alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μου αρεσει αυτό, το εκανε και μια γκομενα μου καποτε.όχι τον κώλο της πόζαρε και κοιταζόταν στον καθρέφτη και έκανε "μ? μ?" και άλλαζε γωνίες
Μου αρεσει αυτό, το εκανε και μια γκομενα μου καποτε.όχι τον κώλο της πόζαρε και κοιταζόταν στον καθρέφτη και έκανε "μ? μ?" και άλλαζε γωνίες
Με πληγωνεις.
Φαντάζομαι πως θα'τανε . :SΚατσε, εχει και συνεχεια.
Ποζαριζε λοιπον τον κωλο στον καθρεφτη και ελεγε "Μ? Μ? δεν είναι γαμάτος? Πες! Δεν είμαι γαμάτη?"
Με πληγωνεις.οταν προκειται για γκομενα σου δεν λεμε οτι αλλαζε γωνιες αλλα ταχυδρομικο κωδικα
Κατσε, εχει και συνεχεια.Πες μου μια ,μόνο μια που γάμησες και δεν ήταν βλαμένη.
εσύ είσαι γνωστός σαβουρογάμης όμως
Για πες, τι φανταζεσαι?Φαντάζομαι πως θα'τανε . :S
ε όχι και γνωστός
Οτι ειχα να πω το ειπα βλακακο....
Kανενα στραπατσο...! Οσο για την διαγραφη οταν απο νιμου αποκτησεις λιπουΠότε λες να κανεις διαγραφη μετά το βραδυνό στραπάτσο που εφαγες?
Kανενα στραπατσο...! Οσο για την διαγραφη οταν απο νιμου αποκτησεις λιπου
Kανενα στραπατσο...! Οσο για την διαγραφη οταν απο νιμου αποκτησεις λιπου
Kαλα βλακα αλλαξε πλευροδεν θα σε μάθουμε τώρα... σε φτύνουν και λές ψιχαλίζει... σε χύνουν και λές ότι βρέχει...
Σου χαλαω εγω χατιρι?ειπαμε στους μαλακες κ στους gay λεμε παντα ναιΣε ξεβρακωσαν κανονικά αλλά το παιζεις τρελιτσα....κριμα που εχασα χθες το live οταν ο τραμ με τον αλεξ σε τακτοποιησαν κανονικά.
Kαλα βλακα αλλαξε πλευρο
Σου χαλαω εγω χατιρι?ειπαμε στους μαλακες κ στους gay λεμε παντα ναι
Oτι πεις...ειπαμε χατιρι δεν χαλαμεΛες παντα ναι στους gay? Αρα είσαι gay!
Λες παντα ναι στους gay? Αρα είσαι gay!
Ε εντάξει, σύγνώμη πραγματικά που σε εξίσωσα με τους αλλους. μας έπεισες ότι απο όλα τα φασισταριά όντως είσαι ο πιο ηλίθιος