Διαγραμμένο μέλος 4345
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 672
- Πόντοι
- 81
Ραλλη ξεκαθαρα αλλα μας αποζημιωσε το βιντεο τουλαχιστον
Υπέροχος κωλος και έχω θέμα με γυναίκες που μιλάνε γαλλικά....Ξεπετσιασμα για Αννα Κουρη
Πρώτη ξαδέρφη. Αν κ είχαμε χαμουρευτει δεν την πηδηξα.
Οχι.πολλα βραδιά μικροί κοιμόμασταν στο ίδιο σπίτι καθότι γειτονιά κ συγγενείς. Στο σπίτι μου είχε γίνει.
Σε γαμο εγινε το σκηνικό να υποθέσω....
Μην χάνεις ελπίδες...αν απογοητευθηκε από τις ως τώρα γνωριμίες της ίσως σου δώσει μια ευκαιρία.Οχι.πολλα βραδιά μικροί κοιμόμασταν στο ίδιο σπίτι καθότι γειτονιά κ συγγενείς. Στο σπίτι μου είχε γίνει.
Ρένια Λουιζίδου ως Χαρά στο καφέ της Χαράς.
Βυζάρες και πολύ υποτιμημένο μιλφ για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης.
ΚαυλιαραΜιλοντας για υποτιμημένα μιλφ της ελληνικής tv…ορίστε το πιο υποτιμημένο
Αφού μπήκε στο παλιό καλό Playboy δεν ήταν καθόλου υποτιμημένη....Μιλοντας για υποτιμημένα μιλφ της ελληνικής tv…ορίστε το πιο υποτιμημένο
Αφού μπήκε στο παλιό καλό Playboy δεν ήταν καθόλου υποτιμημένη....
Πιο πολύ μιλάνε για άλλες που τις έβλεπαν στην τηλεόραση πιο πολύ καιρό....Ισχύει, αν και όποτε γίνεται μιλφοσυζύτηση, ποτέ δεν έχω ακούσει κανέναν να την αναφαίρει
Φαντάζομαι τι θα έκανες με την ταινία "The κόπανοι"...Λίντα Γίγα... Την είχα κάνει λάστιχο κυριολεκτικά.
Και ενοείται τα κλασικά με ξαδέρφες, θειές κτλ. κτλ.
Και η πρώτη κωλαρα....Προδίδω την ηλικία μου , αλλά η εξομολόγηση είναι κάθαρση , χαχαχαχαχα……..
Βίνα Ασίκη λοιπόν …… Αρρώστια μέχρι σήμερα
Να μαθαίνουν τα χαζεμενα μικρά τι θα πει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...όχι σαν τις μύξες που κυκλοφορούν τώρα.Προδίδω την ηλικία μου , αλλά η εξομολόγηση είναι κάθαρση , χαχαχαχαχα……..
Βίνα Ασίκη λοιπόν …… Αρρώστια μέχρι σήμερα