Όπως τη μικρή Γκανέζα,Άννα...........Γεια σου ρε billy13
Tα σεβη μου;)
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
Όπως τη μικρή Γκανέζα,Άννα...........Γεια σου ρε billy13
Tα σεβη μου;)
ε ναι φυσικα ,μιλαμε για αστερακια ;)Όπως τη μικρή Γκανέζα,Άννα...........![]()
![]()
![]()
Και εγω δεν τρελλαινομαι.καθολου!!!δεν ξερω γιατι αλλατο μαυρο δερμα σε συνδιασμο με το κοκκινο που εμφανιζεται αν ανοιξουν τα ποδαρια τους,με αηδιαζει...
δεν ξερω φυλης εχω να κατεβω κ παρα πολυ καιρο,μεταξουργειο σιγουρα θα εχειΚαι βέβαια όχι ...
Σαν να ρωτάς αν μας αρέσει η σοκολάτα
Παίζει τίποτα κατά Φυλής μεριά ?? Παλιά είχα πάρει μία μαυρούλα όλο νάζι και χαδάκια
I know...:Sοι καλές μαύρες πάντως (του αμέρικα) λένε πως φημίζονται για τις πίπες τους....
η αφρικάνες της ελλάδας i dont know.
ξερω εσυ τι θες,τετοιου τυπου ε?? ;)οι καλές μαύρες πάντως (του αμέρικα) λένε πως φημίζονται για τις πίπες τους....
ναι ολα hd ειναι πολυ καλο ;)![]()
![]()
![]()
![]()
ωραίο σάιτ τύπε...όλα hd ποιότητα ε ? καλό...
Από τότε που εξαφανίστηκε το Τζενάκι (Φωκαίας 27 πάνω) που το είχα κ στανταράκι,δεν έχω δει κάτι σε μαύρο χρώμα ούτε έχω ακούσει κάτι από άλλους...Και βέβαια όχι ...
Σαν να ρωτάς αν μας αρέσει η σοκολάτα
Παίζει τίποτα κατά Φυλής μεριά ?? Παλιά είχα πάρει μία μαυρούλα όλο νάζι και χαδάκια
Με τέτοιες χειλάρες,πως να μην σε τρελλάνουν με την πίπα τους;;;οι καλές μαύρες πάντως (του αμέρικα) λένε πως φημίζονται για τις πίπες τους....
Από τότε που εξαφανίστηκε το Τζενάκι (Φωκαίας 27 πάνω) που το είχα κ στανταράκι,δεν έχω δει κάτι σε μαύρο χρώμα ούτε έχω ακούσει κάτι από άλλους...
Κρίμα...
Από τότε που εξαφανίστηκε το Τζενάκι (Φωκαίας 27 πάνω) που το είχα κ στανταράκι,δεν έχω δει κάτι σε μαύρο χρώμα ούτε έχω ακούσει κάτι από άλλους...
Κρίμα...
Το'χεις;Εχει fb προφιλ...![]()