Το ασχημο ειναι οτι μολις τρως την μπουτσα για τα βραδινα το παιζεις "τρελιτσα" οπως κανει παντα και παθαινεις αμνησια και ασχολησε και ψαχνεις εναγωνίως άλλα για να καλυψεις την παλιά μαλακια που ανεβασες , σε εχουμε μαθει πια μπαρμπα , εισαι πολυ προβλεψιμος χαζος.
Τα 21 που λες ειναι η πιο μεγαλη μαλακια που υπαρχει ,εντωμεταξυ λες για 21 μπλοκα ημερας .. δηλαδη αυτοι οι ηλιθιοι εναν μπατσο βλεπουν να καθεται πανω στην μηχανη και λενε οτι ειδαν μπλοκο,
Του μπουρναζιου δεν ειναι ποτε μπλοκο , ειναι πιατσα της αστυνομιας που καθεται εκει , δεν σταματαει , εκτος αν περάσει κανεις με πυροβολο και ριχνει στον αερα
Στο Κηφισο ειναι για ΛΕΑ στο υψος της Φιλαδελφειας που ειναι εκει μονο τα πρωινα κανα 2ωρο , σταματαει ΜΟΝΟ ΛΕΑ , αν περασεις μαλακα χωρις πινακιδες και δεν πατας την ΛΕΑ δεν σε σταματαει καν , ΒΛΑΚΑ
Στην Φιλοθέη εχω να δω μπλοκο απο το 1998
Δεν θα μπω καν στον κοπο να σου γραψω για άλλα , γιατι απλα εισαι τουβλο γεράκο μου και δεν καταλαβαινεις , το εχουμε παρει χαμπαρι απο άλλα νηματα , που ψαχνεις ολο το διαδικτυο για να βρεις εστω και μια μαλακια που εγραψε καποιος για να ξεκινησεις την προπαγανδα σου.
Σαν τα εντυπα , που οταν γραφουν για θετικα της ΝΔ τοτε υποστηριζεις οτι το εντυπο ειναι εγκυρο και σοβαρό ενω άμα γραψει το ίδιο κάτι εναντιον λες οτι δεν εχει καμία υποληψη σαν πηγη ενημερωσεις και οτι απλα ειναι αντικυβερνητικο.
Ελα μαλάκα να σου πληρωσω βενζινη 10:30 καθημερινη , να ξεκινησεις απο Βουλα να πας Σουνιο , απο εκει Λαυριο , απο εκει να παρεις την Λαυριου , να βγεις Κορωπι και μετά να φτασεις Σταυρο Αγια Παρασκευης και απο εκει να κατεβεις ολη την Μεσογειων μεχρι Συνταγμα μετα να περασεις Συγγρου (κανε και καμια σταση να παρεις κανα τραβελι να ξελαμπικαρεις) και μετα Παραλια και ελα Γλυφαδα , και αν ερθεις με κληση Γλυφαδα στην πληρωνω εγω και σου δινω και 500 ευρω ..
Αν ομως δεν φας ουτε μια κληση ή δεν σε σταματησουν πουθενα εστω και για ελεγχο θα μου δωσεις το κινητο σου και θα στο βαλω βαθειά στο κωλαντερο