Έκατσα και διάβασα όλες τις γνώμες των αδελφών συναγωνιστών τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό για να έχω μια πλήρη άποψη του τι έχει ειπωθεί.
Ελπίζω να δέχεσαι την συμβουλή ή καλύτερα την άποψη ενός
Μια καλή συμβουλή λέει : ότι δεν με σκοτώνει με κάνει δυνατότερο το κέρατο και το ψέμα της εν λογά κύριας δεν θα σε σκοτώσει μπορεί να σε γονατίσει για λίγο αλλά δεν θα σε αποτελειώσει ισα ισα θα σε κάνει δυνατότερο και σοφότερο
Είναι ένα καλό μάθημα-πάθημα που σε κάνει να πέψεις να είσαι επιπόλαιος και αλαφροΐσκιωτος με τους ανθρώπους γενικά (δεν είναι μόνο οι γυναίκες που μπορούν να σε πληγώσουν υπάρχουν και οι φίλοι και οι συγγενείς)
Την ιδία περίπτωση πέρασα και εγώ όταν ήμουν φοιτητής στην Αγγλία μόνος χωρίς παρέα και χωρίς κάποιον να μπορώ να μιλήσω
αποτέλεσμα:
Ατέλειωτες ώρες περπάτημα στην εξοχή ατέλειωτες ώρες περισυλλογής και σκέψης και ατέλειωτες ώρες φταίξιμο σε εμένα, δυστυχώς είναι ένα τραγικό λάθος στο όποιο πέφτουν τα σωστά άτομα και όχι του τύπου υπερήφανοι γαμιάδες εγωιστές και πάσης φύσεως ναρκώσου
Το πόρισμα ένα ότι δεν με σκοτώνει με κάνει δυνατό γενναίο ψαγμένο συνηδητοποιημενο σωστό και καλύτερο άνθρωπο ανελέητο με άτομα που πάνε να μου την φέρουν και ελεήμων σε άτομα που δεν χαίρουν ούτε το φτύσιμο μου.
Είσαι 19 ήμουν 19 και εγώ έκλαψα και πόνεσα αλλά δεν έπαθα τίποτα η ζωή φίλε μου είναι ένας δρόμος με σκατά λακκούβες και αγκάθια κάπου εκεί μέσα θα βρεις ένα τριαντάφυλλο αρκεί όμως η διαδρομή αυτή να μην έχει αλλοιώσει τον χαρακτήρα σου κα να το δεις και να το εκτιμήσεις
Δεν χρειάζεται να πας σε μπουρνέλα δεν χρειάζεται να γαμήσεις την πρώτη τυχόντα για να εκδικηθείς την άλλη δεν χρειάζεται να γαμήσεις φίλες της οικογένεια της γιατί αν το κάνεις αυτό και ένα πρωί πας στο καθρέπτη προσωπικά σου εγγυώμαι ότι αυτό που θα δεις δεν θα σου αρέσει καθόλου θα σιχαθείς το εαυτό σου
Γαμιάς και ρομαντικός δεν γινεται, οτι έχει τρυπά γαμιόνται και μονογαμικός και πιστός δεν γίνεται
Είσαι 19 χρονών με μηδέν εμπειρίες και ας έχεις γαμησει 100 γκόμενες είσαι ένα παιδί που τώρα βγαίνει στην ζωή και τώρα αποκτάει κριτική σκέψη προσωπικότητα
Οι εμπειρίες φιλέ μου αποκτώνται μέσα από τα λάθη αλλοίμονο αν όλα τα κάναμε σωστά τότε ή θα ρουτινιαζαμε ή θα ήμασταν θεοί
Αλλά σαν άνθρωποι που ήμαστε με αδυναμίες και πάθη τα λάθη μας θα τα κάνουμε αρκεί να μην επαναλαμβάνουμε τα ιδία και τα ιδία
Το παρελθόν είναι οδηγός και σύμβουλος δεν είναι να μένεις στάσιμος και άνευ εξέλιξης οπότε ξέχνα την, άλλωστε ακόμα και αν δεν θες ο χρόνος θα σε αναγκάσει να το κάνεις απλά όσο πιο γρήγορα τόσο πιο ανώδυνα
Είσαι 19 χρονών η ζωή μπροστά σου οι γυναίκες μπροστά σου πολλές χιλιάδες τόσο καλές όσο και καριόλες θα έρθουν μην βιάζεσαι μην σου γίνει αυτοσκοπός της ζωής σου η γυναίκα
Είσαι 19 χρονών φτιάξε το μέλλον σου σπούδασε δώσε χαρά στους γονείς σου και τίμησε τα λεφτά που ξοδεύουν για σένα για να σε κάνουν ένα χρήσιμο εργαλείο ώστε όταν βγεις στην πουτάνα την ζωή να μην τους έχεις ανάγκην
Κάνε τις παρέες σου γελά πιες τα ποτάκια σου και αν εσύ πραγματικά θες να πας σε μπουρνέλα πήγαινε μην πιέζεσαι αστό και θα έρθει μονό του και η πουτάνα και η γκόμενα
Όταν είσαι έξω και το μονό που σκάφτεσαι είναι το πήδημα να ξέρεις ότι αυτά τα πονηρά και διαολεμένα πλάσματα έχουν έναν περίεργο τρόπο να οσμίζονται το πόσο μαλακές είμαστε εμείς οι άντρες και τι μας συμβαίνει
Είσαι 19 χρονών χαλάρωσε σκέψου μιλά με τον εαυτό σου βρες τι πραγματικά θέλεις και τι άτομο είσαι και όταν κατασταλάξεις θα δεις που όλα θα μπουν σε μια σειρά
ΥΓ Τα μαθήματα σου έχουν προτεραιότητα μην γαμήσεις το μέλλον σου για τίποτα και για κανέναν.