Νέα

Σας αρέσει το γλειφομούνι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 542
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dominatrix_domna

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εμενα που δεν μου αρεσει να μου κανουν ανωμαλη ειμαι?δεν τρελλαινομαι να πω την αληθεια παρολο που οκ αμα ειναι τεχνιτης περνας καλα,.Αλλα το αποφευγω.Θα ζησω γιατρε μου?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ρε εχω γλειψει μερικα αλλα δεν εχω κανει και εξετασεις στο καθενα για να ξερω αν η γευση που εχει πρεπει να θεωρειται "καλη".
Tι καλή και ξεκαλή ρε άθρωπα; Το μουνί είναι όπως το φαί. Το τρως σ'αρέσει δε σ'αρέσει. μιαμ μιαμ

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
:thumbsup: Τρελαίνομαι για Αιδοιολειχία !!!

Συνημμένα

• DSC01227.JPG
    DSC01227.JPG
    65,8 KB · Εμφανίσεις: 27

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εμενα που δεν μου αρεσει να μου κανουν ανωμαλη ειμαι?δεν τρελλαινομαι να πω την αληθεια παρολο που οκ αμα ειναι τεχνιτης περνας καλα,.Αλλα το αποφευγω.Θα ζησω γιατρε μου?

το denying είναι τέχνη  :rockon:

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ.....

Συνημμένα

• DSC01317.JPG
    DSC01317.JPG
    65,6 KB · Εμφανίσεις: 28

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαγκες θα μπορουσε να περιγραψει καποιος την σωστη υγιη γευση του μουνιου? παντα ειχα απορια πως ειναι το φυσιολογικο
αρκεί να μη σου θυμίζει ιχθυόσκαλα.
ολα τα άλλα ειναι αποδεκτά.
από ξυνίλα, μέχρι μπάλσαμ μεχρι τσικνίλα και ιδρωτσίλα στις τσακωμένες με το ξυράφι.

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αναλόγως ποια το ζητάει και πως το ζητάει... π.χ., δεν πιστεύω να λέγανε πολλοί όχι στην παρακάτω...

12.jpg

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μου ζήτησε η Σαμπρίνα γλυφομούνι! Εκανα καλα που της είπα οχι;

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
1.Το ξεκίνημα πρέπει να γίνεται με το χεράκι σας.Τα δάχτυλα σας πρέπει να τα δουλέυετε καλά.Οι τύποι με αρθριτικά να το ξεχασουν αυτό το στάδιο και να περάσουν στο επόμενο.
2.Όταν νιώσετε με τα δαχτυλάκια σας υγρό τον κόλπο,αρχίστε να γλύφετε με την γλωσσίτσα σας τα μουνόχειλα . Κυκλικές κινήσεις και όχι δαγκώματα.Παίξτε με ρυθμό και μπείτε με την γλώσσα σας 2-3 εκατοστά μέσα στον κόλπο.Εκεί βρίσκεται όλο το μυστικό.Δεν χρειάζεται να κάνετε προσπάθεια να βάλετε όλη την γλώσσα μέσα στο μουνί μας.Με την άκρη της γλώσσας σας μπορειτε να κάνετε θαύματα αρκεί να αγαπάτε το μουνί και να μην το κάνετε απο αγγαρεία.
3.Αφού γλείφετε με μανία "το θέμα σας" και δείτε οτι η άλλη είναι τρελά καυλωμένη και ζητάει πούτσα,την παιδεύετε λίγο ακόμα αλλά όχι και πάρα πολύ γιατί ή που θα αρχίσει να ξενερώνει ή που θα τελειώσει στην γλωσσίτσα σας.Και οι 2 περιπτώσεις θα πρέπει να αποφευχθούν.Με λίγα λόγια κάποια στιγμή πρέπει να περάσετε στο κυρίως πιάτο και να της προσφέρετε την πούτσα σας απλόχερα για αχαλίνωτο πήδημα.
4.Όσο γλύφετε μπορέιτε να βάλετε το δαχτυλάκι σας στην πίσω τρυπούλα για διπλή ευχαρίστηση της παρτενέρ σας.Αυτή την "εργασία " μπορεί να την αναλάβει φυσικά ένας δονητής εάν κι εφόσον δεν τα πάτε καλά με τον συγχρονισμό δάχτυλο/γλώσσα.Η καύλα είναι απίστευτη και όπως καταλαβαίνετε όση περισσότερη ηδονή προσφέρετε ,θα  λάβετε διπλάσια.

Καλά γλυψίματα.

:thumbsup:Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ !!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αναλόγως ποια το ζητάει και πως το ζητάει... π.χ., δεν πιστεύω να λέγανε πολλοί όχι στην παρακάτω...

12.jpg

ακόμα και με γκαρντνερέλα;
χαρά στο κουράγιο σου φίλος. σου δίνω και το χαρτάκι μου προτεραιότητας.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ναι!!μου αρεσει!!μου αρεσει να γλειφω μουνακια με τη γλωσσιτσα μου!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom