drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
προχθες το βραδυ ειχανε παει κατι γνωστοι μου.τιποτα δεν παιζει.
Να κάνουν τι ;
Γιατί να πας σε ενα ετοιμόρροπο κτήρο ; Το πολύ πολύ να σου έρθει κανένα δοκάρι στο κεφάλι !
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
προχθες το βραδυ ειχανε παει κατι γνωστοι μου.τιποτα δεν παιζει.
καμια τελετουλα τυπεΝα κάνουν τι ;
καμια τελετουλα τυπε![]()
Τι τελετή ; Κηδεία ;
![]()
Δεν ξέρω αν είναι στοιχειωμένο. Αλλά αν το δεις από κοντά νύχτα σου κόβεται η ανάσα.
Ειδικά άμα φυσάει. Χτυπάνε τα παραθυρόφυλλα σαν δαιμονισμένα.
Η πρόσβαση μέσα στο κτίριο θεωρείται επικύνδυνη λόγω επικείμενης κατάρευσης οπότε ο καθένας μπαίνει με δική του ευθύνη.
Ναι. Έχω πάει. Αλλόκοτη εμπειρία.
Στη τελική δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ακόμα εγκαταλελειμένο κτίριο. Αυτό μόνο.
κανα διαβολι δεν ειδες τυπε?εχω μπει βραδυ με παρεα για το χαβαλε... τιποτα το σπουδαιο, πολυ βρωμια μεσα
Μετά όμως μιας και κάνατε τόσο δρόμο ήταν σκοτεινά φροντίσατε να κάνετε και μερικές αλλαξοκωλιές μεταξύ σας ε;εχω μπει βραδυ με παρεα για το χαβαλε... τιποτα το σπουδαιο, πολυ βρωμια μεσα
http://[URL unfurl="true"]www.epikaira.gr/var/thumbs/64e89a36108fbda6677b9861d8ddcb5b_8614-satanistes_400_400________.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
κανα διαβολι δεν ειδες τυπε?![]()
ετσι πρεπει τυπεφιλε αμα πιστευεις σε μεταφυσικα και φαντασματα και πιπες δεν πλησιαζεις στο μετρο
ετσι πρεπει τυπε
τους νεκρους δεν πρεπει να τους ενοχλεις
αν τους ενοχλησεις θα σε ενοχλησουν
και αυτο ποτέ δεν βγαινει σε καλο(δικο σου)![]()
τυπε ο πνευματιστης τα λεει αυταετσι πρεπει τυπε
τους νεκρους δεν πρεπει να τους ενοχλεις
αν τους ενοχλησεις θα σε ενοχλησουν
και αυτο ποτέ δεν βγαινει σε καλο(δικο σου)![]()
οι ζωντανοι με τους ζωντανους και οι πεθαμενοι με τους πεθαμενους
[size=8pt]Ζαχος Δογκανος[/size]
χαζα παιδια χαρα γεματα.ακουγανε όλα αυτά και θελανε να το δουν κ αυτοι από κοντα.Να κάνουν τι ;
Γιατί να πας σε ενα ετοιμόρροπο κτήρο ; Το πολύ πολύ να σου έρθει κανένα δοκάρι στο κεφάλι !![]()
Αν εισαι έξω απο σανατοριο ακούς τα μουγκρητά των ελαφιων απο παντού