Νέα

Σας εχει τυχει ποτε να μπουκαρει το πιτσιρικι την ωρα του σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα faustos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
faustos

faustos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα, μια φορά, μπουκάρησε μια πιτσιρίκα, 21 στα 22...
Ε, την καταγάμησα, για να μάθει να χτυπάει την επόμενη φορά...
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
οταν λες μπουκαρησε;σαν πολλοι μαζευτηκαν στο σεναριο τυπε.γαμουσες και μπηκε και αλλη;

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Προπερσι,γυρω στον Δεκεμβρη θυμαμαι,ειχα βαλει ενα πολυ ωραιο mature κλιπακι κι εκει που ετοιμαζομουν για χειρογλυκανο μπαινει η μαλακω η αδερφη μου χωρις να χτυπησει πορτα και μου χαλασε την φαση  :tickedoff: :tickedoff:
προλαβα ομως να κλεισω τον browser και να χωσω τον μπαργαλατσο προχειρα μεσα,δεν πηρε πρεφα τι επροκειτο να συμβει  :sunglasses: αλλα η ξενερα ξενερα  *P *P *P

OP
OP
faustos

faustos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εχει πιασει ο βαφτιστικος μου τους κουμπαρους εν δρασει. Τριων τοτε ο μικρος και απ'οτι καταλαβα τους ετυχε στα 4!!! Μετα του λεγανε οτι ο μπαμπας ετριβε τη μεση της μαμας που πονουσε και μια μερα της ειπε ο μικρος να της τριψει κ εκεινος τη μεση!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και τοτε αρχιζουν τα "ΓΙΑΤΙ;;;"

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006

dionisis-xrisa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Προπερσι,γυρω στον Δεκεμβρη θυμαμαι,ειχα βαλει ενα πολυ ωραιο mature κλιπακι κι εκει που ετοιμαζομουν για χειρογλυκανο μπαινει η μαλακω η αδερφη μου χωρις να χτυπησει πορτα και μου χαλασε την φαση  :tickedoff: :tickedoff:
προλαβα ομως να κλεισω τον browser και να χωσω τον μπαργαλατσο προχειρα μεσα,δεν πηρε πρεφα τι επροκειτο να συμβει  :sunglasses: αλλα η ξενερα ξενερα  *P *P *P
πωωω ρε φιλε... ειναι μικρη η αδερφη σου?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129
Εμένα, μια φορά, μπουκάρησε μια πιτσιρίκα, 21 στα 22...
Ε, την καταγάμησα, για να μάθει να χτυπάει την επόμενη φορά...
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

μου φαινεται ότι πρεπει να ανοίξεις νέο θεμα να μας τα πεις

ελπιζω μετα να εφερε και τις μουναρες τις κολλητες που είναι μαζορετες

και αυτές να εφεραν και τις μαναδες τους

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Εγώ θυμάμαι κάπου γύρω στα 15 μου που ξύπνησα τυχαία μέσα στο βράδυ και άκουσα από το διπλανό δωμάτιο των γονιών μου απαλούς ήχους ηδονής. Δεν πήγα να δω το θέαμα φυσικά, αλλά έσκασα ένα χαμόγελο και ένιωσα μια υπερηφάνεια για τους δικούς μου που ήταν ακόμα αγαπημένοι :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγώ θυμάμαι κάπου γύρω στα 15 μου που ξύπνησα τυχαία μέσα στο βράδυ και άκουσα από το διπλανό δωμάτιο των γονιών μου απαλούς ήχους ηδονής. Δεν πήγα να δω το θέαμα φυσικά, αλλά έσκασα ένα χαμόγελο και ένιωσα μια υπερηφάνεια για τους δικούς μου που ήταν ακόμα αγαπημένοι :rockon: :rockon:
και γω το ιδιο φίλε, απλά τους ειδα, κάτω απο τα ρούχα .. και χαρηκα που ηταν ετσι αγαπημενοι και μαζι  ;)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
το ανοιγω για να δω αν ειχε κανεις απο εδω μεσα την εμπειρια να του ερθει το πιτσιρικι την ωρα του σεξ ή αν ο ιδιος ειχε αυτη την (τύχη) ως παιδι στους γονεις του.Αντιδρασεις δικες σας, της συντροφου και του μικρου  :huh: :huh: :huh:
ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ειχα μπουκαρει οταν ο παππους μου χουφτωνε το κωλαρακι της γιαγιας μου πριν περιπου 10 χρονια...

και ακουσα την γιαγια μου να λεει "μηηη κωστααα μηηηη ..."

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εμενα ειχε τυχει να μπουκαρει η αδερφη μιας γκομενας που γαμιομασταν στο σαλονι,ωπ εβαλε τα γελια εκλεισε την πορτακαι εφυγε,την πηραμε τηλ μετα απο λιγο,ζηταγε 10 συγνωμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom