Μπάρακ Ο Μπάμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 387
- Πόντοι
- 20
Ο παραγωγός τους πληρώνει; Όχι ο alpha?Θα τους έδινες παραπάνω αν ήσουν παραγωγός;
Ο παραγωγός τους πληρώνει; Όχι ο alpha?Θα τους έδινες παραπάνω αν ήσουν παραγωγός;
όχι ρε η ζήνα...
ρε παιδιά... αρχίζω να αμφιβάλλω και για την όρασή σας αλλά και για την κριτική σας αντίληψη, αλλά επειδή είμαι κιμπάρης ξαναείδα το επεισόδιο που παίζει στις Ο.Ι και δεν την βρίσκω όμορφη και για την μύτη θα επιμείνω...δεν εχει μυτη που καρφωνει βρε
Καλα ρε τύπε, μην τη γαμάς...ρε παιδιά... αρχίζω να αμφιβάλλω και για την όρασή σας αλλά και για την κριτική σας αντίληψη, αλλά επειδή είμαι κιμπάρης ξαναείδα το επεισόδιο που παίζει στις Ο.Ι και δεν την βρίσκω όμορφη και για την μύτη θα επιμείνω...
είναι μεγάλη για το πρόσωπό της...
την έχω πάρει ρε φίλε... για σας τους αερογαμήκους τα λέω...Καλα ρε τύπε, μην τη γαμάς...
Ο παραγωγός τους πληρώνει; Όχι ο alpha?
Ο πούτσος μου ακούει με προσοχή. Go on...την έχω πάρει ρε φίλε... για σας τους αερογαμήκους τα λέω...
κουνιούνται και τ' αρχίδια σου?Ο πούτσος μου ακούει με προσοχή. Go on...
κουνιούνται και τ' αρχίδια σου?
για σας τα γράφω να ξεστραβωθείτε που έχετε θεοποιήσει μία μυτόγκα 1,50 με τα χέρια στην ανάταση... και με μέτριο σέρβις αν θες να ξέρεις... την έσκασα τότε που δούλευε την 150ρου και μετά μούτζωνα τον εαυτό μου στο ασανσέρ...
τι άλλο να πω?
160 με τα τακούνια ρε φίλε? και την είδες και χθές? και είμαι εγώ για μούτζωμα?1,60 και 47 κιλα που ειδα χθες ειναι petite???
για μουτζωμα εισαι
να σε ρωτησω μου ειπαν οτι ξερεις για μια Ερατω, αυτη ηταν πετιτ??
Άμα θες 18 με 22 πήγαινε βρες γκομενα εδώ τέτοια πράματα δεν έχει το κατάστημα . Και εάν υπάρχουν σε κλειστό κύκλο έτοιμα σου για 500αρικοΤι να πω τα δικά μου γούστα είναι 18-22.... Ξέσκισμα σε νεαρά μουνάκια
160 με τα τακούνια ρε φίλε? και την είδες και χθές? και είμαι εγώ για μούτζωμα?
αχαχαχα... πλάκα έχεις...
ίσα ίσα που περνάει το ενυδρείο... με τα τακούνια κιόλας...
ε εγώ φταίω μετά που ούτε εν ποστ δεν μπορείς να γράψεις ρε σπίρτο?το 1,60 πηγαινε για αλλη, ξεμεινε η μλκια το μνμ βρε μποζο. που να την δω αφου εχει σταματησει
για την Ερατω πες μου
ε εγώ φταίω μετά που ούτε εν ποστ δεν μπορείς να γράψεις ρε σπίρτο?
όσο για την Ερατώ 500ρου το δίωρο αν περάσεις το face control και επίσης γαμιέται πολύ καλά
δύο στοιχεία που μάλλον δεν μπορείς να τα χειριστείς αν κρίνω απ το ότι ψάχνεσαι για Ζήνα...
ντάξει αστέρι μου να το κλείσουμε?
ασχολήσου με το μπασμένο κι άσε το champions league για αυτούς που μπορούν...
φίλε μου σου εύχομαι και χιλιάρικο να χώσεις στα ραντεβού σου, ελπίζω να γαμάς βέβαια με τόσα έξοδα και να μην είσαι καληνυχτάκιας...το bourdela αποθηκευει τα μνμ, πατησα απαντηση και την προσθεσε σε οτι ειχα αφησει στο προχειρο. μπροστα στις τοσες πιπες που εχεις πει ειναι πταισμα
500αρικο χαλασα την τελευταια βδομαδα σε ραντεβου, θες ψωμια για να με φτασεις
δεν ψαχνομαι για Ζηνα, απλα ανεφερα οτι ειναι πετιτ και ΟΧΙ ασχημη οπως λες
για το οτι εισαι εισαι βλακας δεν υπαρχει αμφιβολια, αλλος ζαντρεν και εσυ που μιλαγε στις κοπελες και το επαιζε γαμιας εδω μεσα
φίλε μου σου εύχομαι και χιλιάρικο να χώσεις στα ραντεβού σου, ελπίζω να γαμάς βέβαια με τόσα έξοδα και να μην είσαι καληνυχτάκιας...
εγώ πάντως και την Ζήνα και την Ερατώ τις έχω πάρει τότε που έπρεπε κανείς να τις πάρει...
αλλά τι να κάνεις όσο και να μας κουνιέσαι ο αερογαμήκος που' χεις μέσα σου δεν κρύβεται...
Παίδες, αφήστε το Ζηνάκι στην ησυχία του..... Άλλοι έχουμε όμορφες αναμνήσεις να θυμόμαστε, άλλοι προφανώς όχι. Έτσι γίνεται με τα call girls. Σε άλλους βγάζουν γούστα, σε άλλους όχι. Νόμος.... Ας είναι καλά το κορίτσι, ότι κι αν κάνει.
Όχι...κουνιούνται και τ' αρχίδια σου?
Τι; Καμία κινητικότητα; Να το κυττάξεις…Όχι...