Νέα

Σας αρέσουν οι αραπίνες ή τις φοβάστε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσουν οι αραπίνες?

• Πάρα πολύ

Ψήφοι: 73 24,8%
  • Πολύ

Ψήφοι: 40 13,6%
  • Καθόλου

Ψήφοι: 99 33,7%
  • Είναι μέσα στις επιλογές μου

Ψήφοι: 82 27,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    294

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Προσωπικά γουστάρω, αλλά οι μαύρες που θα βρεις στις Ελλάδα θα είναι από Αφρικανικές χώρες της κακιάς ώρας και θέλουν πολλή προσοχή.Καμια Γαλλίδα ή καμιά Αμερικάνα θα ήταν καλή φάση αλλά σιγά μη βρεθεί στην Ελλάδα. Πάντως αν μπορούσε ένα studio να φέρει κάποια θα είχε πολύ δουλειά (όπως και αν έφερνε Original κινέζα - γιαπωνέζα) αλλά δεν παίζει....

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Προσωπικά γουστάρω, αλλά οι μαύρες που θα βρεις στις Ελλάδα θα είναι από Αφρικανικές χώρες της κακιάς ώρας και θέλουν πολλή προσοχή.Καμια Γαλλίδα ή καμιά Αμερικάνα θα ήταν καλή φάση αλλά σιγά μη βρεθεί στην Ελλάδα. Πάντως αν μπορούσε ένα studio να φέρει κάποια θα είχε πολύ δουλειά (όπως και αν έφερνε Original κινέζα - γιαπωνέζα) αλλά δεν παίζει....
μαζευτειτε να παραγγειλουμε..

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Αυτες στην Σωκρατους τελικα ειναι καθαρες ή εχουν aids?....
%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2585%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BB%25CE%25B5%25CF%2582+%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25BD%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25B1.jpg
Καθαροτατες...
Παιρνανε εξετασεις καθε βδομαδα. :grin:

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
σκεφτομαι να δοκιμασω....πλεον σου την πεφτουν μονες τους αν κοιταξεις λιγο περιεργα....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια οι γκανεζες ειναι πολυ στην μαγκια αλλα ειναι τσιτομενες στο σωμα.. οι τζαμαικανες που παω ειναι καλες και γαμηση απλα λιγο στην πιπα πρεπει να της λες οτι δεν ειναι μπιμπιλα η πουτσα και οτι πρεπει να κανουν βαθυ λαρυγγη βασικα ολες ξερουν να τον περνουν μεχρι το στομαχι αλλα κανουν τις ψιλοπαρθενες.. Για μενα προτιμιστε τζαμαικανες οι πιο σκληροτραχιλοι ας προτιμισουν γκανεζες που ειναι πιο fit δηλαδη σωμα πετρα και μαγκια και λιγο χοντρη φωνη.. Οποιος θελει να το βαζει απο ολες τις τριπες ανετα να δηνει πιπα μεχρι την σκωλικοειδιτη να προτιμησει Τζαμαικανι :)

Ena Vima Mprosta

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2011
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
11
εχω πηδηξει 4-5 αραπίνες σε όλη την μπουρδελοζωή μου, αλλά μέσα σε μπουρδελο...
γενικά,δε με τρελαίνουν, αλλά έξω αυτές στη Σωκράτους και στη Λιοσίων που κάνουν πιάτσα, ούτε κατα διάνοια!!!!
δεν ξερεις τι μπορεί να έχουν. μακριά!! :S

muresan79

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
18
Πόντοι
0
ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΑΝ ΠΙΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΥΛΑΤ0.7 ΣΤΙΣ 10 ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΠΟΥΤΑΝΙΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΡΩΣΣΙΔΕΣ.ΦΟΡΑΝΕ ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΕΣ..ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΦΕΤΙ ΧΡΩΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΕΟΥΛΑΣ ΣΕ ΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑ.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Μακριαα  :badair:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αρε τυχεροι εσεις οι αθηναιοι μεσα στα μαυρακια γκομενακια ειστε :) εδω 3 γκομενες εχω τζαμαικανες σε κολωμπαρο...!! ολες και ολες :) :grin: Ενταξη εχω γαμησει και γκανεζα και νυγιριανη αλλα κατεληξα μονο τζαμαικα :) Βγαινουν παντα πρωτες :grin: :sunglasses: οπως και στο 100αρι  στον στιβο :grin: :grin:

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αρε τυχεροι εσεις οι αθηναιοι μεσα στα μαυρακια γκομενακια ειστε :) εδω 3 γκομενες εχω τζαμαικανες σε κολωμπαρο...!! ολες και ολες :) :grin: Ενταξη εχω γαμησει και γκανεζα και νυγιριανη αλλα κατεληξα μονο τζαμαικα :) Βγαινουν παντα πρωτες οπως και στο 100αρι  στον στιβο :grin: :grin:
μαστορα καλα τα λες για τις μαυρουλες..
πανω-κατω ετσι εχουν τα πραγματα,μονο που οι τζαμαικανες που λες οτι γαμας,το πολυ-πολυ να ειναι απο τον αγιο δομινικο..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
[quote author=brain_gamer  link=topic=115310.msg4035677#msg4035677 date=1346674702]
πανω-κατω ετσι εχουν τα πραγματα,μονο που οι τζαμαικανες που λες οτι γαμας,το πολυ-πολυ να ειναι απο τον αγιο δομινικο..

[/quote]οχι αδερφε αυτες τις 3 της γαμαω 2 χρονια τωρα εχω δει φοτογραφιες κτλ ξερουν ολες τις πολεις τις τζαμαικας κτλ ειναι πολυ ανετες καμια σχεση με γκανεζα η νιγιριανη.. Αυτοι που εχουν τα κωλομπαρα μπορει να μην ξερουν οτι ειναι απο τζαμαικα πχ μπορει να νομιζουν οτι ειναι απο νηγιρια πχ. Αλλα τοσο καιρο εγω τωρα εχω αναπτυξει σχεσεις φυλικες κατα καποιο τροπο οσο μπορεις να το πεις αυτο αφου πληρωνω για να γαμησω ενταξη η μια μου ειπε να παμε 2ημερο που ειχε ρεπο χαλκιδικη αλλα ντραπικα γιατι εκει που θα πηγαιναμε ειναι και ο πρωτος μου ξαδερφος με την οικογενεια του και γνωστοι μας κτλ.. δεν ειμαι ρατσιστις αλα ντραπηκα εκει θα εχωνα τζαμπα αλλα τι να πω τον ξαδερφο μου που θα με εβλεπε με την μαυρι 1,80 ειναι γκομενα μου :grin:..  

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
οχι αδερφε αυτες τις 3 της γαμαω 2 χρονια τωρα εχω δει φοτογραφιες κτλ ξερουν ολες τις πολεις τις τζαμαικας κτλ ειναι πολυ ανετες καμια σχεση με γκανεζα η νιγιριανη.. Αυτοι που εχουν τα κωλομπαρα μπορει να μην ξερουν οτι ειναι απο τζαμαικα πχ μπορει να νομιζουν οτι ειναι απο νηγιρια πχ. Αλλα τοσο καιρο εγω τωρα εχω αναπτυξει σχεσεις φυλικες κατα καποιο τροπο οσο μπορεις να το πεις αυτο αφου πληρωνω για να γαμησω ενταξη η μια μου ειπε να παμε 2ημερο που ειχε ρεπο χαλκιδικη αλλα ντραπικα γιατι εκει που θα πηγαιναμε ειναι και ο πρωτος μου ξαδερφος με την οικογενεια του και γνωστοι μας κτλ.. δεν ειμαι ρατσιστις αλα ντραπηκα εκει θα εχωνα τζαμπα αλλα τι να πω τον ξαδερφο μου που θα με εβλεπε με την μαυρι 1,80 ειναι γκομενα μου :grin:.. 
οτι πεις παιχτη..
για αγιο δομινικο μιλησα παντως & οχι για νιγηρια ή γκανα..
οι δομινικανες ειναι παλιες καραβανες στην ελλαδα(απο την δεκαετια του 80,μαζι με τις φιλιππινεζες) & ξερουν πολυ καλα πως να πουλησουν το παραμυθι..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
[quote author=brain_gamer  link=topic=115310.msg4035677#msg4035677 date=1346674702]

[/quote]Απο αγιο δομινικο αδερφε γαμουσα το 1990 η το 1988 τοτε νομιζω.. Μαν δεν ξερω εκει στην αθηνα ειναι διαφορετικα τα πραγματα εδω εμεις στην επαρχια ειναι πιο ανετα και μπορω να γνωριζω πχ απο που ειναι η καθε μια κτλ σε θεμα καταγογης γιατι βλεπουν λιγους ειναι πιο φυλικα <<χωριατικα>> τα πραγματα πως να στο πω.. Ειναι αλλιως στο χωριο που ξερεις και χερετας 2000 ατομα και αλιως στεις πολεις :) :)υγ αυτες που γαμουσαμε 1988 1990 ξεραν πολυ καλο χορο απο τον αγιο δομινικο για μας τοτε πιτσιρικια μας σηκονοταν η πουτσα με το που τις βλεπαμε να χορευουν μεχρι το πηγουνι.. Καλα χρονια :)

sifnios

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μου αρέσουν αν είναι του γούστου μου και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΣ.Γιατί να της φοβάμαι;Αυτό που φοβάμαι είναι της αρρώστιες και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είμαι ΧΑ να έχω συνδέσει παθολογία  :zfuck: με το μη Ελληνας

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Όσες μαύρες έχω πηδήξει όλες είχανε ροζ μουνί... Περίεργο έ;

Θα περίμενε κανείς να ήτανε μωβ ή πολύ σκουρόχρωμο... Δεν έχω και μεγάλη εμπειρία γιατί δεν τρελάθηκα με το γαμήσι τους. Δεν μου αρέσουν κιόλας... ούτε οι μαύρες ούτε οι Ασιάτισσες.

Προτιμώ τις λευκές.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom