apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μηπως το κατουρημα ειναι υγρη απαξιωση?μπραβο ετσι σε θελω. πες του λοιπον οτι ναι θα τον τσιμεντωσεις και σταματα το κατουρημα.
τυπε μηπως το κατουρημα ειναι υγρη απαξιωση?μπραβο ετσι σε θελω. πες του λοιπον οτι ναι θα τον τσιμεντωσεις και σταματα το κατουρημα.
Για την παραπομπή στο ειδικο δικαστηριο. Όχι για αρση ασυλιας.
Ρε πιωμενος εισαι? Για ποιο λογο η βουλη ψηφιζει????????????????
και τις χυδαιοτητες τους τυπε :SΣιχαθηκε από τις απειλες καποιων.
Αλεξ ο εκτορ μου ειπε να σου πω το παρακατωΚαλα σου λεει.
Πες τωρα "σορυ δεν ηξερα ειπα μαλακια" και τελειώνουμε.
Αφου δεν ξερεις, τι επιμενεις?Και γιατι πρεπει να περασει απο την βουλη εαν θα παει η οχι????? Τι ειναι η βουλη εισαγγελεας?
τυπε μηπως το κατουρημα ειναι υγρη απαξιωση?
Αλεξ ο εκτορ μου ειπε να σου πω το παρακατω
μπραβο ετσι σε θελω. πες του λοιπον οτι ναι θα τον τσιμεντωσεις και σταματα το κατουρημα.
Καλα σου λεει.Τι λες μωρε ΜΑΛΑΚΑ σε ποιο ονειρο το ειδες? αιντε ψωφα παπαρα πωωωωω μαλακιες που θα ακουσω αποψε...ακου ρε τι ειπε ο τυπος αχαχα
και τις χυδαιοτητες τους τυπε :S
Πείτε περισσότερα μωρέ.δώστε κανα λινκ,με το τσιγκέλι σας τα βγάζω.τον τραμπουκισαν κατι αριστεροι :S
μπραβο ετσι σε θελω. πες του λοιπον οτι ναι θα τον τσιμεντωσεις και σταματα το κατουρημα.
Τι να ακουσει ρε τύπε? Αφου μπερδευει την αρση ασυλιας με την παραπομπή στο ειδικο δικαστηριο.
Σιχαθηκε από τις απειλες καποιων.γιατί εφυγε αυτός,τι συνέβη?
Οτι ειχα να πω το ειπα βλακακο....έχεις τ'αρχίδια να το πείς μόνος σου ??
αν ναι πές το ...
αν όχι κάνε τουμπεκί ... βόδι..
Δεν εχεις υποψη σου την περιφημη απειλη με το...καλαμακι?
Δεν εχεις υποψη σου την περιφημη απειλη με το...καλαμακι?
Τι να ακουσει ρε τύπε? Αφου μπερδευει την αρση ασυλιας με την παραπομπή στο ειδικο δικαστηριο.τωρα εσυ καθησες και ακουσες ολο το βιντεο;
Γιατι με πμ ρε τύπε? Δημοσιως δεν τον απειλουσε καποιος εδώ μεσα ότι θα του σπασει τα μουτρα τοσο πολύ, ώστε θα τρεφεται με το καλαμακι? Τι διαολο παλιοι ειστε?
Ξεφτυλίστηκες τύπε, άστο να πάει στο καλό