αυτά ;
Για ρίξε μια ματιά στο site να δεις τα "μαργαριτάρια" που κυκλοφορούν απο εμάς που προωθήσαμε  τη γλώσσα .

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Ρε παιδιά γιατί μαλώνετε αδίκως. Οι Κύπριοι δεν είναι καλή φάρα. Τους βοηθάμε όχι γιατί τους αγαπάμε απλά για συμφέροντα γεωπολιτικά. Στο στρατό αν ρωτήσεις τους φαντάρους θα πάτε να πολεμήσετε για την Κύπρο, όλοι θα πούνε δεν γαμιέται η κύπρος. Αν τώρα μπαίνουν στα Ελληνικά ΑΕΙ και στις καλές σχολές με κάτω από τι βάση και τις τελειώνουν με σπρώξιμο και για να μπει ο Έλληνας θέλει άριστα αυτό είναι δικιά μας μαλακία. Δεν τους πάμε δεν μας πάνε και όποιος πει το αντίθετο μάλλον είναι στην κοσμάρα του

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εσεις θεωρειστε λαος.

ΚΥΠΡΙΟΙ οχι Ελληνες. Εσεις το διαχωριζετε εξαλλου. Ο καθε λαος εχει την γλωσσα του λοιπον. Ειτε ειναι διαλεκτος μιας αλλης ειτε οχι.

Για αυτο σου λεω οταν αποφασισετε τι ειστε πειτε και σε εμας. ;)

Το ντελιριο δεν περναει, δες το βαλβιδι του avatar μου και πες μου αν γινεται να περασει ποτε το ντελιριο. Οχι βεβαια. Εκει μεσα χανεσαι.

Παντως δεν θυμαμαι να εγραψα πουθενα οτι ξερω πολυ καλα ελληνικα. Εχεις παραισθησεις μου φαινεται. Η απλα δεν ηπιες το ξυδι που σου συνεστησα να πιεις.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τα θες και τα λες αυτά ;
Για ρίξε μια ματιά στο site να δεις τα "μαργαριτάρια" που κυκλοφορούν απο εμάς που προωθήσαμε  τη γλώσσα .

Το οτι υπαρχουν ατομα που δεν γνωριζουν να μιλανε σωστα μια γλωσσα δεν εχει καμμια σχεση με την εξελιξη της με την παροδο των χρονων.

Και στην αρχαια Ελλαδα δεν ηταν ολοι Ομηροι και δεν ξερω και εγω τι.

Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αντε παλι
ο ελληνοκυπριακος λαος.. λογω διαφορων λαθων που εγιναν.. παρεμεινε σε ξεχωριστο κρατος κ ποτε δεν ενωθηκε με την ελλαδα, ως γνωστον
παρ ολα αυτα ομως ανηκει στο ελληνικο εθνος... αλλα σε ξεχωριστο κρατος...
φανταζομαι οτι δε θα χρειαστει να εξηγησω τη διαφορα εθνους με κρατους...
επισης οταν μαθεις καλα ελληνικα τοτε ισως κ να μπορεις να λες σε αλλους οτι δεν μιλανε καλα ελληνικα η δεν ξερουν ελληνικα η οτι η "γλωσσα" τους που ειναι διαλεκτος φυσικα δεν εχει καμια σχεση με τα ελληνικα

στεργιε ελα εσυ να δωσεις εξετασεις στη κυπρο η να παρεις εκπαιδευση στη κυπρο κ να δουμε αν παρεις κατω απ τη βαση αν θα περασεις πουθενα...

καλα ειπε κ ο αινσταιν... το συμπαν ισως κ να μην ειναι ατελειωτο.. κατι αλλο ομως σιγουρα ειναι...

Επισκέπτης
Το οτι υπαρχουν ατομα που δεν γνωριζουν να μιλανε σωστα μια γλωσσα δεν εχει καμμια σχεση με την εξελιξη της με την παροδο των χρονων.

Και στην αρχαια Ελλαδα δεν ηταν ολοι Ομηροι και δεν ξερω και εγω τι.

Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
Μπορεί να έχεις εκατό λόγους να τους αντιπαθείς , εκεί που κάνεις λάθος είναι ότι είτε σου αρέσει είτε όχι οι μοίρες μας συνδέονται . Γεωπολιτικά , εθνικά και πάνω απο όλα λόγω των ειδικών συνθηκών στην περιοχή .
Επίσης έχε υπ΄ όψιν σου ότι λόγω λανθασμένων πολιτικών χειρισμών της Ελλάδος κατα κύριο λόγο τα πράγματα στην περιοχή χάλασαν . Είναι λογικό να μας κατηγορούν για αρκετά θέματα και κατά μεγάλο ποσοστό έχουν δίκιο.
Τώρα αν πραγματικά το πρόβλημά σου είναι κάποια προνόμια στην υποβαθμισμένη Ελληνική Παιδεία ή αν οι φαντάροι πήζουν ή όχι , αυτό είναι άλλο θέμα .
Πολιτικά κάνεις λάθος πάντως .

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Απορώ που τα διαβάζεις αυτά . Ακόμα και οι τούρκοι ποτέ δεν μίλησαν για εγκλήματα του Ελληνικού Στρατού . Αναφέρουν γενικότητες περί τρομοκρατικών οργανώσεων απαρτιζομένων απο τους αλλοεθνείς (Πόντιους , Αρμένιους κτλ )
Αλλά δεν φταίς εσύ , αυτό που καλούμε καταχρηστικά "Παιδεία" στην Ελλάδα φταίει.
The Other Balkan Wars

The Balkan Crises : 1913 and 1993

Copyright 1993 by George F. Kennan

CARNEGIE ENDOWMENT FOR INTERNATIONAL PEACE

2400 N Street, N. W., Washington, DC 20037

ISBN  0-87003-032-9

Επισκέπτης
The Other Balkan Wars

The Balkan Crises : 1913 and 1993

Copyright 1993 by George F. Kennan

CARNEGIE ENDOWMENT FOR INTERNATIONAL PEACE

2400 N Street, N. W., Washington, DC 20037

ISBN  0-87003-032-9

Να δοκιμάσεις και Η. Βενέζη όσο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερα διότι η Washington εκτός απο την έκδοση τέτοιων βιβλίων θέλει και να αποσιωπήσει την αλήθεια .

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν εγινε κανενα λαθος οσον αφορα στο ξεχωριστο κρατος Ελλαδας και Κυπρου! Βρες αλλη δικαιολογια να κλαφτεις.

Εισαστε εκει που σας αξιζει να βρισκοσαστε, καθως ειστε ανικανοι με τοσους πορους να κανετε κατι της προκοπης. Ανεκαθεν δηλαδη. Οπως και εμεις ειμαστε εκει που ειμαστε για χιλιους δυο λογους, γιατι και εμεις τωρα τελευταια εχουμε γεμισει με βλακες. Δεν βγαζω την ουρα μας απο εξω. Αλλα ας μη μπουμε στη διαδικασια να συγκρινουμε το νησακι των Αγγλων με την Ελλαδα.

Οσο για τον αινσταιν, εχεις δικιο. Αλλα μη το δειχνεις οτι εισαι τοσο εκνευρισμενην, ενα χαλουμιν ειναι ο,τι πρεπειν.

Mastoras69 έγραψε:
Μπορεί να έχεις εκατό λόγους να τους αντιπαθείς , εκεί που κάνεις λάθος είναι ότι είτε σου αρέσει είτε όχι οι μοίρες μας συνδέονται . Γεωπολιτικά , εθνικά και πάνω απο όλα λόγω των ειδικών συνθηκών στην περιοχή .
Επίσης έχε υπ΄ όψιν σου ότι λόγω λανθασμένων πολιτικών χειρισμών της Ελλάδος κατα κύριο λόγο τα πράγματα στην περιοχή χάλασαν . Είναι λογικό να μας κατηγορούν για αρκετά θέματα και κατά μεγάλο ποσοστό έχουν δίκιο.
Τώρα αν πραγματικά το πρόβλημά σου είναι κάποια προνόμια στην υποβαθμισμένη Ελληνική Παιδεία ή αν οι φαντάροι πήζουν ή όχι , αυτό είναι άλλο θέμα .
Πολιτικά κάνεις λάθος πάντως .

Αυτο ειναι το θεμα.

Εχεις τους μαλακες τους Κυπριους να μας κατηγορουν οτι ΕΜΕΙΣ φταιμε που ΑΥΤΟΙ εχασαν το μισο κωλονησι τους. Οχι φιλε. ΔΕΝ το δεχομαι. Αν εχεις τα αρχιδια κυριε μου, να διευθυνεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ το γαμωνησο σου. Και εαν ΔΕΝ μπορεις, να μη ριχνεις το φταιξιμο σε αυτους που το κανουν. ΤΟΣΟ απλα ρε πουστη μου, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

Δεν ξερουν τι στο διαολο ειναι, ελληνες, κυπριοι, ελληνοκυπριοι, αγγλοι, τουρκοι, τι στο διαολο? Και για αυτο φταιμε εμεις θα μου πεις. Που δεν ριξαμε μια γαμημενη πυρηνικη βομβα να τους αφανισουμε. Ε μα.

Αν θελουν να κατηγορουν, ας ειχαν τα αρχιδια να παραδεχονται οτι οι ιδιοι ειναι ανικανοι να διευθυνουν το κωλονησο τους και ολα θα ηταν μια χαρα. Αλλα εχει πλακα να τα ριχνεις στους αλλους βλεπεις.

Οσο για τους φανταρους και τα πανεπιστημια, δεν με νοιαζει. Φανταρος στην Κυπρο δεν θα πηγαινα ουτε νεκρος. Εδω με το ζορι θα υπηρετησω την Ελλαδα, που και αυτη πλεον με αηδιαζει και αυτο λογω του λαου της. ( δυστυχως αλλα ετσι ειναι ). Οχι να παω να υπηρετησω για τα κλαψομουνακια που θελουν νταντα για να χεσουν. Εγω δεν ειπα για τον τροπο που μπαινουν στα πανεπιστημια παντως, η αν το ειπα δεν θυμαμαι. ( ειπα για την συμπεριφορα τους κυριως, οχι για τον τροπο που μπαινουν, που ειναι αυτος που οριζεται απο τον νομο. Η Biteme ειπε οτι καλο θα ηταν να ηταν ιδιες οι εξετασεις αν δεν κανω λαθος. Πραγμα καθολου κακο, εφοσον το καλυπτει το νομικο πλαισιο. )

Η μοιρα μου δεν συνδεεται με τους Κυπριους. Εαν νιωθεις οτι η δικη σου το κανει, κανενα προβλημα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπλα μπλα μπλα

οτι πεις!

υγ: δεν ειμαι εκνευρισμενη μην ανησυχεις, εγω αντιθετως δεν μισω λαους γενικοτερα κ ανθρωπους ειδικοτερα κ δεν εκνευριζομαι με ασχετους, απλα κανενα νοημα να συνεχιστει η συζητηση... ξανακοιταξε τον αινσταιν.

Επισκέπτης
αναλχάντερ χαλάρωσε, τσίμπα και εσύ τη φετούλα σου όπως θα τσιμπίσει η μπάιτμι το χαλουμάκι της και θα είμαστε όλοι μια ευτυχισμένη παρέα...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Δεν διεκδικώ δάφνες ιστορικών γνώσεων και δε γνωρίζω λεπτομέρειες για τα δρώμενα που συνέβησαν.
Αυτό που ξέρω και βλέπω είναι σύγχρονο : "μας απαρνήθηκεν η μανα μας" κλπ. Όλοι οι Κύπριοι αδερφοί τέτοιες καραμέλες μασάνε και λένε συνέχεια.
Τα χώνουν σε μας, τα χώνουν στους Άγγλους και είναι σε καλύτερη μοίρα κι από μας και από τους Άγγλους.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ειδες που εχω δικιο. :cheesy:

Ολες αυτο λενε.

Πες και ευχαριστω τωρα, γιατι παλι συνηθιζουν να το λενε :cheesy:

Εγω παλι μισω λαους και ανθρωπους, δεν βλεπω το λογο να αγαπαω καποιον που με κοροιδευει στα μουτρα μου. Αν εσυ γουσταρεις και εισαι βιτσιοζα, τοτε διαφερουμε.

Οσο για τον αινσταιν, κατι θα κανω. Απλα δεν μπορω να προσδιορισω που να σε ενταξω, στο συμπαν στην απεραντη βλακεια.

Επισκέπτης
Anal Hunter
Καταρχήν ο λαός που σου φαίνεται αηδιαστικός αποτελείται απο εμάς τους ίδιους όχι κάποιους άλλους . Και εσύ μπορεί να φαίνεσαι αηδιαστικός σε κάποιους άλλους , αυτό δεν σημαίνει κάτι . Υπηρετείς την πατρίδα σου για την οικογένειά σου , τους φίλους σου , την γκόμενά σου , γενικά τους δικούς ανθρώπους και φυσικά για να έχεις ένα κομμάτι γη να πατάς και να εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις σου όπως κάνεις τώρα .
Δεν ξέρω ποιοί λόγοι έχουν δημιουργήσει τέτοιο μίσος αλλά εύχομαι να εκλείψουν και τότε θα δεις ότι δεν είναι τα πράγματα όπως τα νομίζεις .
Κοινωνική αδικία υπάρχει παντού αλλά η λύση , όπως και τα προβλήματα έχουν τη ρίζα τους σε κακές ή καλές πολιτικές επιλογές και όχι στους ανθρώπους .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom