You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας αρέσουν οι αραπίνες ή τις φοβάστε?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 272
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stelakis(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Καποτε διατηρουσα μια σχεση με μια Νιγηριανη στην καταγωγη, Βρετανιδα στο διαβατηριο, βιολογο που εργαζοταν για 2 χρονια σε ενα ειδικο προγραμμα στο Ιπποκρατειο.
ΦΟΒΕΡΗ στο κρεβατι, αν και πολυ ασχημη στο προσωπο - κορμι αρκετα καλο ομως.
Επισης, εχω παρει μια βραζιλιανα - αλλα καταμαυρη, προφανως αφρικανικης καταγωγης - στην Πραγα, πολυ μετρια.
Και αλλη μια, παλι στην Πραγα σε αλλο μαγαζι, καλουτσικη.
Σιγουρα ειναι πιο επικινδυνα τα πραγματα με τις αφρικανικης καταγωγης κοπελες. Τα ποσοστα του HIV στην Αφρικη ειναι ΠΟΛΥ υψηλα.
Ακομα και αν χρησιμοποιεις προφυλακτικο, δεν εισαι 100% σιγουρος. Μου εχουν σπασει τουλαχιστον 10 προφυλακτικα στη ζωη μου - ευτυχως χωρις καμια συνεπεια.
Αυτες που εχω δει κατα καιρους να κανουν πεζοδρομιο στην Αθηνα, τις γουσταρω πολυ - θα τις ξεκολιαζα ΑΝΕΤΑ, αλλα δεν θα το κανω ακριβως λογω του HIV...
ΦΟΒΕΡΗ στο κρεβατι, αν και πολυ ασχημη στο προσωπο - κορμι αρκετα καλο ομως.
Επισης, εχω παρει μια βραζιλιανα - αλλα καταμαυρη, προφανως αφρικανικης καταγωγης - στην Πραγα, πολυ μετρια.
Και αλλη μια, παλι στην Πραγα σε αλλο μαγαζι, καλουτσικη.
Σιγουρα ειναι πιο επικινδυνα τα πραγματα με τις αφρικανικης καταγωγης κοπελες. Τα ποσοστα του HIV στην Αφρικη ειναι ΠΟΛΥ υψηλα.
Ακομα και αν χρησιμοποιεις προφυλακτικο, δεν εισαι 100% σιγουρος. Μου εχουν σπασει τουλαχιστον 10 προφυλακτικα στη ζωη μου - ευτυχως χωρις καμια συνεπεια.
Αυτες που εχω δει κατα καιρους να κανουν πεζοδρομιο στην Αθηνα, τις γουσταρω πολυ - θα τις ξεκολιαζα ΑΝΕΤΑ, αλλα δεν θα το κανω ακριβως λογω του HIV...
παιδια μακρια απο μαύρες
1.πολυ ασχημο γαμησι
2.αφροδισια aids κλπ...οι χώρες που προερχοντε εχουν τεραστιο ποστο φορέων
3.αναγωγες
δεν θα ξεχασω μια φορα στην αθηνας ειχα παει με ενα φιλο με τα ποδια και μας την πεσαν να τις γαμίσουμε με τό ζόρι...δεν μάς αφηναν να φυγουμε και αναγκαστίκαμε να απειλήσουμε για κλωτσιδια...
ασε στα στριπτιτζιδικα ειναι εντελώς αναγωγες και στήν πεφτουν για ποτό καί δέν ξεκολάνε....
'οποτε παω σε στριπτιτζιδικο λέω στους σερβιτόρους να μην με πλησιάσουν.....
1.πολυ ασχημο γαμησι
3.αναγωγες
δεν θα ξεχασω μια φορα στην αθηνας ειχα παει με ενα φιλο με τα ποδια και μας την πεσαν να τις γαμίσουμε με τό ζόρι...δεν μάς αφηναν να φυγουμε και αναγκαστίκαμε να απειλήσουμε για κλωτσιδια...
ασε στα στριπτιτζιδικα ειναι εντελώς αναγωγες και στήν πεφτουν για ποτό καί δέν ξεκολάνε....
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
παιδια μακρια απο μαύρες
1.πολυ ασχημο γαμησι
3.αναγωγες
Εξαρτάται.Ναι αυτές Ελλάδα και ειδικά για πουτάνες μακρυά..Όμως έχει πάει ξάδερφός μου Νιγηρία και είχε κάνει τρελό σεξ με απίστευτα μωρά που γνώρισε σε club..
Οι εκεί και ειδικά αραπίνες με Αγγλική ή άλλη ευρωπαική υπηκοοτητα είναι πολλές μουνάρες.Εγω είχα δει παλια στο Akrotiri παραλιακή Αθήνα κάτι μαυρες τουρίστριες μιλάμε με ζάλισαν.Είχαν απίστευτες αναλογίες και η μία είχε απλώσει και λάδι πάνω της και γυάλιζαν ατ επιμαχα σημεία..
φιλε η νιγηρια ειναι ακρως επικυνδυνη για ειντς.....Εξαρτάται.Ναι αυτές Ελλάδα και ειδικά για πουτάνες μακρυά..Όμως έχει πάει ξάδερφός μου Νιγηρία και είχε κάνει τρελό σεξ με απίστευτα μωρά που γνώρισε σε club..
Οι εκεί και ειδικά αραπίνες με Αγγλική ή άλλη ευρωπαική υπηκοοτητα είναι πολλές μουνάρες.Εγω είχα δει παλια στο Akrotiri παραλιακή Αθήνα κάτι μαυρες τουρίστριες μιλάμε με ζάλισαν.Είχαν απίστευτες αναλογίες και η μία είχε απλώσει και λάδι πάνω της και γυάλιζαν ατ επιμαχα σημεία..
ούτε με δωρεαν εξοδα δεν θα πήγενα....
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
φιλε η νιγηρια ειναι ακρως επικυνδυνη για ειντς.....
ούτε με δωρεαν εξοδα δεν θα πήγενα....
Μη νομίζεις βέβαια ότι είναι τίποτα Ρουάντα ή ΄το έχουν καλύβες..Από φωτο και απο οτι μου πε μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί με ανεπτυγμένες ευρωπαικές μεγαλουπόλεις..Αν έχεις χρήμα πας σε πολύ κυριλάτα μαγαζιά και υπάρχουν πολλές πλουσιογκόμενες.Καμία σχέση με τη σαβούρα και τα σκατά της Αθήνας..
Παντού έχει AIDS ρε φίλε και στην Αγγλία έχει παρα πολύ και στην Αμερική 1 στους 4 έχει AIDS όμως δεν σταματά ο κόσμος να γαμά.
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Eμενα δεν μου αρεσουν :-
Επισκέπτης
Δεν είσαι καθόλου ενημερωμένος φίλε μου. Στην Αμερική δεν έχει σε καμιά περίπτωση το 25% των κατοίκων AIDS ενώ στη Ρουάντα, Νιγηρία και σε πολλές άλλες αφρικανικές χώρες, τα ποσοστά είναι παραπλήσια. Η Αγγλία δε, έχει παρόμοια ποσοστά μ' εμάς.Μη νομίζεις βέβαια ότι είναι τίποτα Ρουάντα ή ΄το έχουν καλύβες..Από φωτο και απο οτι μου πε μπορεί κάλλιστα να συγκριθεί με ανεπτυγμένες ευρωπαικές μεγαλουπόλεις..Αν έχεις χρήμα πας σε πολύ κυριλάτα μαγαζιά και υπάρχουν πολλές πλουσιογκόμενες.Καμία σχέση με τη σαβούρα και τα σκατά της Αθήνας..
Παντού έχει AIDS ρε φίλε και στην Αγγλία έχει παρα πολύ και στην Αμερική 1 στους 4 έχει AIDS όμως δεν σταματά ο κόσμος να γαμά.
Ορίστε και μια στατιστική μελέτη του 2005 που αφορά ηλικίες 15-49 χρονών.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μέχρι και η Βραζιλία έχει χαμηλότερα ποσοστά απ' ότι η Ρωσία και η Ουκρανία... προσοχή παιδιά, προσοχή...
KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
Μου αρέσουν οι Αραπίνες αλλά λίγες είναι καλές στο κρεβάτι ! Η καλύτερη Πορνο-Αραπίνα ήταν η ΚΛΑΡΑ από Φωκαίας !!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λατινες δεν ειναι αυτες τυπε?και η Τζένιφερ απο Μαγνησίας 11 αν και δυστηχώς έχει εξαφανιστεί τελείως. Πλέον μόνο η Πατρίτσια απο Πειραιώς 194 και Κων/ος 132 αξίζει!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε στο μαγνησιας ηταν καποτε μια κουβανηναι μαυριδερές όμως. Δες το σαν υποκατάστατο!!!! Ειδικά η Τζένιφερ ήταν πύραυλος στο δωμάτιο!!!
την θυμασε?
φέρνει πολλές λατίνες εκεί γιατι είναι στην ίδια αλυσίδα με τα Λατιν Χάους και Μπραζίλ Χάους. Θυμάμαι την Τζένιφερ απο την Βραζιλία που την είχα πάρε πολλές φορές παλια (τελευταία φορά το 2007 μετα χάθηκε) όπως και την Τζίνα ή Αλεξάνδρα με τις βυζάρες που δουλευει νομίζω και στο Λατιν χάους κατα καιρούς (υπάρχει και κριτική). Πλεόν εκεί πάω για την Κάρλα απο την γνωστή περιοχή Ιταλία της ΡουμανοΒουλγαροΑλβανίας αλλα είναι εγγύηση και τις τρείς φορές που την πήρα.
γενικά καλό μαγαζάκι, περιποιημένο και δεν βάζει μαυροπακιστανια μέσα. Εχει και εσωτερική πόρτα ασφαλείας.
γενικά καλό μαγαζάκι, περιποιημένο και δεν βάζει μαυροπακιστανια μέσα. Εχει και εσωτερική πόρτα ασφαλείας.
Συμφωνώ μαζί σου...Oυτε μ αρεσουν, ουτε τις φοβαμαι!!!
Απλα μ αηδιαζουν.
+100000000Oυτε μ αρεσουν, ουτε τις φοβαμαι!!!
Απλα μ αηδιαζουν.
kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
τις σιχαινομαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!! >
ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος