...άστο τύπε...μην την ψάχνεις...δυστυχώς υπάρχουν γυναίκες που έχουν προσωπική αυτοεκτίμηση κάτω του μηδενός...και που ανέχονται όλα τα παραπάνω...καθυστερημένες και με τεράστια ψυχολογικά προβλήματα είναι...με I.Q. κοντά στο 30...αλλά υπάρχουν...οπότε χάρη σε αυτές...νιώθουν γαμιάδες κάποιοι άλλοι...που τις τσαλαπατούν ακόμα περισσότερο...και τις βυθίζουν ακόμα πιο βαθιά στην ανυποληψία...
...γάμα τα...
1) Τι σε κανει να πιστευεις οτι υπαρχουν σημερα γυναικες με αυτοεκτιμηση;
2) Απο τα 5 τους ειναι γεματες ψυχολογικα και νευρωτικες συμπεριφορες.
3) Λατρευουν και αναζητουν το δραμα στη ζωη τους, εγω και οσοι τους φερονται σαν εμενα, απλα εχουμε τα αρχιδια να τους το χαριζουμε καθημερινα. Αυτο λατρευουν και δεν βαριουνται ποτε. Μετα απο τα χιλιομετρα ψωλες απο καθε τρυπα που θα εχουν αρπαξει, θα βρουν ενα κλασικο nice guy provider white knight να δωσουν απλοχερα δραμα και στη δικη του ζωη και να του γαμησουν τη ψυχη βγαζοντας ολα τους τα απωθημενα πανω του. Τι δεν εχεις καταλαβει απο αυτα που συμβαινουν καθημερινα γυρω σου;
4) Δεν νιωθουμε γαμιαδες, απλα δεν επιτρεπουμε να μας φερονται οπως στα καλα παιδια. Δεν ειμαστε τα καλα παιδια. Εχουμε τα αρχιδια και τους φερομαστε οπως τους αρμοζει και τους καυλωνει. Αν εσυ γουσταρεις ρομαντισμους, σχεσεις, αγαπες, λουλουδια, αγκαλιτσες και να ακους τη καθε μαλακια τους σε καθε στιγμη μεσα στη ζωη σου, δικαιωμα σου. Και εμας δικαιωμα μας να κανουμε οτι κανουμε. Εισαι και ειμαστε ελευθεροι ο καθενας να επιλεξει τι δρομο θα ακολουθησει μεσα σε αυτη τη ζουγκλα.
5) Δεν βυθιζονται εξαιτιας του χ μαλακα που της γαμησε τη ψυχη. Δεν νιωθουν, γενικα. Απλα δεν εχεις καταλαβει τι εστι γυναικα εν ετη 2019 και ζεις σε δικη σου πραγματικοτητα. Δικαιωμα σου. Εγω απλα προτιμω τον ρεαλισμο. Δεν τα φτιαχνω οπως γουσταρω μεσα στο μυαλο μου. Τα δεχομαι οπως ειναι, προσαρμοζομαι, ξεπερνω τις δυσκολιες και συνεχιζω τη πορεια μου.
Δεν σας βοηθα σε κατι αυτη η κακια-ζηλεια-κομπλεξ που βγαζετε απεναντι στο καθε τι που ειναι διαφορετικο απο εσας. Αποδεχτειτε αυτο που ειστε ο καθενας ή καντε οτι χρειαστει ωστε να το αλλαξετε.
Αντι να γραψετε ο καθενας με επιχειρηματα τη δικη του θεση, καθεστε και ειρωνευεστε και γραφετε οτι να ναι μονιμως.
Φανταζομαι τι θα λετε στα κοριτσια...και πως θα αντιδρατε στα δικα τους τα τεστ.
Σας βλεπω παντου οταν πατατε λαικ στη καθε γαμιολα, οταν πληρωνετε και τις κερνατε ποτα για να σας κανουν παρεα, οταν τους παιρνετε δωρακια, οταν σκυβετε και δεχεστε τη καθε μαλακια για να μην σας αφησει-κραξει-παντοφλιασει.
Σας βλεπω οταν φτιαχνετε ολοκληρο νημα για το πως να κρυβεστε μη τυχον και σας δει που μπαινετε εδω μεσα και σκαρφιζεστε μεχρι και χακιεριες-τεχνασματα. Σκληροι αντρες...που ψαχνουν πως να κρυφτουν επειδη μπαινουν σε ενα σαιτ.
Σας βλεπω οταν σας μιλανε με ασεβεια δημοσιως μεσα στα μαγαζια-καραβια-πλατειες-σουπερ-ξενοδοχεια-φαναρια. Ξεπεσμος, αντριλικι μηδεν.
Σας βλεπω οταν μια γαμιολα 1,5 μετρο σας κανει οτι θελει στα παντα μεσα σε ενα σπιτι.
Σας βλεπω οταν μεσα στο αμαξι θα κανει σκηνες επειδη δεν εβαλες τη μουσικη που γουσταρει.
Σας βλεπω οταν τη ρωτατε που θελεις να παμε για εξοδο, για διακοπες, ποτε να κλασω, να βγω με τους φιλους μου; Να ερθουν να δουμε μπαλα;
Σας βλεπω οταν εχετε οικογενειες που σας καταπιεζουν ολοι και εχετε γεμισει ψυχοσωματικα και ξεσπατε οπου να ναι και εχετε λαλησει και κλαιτε σαν κοριτσακια οταν σας πετανε εξω απο το σπιτι και πληρωνετε διατροφες και η κυρια ξεκιναει στα φανερα το σαφαρι στην υγεια του μαλακα.
Εσεις, ποτε με εχετε δει περα απο εδω μεσα που ο καθενας γραφει οτι γουσταρει;
Τα υπολοιπα τωρα που λεμε εδω μεσα, πουτσες μπλε. Μαγκιες, ανοησιες, ειρωνιες.
Μεσα εδω εχει δικαιωμα να μπαινει ο καθε ανθρωπος να γραφει αυτα που θελει. Οχι να κανει μαγκιες και να προκαλει ανθρωπους που δεν γνωριζει καν τι ειναι. Ειναι ανωριμο να θεωρεις οτι οσοι ειναι εδω, ειναι στην ιδια οικονομικη-θεσμικη-κοινωνικη-σεξουαλικη κατασταση με εσενα. Το εδω φορουμ ειναι ενα φορουμ με πολλα ενδιαφεροντα θεματα στο να περνα καποιος ευχαριστα την ωρα του οποτε και για οσο του καυλωνει.
ή καυλωνουμε ολοι μαζι ή μη μου χαλας τη καυλα. Απλα.