Νέα

Σαν δεν ντρέπεσαι...Για ποια με πέρασες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Οσα ραντεβού & σχέσεις εχω κάνει..Και σε όσες περιπτώσεις οι γυναίκες αναφέρθηκαν στον αριθμό των σχέσεων που είχαν..Καμιά τους δεν ξεπέρασε..τις 2 έως 3 σχέσεις στη ζωής τους..

Και ομιλώ για περπατημένες...

Ρε παιδί μου ...ούτε μια ξεπετά...ούτε μια παρτούζα..τίποτα...Μιλάμε για υποδείγματα ηθικής... :grin: Είχα την εντύπωση ότι το θέμα είναι τοπικό...Τελικά μάλλον συμβαίνει παντού...

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research οι γυναίκες λένε ψέματα. Ψυχολόγοι πραγματοποίησαν μελέτη για να μπορέσουν να λύσουν ένα φυλετικό παράδοξο: πώς είναι δυνατόν οι άνδρες να αναφέρουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους από τις γυναίκες, ενώ οι αριθμοί θα έπρεπε στατιστικά να είναι ίσοι;

Η έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες δεν έχουν την τάση να αυξάνουν τον αριθμό των κατακτήσεών τους, όπως πιστευαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες. Αντίθετα, οι γυναίκες τείνουν να αναφέρουν λιγότερους συντρόφους από ό,τι είχαν στην πραγματικότητα.

Ο Τέρι Φίσερ του Πανεπιστημίου του Οχάιο και η Μισέλ Αλεξάντερ του Πανεπιστημίου του Μέιν υπέβαλαν στο πείραμα 200 ανύπανδρους, ετεροφυλόφιλους φοιτητές και των δύο φύλων. Κατά τη διάρκεια του πειράματος, ο αριθμός σεξουαλικών συντρόφων που ανέφεραν οι γυναίκες σχεδόν διπλασιάστηκε, όταν οι ερευνητές τις συνέδεσαν σε έναν (ψεύτικο) ανιχνευτή ψεύδους!

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού New Scientist, μια ομάδα φοιτητών συμπλήρωσε ανώνυμα ένα ερωτηματολόγιο που αφορούσε στους σεξουαλικούς συντρόφους, χωρίς την παρουσία επιτηρητών.

Οι φοιτητές της δεύτερης ομάδας συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο αφότου οι ερευνητές τους ενημέρωσαν ότι θα ήλεγχαν τις απαντήσεις.

Και οι υπόλοιποι φοιτητές κλήθηκαν να δηλώσουν με πόσους συντρόφους είχαν επαφές, ενώ ήταν συνδεδεμένοι με ηλεκτρόδια σε έναν ψεύτικο ανιχνευτή ψεύδους.

Οι γυναίκες που έδωσαν ανώνυμες απαντήσεις ανέφεραν 2,6 συντρόφους κατά μέσο όρο. Οι γυναίκες που γνώριζαν ότι οι ερευνητές θα έλεγχαν τις απαντήσεις ανέφεραν 3,4 συντρόφους κατά μέσο όρο, ενώ οι γυναίκες που θεωρούσαν ότι τυχόν ψέμματα θα γίνονταν αντιληπτά ανέφεραν 4,4 συντρόφους κατά μέσο όρο!

Επισκέπτης
Οσα ραντεβού & σχέσεις εχω κάνει..Και σε όσες περιπτώσεις οι γυναίκες αναφέρθηκαν στον αριθμό των σχέσεων που είχαν..Καμιά τους δεν ξεπέρασε..τις 2 έως 3 σχέσεις στις ζωής τους..

Ρε παιδί μου ...ούτε μια ξεπετά...ούτε μια παρτούζα..τίποτα...Μιλάμε για υποδείγματα ηθικής... :grin: Είχα την εντύπωση οτι το θέμα είναι τοπικό...Τελικά μάλλον συμβαίνει παντού...

Ναι, ο αιώνιος ΤΡΟΜΟΣ τους να μην τις πούμε πουτάνες. Έλα όμως που είναι... ΟΛΕΣ :cheesy: Κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει... ίσα-ίσα... όσο περνούν τα χρόνια, αυτό το πράγμα παγιώνεται κανονικότατα :)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδη καναν ολο αυτο τον κοπο και μπηκαν σε τοσα εξοδα για να διαπιστοσουν οτι οι γυναικες λενε ψεματα?
Καλα γιατι δεν ρωταγαν εμενα να τους ερθει και λιγο ποιο φθηνα...ε να βγαλω και εγω το κατι της μου. :grin:

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Κι όμως εγώ έχω γνωρίσει κυρία που μου έχει πει όλες τις λεπτομέρειες για τις σχέσεις της και εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι πράγματι δεν μου έκρυψε τίποτα. Μάλιστα στην αρχή τη θεωρούσα υπερβολική να μου αναφέρει λεπτομέρειες από σχέσεις της με προηγούμενους εραστές και νόμιζα ότι το έκανε για να μου τη "σπάσει". Ομως αληθινά και με την πρώτη ευκαιρία, μου εξηγούσε διάφορα και με λεπτομέρειες.
Επειδή για όλα σ΄αυτό τον κόσμο υπάρχει εξήγηση, σας λέω τούτο.
Η κυρία αυτή "έφυγε" μια μέρα ξαφνικά. Ήταν άρρωστη και το ήξερε. Με τον τρόπο της, ήθελε να κάνει γνωστή τη ζωη της σε κάποιον και είχε επιλέξει εμένα.
Μυστήριο πράγμα οι γυναίκες.

Επισκέπτης
κ εαν ρωτησετε τις γυναικες λενε οτι οι αντρες λενε ψεμματα.η αποψη μου ειναι οτι γυναικα που εχει φαει πανω απο μια η δυο διαφορετικες σχεσεις ολους τους αντρες ιδιους τους βλεπει.η λυση ειναι τα πιπινια τα οποια την βλεπουν ακομα την ζωη τους σαν παραμυθι.οι αλλες μονο πουτσα κ τιποτα αλλο

Επισκέπτης
μια η δυο διαφορετικες πουτσες εννοω οχι σχεσεις

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κι όμως εγώ έχω γνωρίσει κυρία που μου έχει πει όλες τις λεπτομέρειες για τις σχέσεις της και εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι πράγματι δεν μου έκρυψε τίποτα. Μάλιστα στην αρχή τη θεωρούσα υπερβολική να μου αναφέρει λεπτομέρειες από σχέσεις της με προηγούμενους εραστές και νόμιζα ότι το έκανε για να μου τη "σπάσει". Ομως αληθινά και με την πρώτη ευκαιρία, μου εξηγούσε διάφορα και με λεπτομέρειες.
Επειδή για όλα σ΄αυτό τον κόσμο υπάρχει εξήγηση, σας λέω τούτο.
Η κυρία αυτή "έφυγε" μια μέρα ξαφνικά. Ήταν άρρωστη και το ήξερε. Με τον τρόπο της, ήθελε να κάνει γνωστή τη ζωη της σε κάποιον και είχε επιλέξει εμένα.
Μυστήριο πράγμα οι γυναίκες.
Ρε σπινο σιγουρα ηταν γυναικα? την εψαξες? :grin:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
η πλακα ειναι οτι μετα την απαριθμηση των αμετρητων σχεσεων που σου κανει μια γκομενα-και φυσικα θα εχει κανει τις τριπλασιες απ οσες λεει-αρχιζει να στο παιζει καλη,ηθικια και πληγωμενη απο ΟΛΕΣ αυτες τις "λαθος"σχεσεις που εκανε και σε παρηγορει λεγαντας σου οτι εχει μαθει πλεον!!μαλιστα πολλες στο παιζουν και ευαισθητες-δυσκολες να σου κατσουν- μηπως ξαναπληγωθουν..σιγα μην εχει μαθει, με την πρωτη ευκαιρια θα σε κερατωσει με ποδοσφαιρικη ομαδα μακακα νεοελληνα συναγωνιστη.οταν τον επαιρνε αβερτα απο τον καθε αλανιαρη τοτε δεν πληγωνοταν η καριολα?ουστ παλιοβρωμες ελλεεινιδες, ουστ απο την ομορφη στρπτιζοζωη μας ανεραστες και ανοργασμικες κουραδογκομενες.ανοιξτε τα συνορα να μπουν κι αλλες αλλοδαπες.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οσα ραντεβού & σχέσεις εχω κάνει..Και σε όσες περιπτώσεις οι γυναίκες αναφέρθηκαν στον αριθμό των σχέσεων που είχαν..Καμιά τους δεν ξεπέρασε..τις 2 έως 3 σχέσεις στις ζωής τους..

Ρε παιδί μου ...ούτε μια ξεπετά...ούτε μια παρτούζα..τίποτα...Μιλάμε για υποδείγματα ηθικής... :grin: Είχα την εντύπωση οτι το θέμα είναι τοπικό...Τελικά μάλλον συμβαίνει παντού...

:2funny: :2funny: :2funny:

Κατά σύμπτωση, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ τον τελευταίο καιρό!!!ΟΛΕΣ, μα ΟΛΕΣ λένε "για ποιά με πέρασες", και στο καπάκι, αν σε ψιλογουστάρουν, μπορεί να σου πάρουν τσιμπούκι σε καμιά σκοτεινή γωνιά... :rockon:

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex Research [size=12pt]οι γυναίκες λένε ψέματα. [/size]

Και κάνανε ολόκληρη έρευνα γι' αυτό; :2funny: :2funny: :2funny:

η πλακα ειναι οτι μετα την απαριθμηση των αμετρητων σχεσεων που σου κανει μια γκομενα-και φυσικα θα εχει κανει τις τριπλασιες απ οσες λεει-αρχιζει να στο παιζει καλη,ηθικια και πληγωμενη απο ΟΛΕΣ αυτες τις "λαθος"σχεσεις που εκανε και σε παρηγορει λεγαντας σου [size=12pt]οτι εχει μαθει πλεον!![/size]

Ναι, έχει μάθει, και πλέον ζητάει ΓΑΜΟ :2funny:

Επισκέπτης
εγω δεν πιστευω οτι οι ελληνιδες εχουν κανει σχεση κ γενικα εχουν γαμηθει πολυ στη ζωη τους γιατι εαν οι ελληνιδες γαμιοντουσαν πολλοι 1)δεν θα τριγυρνουσαν οι ελληνες στις πουτανες 2)οταν γαμας(ιεσαι) δεν μιλας 3)οι περισσοτερες ειναι ανεραστες κ το εχουν γυρισει στο τζιβιτζιλικι 4)αμα ειχαν καταλαβει πουτσα θα βγαιναμε στα κλμπ κ με καμακι θα γαμαγαμε κ δεν θα μας σκοτιζαν τα αρχιδια με πουτανιες τις πλακας θα εξαφανιζοντουσαν κ ολα ωραια .συμπερασμα λενε μουφες για σχεσεις κ ειναι κ θα μεινουν αγαμητες

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
κ εαν ρωτησετε τις γυναικες λενε οτι οι αντρες λενε ψεμματα.η αποψη μου ειναι οτι γυναικα που εχει φαει πανω απο μια η δυο διαφορετικες σχεσεις ολους τους αντρες ιδιους τους βλεπει.η λυση ειναι τα πιπινια τα οποια την βλεπουν ακομα την ζωη τους σαν παραμυθι.οι αλλες μονο πουτσα κ τιποτα αλλο
τα πιπινια ειναι καλη λυση,αν και τα νεα ειναι πολυ ξεψαρωμενα και πρεπει να τα πετυχεις στα πρωτα τους 'βηματα'...αν περπατησουν λιγο παραπανω αρχιζουν να εχουν τρελλες απαιτησεις(βλεπεις εχουν δασκαλα τη μανα τους, και οτι ακουν απο φιλες,ξαδερφες κλπ).ειναι ομως τρελλα,κολλας ασχημα...ειναι ομως και λιγο δυσκολη η προσεγγιση τους ειδικα αν εισαι κοντα στα 35(χασμα των γενεων).λιγο δυσκολη ομως οχι ακατορθωτο ειδικα αν προσεξεις λιγο παραπανω και πανω απ'ολα πρεπει να χεις υπομονη...το αποτελεσμα βεβαια σε αποζημιωνει...και το κυριοτερο απ'ολα μπορεις να βρεις λιγη αγνοτητα,τρυφεροτητα κ αγαπη αληθινη(λιγο ειπα μην βαρατε!).ολες οι αλλες (μεγαλες) ομως εστω και αν ξεκινησεις καλα μαζι τους και προσπαθησεις εστω και μια φορα,μια φορα ρε γαμωτο να σαι καλος μαζι τους γρηγορα η αργα θα δειξουν το ποσο πουτανες ειναι...οποτε παπαριαστε στις μαλακιες,παιξτε το ευαισθητοι και φιλοτιμοι πηδηξτε τις και αφηστε τις...η αν θελετε ξαναπηδηξτε τις...

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

Κατά σύμπτωση, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ τον τελευταίο καιρό!!!ΟΛΕΣ, μα ΟΛΕΣ λένε "για ποιά με πέρασες", και στο καπάκι, αν σε ψιλογουστάρουν, μπορεί να σου πάρουν τσιμπούκι σε καμιά σκοτεινή γωνιά... :rockon:
Α..καλα..αυτο και ειναι σίγουρο..

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εχετε δει…καμμια η κανεναν…
που όταν βρισκεται στην δημιουργια μιας σχεσης…να υπογραφει
κανενα συμβολαιο…η να προσκομιζει…την «πριν..ερωτικη λιστα του»
στον ανθρωπο που ενδιαφερεται????
Η υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει κανει τις περιπετειουλες του..ειτε γυναικα
ειτε αντρας????
Το καλο θα ηταν να κολλησει μια σχεση….από την αρχη…καθαρη και ειλικρινης
στα θελω ενός ζευγαριου….παρα στην πορεια…να βγουν καποια απωθημενα…από παλιες αμαρτιες….!!!!
Μην τα ριχνουμε παντα όλα στο γυναικειο φυλλο….
Και τα 2 παιζουν παντα σημαντικο ρολο…

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Nαι, εγώ έχω δει πολλές καριόλες που προσκομίζουν τη λίστα τους και θέλουν να προηγηθεί συζήτηση περί του παρελθόντος.

Επισκέπτης
η γυναικα σπανια λεει την αληθεια!παντα να κρατατε πισινες και μην πιστευετε οτι σας σερβιρει  ;) ;)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
η γυναικα σπανια λεει την αληθεια!παντα να κρατατε πισινες και μην πιστευετε οτι σας σερβιρει  ;) ;)
Γιατί????
Ο αντρας λεει ποτε στη γυναικα του…ποσα c.t. εχει παρει….η αν είναι μελος στο
bourdela.com…και ποσες τσαρκες εχει κανει?????

Επισκέπτης
Γιατί????
Ο αντρας λεει ποτε στη γυναικα του…ποσα c.t. εχει παρει….η αν είναι μελος στο
bourdela.com…και ποσες τσαρκες εχει κανει?????
αυτον θα τον σεβαστουν!ασε που η γυναικα ειναι πιο σκληρος ανθρωπος!και εχει μαθει να λεει ψεμματα!αμα βρει εναν καλο ανθρωπο τον αποκαλει μαλακα!!αμα βρεθει καποιος που να την κοπαναει ,τοτε τον σεβεται!ποσες γυναικες που ενω ο αντρας τις εχει στα οπα οπα και τρεχει για να τα εχουν ολα,αυτες ξενογαμιουνται με τον πρωτα τυχοντα?απειρες!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Nαι, εγώ έχω δει πολλές καριόλες που προσκομίζουν τη λίστα τους και θέλουν να προηγηθεί συζήτηση περί του παρελθόντος.
Αυτό να το χαιρεσαι….ξέρεις και με τι έχεις να κανεις….
Όταν γνωριζεις κατι πληροφοριακα και τεκμηριωμενα…δεν έχεις τον φοβο να σου ερθει ταμπλας….!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.830
Πόντοι
12.056
Eφερα ποπ-κορν...χεχεχεχεχ
Θα εχουμε θεμα εδωωωωωω  :dancing: :dancing: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom