dominatrix_domna
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εμενα που δεν μου αρεσει να μου κανουν ανωμαλη ειμαι?δεν τρελλαινομαι να πω την αληθεια παρολο που οκ αμα ειναι τεχνιτης περνας καλα,.Αλλα το αποφευγω.Θα ζησω γιατρε μου?
Tι καλή και ξεκαλή ρε άθρωπα; Το μουνί είναι όπως το φαί. Το τρως σ'αρέσει δε σ'αρέσει. μιαμ μιαμρε εχω γλειψει μερικα αλλα δεν εχω κανει και εξετασεις στο καθενα για να ξερω αν η γευση που εχει πρεπει να θεωρειται "καλη".
Εννοείς αν βγήκαν καθαρές οι σμνεξετάσεις για τα γλειφομούνια μου στα πορδέλα; Πριτς που θα κάνω!
εμενα που δεν μου αρεσει να μου κανουν ανωμαλη ειμαι?δεν τρελλαινομαι να πω την αληθεια παρολο που οκ αμα ειναι τεχνιτης περνας καλα,.Αλλα το αποφευγω.Θα ζησω γιατρε μου?
Λυποθυμαωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Άρχισε το γλείψιμο.
αρκεί να μη σου θυμίζει ιχθυόσκαλα.ρε μαγκες θα μπορουσε να περιγραψει καποιος την σωστη υγιη γευση του μουνιου? παντα ειχα απορια πως ειναι το φυσιολογικο
Tι καλή και ξεκαλή ρε άθρωπα; Το μουνί είναι όπως το φαί. Το τρως σ'αρέσει δε σ'αρέσει. μιαμ μιαμ
Ο κατάσκοπος που γύρισε απ'το αιδοίο.Τρελαίνομαι για Αιδοιολειχία !!!
Αναλόγως ποια το ζητάει και πως το ζητάει... π.χ., δεν πιστεύω να λέγανε πολλοί όχι στην παρακάτω...
1.Το ξεκίνημα πρέπει να γίνεται με το χεράκι σας.Τα δάχτυλα σας πρέπει να τα δουλέυετε καλά.Οι τύποι με αρθριτικά να το ξεχασουν αυτό το στάδιο και να περάσουν στο επόμενο.
2.Όταν νιώσετε με τα δαχτυλάκια σας υγρό τον κόλπο,αρχίστε να γλύφετε με την γλωσσίτσα σας τα μουνόχειλα . Κυκλικές κινήσεις και όχι δαγκώματα.Παίξτε με ρυθμό και μπείτε με την γλώσσα σας 2-3 εκατοστά μέσα στον κόλπο.Εκεί βρίσκεται όλο το μυστικό.Δεν χρειάζεται να κάνετε προσπάθεια να βάλετε όλη την γλώσσα μέσα στο μουνί μας.Με την άκρη της γλώσσας σας μπορειτε να κάνετε θαύματα αρκεί να αγαπάτε το μουνί και να μην το κάνετε απο αγγαρεία.
3.Αφού γλείφετε με μανία "το θέμα σας" και δείτε οτι η άλλη είναι τρελά καυλωμένη και ζητάει πούτσα,την παιδεύετε λίγο ακόμα αλλά όχι και πάρα πολύ γιατί ή που θα αρχίσει να ξενερώνει ή που θα τελειώσει στην γλωσσίτσα σας.Και οι 2 περιπτώσεις θα πρέπει να αποφευχθούν.Με λίγα λόγια κάποια στιγμή πρέπει να περάσετε στο κυρίως πιάτο και να της προσφέρετε την πούτσα σας απλόχερα για αχαλίνωτο πήδημα.
4.Όσο γλύφετε μπορέιτε να βάλετε το δαχτυλάκι σας στην πίσω τρυπούλα για διπλή ευχαρίστηση της παρτενέρ σας.Αυτή την "εργασία " μπορεί να την αναλάβει φυσικά ένας δονητής εάν κι εφόσον δεν τα πάτε καλά με τον συγχρονισμό δάχτυλο/γλώσσα.Η καύλα είναι απίστευτη και όπως καταλαβαίνετε όση περισσότερη ηδονή προσφέρετε ,θα λάβετε διπλάσια.
Καλά γλυψίματα.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ !!
Αναλόγως ποια το ζητάει και πως το ζητάει... π.χ., δεν πιστεύω να λέγανε πολλοί όχι στην παρακάτω...
μπηκα στο μπλογκ της αλιντισσας απο λαθος.......
με τριχομοναδα τι λες ;γλειφεις;ακόμα και με γκαρντνερέλα;
χαρά στο κουράγιο σου φίλος. σου δίνω και το χαρτάκι μου προτεραιότητας.
με τριχομοναδα τι λες ;γλειφεις;