You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάσα Σταμάτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 477
- Εμφανίσεις 155K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Analrapist
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Θα ειμαι μονολεκτικός. ΜΠΑΖΟ_ΜΕ_ΒΥΖΙΑ.
Μου θυμίζει το αφεντικό του Σκούμπι Ντου, εκείνον με την πράσινη μπλούζα και τις τρεις τρίχες στο πηγούνι. Αλλά για να πω την αλήθεια για ένα ισπανικό της τον έδινα στο χαλαρό. Και πάνω στην καύλα θα την πήδαγα κι όλας άνετα.Πιο αρτσουμπαλο σωμα ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ πραγματικα...
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.radar.gr/media/k2/items/cache/36e72579ef9c3d96a770a6383a2d14fc_M.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.radar.gr/media/k2/galleries/9630/sasa_Stamati_radar1.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.radar.gr/media/k2/galleries/9630/sasa_Stamati_radar3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ειδικα στην 2η και την 3η φωτογραφια ειναι σαν καμπια :S
nasouliskk
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 11
Στα 4......γαμησι και σφαλιαρες παντου......μονο αυτο της πρεπει.....
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
μπάζο ,μπάζο ,μπάζο τέλος!. και οι αγελάδες έχουν μαστάρια ,γιατί δεν τις πηδάτε?
;)
τυπε ειναι σαν την ρεπουση,αλλα με μεγαλυτερα βυζια,και χωρις απολυτως καμια γνωση επανω σε τιποτα :S
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Υστερική, μπάζο, ξυνή όσο δεν πάει....
Όσο για τα βυζιά της, είναι τόσο πεσμένα που σε λίγο θα παίζει ποδόσφαιρο...άσε που είναι πολύ μεγάλα και φαίνονται άσχημα στο ανορεξικό κορμί της συν το οτι είναι ψηλή και το όλο σύνολο γαμιέται ανάποδα....
Όσο για τα βυζιά της, είναι τόσο πεσμένα που σε λίγο θα παίζει ποδόσφαιρο...άσε που είναι πολύ μεγάλα και φαίνονται άσχημα στο ανορεξικό κορμί της συν το οτι είναι ψηλή και το όλο σύνολο γαμιέται ανάποδα....
τυπε ειναι σαν την ρεπουση,αλλα με μεγαλυτερα βυζια,και χωρις απολυτως καμια γνωση επανω σε τιποτα :S
Εμένα τύποι με καυλώνει. Και οι ποδάρες της και προπαντός οι βυζαρες της. Το μόνο αρνητικό ότι έχει μια μικρή κύφωση λόγω ύψους. Η υστερία και η γλωσσάρα της μπορεί να είναι ευνοϊκοί παράγοντες για βρωμοξυλο πάνω στο σεξ.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.420
- Πόντοι
- 12.756
Εμένα τύποι με καυλώνει. Και οι ποδάρες της και προπαντός οι βυζαρες της. Το μόνο αρνητικό ότι έχει μια μικρή κύφωση λόγω ύψους. Η υστερία και η γλωσσάρα της μπορεί να είναι ευνοϊκοί παράγοντες για βρωμοξυλο πάνω στο σεξ.
Σε καταλαβαινω τυπε , αυτη πρεπει να την κανεις να σε βλεπει και να κατουριεται απο το φοβο της , να σε εχει παντα το νου της μην της ερθει καμια απο εκει που δεν το περιμενει .
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
Γουσταρεις μεγαλα και πεσμενα βυζια ε τυπε??? ,με βαση τα καλα σχολια που εκανες για την Σταματη αλλα και το αβαταρ σου
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.420
- Πόντοι
- 12.756
Γουσταρεις μεγαλα και πεσμενα βυζια ε τυπε??? ,με βαση τα καλα σχολια που εκανες για την Σταματη αλλα και το αβαταρ σου
Δεν γουσταρω μεγαλα και πεσμενα βυζια , ειμαι των μικρων και μεσαίων και πάντα στητά , και με την σωστη ρωγα μπιρμπιλονι εννοείτε.. Πάντα βέβαια υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις , η Σταματη δεν ειναι στις εξαιρεσεις εννοειτε
Απλα "διαβασα" την κατάσταση που εννοούσε ο piderof και την εμπλούτισα λίγο .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 189
- Εμφανίσεις
- 72K