ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μπορεί να έφταιγε και η φρυδούμπα που ήταν σαν ρακούν εγώ δεν την έλεγα όμορφη πάντως με την καμμία![]()
οταν εβαζε τα γυαλακια δεν σου αρεσε?
μπορεί να έφταιγε και η φρυδούμπα που ήταν σαν ρακούν εγώ δεν την έλεγα όμορφη πάντως με την καμμία![]()
Αίσχος.Αντιεπαγγελματικό.
παιχτουρα αν θυμάμαι..για τον μόνο που έβγαλε άπλυτα στην φόρα ήταν για τον πλέζουρα από ότι θυμάμαι μετά από κάτι προσωπικές επιθέσεις που είχε κάνει ...
παιχτουρα αν θυμάμαι..
οταν εβαζε τα γυαλακια δεν σου αρεσε?
απλως κελεπουρι.
Εντάξει με τον πλέζουρα ..αλλά δεν είχε παιχτεί σκηνικό ΚΑΙ με τον παίχτουρα???pleasuregiver... ;)
όχι δεν της πήγαιναν κιόλας, μία φορά είχα πάει και μου φάνηκε όρνιο γενικά, όλο πόζες ήταν, ψωνάρα ολκής και εγώ δεν τα μπορώ τα ψώνια όταν δεν υπάρχει λόγος να ψωνιστούν, αν ήταν καμμιά μουνάρα θα έλεγα οκ πάσο ;)
όχι δεν της πήγαιναν κιόλας, μία φορά είχα πάει και μου φάνηκε όρνιο γενικά, όλο πόζες ήταν, ψωνάρα ολκής και εγώ δεν τα μπορώ τα ψώνια όταν δεν υπάρχει λόγος να ψωνιστούν, αν ήταν καμμιά μουνάρα θα έλεγα οκ πάσο ;)
σου εκανε την ποζα με τη ρακετα?![]()
Εντάξει με τον πλέζουρα ..αλλά δεν είχε παιχτεί σκηνικό ΚΑΙ με τον παίχτουρα???
Εγώ είχα πάει και δεν είχα περάσει μέσα, πώς σου φάνηκε
με ρωτάς πώς μου φάνηκε που δεν πέρασες ή πώς μου φάνηκε εμένα που πέρασα![]()
Εντάξει με τον πλέζουρα ..αλλά δεν είχε παιχτεί σκηνικό ΚΑΙ με τον παίχτουρα???
![]()
όχι τον κώλο της πόζαρε και κοιταζόταν στον καθρέφτη και έκανε "μ? μ?" και άλλαζε γωνίες
![]()
![]()
Το πρώτο βλάκα μπιχτή για την ασχήμια της
εγώ πολύ σπάνια έφευγα είτε από στούντιο είτε από μπουρδέλο δεν μου άρεσαν οι περιπλανήσεις, θα πρέπει να ήταν η άλλη τεράστια σαύρα για να φύγω, όπου έμπαινα έμενα![]()
Μου αρεσει αυτό, το εκανε και μια γκομενα μου καποτε.
Πες μου μια ,μόνο μια που γάμησες και δεν ήταν βλαμένη.Μου αρεσει αυτό, το εκανε και μια γκομενα μου καποτε.
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα χονδροΠες μου μια ,μόνο μια που γάμησες και δεν ήταν βλαμένη.