Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
Επαυξάνω !!Όλοι έχουμε τις δύσκολες μέρες μας....η Κατερίνα είναι από τα καλύτερα παιδιά
Επαυξάνω !!Όλοι έχουμε τις δύσκολες μέρες μας....η Κατερίνα είναι από τα καλύτερα παιδιά
Και γω το ρώτησα. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει αυτή την υπόθεση...Η Ζίνα ήταν πετιτ. Πού χάθηκε αυτό το κορίτσι;
Και γω το ρώτησα. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει αυτή την υπόθεση...
Από τις υψηλότερες τιμές € ανα τετραγωνικό εκατοστό σώματοςΟ ορισμός του πετιτ. 1.50 ύψος και λιγότερο από 45 κιλά. Ελπίζω να επανέλθει
Από τις υψηλότερες τιμές € ανα τετραγωνικό εκατοστό σώματος
Την Σοφία από Κούβα την έχω χάσει καιρό τώρα... υπάρχει κάποια πληροφορία?....Αριαδνη, Ιολη (Ραφαελα), Κατια UK, Nicol, Σοφια (Κουβανη), Kiara (Adult Club, Glamour)
Αυτες μου ερχονται προχειρα για φετος ('22-'23)
...οχι δν ξερω κατι! Πριν κανα διμηνο που ειχα ερθει Αθηνα κ ειχα μιλησει με την μικρη, ηταν κανονικα στην γυρα!Την Σοφία από Κούβα την έχω χάσει καιρό τώρα... υπάρχει κάποια πληροφορία?
Όντως έπαιξε στις οικογενειακές ιστορίες? Σε ποιο επεισόδιο? Και βασικά στην φατσα υπάρχει κάπου να την δω? Γιατί με έχουν καυλώσει απίστευτα αι περιγραφαίΗ Ζίνα ήταν πετιτ. Πού χάθηκε αυτό το κορίτσι;
η φάτσα είναι επιεικώς κάτω του μετρίου...Όντως έπαιξε στις οικογενειακές ιστορίες? Σε ποιο επεισόδιο? Και βασικά στην φατσα υπάρχει κάπου να την δω? Γιατί με έχουν καυλώσει απίστευτα αι περιγραφαί
αν αληθεύει ότι αυτοί παίρνουν ένα 50αρικό ανά επεισόδιο, κάποιο στοίχημα θα έχασε για να τρέχει στις οικογ. ιστορίεςΌντως έπαιξε στις οικογενειακές ιστορίες? Σε ποιο επεισόδιο? Και βασικά στην φατσα υπάρχει κάπου να την δω? Γιατί με έχουν καυλώσει απίστευτα αι περιγραφαί
Όντως έπαιξε; Ξέρουμε επεισόδ
Ναι έπαιξε και όχι μόνο σε 1 επεισόδιο... Τώρα είτε σε έχουν καυλώσει οι περιγραφές είτε όχι.... Το χάσαμε το μωρό. (Σορυ αλλά δε μπορώ να σου πω σε ποιο επεισόδιο έπαιξε γιατί στο τέλος φαίνεται και το πραγματικό της όνομα)Όντως έπαιξε στις οικογενειακές ιστορίες? Σε ποιο επεισόδιο? Και βασικά στην φατσα υπάρχει κάπου να την δω? Γιατί με έχουν καυλώσει απίστευτα αι περιγραφαί
Μόνο 50αρικο; Δε νομίζω...αν αληθεύει ότι αυτοί παίρνουν ένα 50αρικό ανά επεισόδιο, κάποιο στοίχημα θα έχασε για να τρέχει στις οικογ. ιστορίες
η φάτσα είναι επιεικώς κάτω του μετρίου...
με μύτη που καρφώνει μπιφτέκι φίλε?Μία χαρά πρόσωπο, ειδικά από κοντα
Νομίζω αποσύρθηκε .Οντως έπαιξε στις οικογενειακές ιστορίες? Σε ποιο επεισόδιο? Και βασικά στην φατσα υπάρχει κάπου να την δω? Γιατί με έχουν καυλώσει απίστευτα αι περιγραφαί
Θα τους έδινες παραπάνω αν ήσουν παραγωγός;Μόνο 50αρικο; Δε νομίζω...
όχι ρε η ζήνα...η φάτσα είναι επιεικώς κάτω του μετρίου...
με μύτη που καρφώνει μπιφτέκι φίλε?