apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πιο παλιο αλλα για το σαιτ αυτο ειναι παλια εποχη τυπεΕ όχι και τοσο παλιες ρε τύπε, 2011-2012 πρεπει να ηταν
πιο παλιο αλλα για το σαιτ αυτο ειναι παλια εποχη τυπεΕ όχι και τοσο παλιες ρε τύπε, 2011-2012 πρεπει να ηταν
προικα έχεις ???
λιγώτερα από έχεις δώσει εσύ για τα καρότα που βάζεις στον κωλο σου
Γιατι ρε μαλακα? Από το να μπλεξει με κανεναν ασχετο, γιατι να μην μαθει από ένα καλο παιδι?αστα χασοδίκη δεν είναι για τις μασέλες σου ... 22 τύπε..
Τυπε θυμασαι και την αριστερη Ισιδωρα; Που του ειχε πει οτι θα γουσταρε να τον δει καμμενο απο μολοτωφ η καπως ετσι
Κελαηδάει η Νταρια? Δεν το πιστευω. Φημες.ρε λεονη ποιος το εχει πει αυτο. η νταρια?
Ε όχι και τοσο παλιες ρε τύπε, 2011-2012 πρεπει να ητανοχι τυπε δεν το θυμαμαι αυτο
παλιες καλες εποχες
λιγώτερα από έχεις δώσει εσύ για τα καρότα που βάζεις στον κωλο σου
Της το συγχωρούμε όμως γιατι είναι γλυκοφατσουλα και γλυκομουνούλα.
Κελαηδάει η Νταρια? Δεν το πιστευω. Φημες.
:S :S :S :S :S :S :S :SΤης το συγχωρούμε όμως γιατι είναι γλυκοφατσουλα και γλυκομουνούλα.
Της το συγχωρούμε όμως γιατι είναι γλυκοφατσουλα και γλυκομουνούλα.Αίσχος.Αντιεπαγγελματικό.
Μεχρι κι εγω το ειχα καταλαβει τύπε και δεν ειχα στειλει πμπολύ σκατένιος κλώνος αυτός όλο πνεύμα πουλούσε
εχω ναι. αλλα την προικα μου την παντρευω μονο με προικα.
Σου αρεσουν τα προσωπα με γωνίες μαλλον και όχι τα φεγγαρωτά ε?
Σου αρεσουν τα προσωπα με γωνίες μαλλον και όχι τα φεγγαρωτά ε?σκατά είναι ;)
Ρε τύπε, αφου καποιοι πανε και συστήνονται με τα νικ τους, ποιος φταιει?αμε. την εχω δει να λεει.
Πέφτεις από τα συννεφα μωρο?:S :S :S :S :S :S :S :S
μπορεί να έφταιγε και η φρυδούμπα που ήταν σαν ρακούν εγώ δεν την έλεγα όμορφη πάντως με την καμμία
Προικοθηρας;