Νέα

Σας αρέσουν οι αραπίνες ή τις φοβάστε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσουν οι αραπίνες?

• Πάρα πολύ

Ψήφοι: 73 24,8%
  • Πολύ

Ψήφοι: 40 13,6%
  • Καθόλου

Ψήφοι: 99 33,7%
  • Είναι μέσα στις επιλογές μου

Ψήφοι: 82 27,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    294
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εγω τις φοβαμαι

αλλα οχι για τις αρρωστιες

επειδη ειναι πολυ μαυρες κ δεν θα φαινονται στο σκοταδι

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Σπάνια βρίσκω αραπίνα που να μου αρέσει. Και αυτή είναι μιγάς όχι εντελώς μαύρη.

[xvideos]
]

[xvideos]
]

Δυστυχώς η ευτυχώς έχω αδυναμία στις ασιάτισσες.

[xvideos]
]

Θέλει ακόμα μερικά χρόνια στην Ελλάδα για να έχουμε μιγάδες γκομενάκια, αν δεν τους απελάσει όλους η Χρυσή Αυγή. :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
[quote author=nixtoperpatitis  link=topic=115310.msg4398526#msg4398526 date=1362408394]
ΓΑΜΑΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ AIDS to 1972 ΕΚΤΟΤΕ ΠΕΘAIΝΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ , ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΦΟΡΕΙΣ AIDS ΣΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ... ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΠΛΕ ΜΑΡΕ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ , ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ  ΤΟ AIDS ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΙΧΟ  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang: ,  ΔΙΠΛΟΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ....
[/quote]θα συμφωνησω στο οτι φωναζεις παντα με προφυλαξη,αυτο δεν το συζηταμε καν διοτι ειναι αυτονοητο,αν κ υπαρχουν θερμοκεφαλοι,το θεμα ομως ειναι δεν χρειαζεται πανικος επειδη ειναι μαυρη η αλλη  ελεος αρρωστιες υπαρχουν παντου και στις βουλγαρες κ ρουμανες κ ελλεηνιδες κ παντου,το οτι ειναι μαυρη δεν σημαινει οτι ειναι εξωγηινη ουτε οτι μολις τον ακουμπησεις θα βγει πιρανχας και θα στο κοψει,εδω υπαρχουν φοβεροι που γνωριζουν μουνι απο μπαρ ειναι ελληνιδα κ την γαμανε ακαποτα δηλαδη αυτη δεν κινδυνευουν?

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Καπότα διαβάζεις εσύ φίλε, σωστά. Αλλά τον συχωρεμένο τον έλεγαν Καποτά. Καί ήταν στρατιωτικός. SERAPIS.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
:)

Συνημμένα

• 63359.jpg
    63359.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 22

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
πάρτε πίπα η τύπισα  και ελάτε να μου πείτε για καπότες και τέτοια μετά... :2funny:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Σπάνια βρίσκω αραπίνα που να μου αρέσει. Και αυτή είναι μιγάς όχι εντελώς μαύρη.

[xvideos]
]

[xvideos]
]

Δυστυχώς η ευτυχώς έχω αδυναμία στις ασιάτισσες.

[xvideos]
]

Θέλει ακόμα μερικά χρόνια στην Ελλάδα για να έχουμε μιγάδες γκομενάκια, αν δεν τους απελάσει όλους η Χρυσή Αυγή. :grin:
πανε ολλανδια να δεις τι μιγαδες βγαζει,κι αν γαμανε οι λευκοι τις μιγαδες  γκομρνακιαη οι μιγαδες αντρες  τις λευκες.. ;) ;) ;) ;)
κ μετα μας λες τι ελπιζεις
υγ ωραιο εργαλειο οντως

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αν μιλας για κατι αντιστοιχο σαν την υψους 1.83 κυρια που παραθετω ναι  :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Aisha-Tyler.jpg
    Aisha-Tyler.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 49

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
θα συμφωνησω στο οτι φωναζεις παντα με προφυλαξη,αυτο δεν το συζηταμε καν διοτι ειναι αυτονοητο,αν κ υπαρχουν θερμοκεφαλοι,το θεμα ομως ειναι δεν χρειαζεται πανικος επειδη ειναι μαυρη η αλλη  ελεος αρρωστιες υπαρχουν παντου και στις βουλγαρες κ ρουμανες κ ελλεηνιδες κ παντου,το οτι ειναι μαυρη δεν σημαινει οτι ειναι εξωγηινη ουτε οτι μολις τον ακουμπησεις θα βγει πιρανχας και θα στο κοψει,εδω υπαρχουν φοβεροι που γνωριζουν μουνι απο μπαρ ειναι ελληνιδα κ την γαμανε ακαποτα δηλαδη αυτη δεν κινδυνευουν?
Συμφωνώ απόλυτα.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αν μιλας για κατι αντιστοιχο σαν την υψους 1.83 κυρια που παραθετω ναι  :rockon: :rockon:
Ποια είναι αυτή δικέ μου;

Κάτι μου θυμίζει πάντως...

Συνδυάζοντας τη φάτσα με το ύψος που γράφεις,πρέπει να είναι αυτή η μουνάρα που έκανε ένα γκεστ στα φιλαράκια...

Είναι;;;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ποια είναι αυτή δικέ μου;

Κάτι μου θυμίζει πάντως...

Συνδυάζοντας τη φάτσα με το ύψος που γράφεις,πρέπει να είναι αυτή η μουνάρα που έκανε ένα γκεστ στα φιλαράκια...

Είναι;;;

αυτη ειναι www.imdb.com/name/nm0878768/]http://www.imdb.com/name/nm0878768/[/url] αμερικανιδα ηθοποιος και κωμικος τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom