Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η μεγάλη βυζοεπιστροφη...!το ανεβασε απο δικο της προφιλ σε αλλο site!ελπιζω να ειναι αυτη
Βυζιά υπάρχουν!Η μεγάλη βυζοεπιστροφη...!
Βυζιά υπάρχουν!
Μόνο μέσω instagram θα κλείνωνται τα ραντεβού ? Εχω βρεθεί με την κοπέλα παλιότερα αλλά δεν είναι ευκολο να δωσω το κανονικο μου προφιλ στο instagram , όπως νομιζω και για τα πιο πολλά μέλη εδώ !!Η μεγάλη βυζοεπιστροφη...!
Δεν γνωρίζω πως θα κλείνει τα ραντεβού της καθόλου.Ας ελπίσουμε όπως το λες να υπάρχει τηλέφωνο.Καποιοι δεν έχουμε ινσταγκραμ...Μόνο μέσω instagram θα κλείνωνται τα ραντεβού ? Εχω βρεθεί με την κοπέλα παλιότερα αλλά δεν είναι ευκολο να δωσω το κανονικο μου προφιλ στο instagram , όπως νομιζω και για τα πιο πολλά μέλη εδώ !!
Ας ελπίσουμε να δώσει νέο τηλ επικοινωνίας γιατι είναι μουναρος το κορίτσι !!
Πάντως βυζάρες...Στη φωτό δηλαδή έτσι βλέπω και σώμα τούμπανο...Η αυτη η ο προμοτορας της
Μακαρι να κανεις λαθος.Σίγουρος δεν είμαι αλλά κλείνω περισσότερο στο να μην είναι το κορίτσι μας. Δυστυχώς...
Μακάρι...Μακαρι να κανεις λαθος.
Και εμείς πως βρίσκουμε τηλέφωνο για ραντεβού;Το ίνστα το έδωσε η ίδια ανακοινώνοντας την επιστροφή της από το επίσημο προφίλ που χρησιμοποιούσε σε γειτονικό site ενώ εργαζόταν σαν ανεξάρτητη.
Φυσικά και είναι αυτή και ήδη έχει κλείσει ραντεβού για Σ/Κ.
Ό,τι είπε η κοπέλα φίλε.. Επικοινωνία στο προφίλ στο instangram προς το παρόν.Και εμείς πως βρίσκουμε τηλέφωνο για ραντεβού;
Αν δεν έχουμε ινσταγκραμ;Άλλος τρόπος επικοινωνίας;Εγώ έστειλα ινστα το δε δν απάντησε ενώ έχουμε ξαναβρεθεί..οποτε ότι να ναι το καβλομωρο