Μια περίπτωση που θυμάμαι, πάνε δεκαπέντε χρόνια πίσω, ίσως και περισσότερα. Περιμένω στο σαλόνι να βγει η κοπέλα. Κάθομαι σε καναπέ, δίπλα μου κάθεται ένας τύπος. Βγαίνει η κοπέλα ήταν καλή και επιπλέον έκανε επιθετικό "σαλοναρισμα". Ήρθε προς το μέρος μου, με καθαρή διάθεση να "παίξει" για να με πείσει να μπω στο δωμάτιο. Αυτό το κάνουν αρκετές, όχι όλες όμως. Είχα καυλώσει πολύ όταν την είδα και με πλησίασε καθομενη στα αριστερά μου, ενώ είχα τον άλλον στα δεξιά μου. Βάζει το χέρι της στο καβάλο μου και αισθάνεται το "φούσκωμα" στο παντελόνι. Κατεβάζει το φερμουάρ μου τον χαϊδεύει και τον βγάζει έξω. Αφού μου είπε ότι έχω ωραίο και μεγάλο πουτσο, ο τύπος στα δεξιά με μία απρόβλεπτη κίνηση που δεν περίμενα, σκύβει αστραπιαία και βάζει το πουτσο μου στο στόμα του. Η κοπέλα έμεινε "κάγκελο" και απομακρύνθηκε από δίπλα μου. Αφού του την είπα του τύπου λέγοντας του "τι κάνεις ρε μεγάλε" και αλλά παρόμοια και χειρότερα, με ρουφηξε για κάνα λεπτό και μετά, αποτραβήχτηκα βίαια απ' αυτόν γιατί δεν θα μ' άφηνε η "λυσσαρα"! Για να μην τα πολυλογω, τελικά μπήκα στο δωμάτιο λέγοντας στη κοπέλα κάτι του τύπου "κοίτα τι μου έτυχε" κλπ και μου είπε επίσης κάτι ότι "αυτά συμβαίνουν". Βγαίνοντας απ' το δωμάτιο, ο τύπος που ήταν ακόμη εκεί μου είχε χαμογελάσει και μου είχε κλείσει πονηρά το μάτι. Δεν του έδωσα σημασία και έφυγα.