tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
βρε ηλίθιε ... βρε υποπροιόν σπασμένης καπότας... βρε γατοξέρασμα .. .το άκουσες το βίντεο ή το βάζεις έτσι επειδή νομίζεις ότι λέει για ασυλία...
Δεν εχει.Σκασε φαε το καροτο λεμεεεεε ακου εκει δεν εχει ασυλια ο παπακωνσταντινου...χαχαχααχαχ
μπας και γινει κανα ραντεβου θανατου και βγαλουμε μεροκαματο
Απόλυτος θεός...τσίγκλισμα μέχρι να εκραγούν..
Ρε πιωμενος εισαι? Για ποιο λογο η βουλη ψηφιζει????????????????βρε ηλίθιε ... βρε υποπροιόν σπασμένης καπότας... βρε γατοξέρασμα .. .το άκουσες το βίντεο ή το βάζεις έτσι επειδή νομίζεις ότι λέει για ασυλία...
Δεν εχει.Τυπε μετα την ηττα που εφαγε ο αλεξ κ ο τραμουντοκαροτοφαγος......οτι ο παπακωνσταντινου δεν εχει ασυλια δηλωνω οτι δεν ξανα ασχολουμε σοβαρα μαζι τους...
ο ισιος ηταν μορφη τυπελες να υπαρχει κινημα τραμπουκισμου δικηγορων εδω? ετσι διωξανε και τον ισιο
Καθολου δεν το εριξα τυπε....καλα ολα αυτα γιατι ομως σταματησες τη μαγκια και τοριξες στα τσισα? καλα το πηγαινες.
Οχι τον τιτλο που γραφει απο κατω....να μας πεις τι μυστικη ψηφοφορια ειναι αυτη κ για ποιο λογο γινετια?
Εγω να χαλαρωσω?χαλαρωσε χασο-ζο δικη μην συγχηζεσαι
Ο Ισιος δεν το χειριστηκε καλα τύπε.λες να υπαρχει κινημα τραμπουκισμου δικηγορων εδω? ετσι διωξανε και τον ισιο
Τι λες μωρε ΜΑΛΑΚΑ σε ποιο ονειρο το ειδες? αιντε ψωφα παπαρα πωωωωω μαλακιες που θα ακουσω αποψε...ακου ρε τι ειπε ο τυπος αχαχαγια να κριθεί αν θα του ασκηθεί ποινική δίωξη από την βουλή ή όχι... δηλαδή αν θα καταθέσει η βουλή μήνυση εναντίον του για πράξεις που σχετίζονται με τα καθήκοντα του ως υπουργού...
πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι ...
Μιά μονομαχία με στυλ ...βασιλικό!Εγω δεν κανω τετοια τύπε. Δεν μου χρειαζονται. Είναι θεμα στυλ.
Και γιατι πρεπει να περασει απο την βουλη εαν θα παει η οχι????? Τι ειναι η βουλη εισαγγελεας?
Καθολου δεν το εριξα τυπε....
μπας και γινει κανα ραντεβου θανατου και βγαλουμε μεροκαματο
Για την παραπομπή στο ειδικο δικαστηριο. Όχι για αρση ασυλιας.Οχι τον τιτλο που γραφει απο κατω....να μας πεις τι μυστικη ψηφοφορια ειναι αυτη κ για ποιο λογο γινετια?
γιατί εφυγε αυτός,τι συνέβη?ο ισιος ηταν μορφη τυπε
τον τραμπουκισαν κατι αριστεροι :Sγιατί εφυγε αυτός,τι συνέβη?
Εγω δεν κανω τετοια τύπε. Δεν μου χρειαζονται. Είναι θεμα στυλ.μπας και γινει κανα ραντεβου θανατου και βγαλουμε μεροκαματο