Νέα

Σας αρέσει το γλειφομούνι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 542
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
καθολου και το εχει παραπονο

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
το γλυφομούνι είναι η ύστατη ερωτική πράξη του ανδρός προς την γυναίκα ή της λεσβίας προς την λεσβία.Όποιος δεν έχει κάνει γλυφομούνι ή αποφεύγει να το κάνει δεν πράττει έρωτα κατά την ακαποβιτσική θεωρία!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά τώρα που λόγω επικαιρότητας έπεσαν στην αντίληψή μου αυτές οι δυο φωτογραφίες

κάτι με ώθησε να αναζητήσω αυτό το νήμα που είχε να κινηθεί από το 2008 (ΝΔ είχαμε τότε για κυβέρνηση) και υποβάλλω ερώτημα:

[size=20pt]Ρε σεις, λέτε?[/size]

Τη φαντάζεστε τη σκηνή?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
εγώ δεν πρόκιτε να κάνω γιατί εκτός από τα υγρά της γυναίκας ( που δεν με πειράζουν ) , βγαίνουνε και κατουρλιά ( που με πειράζουν γιατί είμαι σιχασιάρης )

εσείς έχετε κάνει ; τι γέυση έχει ;

α , και όταν σ πέρνει πίπα η άλλη πονάει ;

Φωλα το νημα

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
320
Πόντοι
186
δεν ειναι κατι το οποίο προγραμματιζεται βγαίνει μονο του αναλογα την παρτενερ

με καποιες το εχω παει και παρακάτω σε γλυψιμο κωλοτρυπας με αλλες ουτε καν γλυφομουνι δε γουσταρα να κανω

sakis769

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αν το κάνεις σωστά δεν υπάρχει περίπτωση να μη φτάσει σε οργασμό η γυναίκα και όχι μόνο έναν!!!
:o :o :o

aris007strip

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2015
Like
48
Πόντοι
0
το γλυφωμουνι ειναι σκετη καβλα...γουσταρω πολυ να γλυφω
ξυρισμενα και απαλα μουνακια. 

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
6
δεν υπαρχει πιο καυλωτικο απο ενα ροδαλο φρεσκοξυρισμενο  κι αρωματισμενο μουνακι...αλλα κι ενα μαυρο καθαρο μουνακι  κοκινο απο μεσα δε με χαλαει...μπορω να γλυφω ωρες και να αισθανομαι τα ξυνουτσικα υγρα στο στομα μου! καυλα!

Bestron.13

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2015
Like
154
Πόντοι
1
δεν υπαρχει πιο καυλωτικο απο ενα ροδαλο φρεσκοξυρισμενο  κι αρωματισμενο μουνακι...αλλα κι ενα μαυρο καθαρο μουνακι  κοκινο απο μεσα δε με χαλαει...μπορω να γλυφω ωρες και να αισθανομαι τα ξυνουτσικα υγρα στο στομα μου! καυλα!

Σωστος!!!

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Γλειφομούνι, γλειφοκώλι, γλειφοπατούσα είναι μόνο το 25% της απόλαυσης ....Το άλλο 75% είναι μετά από όλες αυτές τις απαραίτητες ενέργειες να μπαίνει αργά αργά το σηκωμένο καυλί ακάποτο μέσα στο έτοιμο υγρό μουνάκι !!!!

ola2012

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
11
Πόντοι
1
εγώ δεν πρόκιτε να κάνω γιατί εκτός από τα υγρά της γυναίκας ( που δεν με πειράζουν ) , βγαίνουνε και κατουρλιά ( που με πειράζουν γιατί είμαι σιχασιάρης )

εσείς έχετε κάνει ; τι γέυση έχει ;

α , και όταν σ πέρνει πίπα η άλλη πονάει ;
φιλε καλα τα λεσ να ασχολιθεις με τα τσιμπούκια  :pipa1: μου αρεσει να μου τον γλιφουν αν θεσ σου τον δινο να εξασκιθεις  :erection:

Επισκέπτης
:kissass:
Το κωλομουνακι το απαλο σαν μωρου επισης αρεσει πολυ
Οποιος το δοκιμασε ηθελε κ αλλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom