Νέα

Μπλόκα αλκοτέστ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Το ότι αποδεικνύεις μόνος σου πως γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν ξεπερνά τη λογική
Το ότι δείχνεις μάλιστα στοιχεία με φωτογραφίες πως έχεις πάρει το δίπλωμά ατό λούνα παρκ επίσης ξεπερνάει τη λογική
Αφού μας γράφεις για κενό κτλ φυσικά αναγκάζεσαι να δείξεις την ύπαρξη του φαναριου που εννοείται σε κάνει ρομπα και ειδικά με το να δείχνεις και το σημείο
Τα περί πολιτικής τα προσπερνώ γιατί προφανώς και μόνο από την πρόταση σου αποκαλύπτεται και η άποψη σου περί δημοκρατίας χαρακτηριστικό των φασιστοεοδων απόψεων δεξιών και αριστερών αποχρωσεων
Άλλα αντί άλλων
Τι να αναγκαστώ;
Δεν έγραψα στο αρχικό κείμενο ήμουνα στο κενό και περίμενα να ανοίξει πράσινο
Δεν έγραψες εσύ ότι υπάρχει διπλή διαχωριστική κάτω και δεν μπορώ να στρίψω

Να τι έγραψες

Βάρης Κορωπίου και πριν το χτίσιμο της νησίδας είχε διπλή διαχωριστικη γραμμή.

Βλέπεις καμία διαχωριστική γραμμή στις φωτογραφίες;

Όχι γενικως διαχωριστική σε άλλα σημεία στο συγκεκριμένο;

Και ξαφνικά από το πουθενά

Λες ότι δεν υπάρχει κάπου που να στρίψεις αν δεν έχει φανάρι η στροφή είναι αφύλακτη;

Φυλάσσονται οι στροφές;;

Και τι σχέση έχει αυτό το μήνυμα αφού εγώ έλεγα ότι περίμενα στο φανάρι

Και αυτή η στροφή που είδε στις φωτογραφίες μήπως είναι φιλασσόμενη;

Και τι σημαίνει φιλασσόμενη στροφή;

Η αρχική σου απάντηση ήταν η εξής

τύπε πολύ δράκο οι ιστορίες σου και κοιμάται και ο @Νίπλης
Η Βάρης Κορωπίου και πριν το χτίσιμο της νησίδας είχε διπλή διαχωριστικη γραμμή.
Στο λούνα παρκ παιρνετε το δίπλωμά ολοι

Μετά από όλα αυτά

Πού συγκεκριμένα στην ιστορία που ανέφερα βρίσκεις ότι υπάρχει λάθος;

Δεν υπάρχει νησίδα στη μέση όπως έγραψα;
Δεν υπάρχει κενό εκεί που είπα;
Δεν υπάρχει φανάρι που όπως είχα πει περίμενα;
Δεν έχει πινακίδα που να απαγορεύει την επιτόπου ενώ δεν απαγορεύει την αριστερή στροφή;

Την πάτησες και λες αλλα
Αντί άλλων

Και στην πολιτική τα ίδια κάνεις

ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΕΙΧΑ ΛΑΘΟΣ;

Τελευταία τροποποίηση:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.480
Πόντοι
456
Άλλα αντί άλλων
Τι να αναγκαστώ;

Να τι έγραψες

Λες ότι δεν υπάρχει κάπου που να στρίψεις αν δεν έχει φανάρι η στροφή είναι αφύλακτη;

Φυλάσσονται οι στροφές;;

Η Βάρης Κορωπίου και πριν το χτίσιμο της νησίδας είχε διπλή διαχωριστικη γραμμή.

Μετά από όλα αυτά

Δεν έχει πινακίδα που να απαγορεύει την επιτόπου ενώ δεν απαγορεύει την αριστερή στροφή;

Την πάτησες και λες αλλα
Αντί άλλων

Αν ηταν εξυπνος ο αστυνομικος θα σου ειχε γραψει κληση για παρανομη σταση εκει.Ηθελες να κανεις επιτοπου που απαγορευεται και για να την γλιτωσεις ειπες οτι εκατσες εκει για να στριψεις αριστερα, το κενο εκει ομως δεν ειναι για να περιμενει οποιος θελει να κανει αριστερα γτ πολυ απλα απαγορευεται,ειναι διασταυρωση για να περνανε απο το καθετο απεναντι η να στριβουν δεξια η αριστερα, το οτι δεν υπαρχει σημα ειναι αμελεια της τροχαιας και καλως μπηκε πιο μετα το σημα, λογικα καποιος θα πηγε και το ξαναεβγαλε, συν οτι το φαναρι δεν εχει τα παλομενα πορτοκαλι βελακια για αριστερα.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.679
Πόντοι
1.206
Άλλα αντί άλλων
Τι να αναγκαστώ;

Να τι έγραψες

Φυλάσσονται οι στροφές;;

Μετά από όλα αυτά

Την πάτησες και λες αλλα
Αντί άλλων

Συνεχίζεις να αποδεικνύεις πως είσαι δημόσιος κίνδυνος να οδηγας
Συνέχιζε να μην ξέρεις τι είναι φανάρι τι ειναι ποτέ στρίβεις ποτέ δεν στρίβεις τι είναι νησίδα τι είναι ο κύκλος στο φανάρι τι το τόξο τι ή μπλε πινακίδα
Και φυσικά όταν θα έχεις και επιχειρήματα με βάση και οχι με αριστεροδεξια συνθηματολογικη μπουρδολογια θα μιλήσεις για πολιτική
Να μας λες κάθε μέρα το δρομολόγιο σου μόνο να μην πέσεις πάνω σε κάνα μέλος και το σκοτωσεις
Το ακόμα πιο γελοίο δε είναι πως εκτός των γραφομενων της παραβασης σου φροντισες να μας επιβεβιωσεις και με φωτογραφιες την παρανομια σου

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Αν ηταν εξυπνος ο αστυνομικος θα σου ειχε γραψει κληση για παρανομη σταση εκει.Ηθελες να κανεις επιτοπου που απαγορευεται και για να την γλιτωσεις ειπες οτι εκατσες εκει για να στριψεις αριστερα, το κενο εκει ομως δεν ειναι για να περιμενει οποιος θελει να κανει αριστερα γτ πολυ απλα απαγορευεται,ειναι διασταυρωση για να περνανε απο το καθετο απεναντι η να στριβουν δεξια η αριστερα, το οτι δεν υπαρχει σημα ειναι αμελεια της τροχαιας και καλως μπηκε πιο μετα το σημα, λογικα καποιος θα πηγε και το ξαναεβγαλε, συν οτι το φαναρι δεν εχει τα παλομενα πορτοκαλι βελακια για αριστερα.
Πανέξυπν ε συνομιλητή
Για αυτό μου έδωσε πίσω της πινακίδες και μου έσβησε την κλήση ο αξιωματικός στη γάδα
Επειδή έχεις δίκιο;;;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συνεχίζεις να αποδεικνύεις πως είσαι δημόσιος κίνδυνος να οδηγας
Συνέχιζε να μην ξέρεις τι είναι φανάρι τι ειναι ποτέ στρίβεις ποτέ δεν στρίβεις τι είναι νησίδα τι είναι ο κύκλος στο φανάρι τι το τόξο τι ή μπλε πινακίδα
Και φυσικά όταν θα έχεις και επιχειρήματα με βάση και οχι με αριστεροδεξια συνθηματολογικη μπουρδολογια θα μιλήσεις για πολιτική
Να μας λες κάθε μέρα το δρομολόγιο σου μόνο να μην πέσεις πάνω σε κάνα μέλος και το σκοτωσεις
Το ακόμα πιο γελοίο δε είναι πως εκτός των γραφομενων της παραβασης σου φροντισες να μας επιβεβιωσεις και με φωτογραφιες την παρανομια σου
Η ίδια η απάντηση και για τον προηγούμενο συνομιλητή
Και δεν ξέρεις τι σου γίνεται και επιμένεις

Πανέξυπνε συνομιλητή
Για αυτό μου έδωσε πίσω τις πινακίδες και μου έσβησε την κλήση ο αξιωματικός στη γάδα
Επειδή έχεις δίκιο;;;;;;

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
276
Πόντοι
21
Εντάξει, έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς...Δηλαδή αυτός που έχει 0,0 στο αίμα με αυτόν που έχει 0,20, θα αντιδράσουν το ίδιο στο δρόμο σε μία δύσκολη περίπτωση;
Ανάλογα τον οδηγό,δεν είμαστε όλοι ίδιοι, εγκέφαλος/φυσική κατάσταση/οργανισμός εμπειρία κλπ

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.528
Πόντοι
266
Απαντάω μία μία για τις κλησεις που μου ζήτησες

Πήγαινα προς το σχοινιά
Από τη λίμνη μαραθώνα
Εκεί πριν περάσεις τη λίμνη προς το σχοινιά και βέβαια και από το σχοινιά
Έχει δύο φανάρια
Πέρασα το πρώτο λοιπόν κανονικά με πράσινο και στο δεύτερο φανάρι εκεί που στενεύει ο δρόμος και περνάει μόνο ένα αυτοκίνητο που είναι το φράγμα στη λίμνη
Βλέπω αριστερά ακριβώς στο φανάρι ένα τύπο κάτι να δείχνει με το χέρι του όρθιο ψηλα
Με πολιτικά

Εκείνη την εποχή είχα διαβάσει στις εφημερίδες ότι η αστυνομία θα βάλει αστυνομικούς με πολιτικά για να βλέπουνε ποιος κάνει παραβάσεις και ποιος όχι

Δεν θυμάμαι ακριβώς το νόημα που έκανε
Αλλά νόμιζα κακως ενώ το φανάρι μόλις είχε κοκκινίσει ότι μου έλεγε πέρνα

Σημείωσε ποτέ δεν περνάω με κόκκινο εκτός βέβαια αν υπάρχει τροχονόμος

Μόλις πέρασα λοιπόν ακούω ένα σφύριγμα και ήτανε δεξιά σε ένα πλάτωμα αστυνομικός με στολή που έγραφε
Και πήγα εκεί
Του εξήγησε αυτό με τον μυστικό αστυνομικό

Γέλαγε
Μόνο εγώ είμαι αστυνομικός εδώ πέρα μου λέει
Ο άλλος ήταν υπάλληλος της ευδαπ τελικά
Που τον ρώτησα και έκανε νοήματα από μακριά σε αυτούς που ήταν στο πρώτο φανάρι να μην περνάνε
Τουλάχιστον αυτό μου είπε

Παίρνω λοιπόν την κλήση και την επόμενη μέρα πηγαίνω στην τροχαία κηφισιάς που ήτανε αστυνομικός που με έγραψε
Ήταν ένας υπεύθυνος αξιωματικός δεν θυμάμαι ήτανε διοικητής η υποδιοικητής

Του λέω τι έγινε
Φωνάζει τον αστυνομικό που με έγραψε λέει ο κύριος πέρασε και από τα δύο φανάρια με κόκκινο
Στο πρώτο ήτανε ψέματα 100%
Μου λέει άκουσες τον αστυνομικό

Κάνω λοιπόν τη γνωστή αίτηση με τα επιχειρήματα που σου είπα
Μου δίνουν αριθμό πρωτοκόλλου και η αντίγραφο της αίτησης κανονικά
Και μου απαντάνε αρνητικά ότι δεν δεχόμαστε να σου σβήσουμε την κλήση γιατί πέρασες και τα δύο φανάρια
Με κόκκινο

Μετά κάποιο καιρό λοιπόν πήγα στο δικαστήριο που πρώτη φορά πήγα σε τέτοιου είδους δικαστήριο

Πήγα λοιπόν μπροστά και ήταν πολλοι άλλοι ακόμα με κλήσεις

Και άκουγα τι έλεγαν και τι έλεγε ο δικαστής

Οι αποφάσεις σε μεγάλο βαθμό ήταν αθώος

Αλλά υπήρχαν και ένοχοι

Κάποιοι ήτανε πριν από μένα πάλι για τη λίμνη μαραθώνα και κόκκινο

Άκουσα λοιπόν να λέει ένας για το πρώτο φανάρι προφανώς ήταν ένα φορτηγό μπροστά μου δεν είδα το κόκκινο και πέρασα και λοιπά
Και τον αθώωσαν

Όταν ήρθε η σειρά μου
Λέω σ τον δικαστή άκουσα προηγουμένως εναν που σας είπε για το φορτηγό και τον αθώωσατε με μένα δεν έγινε έτσι θα σας εξηγήσω πώς και πριν να προλάβω να εξηγήσω λέει στη διπλανή του

Αφού ο αθωώσαμε τους άλλους για το ίδιο θέμα πρέπει και τον κύριο

έτσι αθώος ο κατηγορούμενος

Λάβει υπόψη σου ότι όσοι ας πούμε δεν είχαν περάσει κτεο περάσατε από τα κτεο ναι το χαρτί αθώος

Και σε ένα από τα δύο δικαστήρια ή και στα δύο δεν θυμάμαι καλά αυτούς που είχαν γράψει για κράνος αν πηγαίναν και δείχναν το ότι είχαν κράνος αθώοι

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.856
Πόντοι
3.656
Απαντάω μία μία για τις κλησεις που μου ζήτησες

Πήγαινα προς το σχοινιά
Από τη λίμνη μαραθώνα
Εκεί πριν περάσεις τη λίμνη προς το σχοινιά και βέβαια και από το σχοινιά
Έχει δύο φανάρια
Πέρασα το πρώτο λοιπόν κανονικά με πράσινο και στο δεύτερο φανάρι εκεί που στενεύει ο δρόμος και περνάει μόνο ένα αυτοκίνητο που είναι το φράγμα στη λίμνη
Βλέπω αριστερά ακριβώς στο φανάρι ένα τύπο κάτι να δείχνει με το χέρι του όρθιο ψηλα
Με πολιτικά

Εκείνη την εποχή είχα διαβάσει στις εφημερίδες ότι η αστυνομία θα βάλει αστυνομικούς με πολιτικά για να βλέπουνε ποιος κάνει παραβάσεις και ποιος όχι

Δεν θυμάμαι ακριβώς το νόημα που έκανε
Αλλά νόμιζα κακως ενώ το φανάρι μόλις είχε κοκκινίσει ότι μου έλεγε πέρνα

Σημείωσε ποτέ δεν περνάω με κόκκινο εκτός βέβαια αν υπάρχει τροχονόμος

Μόλις πέρασα λοιπόν ακούω ένα σφύριγμα και ήτανε δεξιά σε ένα πλάτωμα αστυνομικός με στολή που έγραφε
Και πήγα εκεί
Του εξήγησε αυτό με τον μυστικό αστυνομικό

Γέλαγε
Μόνο εγώ είμαι αστυνομικός εδώ πέρα μου λέει
Ο άλλος ήταν υπάλληλος της ευδαπ τελικά
Που τον ρώτησα και έκανε νοήματα από μακριά σε αυτούς που ήταν στο πρώτο φανάρι να μην περνάνε
Τουλάχιστον αυτό μου είπε

Παίρνω λοιπόν την κλήση και την επόμενη μέρα πηγαίνω στην τροχαία κηφισιάς που ήτανε αστυνομικός που με έγραψε
Ήταν ένας υπεύθυνος αξιωματικός δεν θυμάμαι ήτανε διοικητής η υποδιοικητής

Του λέω τι έγινε
Φωνάζει τον αστυνομικό που με έγραψε λέει ο κύριος πέρασε και από τα δύο φανάρια με κόκκινο
Στο πρώτο ήτανε ψέματα 100%
Μου λέει άκουσες τον αστυνομικό

Κάνω λοιπόν τη γνωστή αίτηση με τα επιχειρήματα που σου είπα
Μου δίνουν αριθμό πρωτοκόλλου και η αντίγραφο της αίτησης κανονικά
Και μου απαντάνε αρνητικά ότι δεν δεχόμαστε να σου σβήσουμε την κλήση γιατί πέρασες και τα δύο φανάρια
Με κόκκινο

Μετά κάποιο καιρό λοιπόν πήγα στο δικαστήριο που πρώτη φορά πήγα σε τέτοιου είδους δικαστήριο

Πήγα λοιπόν μπροστά και ήταν πολλοι άλλοι ακόμα με κλήσεις

Και άκουγα τι έλεγαν και τι έλεγε ο δικαστής

Οι αποφάσεις σε μεγάλο βαθμό ήταν αθώος

Αλλά υπήρχαν και ένοχοι

Κάποιοι ήτανε πριν από μένα πάλι για τη λίμνη μαραθώνα και κόκκινο

Άκουσα λοιπόν να λέει ένας για το πρώτο φανάρι προφανώς ήταν ένα φορτηγό μπροστά μου δεν είδα το κόκκινο και πέρασα και λοιπά
Και τον αθώωσαν

Όταν ήρθε η σειρά μου
Λέω σ τον δικαστή άκουσα προηγουμένως εναν που σας είπε για το φορτηγό και τον αθώωσατε με μένα δεν έγινε έτσι θα σας εξηγήσω πώς και πριν να προλάβω να εξηγήσω λέει στη διπλανή του

Αφού ο αθωώσαμε τους άλλους για το ίδιο θέμα πρέπει και τον κύριο

έτσι αθώος ο κατηγορούμενος

Λάβει υπόψη σου ότι όσοι ας πούμε δεν είχαν περάσει κτεο περάσατε από τα κτεο ναι το χαρτί αθώος

Και σε ένα από τα δύο δικαστήρια ή και στα δύο δεν θυμάμαι καλά αυτούς που είχαν γράψει για κράνος αν πηγαίναν και δείχναν το ότι είχαν κράνος αθώοι
Μπορεις να μου εξηγησεις πως δεν περασες στον 2ο γυρο????????????

• Χαχα
Αντιδράσεις: soul3

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.480
Πόντοι
456
Πανέξυπν ε συνομιλητή
Για αυτό μου έδωσε πίσω της πινακίδες και μου έσβησε την κλήση ο αξιωματικός στη γάδα
Επειδή έχεις δίκιο;;;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η ίδια η απάντηση και για τον προηγούμενο συνομιλητή
Και δεν ξέρεις τι σου γίνεται και επιμένεις

Πανέξυπνε συνομιλητή
Για αυτό μου έδωσε πίσω τις πινακίδες και μου έσβησε την κλήση ο αξιωματικός στη γάδα
Επειδή έχεις δίκιο;;;;;;
Κερδιζεις επαξια μια θεση στην λιστα.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
737
Πόντοι
81
Να έχεις μια σοβαρή υπόθεση στα δικαστήρια και να καθυστερεί η εκδίκαση γτ κάποιοι είναι δικομανείς..

Οι δήμαρχοι εκεί στα νότια προάστια θέλουν τιμωρία που σου μειώνουν το ποσό της κλήσης αυθαίρετα, γτ η κάθε παράβαση έχει ανάλογη ποινή..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.679
Πόντοι
1.206
Screenshot_20250101_155514_Chrome.jpg

Αντε του χρόνου πάλι Κουλή!!!
ΥΓ Τελικά υπάρχει τροχαία έτσι απλά εντολές να μην εμφανίζεται Κουλή?
Η δούλεψαν όλοι χτες για να βγείτε στις τηλεοράσεις να πουλήσετε παραμύθι αυτοί να πληρ θουν αργίες και 7-9 ρεπο?Ε Κουλή?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.153
Πόντοι
12.756
Screenshot_20250101_155514_Chrome.jpg

Αντε του χρόνου πάλι Κουλή!!!
ΥΓ Τελικά υπάρχει τροχαία έτσι απλά εντολές να μην εμφανίζεται Κουλή?
Η δούλεψαν όλοι χτες για να βγείτε στις τηλεοράσεις να πουλήσετε παραμύθι αυτοί να πληρ θουν αργίες και 7-9 ρεπο?Ε Κουλή?

προχθες καπου πηρε το ματι μου στο τικ τοκ οτι ενας ξεκινησε απο τον Πειραια και πηγε μεχρι κεντρο σουζα , ολη την παραλια μεχρι Συγγρου και ολη την Συγγρου σουζα
και δεν βρεθηκε ενας αστυνομικος , ενα περιπολικο , τιποτα να του κοψει μια κληση :tooth::tooth::tooth:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.679
Πόντοι
1.206
προχθες καπου πηρε το ματι μου στο τικ τοκ οτι ενας ξεκινησε απο το Πειραια και πηγε μεχρι κεντρο σουζα , ολη την παραλια μεχρι Συγγρου και ολη την Συγγρου σουζα
και δεν βρεθηκε ενας αστυνομικος , ενα περιπολικο , τιποτα να του κοψει μια κληση :tooth::tooth::tooth:
Πέφτω από τα σύννεφα!!!!
Το χειρότερο είναι πως θα βγουν οι δεξιουληδες να πουν όλη Αθήνα ήταν μπλοκα χτες
Εγώ όταν περνάω από Χαμοστερνας εχει συνεχεια μπλοκα (καθε ΠΣ)
κτλ κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom