Νέα

Σάλος στην Τουρκία από δηλώσεις Ερντογάν για εκδίωξη μειονοτήτων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vlachodeutsch
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 772
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Γειά σου ρε Vlachodeutz! Ευ γε!

Ο Ερντοάν δε μας κατονομάζει αλλά μάλλον εμάς εννοεί. Έμάς και τους Αρμενίους. Γεγονός είναι βέβαια ότι καλύτερα μακριά και "αγαπημένοι" με τον απέναντι. Όσο ζούσαμε μαζί δεν υπήρχε ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή.

ΥΓ: Βασικά από αλλού το περίμενα (yrret) αλλά καλοδεχούμενο.

Για λογους σκοπιμοτητας βαζω συγκεκριμενα θεματα...διοτι δυστυχως δεν μπορουμε να μιλησουμε για τα σοβαρα θεματα εαν δεν σπασουμε την ιδεολογικη ηγεμονια της Αριστερας...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
γιατι;
απλα θελεις να ακους μονο οσα σου αρεσουν

Αγαπητέ τσάμικης καταγωγής είσαι; Έχεις καταναλώσει μεγάλη ενέργεια εδώ μέσα υπέρ της "αντικειμενικότητας" αλλά ουσιαστικά υπέρ των τσάμηδων, κόπτεσαι για τις μειονότητες στη χώρα μας και δεν λέω ότι μέχρι ένα σημείο είναι δημοκρατικό αυτό, αλλά εσύ το έχεις παρακάνει, ειδικά αυτές τις μαγιάτικες μέρες που έχουμε τη μνήμη της σφαγής (επαναλαμβάνω σφαγής και όχι απλής μετατόπισης μερικών χιλιάδων) σχεδόν 400.000 Ποντίων από τους Τούρκους!

Να είμαστε αντικειμενικοί και δημοκρατικοί αλλά όχι να το παρακάνουμε, μέσα σε μία επίφαση αντικειμενικότητας - και μάλιστα τη στιγμή που δεν ζούμε στο Λουξεμβούργο αλλά σε μία χώρα που έχει στα σύνορα τριγύρω της πολύ κόσμο που την "αγαπάει"!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αγαπητέ τσάμικης καταγωγής είσαι; Έχεις καταναλώσει μεγάλη ενέργεια εδώ μέσα υπέρ της "αντικειμενικότητας" αλλά ουσιαστικά υπέρ των τσάμηδων, κόπτεσαι για τις μειονότητες στη χώρα μας και δεν λέω ότι μέχρι ένα σημείο είναι δημοκρατικό αυτό, αλλά εσύ το έχεις παρακάνει, ειδικά αυτές τις μαγιάτικες μέρες που έχουμε τη μνήμη της σφαγής (επαναλαμβάνω σφαγής και όχι απλής μετατόπισης μερικών χιλιάδων) σχεδόν 400.000 Ποντίων από τους Τούρκους!

Να είμαστε αντικειμενικοί και δημοκρατικοί αλλά όχι να το παρακάνουμε, μέσα σε μία επίφαση αντικειμενικότητας - και μάλιστα τη στιγμή που δεν ζούμε στο Λουξεμβούργο αλλά σε μία χώρα που έχει στα σύνορα τριγύρω της πολύ κόσμο που την "αγαπάει"!
,μεσα εχι χιροτερουσ εχτρουσ,τιν αμορφοσια κε τιν ελιψι ελινικισ πεδιασ...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
,μεσα εχι χιροτερουσ εχτρουσ,τιν αμορφοσια κε τιν ελιψι ελινικισ πεδιασ...

Το "χειρότερους" είναι σχετικό. Προσωπικά δεν θεωρώ χειρότερο εχθρό μου αυτόν που δεν είναι ενημερωμένος για κάθε μειονοτικό ζήτημα στην Ελλάδα, αλλά εκείνον που καθοδηγούμενος εθνικιστικά από κάποια γείτονα σε μας πατρίδα του αύριο μεθαύριο μπορεί να κρατάει όπλο επιδιώκοντας φανατισμένα να κάνει εμένα, τα αδέλφια μου, τους φίλους μου και τους συμπατριώτες μου κιμά...

OP
OP
vlachodeutsch

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

υπερ των τσαμηδων;
ενα απο τα λιγα καλα που εκανε ο Ζερβας,το εχω αναφερει και ποιο πανω ειναι εδιωξε τους Τσαμηδες
ετσι χωρις να το υποψιαστει ο Ζερβας εκανε τελικα καλο στην Ελλαδα
ειπα εγω οτι οι Τουρκοι δεν κατεσφαξαν ολοκληρους λαους στην Ανατολια;
αλλα απο αυτο μεχρι το οτι δεν καναμε μωρε και τιποτα, εχθροι ηταν, υπαρχει αποσταση

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Το "χειρότερους" είναι σχετικό. Προσωπικά δεν θεωρώ χειρότερο εχθρό μου αυτόν που δεν είναι ενημερωμένος για κάθε μειονοτικό ζήτημα στην Ελλάδα, αλλά εκείνον που καθοδηγούμενος εθνικιστικά από κάποια γείτονα σε μας πατρίδα του αύριο μεθαύριο μπορεί να κρατάει όπλο επιδιώκοντας φανατισμένα να κάνει εμένα, τα αδέλφια μου, τους φίλους μου και τους συμπατριώτες μου κιμά...
τσακαλε αμα εχισ γνοσι δε χανισ απο κανενανα κε δε φοβασε τιποτα,αλα αμα ισε κουμπουροβοθροσ σα κε μενα αστα να πανε

κε τιν μιονοτιτα τιν φοβασε μονο οταν δε φερεσε σοστα αλοσ για πιο λογο να αρχισι να σε τροι,
ισχιρι κινονια δε φοβατε τιποτα

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.154
Πόντοι
456
:headbang:  :headbang:  :headbang:

Σου έχω ήδη απαντήσει αλλά εσύ το χαβά ου...

Και για να το (ξανα)πω ακόμη πιο απλά: Οι έλληνες της Μ. ασίας σφαγιάστηκαν ή εκδιώχθηκαν (πολλοί πριν την ανταλλαγή πληθυσμών, η οποία για τους έλληνες επικύρωσε απλά ένα τετελεσμένο) στα πλαίσια της πολιτικής εθνοκάθαρσης- πλήρους ομογενοποίησης στο νέο τουρκικό κράτος...
Οι τσάμηδες εκδιώχθηκαν επειδή συνεργάστηκαν με τον εισβολέα...Αν δεν είχαν συμπεριφορά πέμπτης φάλαγγας, ακόμη εδώ θα ήταν...
Ελεος εσυ και ζυγι σου!
Δεν δικαζουμε σ'αυτο το σαιτ
Απλως με ευθυνη του καθενος προσπαθουμε να κανουμε  ενημερωση οσο
γινεται πιο αντικειμενικη?(ωστε ακομη και οι πιο φανατικοι να καταλαβουν
οτι τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα απ'οτι φαινονται , μπας και ανοιξουν
εν τελει κανα βιβλιο για παραπανω ενημερωση και να μην στεκονται στα
βιβλια του σχολειου και στους δεκαρικους των επετειων και του Ανθιμου!)

Εγω κυριως προσπαθω να δειξω και το αλλο προσωπο της Ελλαδος γιατι
πιστευω οτι στην χωρα μας η ιστορικη γνωση (εστω και σαν ειδηση)ειναι
μονοπλευρη και οχι και τοσο αντικειμενικη,το τι μας εχουν πολλες φορες αδικα κανει ξερω πολυ καλα αλλα δεν ειναι αυτο το μονο ζητουμενο.

Για τους τσαμηδες ειδικα, περιμενω μια απαντηση να δωσω σ'αυτον που πο-
λεμησε μεσα απο τον  ΕΛΑΣ τους κατακτητες αλλα στο τελος του πηραμε την
περιουσια και τον στειλαμε και στην Αλβανια(εξορια)!

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Persona,αν ελεγες σε Βυζαντινο τον ορο Βυζαντινη Αυτοκρατορια θα σε ρωτουσε"τι ειναι αυτο?"
Ο ορος ειναι μοντερνος για να διαχωρισει την Βυζαντινη απο την Ρωμαικη περιοδο:Οι ιδιοι οι Βυζαντινοι αυτοαποκαλουντο Ρωμαιοι και δημιουργηθηκε ΣΑΛΟΣ οταν ο Καρλομαγνος στεφθηκε Αυτοκρατορας καθως ΜΟΝΟ το Βυζαντιο ηταν η Αυτοκρατορια(Π.Ο.Π.).

Από το Ρωμαίος εξάλλου προέρχεται και το "Ρωμιός" που χρησιμοποιούνταν πιο παλιά όταν αναφέρονταν στους Έλληνες. "Ρωμιός αγάπησε Ρωμιά" που λέει και το τραγούδι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Από το Ρωμαίος εξάλλου προέρχεται και το "Ρωμιός" που χρησιμοποιούνταν πιο παλιά όταν αναφέρονταν στους Έλληνες. "Ρωμιός αγάπησε Ρωμιά" που λέει και το τραγούδι.
οπως το ρωμιος και ιουλετα
:2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ελεος εσυ και ζυγι σου!
Δεν δικαζουμε σ'αυτο το σαιτ
Απλως με ευθυνη του καθενος προσπαθουμε να κανουμε  ενημερωση οσο
γινεται πιο αντικειμενικη?(ωστε ακομη και οι πιο φανατικοι να καταλαβουν
οτι τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα απ'οτι φαινονται , μπας και ανοιξουν
εν τελει κανα βιβλιο για παραπανω ενημερωση και να μην στεκονται στα
βιβλια του σχολειου και στους δεκαρικους των επετειων και του Ανθιμου!)

Εγω κυριως προσπαθω να δειξω και το αλλο προσωπο της Ελλαδος γιατι
πιστευω οτι στην χωρα μας η ιστορικη γνωση (εστω και σαν ειδηση)ειναι
μονοπλευρη και οχι και τοσο αντικειμενικη,το τι μας εχουν πολλες φορες αδικα κανει ξερω πολυ καλα αλλα δεν ειναι αυτο το μονο ζητουμενο.

Για τους τσαμηδες ειδικα, περιμενω μια απαντηση να δωσω σ'αυτον που πο-
λεμησε μεσα απο τον  ΕΛΑΣ τους κατακτητες αλλα στο τελος του πηραμε την
περιουσια και τον στειλαμε και στην Αλβανια(εξορια)!

Έλεος η εξομοίωση κακουργημάτων με πταίσματα!
Έλεος το ψάρωμα στην υποκριτική συγνώμη του Ερντογάν!
Έλεος με το γεγονός ότι κάποιοι έλληνες είναι τόσο καμμένοι που ψάχνουν εγκλήματα που δεν έγιναν )και στην ανάγκη τα εφευρίσκουν) για να ζητήσουν και αυτοί συγνώμη μην και χάσουν το βραβείο Ιπεκτσί!
Έλεος να βαφτίζουμε αιρετικές και κυρίως ατεκμηρίωτες απόψεις "αντικειμένικές" όταν κατά διαβολική σύμπτωση είναι ΟΛΕΣ ανθελληνικές!

Και οι τσάμηδες εντάχθηκαν στον ΕΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και δεν πολέμησαν με τον κατακτητή!
Κατάλαβέ το επιτέλους.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.154
Πόντοι
456
Έλεος με το γεγονός ότι κάποιοι έλληνες είναι τόσο καμμένοι που ψάχνουν εγκλήματα που δεν έγιναν )και στην ανάγκη τα εφευρίσκουν) για να ζητήσουν και αυτοί συγνώμη μην και χάσουν το βραβείο Ιπεκτσί!
Έλεος να βαφτίζουμε αιρετικές και κυρίως ατεκμηρίωτες απόψεις "αντικειμένικές" όταν κατά διαβολική σύμπτωση είναι ΟΛΕΣ ανθελληνικές!

Και οι τσάμηδες εντάχθηκαν στον ΕΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και δεν πολέμησαν με τον κατακτητή!
Κατάλαβέ το επιτέλους.
Αν σε ικανοποιει το επιπεδο της ιστορικης γνωσης και ερευνας
(εχουμε μεινει στον παπαρηγοπουλο)στη χωρα μας εμενα δεν μου πεφτει λογος.

ευτυχως τα τελευταια χρονια σκαει μυτη μια καινουργια φουρνια
που ξαχνεται και εχουν πολλα να μαθουν αυτοι που πραγματικα ενδιαφερονται.

Γιατι απο το 50 και βαλε βιβλια γυρω απο την μικρασιατικη καταστροφη
που υπαρχουν στην βιβλιοθηκη μου εχω την εντυπωση οτι τα δυο καλυτερα
και πιο αντικειμενικα ειναι ενος Αμερικανου και ενος Αγγλου ιστορικου?

Μηπως κατι δεν παει καλα!

OP
OP
vlachodeutsch

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

Κατάλαβέ το επιτέλους.
Οι Τσαμηδες ειχαν φυγει απο την Ελλαδα πριν τα Δεκεμβριανα
Ακομη και δεξιοι ιστορικοι αναφερουν 500 Τσαμηδες που πολεμησαν στον ΕΛΑΣ
Ευτυχως που τα δικα σου επιχειρηματα ειναι τεκμηριωμενα και αντικειμενικα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οι Τσαμηδες ειχαν φυγει απο την Ελλαδα πριν τα Δεκεμβριανα
Ακομη και δεξιοι ιστορικοι αναφερουν 500 Τσαμηδες που πολεμησαν στον ΕΛΑΣ
Ευτυχως που τα δικα σου επιχειρηματα ειναι τεκμηριωμενα και αντικειμενικα

Όχι όλοι και μην ξεχνάς ότι η Αλβανία είναι δυο τσιγάρα δρόμος από τη Θεσπρωτία...

Και επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά γιατί τελικά το αλτσχάιμερ χτυπά και νεότερες ηλικίες:

"Και οι τσάμηδες εντάχθηκαν στον ΕΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και δεν πολέμησαν με τον κατακτητή!"

Άρα δεν είπα ότι ο ΕΛΑΣ δεν είχε τσάμηδες..Είπα ότι οι τσάμηδες εντάχθηκαν στον ΕΛΑΣ μετά τη φυγή των γερμανών και δεν πολέμησαν με τον κατακτητή επειδή αυτός είχε ήδη φύγει..Πολέμησαν κατά του εδες στα πλαίσια των συγκρούσεων ελάς- εδες στην ήπειρο, ως ένα από τα πολλά επεισόσια του εμφυλίου...

Ιδού και μια καλή παράθεση των γεγονότων:

"Αντίθετα από τον ΕΔΕΣ, το EAM τήρησε μια περίεργη στάση σε σχέση με τους Τσάμηδες. Επιχείρησε επανειλημμένα ανοίγματα που βασίζονταν στον μάλλον πλασματικό διαχωρισμό «μιας δράκας προδοτών» από την πλειοψηφία του πληθυσμού -πλασματικό στον βαθμό που ο παραδοσιακός αυτός πληθυσμός ακολουθούσε τους ηγέτες του και έδειχνε μια προτίμηση προς την κατοχική διοίκηση ακόμη και όταν δεν συμμετείχε άμεσα σε πράξεις βίας. Για αυτόν τον λόγο η τακτική του EAM δεν έγινε κατανοητή ούτε από τον τοπικό ελληνικό πληθυσμό ούτε από τα ίδια του τοπικά στελέχη που ανέφεραν στις εσωτερικές τους εκθέσεις τις οποίες παραθέτει η Μαντά ότι «η παμψηφία σχεδόν των αρβανιτάδων Τσάμηδων της περιοχής είχε ταχθή ανεπιφύλαχτα με το μέρος του κατακτητή και ωργάνωνε δολοφονικές επιδρομές ενάντια στα ελληνικά χωριά». Ο ΕΛΑΣ τελικά στρατολόγησε γύρω στους 300 ως 500 Τσάμηδες που συμμετείχαν στις εμφύλιες συγκρούσεις με τον ΕΔΕΣ τον Δεκέμβριο του '44. H επικράτηση του ΕΛΑΣ συνοδεύτηκε από την επιστροφή 3.000 ως 5.000 Τσάμηδων στη Θεσπρωτία. H τελική όμως έκβαση των Δεκεμβριανών οδήγησε σε νέες διώξεις από τους οπλαρχηγούς του ΕΔΕΣ και στην τελική εκδίωξή τους. "

Πηγή: - πραγματικά ενδιαφέρον άρθρο...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν σε ικανοποιει το επιπεδο της ιστορικης γνωσης και ερευνας
(εχουμε μεινει στον παπαρηγοπουλο)στη χωρα μας εμενα δεν μου πεφτει λογος.

ευτυχως τα τελευταια χρονια σκαει μυτη μια καινουργια φουρνια
που ξαχνεται και εχουν πολλα να μαθουν αυτοι που πραγματικα ενδιαφερονται.

Η "νέα" φουρνιά που επικαλείσαι δεν είναι ούτε νέα στις απόψεις ούτε πάει ένα βήμα παραπέρα την ιστορική έρευνα...
Συνδυάζει μεταμοντέρνα ανάλυση με διεθνιστικές αρλούμπες και απόψεις απαξιωμένες εδώ και δεκαετίες και δυστυχώς αποσιωπά ή διαστρεβλώνει γεγονότα...

Θα προτιμήσω λοιπόν τον Παπαρηγόπουλο από τη Ρεπούση (μη σου πω και το Λιακόπουλο) αν και με χαρά μου βλέπω και ξένους συγγραφείς (Μαζάουερ) να αντιμετωπίζουν την ελληνική ιστορία με πολύ μεγαλύτερο σεβασμό και αντικειμενικότητα από τη νέα φουρνιά που έχει υιοθετήσει ως δόγμα το "αν η ιστορική πραγματικότητα διαφέρει από αυτά που πιστεύουμε, τόσο το χειρότερο για την ιστορική πραγματικότητα"...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δλδ ειναι ποσοτικο το ζητημα-οκ

είναι και ποσοτικό....
Ακόμα και στον κώδικα ποινικής δικονομίας, άλλο να έχεις σκοτώσει 1 και άλλο 1000........

Αναλογικοτητα της ποινής λέγεται στο Ποινικό δίκαιο.

OP
OP
vlachodeutsch

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Όχι όλοι και μην ξεχνάς ότι η Αλβανία είναι δυο τσιγάρα δρόμος από τη Θεσπρωτία...

Και επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά γιατί τελικά το αλτσχάιμερ χτυπά και νεότερες ηλικίες:

"Και οι τσάμηδες εντάχθηκαν στον ΕΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και δεν πολέμησαν με τον κατακτητή!"

Άρα δεν είπα ότι ο ΕΛΑΣ δεν είχε τσάμηδες..Είπα ότι οι τσάμηδες εντάχθηκαν στον ΕΛΑΣ μετά τη φυγή των γερμανών και δεν πολέμησαν με τον κατακτητή επειδή αυτός είχε ήδη φύγει..Πολέμησαν κατά του εδες στα πλαίσια των συγκρούσεων ελάς- εδες στην ήπειρο, ως ένα από τα πολλά επεισόσια του εμφυλίου...

Ιδού και μια καλή παράθεση των γεγονότων:

"Αντίθετα από τον ΕΔΕΣ, το EAM τήρησε μια περίεργη στάση σε σχέση με τους Τσάμηδες. Επιχείρησε επανειλημμένα ανοίγματα που βασίζονταν στον μάλλον πλασματικό διαχωρισμό «μιας δράκας προδοτών» από την πλειοψηφία του πληθυσμού -πλασματικό στον βαθμό που ο παραδοσιακός αυτός πληθυσμός ακολουθούσε τους ηγέτες του και έδειχνε μια προτίμηση προς την κατοχική διοίκηση ακόμη και όταν δεν συμμετείχε άμεσα σε πράξεις βίας. Για αυτόν τον λόγο η τακτική του EAM δεν έγινε κατανοητή ούτε από τον τοπικό ελληνικό πληθυσμό ούτε από τα ίδια του τοπικά στελέχη που ανέφεραν στις εσωτερικές τους εκθέσεις τις οποίες παραθέτει η Μαντά ότι «η παμψηφία σχεδόν των αρβανιτάδων Τσάμηδων της περιοχής είχε ταχθή ανεπιφύλαχτα με το μέρος του κατακτητή και ωργάνωνε δολοφονικές επιδρομές ενάντια στα ελληνικά χωριά». Ο ΕΛΑΣ τελικά στρατολόγησε γύρω στους 300 ως 500 Τσάμηδες που συμμετείχαν στις εμφύλιες συγκρούσεις με τον ΕΔΕΣ τον Δεκέμβριο του '44. H επικράτηση του ΕΛΑΣ συνοδεύτηκε από την επιστροφή 3.000 ως 5.000 Τσάμηδων στη Θεσπρωτία. H τελική όμως έκβαση των Δεκεμβριανών οδήγησε σε νέες διώξεις από τους οπλαρχηγούς του ΕΔΕΣ και στην τελική εκδίωξή τους. "

Πηγή: - πραγματικά ενδιαφέρον άρθρο...
ναι ετσι ειναι
και ο κυριοτερος λογος για την εκδιωξη τους πιστευω οτι δεν ηταν η συνεργασια τους με τους κατακτητες και τις βιαιοπραγιες που εκαναν,αλλα το μισος που ειχαν οι Ελληνες γι'αυτους και πριν την κατοχη
ειχα διαβασει καπου οτι πολλοι δεν τους θεωρουσαν Αλβανους και ψευτικα ειχαν δηλωσει Αλβανοι για να αποφυγουν την ανταλλαγη το 24.Δεν ξερω εαν ευσταθει αυτο.
παντως επιμενω οτι γλιτωσαμε πολλα
είναι και ποσοτικό....
Ακόμα και στον κώδικα ποινικής δικονομίας, άλλο να έχεις σκοτώσει 1 και άλλο 1000........

Αναλογικοτητα της ποινής λέγεται στο Ποινικό δίκαιο.
να αλλα δεν ειναι και αθωος ο φονιας γιατι εκανε μονο ενα φονο και οχι περισσοτερους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αντικειμενική πηγή οι εγγλέζοι και οι αμερικάνοι;

αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη διχοτόμηση της Κύπρου και την Χούντα;
Κοίτα αγαπητέ....
Εγώ κοιτάω ΟΝΤΩΣ αντικειμενικά την ιστορία........
Και μην ψάχνεις την αλήθεια στους δυνάστες... ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΩΝ είναι η πιο παραποιημένη από όλες τις λοιπές.  :cool2: :cool2: :cool2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλα δεν ειναι και αθωος ο φονιας γιατι εκανε μονο ενα φονο και οχι περισσοτερους

άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
μην εξισώνεις. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ.
Επίσης χειρότεροι εγκληματίες θεωρούνται οι κατά ΣΥΡΡΟΗ...
και οι ΤΟύρκοι δεν πραγματοποίησαν, ΟΥΤΕ μια, ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΤΡΕΙΣ Γενοκτονίες.
Τοι ίδιο και οι φίλοι μας οι Εγγλέζοι και οι Αμερικανοί...
Αυτοί που για τον φίλο μας βλέπουν αντικειμενικά τη μικρασιατική καταστροφή............

ρε τι άλλο θα ακούσουμε.......

vrodopsolos

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η "νέα" φουρνιά που επικαλείσαι δεν είναι ούτε νέα στις απόψεις ούτε πάει ένα βήμα παραπέρα την ιστορική έρευνα...
Συνδυάζει μεταμοντέρνα ανάλυση με διεθνιστικές αρλούμπες και απόψεις απαξιωμένες εδώ και δεκαετίες και δυστυχώς αποσιωπά ή διαστρεβλώνει γεγονότα...

Η γνωστή σχολή των αποδομητών.
Κίνημα ιστορικών που ξεκίνησε απο τα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια (ιδιωτικά για να θυμίσω) και ασχολείται με την αναθεώρηση της καταγεγραμένης Ιστορίας χρηματοδοτώντας (απο που άραγε το χρήμα) ξένα τοπικα πανεπιστήμια (Πάντειος πχ)για την εξασφάλιση της ιστορικής ερευνας με τη μεθοδολογία της αποδόμησης και αναθεώρησης.
όλως τυχαίως δεν ασχολούνται με την ιστορία των ΗΠΑ ή της Μ.Βρετανίας (εκεί όλα έχουν γίνει σωστά και δεν απαιτείται ούτε αναθεώρηση ούτε αναδόμηση.
Οι διεθνώς αποδεκτοι επιστημονικοί κύκλοι έχουν απορίψει εδώ και καιρό τιος προσεγγίσεις του κινήματος αλλά οι εδώ δούλοι και πεινασμένοι προφέσορες εξακολουθούν να νομίζουν ότι βρίσκονται στην πρωτοπορία και ότι σύντομα θα λάβουν την παγκοσμια αναγνώριση......
Εγώ με τη σειρά μου έχω να πω: Ερντογαν και Ρεπούση να προταθουν για Νομπελ  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom