arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
O Eλληναρας παντα θα τρελένεται για Ουκρανες,Ρουμανες κτλ τυπε.Προσπαθούν να μας πλασάρουν το άσχημο για ωραίο,αυτό είναι το ζουμί.
Tώρα τι να σου απαντήσω, ξέρω κι εγώ δε μπορώ να γίνω ο δικηγόρος του δικηγόρουΤο διαβασα, και το ματι μου έπεσε στην παράγραφο:Υπονοεί εδω οτι "αν ημουνα μουνάρα, δε θα πηγαινα καν στην παραλία, επειδη δε θελω να βλεπει ωραια μουνιά το καθε ανθρωποειδές?"
:S :S :S
Φίλε σε 2 επισκέψεις μου Βαρκελώνη για 15 μέρες κάθε φορά έβλεπα αθλητισμό σε κάθε πτυχή της πόλης!ελλατωματικο γονιδιο για την λεπτινη που δινει το αισθημα του κορεσμου εχει περιπου το 30% αυτοι αν βρεθουν σε περιβάλλον αφθονιας συνηθως γινονται χοντροι, οι υπολοιποι και σε γυραδικο ή ζαχαροπλαστειο να δουλευουν χορταινουν με 2-3 μπουκιες και διατηρούνται οκ. ότι ειμαστε είναι συνδιασμος γονιδιων-περιβαλλοντος . οι ισπανοι πχ που είναι πιο λεπτοι μπορει να εχουν σε ποσοστο 10-20% αυτό το ελαττωματικο γονιδιο ή να τους επηρεαζει το κλιμα αλλιως
Αυτό μου έλεγε μια Τσέχα που είχα φέρει Αθήνα πριν από 8 χρόνια.Εβλεπε γύρω τις σαβούρες Ελληνίδες με τα ξέκωλα και μου λέει έτσι δε θα διαννοούταν να εμφανιστεί ποτέ Τσέχα χοντρή.Γιατί ρωτάω?Πρώτα από όλα μου λέει αν ήμουνα χοντρή και έβγαινα σαν ξέκωλο θα μου έλεγε ο αδερφός μου,πώς κυκλοφορείς έτσι μωρή φακλάνα?Δε βλέπεις τα χάλια σου?Αδυνάτισε λίγο.
Γενικά σλαβικές χώρες ποτέ δε βλέπεις χοντρές να μοστράρουν τα πάχη τους.Αγγλία κτλ κατά κόρον βέβαια.
Δεν έκατσα να διαβάσω όλο το θέμα ενδεχομένως να υπάρχει ο www.ladylike.gr/articles/opinions/marion-palioura/parakalountai-oi-gynaikes-me-parapanw-kila-na-mhn-vgainoyn-apo-to-spiti-toys.4710207.html]σύνδεσμος αυτός[/url] όπου μια τύπισσα υπερασπίζεται τις φακλάνες........
Ο τύπος βέβαια είναι καυστικότατος κι αυτό ίσως προκάλεσε περισσότερο. Έχει κι έναν περίεργο τρόπο γραφής.......
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την εμφάνιση κανενός. Αλλά όταν μου κυκλοφοράς μωρή μαλακισμένη και καμμένη εγγεφαλικώς να προσέχεις τι φοράς. Αν είσαι κανονικών κιλών και λίγο γυμνασμένου σώματος βάλε κοντή φούστα, κολάν και να σε βλέπω να τον παίζω όλη την ώρα. Ειδάλλως σάλτα και γαμήσου στον κώλο και μη μας πρήζεις τα αρχίδια.......
Δε νομίζω ότι κοιλαράδες άντρες να βγαίνουν στο δρόμο και να το παίζουν σωματαράδες (ΟΚ θα υπάρχουν κάποιοι αλλά σε αρκετά μικρότερο ποσοστό από τις γυναίκες).....
Κι εγώ δεν είμαι ούτε εμφανίσημος σε φάτσα (έχω μια μύτη σαν κομήτη) και λίγο καρπούζι (άσχετα αν κάνω αγροτικές δουλειές - περιδρομιάζω ό,τι μαλακία βρω), ε δε θα πάω στην πόλη να το παίξω ο γόης.....
Γιαυτό προσπαθώ να αναπληρώσω τα μείον μου με την απόκτηση χρήματος η γυναίκα είναι πόρνη από την κάθε άποψη κι οι άντρες του επιπέδου μου ζωντόβολα που θέλουν να τις γαμήσουν με το όποιο κόστος!
Ξεχασες να αναφέρεις οτι ολες οι αλλοδαπες ειναι πουτάνες, ενω οι ελληνίδες για σπιτιΣαν τήν άλλη την ** πιο πάνω, που λέει αυτό που πολλές μετρούν και με βάση αυτό κρίνουν τις σχέσεις τους ( όχι όλες, αλλά αρκετές ): το μέγεθος του μορίου. Είναι που οι γυναίκες εδώ στο Ελλάντα κοιτούν τον άνθρωπο πρώτα και μετά όλα τα άλλα χαχαχα ......
O Eλληναρας παντα θα τρελένεται για Ουκρανες,Ρουμανες κτλ τυπε.
Και οι Ελλεινίδες το ξέρουν αυτο!
τα τελευταία χρόνια βλέπω πολλές αλλοδαπές που είναι παντρεμένες με Έλληνες και αυτές κρατάνε σπίτι... Και αλβανέζες, και Ρωσίδες και Ρουμάνες, και αγγλίδες , και γερμανίδες κλπ ..Ξεχασες να αναφέρεις οτι ολες οι αλλοδαπες ειναι πουτάνες, ενω οι ελληνίδες για σπιτι
Γελάνε και οι πετρες...
τα τελευταία χρόνια βλέπω πολλές αλλοδαπές που είναι παντρεμένες με Έλληνες και αυτές κρατάνε σπίτι... Και αλβανέζες, και Ρωσίδες και Ρουμάνες, και αγγλίδες , και γερμανίδες κλπ ..
ΞΈρω γνωστή μου Ρουμάνα παντρεμένη με Έλληνα (Συριζαίος ο μαλάκας ) εδώ και 25 χρόνια και τώρα τόν ζεί αυτή κυριολεκτικά με την δική της εργασία.
Βέβαια και οι Έλληνες πλέον προτιμούν ξένες συχνά ακόμα και όταν βρίσκονται στην Ελλάδα.
κι αν μιλαει καμια φορα τυπε,ειναι για να πει κατι σημαντικο και με ευγενεια πανω απ'ολα
Φίλε σε 2 επισκέψεις μου Βαρκελώνη για 15 μέρες κάθε φορά έβλεπα αθλητισμό σε κάθε πτυχή της πόλης!
Εκτός απο τα υπαίθρια γυμναστήρια και τους αθλητικούς χώρους σε συχνότητα που βρίσκεις σουβλατζίδικα εδώ ...
...το αποκορύφωμα ήταν πως 2-3 το βράδι κατά τη διάρκεια που εμείς πηγαίναμε στα κλαμπ βλέπεις Ισπανούς και Ισπανίδες να κάνουν τζόκινγκ σε υψηλούς ρυθμούς!!!
Υπάρχει τίποτα θετικό να περιμένουμε από τις συμπατριώτισσές μας; Δυστυχώς τίποτα! Κι ο Έλληνας έχει όμως δυστυχώς χαλάσει...
ΤΟ θέμα έχει πολλές διαστάσεις αλλά κυρίως η διάσταση της Εθνολογικής- Φυλετικής αλλοίωσης θα έπρεπε να μάς απασχολεί έντονα.
Με λίγα λόγια, αν συνεχίσουμε έτσι, σε 50 χρόνια το 30% του πληθυσμού της Ελλάδος θα είναι είτε μιγάδες είτε αλλοδαποί-αλλοεθνείς.
Και δεν είναι τόσο οι γάμοι με Αλβανούς πχ που θα αλλοίωναν την εθνολογική σύσταση της χώρας , αλλά κυρίως οι γάμοι με αλλογενείς και από διαφορετικές ράτσες πχ με Αφρικάνες ( οι οποίες και έχουν τρελή πέραση στους Έλληνες ανδρες λόγω συμπεριφοράς και σεξουαλικής στάσης).
Οπότε, εδώ έχουμε θέμα, και σοβαρό μάλιστα. ΌΤαν θα είσαι μια χώρα 10 εκ με 3 εκ ανομοιεγενή πληθυσμό, πλέον θα είσαι πολιτικά ασταθής χώρα, κατεπέκταση και κοινωνικά και οικονομικά, και ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ που είναι το βασικότερο. θΑ είσαι σαν το Βυζάντιο μετά το 1204 ...
Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή είμαστε εθνολογικά, γλωσσικά, εθνικά, θρησκευτικά ομοιογενής χώρα, τεράστιο προσόν αυτό και ατού για χώρα που έχει τόσα προβλήματα να αντιμετωπίσει.
Προσωπικα, εάν ποτέ παντρευτώ, θα εξαντλησω τις πιθανότητες μου να κάνω οικογένεια με Ελληνίδα αρχικά, ακόμα και εάν είναι να ρίξω τα στάνταρ μου ή να ανεχτώ σε ένα βαθμό συμπεριφορές , πρίν παντρευτώ αλλοδαπή , και εάν παντρευτώ αλλοδαπή θα κοιτάξω όσο γίνεται ( γιατί αυτά είναι τυχερά και ακαθόριστα) να προέρχεται από κουλτούρα Ευρωπαϊκη ή τουλάχιστον φιλοδυτική.
Σίγουρα όχι για να σας πω ότι είμαι ικανοποιημένη από το σεξ με το γκόμενο μου.
τα τελευταία χρόνια βλέπω πολλές αλλοδαπές που είναι παντρεμένες με Έλληνες και αυτές κρατάνε σπίτι... Και αλβανέζες, και Ρωσίδες και Ρουμάνες, και αγγλίδες , και γερμανίδες κλπ ..
ΞΈρω γνωστή μου Ρουμάνα παντρεμένη με Έλληνα (Συριζαίος ο μαλάκας ) εδώ και 25 χρόνια και τώρα τόν ζεί αυτή κυριολεκτικά με την δική της εργασία.
Βέβαια και οι Έλληνες πλέον προτιμούν ξένες συχνά ακόμα και όταν βρίσκονται στην Ελλάδα.
Εχω δει και εγω παρομοια σκηνικα με ρουμανες, που αγορασαν στο γκομενο τους αυτοκίνητο τυπε. Οταν αγαπαν τα δινουνε ολα, μουνι, κωλο, λεφτα, αγαπη οτι έχουν.τα τελευταία χρόνια βλέπω πολλές αλλοδαπές που είναι παντρεμένες με Έλληνες και αυτές κρατάνε σπίτι... Και αλβανέζες, και Ρωσίδες και Ρουμάνες, και αγγλίδες , και γερμανίδες κλπ ..
Ξερω γνωστή μου Ρουμάνα παντρεμένη με Έλληνα (Συριζαίος ο μαλάκας ) εδώ και 25 χρόνια και τώρα τόν ζεί αυτή κυριολεκτικά με την δική της εργασία.