Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Μαύρη από δρόμο δεν πρόκειται να πάρω. Όμως σίγουρα θα έπαιρνα από μπουρδέλο (καθαρό). Έλα όμως που δεν φέρνει και κανένας...
Γκανέζες και Νιγηριάνες μέτρια πράγματα. Σε γενικές γραμμές δεν μυρίζουν όπως λέγεται. Περιποιούνται τον εαυτό τους. Καθαρές, ξυρισμένες, ζητάνε από μόνες τους προφύλαξη. Στο σεξ μέτρια πράγματα.΄Προσσωπικά με λίγες το ευχαριστήθηκα. Μολόνοτι δεν είναι πολύ δύσκολο να τις ρίξεις, την τέχνη δεν την κατέχουν όσο κι αν ακούγεται περίεργο παρότι είναι φιλότιμες. Εχω βρεθεί με εκπάγλου καλονής κυρία και ήταν..λες και πήγα με πλαστική κούκλα. Αυτά προς ενημέρωση. Στην Ελλάδα υποθέτω πως είναι δύσκολο να βρεις τέτοιες μολονότι υπάρχουν κοινότητες.
Πρόσφατα, είχα μία εμπειρία με μία γλυκειά εκπρόσωπο του γυναικείου φύλου από τη Γκάνα. Καλός χαρακτήρας και όμορφη.
Ήταν (απρόσμενα) μία από τις καλύτερες συνεδρίες μου.
από κάποια γνωστή πιάτσα;
ειναι η του υψους η του βαθουςαυτο που λενε οι συναγωνιστες για τις αραπινες ισχυει!!!
εχω παει με 4 αραπινες μεχρι στιγμης στη ζωη μου στο μεταξουργιο.οι 2 κανανε τελειο σεξ(τελεια πιπα, και πισωκολλητο)
μου αρεσε τοσο το πηδημα μαζι τους που ξαναπηγα καπακι μετα απο κανα δυο μερες.
οι αλλες 2 δεν το ειχαν καθολου.ηταν λες και κανανε αγγαρεια πραγματικα
με τις αραπινες καταλαβα οτι ειτε θα ξετρελαθεις με το γαμησι τους ειτε θα ξενερωσεις πραγματικα.
εξαιτιας μαλιστα της μιας απο τις δυο΄΄σκαρτες΄΄ εκανα μισο χρονο να ξαναπαω σε μπουρδελο.
επισης απο θεμα συμπεριφορας ποικιλουν.οπως συμβαινει και με τις λευκες υπαρχουν καποιες πραγματικα ευγενικες και προθυμες και μπορεις να πεις και μια κουβεντα μαζι τους και αλλες και αλλες που ειναι καφρες.ως και επιθετικες
παντως απο το πεζοδρομιο δεν εχω ψωνισει ποτε και μαλλον ουτε προκειται.παντα καποτα στο μεταξι.ευτυχως δεν μου εχει τυχει να σπασει
τελευταιο καιρο μαλιστα βαζω και διπλη γιατι συμβαινουν πολλα.
5.συνηθως εχουν μεγαλα ματιαΑΡΑΠΙΝΕΣ.
1. Πολυ βαθειά μουνιά.
2. Ροζ μουνιά
3. Μυρίζουν διαφορετικά. Όχι όμορφα διαφορετικά, αλλά άσχημα.
4. Όλες έχουν άσχημες πατούσες οπτικά.
Μια φορά είχα πάει με μια Αφροαμερικάνα. Δεν το ευχαριστήθηκα. Ούτε κι εκείνη.
Χάλια σεξ, κακή επιλογή της και δική μου.
στο τελευταιο θα διαφωνησω μαζι σου.οι πιο πολλες αραπινες πουτανες εχουν πολυ ωραιο προσωπο και ωραιο σωμα5.συνηθως εχουν μεγαλα ματια
6.οι παλαμες τους ειναι ασπρες
7,σου θυμιζουν ολες αθλητες του ποδοσφαιρου και του μπασκετ...ειδικα αμα ειναι γυμνασμενες
εμενα δεν μου αρεσουν,υποκειμενικα μιλαω παντα....στο τελευταιο θα διαφωνησω μαζι σου.οι πιο πολλες αραπινες πουτανες εχουν πολυ ωραιο προσωπο και ωραιο σωμα
ΑΡΑΠΙΝΕΣ.
3. Μυρίζουν διαφορετικά. Όχι όμορφα διαφορετικά, αλλά άσχημα.
Φίλε προσωπικά ενώ τρελλαίνομαι για μαύρες λόγω κορμάρας,η μυρωδιά είναι κάτι που δεν μπορώ να αγνοήσω...Τελικα τα παντα ειναι σχετικα,η μυρωδια η πατουσες τα ματια το πηδημα κ.α κ.α κ.α κ.α ,,η σου αρεσουν η δεν σου αρεσουν ειναι καθαρα πως την εχει δει ο καθενας εγκεφαλικα...
Χαίρομαι που το ακούω... Προφανώς ασκώντας το αρχαιότερο των επαγγελμάτων επί ευρωπαϊκοϋ εδάφους βελτίωσε τις γνώσεις της και τις επιδόσεις τηςΠρόσφατα, είχα μία εμπειρία με μία γλυκειά εκπρόσωπο του γυναικείου φύλου από τη Γκάνα. Καλός χαρακτήρας και όμορφη.
Ήταν (απρόσμενα) μία από τις καλύτερες συνεδρίες μου.
Και εσυ τους μυριζεις,ειναι θεμα πεχαΦίλε προσωπικά ενώ τρελλαίνομαι για μαύρες λόγω κορμάρας,η μυρωδιά είναι κάτι που δεν μπορώ να αγνοήσω...
προσεχε τυπε γιατι αυτες κανουν και κατι βουντου :SΤελικα τα παντα ειναι σχετικα,η μυρωδια η πατουσες τα ματια το πηδημα κ.α κ.α κ.α κ.α ,,η σου αρεσουν η δεν σου αρεσουν ειναι καθαρα πως την εχει δει ο καθενας εγκεφαλικα...
Αν και καθήμενος πληκτρολογώντας, πολύ ορθώς ομίλησες..Και εσυ τους μυριζεις,ειναι θεμα πεχα