Νέα

Μπλόκα αλκοτέστ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.195
Πόντοι
1.106
Αυτοι εκει κατω θα αφανιστουν απο τα οπλα και την οδηγηση τους,δεν χρειαζεται να κανεις καποιος κατι........
Οι κακεντρεχείς λένε πως έχουν και ΠΑΡΑΝΟΜΑ φυτοφάρμακα (όχι λαθραια) ΠΑΡΟΝΟΜΑ αλλά αυτά δεν γίνονται στην λεβεντομανα Κρήτη και με ένα κράτος που εφαρμόζει τους νομους

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.507
Πόντοι
206
Με όλα αυτά που διαβάζω πραγματικά φρίττω και αποφασίζω να αγοράζω μόνος μου τεστ αλκοολμέτρου, ώστε μετά από έξοδο να κάνω τεστ στον εαυτό μου προτού οδηγήσω. Σοβαρά μιλάω. Είδα στο διαδίκτυο τεστ που λειτουργούν με σάλιο όπως περίπου τα γνωστά με κόβιντ που είχαμε, είτε να αγοράσω το κλασσικό μηχανάκι της τροχαίας, ένα όχι πολύ ακριβό να κάνει τη δουλειά του.

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.444
Πόντοι
1.056
Άμα θέλετε πιείτε τον κώλο σας…!!
Κανένα πρόβλημα.!

Πάρε ένα ταξί βρε μαλάκα να γυρίσεις σπίτι…!!!

Κύριος.! Σπίτι, ύπνο, όλα καλά!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.525
Πόντοι
456
Ερώτηση κρίσης, αν πιω το σαββατόβραδο ένα ποτό (ουίσκι) και πριν φύγω από το μαγαζί δύο τρία ποτήρια νερό, με πιάνει ο έλεγχος;
Υπάρχει κάτι που πίνεις και μου το είπε φίλος, αλλά δε θα το πω, πρώτον γιατί αν όντως ισχύει τότε θα κάνω κακό σε κάποιους λέγοντάς το και δεύτερον αν δεν ισχύει, τότε θα με βρίζουν αυτοί που θα χάσουν το δίπλωμά τους.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.587
Πόντοι
3.936
Mπλοκα για αλκοτέστ οκ'. Ποτε όμως θα γίνουν μπλόκα για κόκα κόλα ή για μπαφους που την πινουνε και μετά παίρνουν αμπαριζα και βγαίνουν. Και αν προκαλέσουν τροχαίο μόνο με τραυματισμους ακόμη κ σοβαρούς -δεν γίνονται τοξικολογικες. Μόνο σε θανατηφόρο τροχαίο λένε ότι γίνονται.. Βράσε ρύζι δηλαδη.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.525
Πόντοι
456
Δεν είπα να ξεφεύγω από τα αλκοτεστ. Στο διαδίκτυο λέει όριο 55ml ουισκι. Νομίζω είμαι στο όριο με το ένα ποτήρι που πίνω σε μαγαζί. Το είπαν και άλλοι ότο θα είμαι στο όριο, αλλά επίσης λέει στο διαδίκτυο ότι το νόμιμο δε σημαίνει και ασφαλές. Για αυτό ως οδηγός αυτοκινήτου θα ήθελα να αγοράσω μηχανάκι αλκοτέστ για δική μου χρήση και να είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου. Πχ το όριο είναι 0.25 εγώ θα βάζω μπρος το αυτοκίνητο στο 0,1 που είναι το όριο για τους μοτοσυκλετιστές.
Εντάξει, έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς...Δηλαδή αυτός που έχει 0,0 στο αίμα με αυτόν που έχει 0,20, θα αντιδράσουν το ίδιο στο δρόμο σε μία δύσκολη περίπτωση;

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.507
Πόντοι
206
Εντάξει, έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς...Δηλαδή αυτός που έχει 0,0 στο αίμα με αυτόν που έχει 0,20, θα αντιδράσουν το ίδιο στο δρόμο σε μία δύσκολη περίπτωση;
Ξεκάθαρα όχι, το αναφέρω και στο ποστ μου που απαντάς

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.507
Πόντοι
206
Τελικά για να μη το κουράζουμε άλλο, η οδήγηση είναι ακόμα πιο ασφαλής όταν δεν πίνουμε ούτε στάλα αλκοόλ και τηρούμε και τα όρια ταχύτητας. Ακόμα και μια μικρή μπύρα είναι μάλλον επικίνδυνη

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
501
Πόντοι
21
Μόλις γυρίσαμε στο σπίτι.
Τρελά μπλόκα απόψε στην Αθήνα.
Σταμάτησαν οοοοόλα τα αυτοκίνητα που πήγαιναν βόρεια προάστια και μέσω Μεσογείων και μέσω Βασιλ.Σοφίας.
Κόσμος τσακώνονταν με τους μπάτσους.
Δεν έχω ξαναματαδεί ομολογώ τόσο μαζικό έλεγχο, σε κεντρικές οδούς και σε νυχτερινές ώρες.
Εντυπωσιάστηκα για αυτό και το γράφω.
Εγώ είχα το νου και δεν ήπια παρά ελάχιστα.
προκαταρκτικα εν οψει εορτων...

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.507
Πόντοι
206
Έχω διαπιστώσει πόσο απρόσωπο είναι το διαδίκτυο, ελπίζω να μη με παρεξήγησαν όσοι με διαβάζουν που είπα ότι πίνω ένα ποτό το σαββατόβραδο. Όπως είπε και ο νηματοθέτης αν πίνουμε ένα ποτό να αφήσουμε αρκετή ώρα από την τελευταία γουλιά για να γίνει η απορρόφηση. Το ιδανικό είναι μηδέν αλκοόλ. Πιείτε όμως φάντα άφοβα. :D:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.776
Πόντοι
1.446
Άμα θέλετε πιείτε τον κώλο σας…!!
Κανένα πρόβλημα.!

Πάρε ένα ταξί βρε μαλάκα να γυρίσεις σπίτι…!!!

Κύριος.! Σπίτι, ύπνο, όλα καλά!
Μερικοί είναι αδύνατον να καταλάβεις πώς σκέφτονται. Παλιά είχα ένα τακτικό πελάτη με καλή δουλειά, πολύ συμπαθητικός στην κουβέντα, ερχόταν στο μαγαζί έπινε 2-3 ποτά, άφηνε πάντα και tip και μετά ανέβαινε στο Βeverly για να γυρίσει σπίτι. Και έμενε στα 2-3 χιλιόμετρα, την εποχή εκείνη το ταξί ήταν τσάμπα, ούτε 5 ευρώ δε θα πλήρωνε.

0,2 είναι τίποτα bro, το UK έχει όριο 0,8 (το υψηλότερο στην Ευρώπη) και ένα από τα χαμηλότερα traffic-related death rates στον κόσμο, γιατί υπάρχει καλύτερη οδηγική παιδεία και επειδή ξέρουν ότι αν σε πιάσουν να οδηγάς κουνουπίδι θα βρεθείς στη μπουζού. Αυτοί που κάνουν ατυχήματα συνήθως δεν έχουν πιεί 1-1,5 ποτό αλλά τον κώλο τους.

Τελευταία τροποποίηση:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.525
Πόντοι
456
0,2 είναι τίποτα bro, το UK έχει όριο 0,8 (το υψηλότερο στην Ευρώπη) και ένα από τα χαμηλότερα traffic-related death rates στον κόσμο, γιατί υπάρχει καλύτερη οδηγική παιδεία και επειδή ξέρουν ότι αν σε πιάσουν να οδηγάς κουνουπίδι θα βρεθείς στη μπουζού. Αυτοί που κάνουν ατυχήματα συνήθως δεν έχουν πιεί 1-1,5 ποτό αλλά τον κώλο τους.
Δηλαδή ένας οδηγός με 0,00 και ένας με 0,25 ή 0,5 ή 0,8, θα αντιδράσουν το ίδιο αν ένας σκύλος ή ένα παιδί που θα πεταχτούν στο δρόμο;

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
567
Πόντοι
81
Mισό μπουκάλι κονιάκ
Θεωρείται πιώμα ?

Καλό κονιάκ ..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.195
Πόντοι
1.106
Υπάρχει κάτι που πίνεις και μου το είπε φίλος, αλλά δε θα το πω, πρώτον γιατί αν όντως ισχύει τότε θα κάνω κακό σε κάποιους λέγοντάς το και δεύτερον αν δεν ισχύει, τότε θα με βρίζουν αυτοί που θα χάσουν το δίπλωμά τους.
Σκοπός του ελέγχου της τροχαίας ειναι να βάζει μυαλό κάποιος με το ζόρι και να μην πίνει (άσχετο αν δεν υπάρχει τροχαία στην Ελλαδα)
Αν ο παρακάτω έπινε γάλα (που υποτίθεται απορροφάει γρηγορότερα το αλκοολ) ή άλλα ματζουνια δεν σημαίνει πως δεν θα σκότωνε ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
Screenshot_20241208_203949_Chrome.jpg

Λεβεντογεννα Κρήτη

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.776
Πόντοι
1.446
Δηλαδή ένας οδηγός με 0,00 και ένας με 0,25 ή 0,5 ή 0,8, θα αντιδράσουν το ίδιο αν ένας σκύλος ή ένα παιδί που θα πεταχτούν στο δρόμο;
Δεν είμαι ειδικός για να στο πω αυτό, αλλά γενικά υπάρχει η αντίληψη ότι ένα ποτό δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τα αντανακλαστικά γι' αυτό και στις πιο πολλές χώρες επιτρέπεται (όπως και στην Ελλάδα). Εμπειρικά, πολλές ανατολικές χώρες που έχουν zero tolerance policy δεν έχουν πετύχει και πολλά, π.χ. η Ρουμανία έχει (νομίζω) παραπάνω τροχαία και από την Ελλάδα. Στο UK (στην Αγγλία basically, η Σκωτία το έχει στο 0,5) πάντως που υπάρχει το πιο επιεικές όριο στην Ευρώπη (1,5 ποτό) αλλά ξέρεις ότι αν πιαστείς above limit έχεις όντως μπλέξει άσχημα το σύστημα δουλεύει, είναι χώρα με λίγα τροχαία.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.987
Πόντοι
3.715
εντάξει, το αλκοόλ κι οι μεθυσμένοι οδηγοί είναι επικίνδυνοι,
αλλά...γιατί δεν τη στήνουν ένα πρωί σε φανάρια κεντρικών δρόμων να μαζέψουν όσους φεύγουν με κατακόκκινο;;; Μια περιουσία θα έβγαινε σε κλήσεις.
στην Ελλάδα το πορτοκαλί φανάρι σημαίνει ¨γκαζώνω¨ και το κόκκινο που το ακολουθεί ¨το πατικώνω το γκάζι¨

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
Επίσης επικη η αναφορά στον ΒΟΑΚ,που οι αλλοι οι μαλακες εκει κατω πινουν οτι βρουν + οτι οδηγανε σαν βοδια απο μονοι τους, ποιος ΒΟΑΚ τους φταιει που ειναι ζωα

τυπε στην κρητη δεν χρειαζεται να πιουνε για να σκοτωθουν.εκει σκοτωνονται και την ημερα σε ωρες αιχμης που μπορει να μην κινειται τιποτα ετσι οπως οδηγουν :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656

τυπε ευχαριστουμε που μας βοηθησες :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom