Νέα

"Σάλος" με την ανάρτηση στο Facebook νεαρού δικηγόρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rapturee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Rapturee

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
ΤΟ θέμα έχει πολλές διαστάσεις αλλά κυρίως η διάσταση της Εθνολογικής- Φυλετικής αλλοίωσης θα έπρεπε να μάς απασχολεί έντονα.
Με λίγα λόγια, αν συνεχίσουμε έτσι, σε 50 χρόνια το 30% του πληθυσμού της Ελλάδος θα είναι είτε μιγάδες είτε αλλοδαποί-αλλοεθνείς.
Και δεν είναι τόσο οι γάμοι με Αλβανούς πχ που θα αλλοίωναν την εθνολογική σύσταση της χώρας , αλλά κυρίως οι γάμοι με αλλογενείς και από διαφορετικές ράτσες πχ με Αφρικάνες ( οι οποίες και έχουν τρελή πέραση στους Έλληνες ανδρες λόγω συμπεριφοράς και σεξουαλικής στάσης).

Οπότε, εδώ έχουμε θέμα, και σοβαρό μάλιστα. ΌΤαν θα είσαι μια χώρα 10 εκ με 3 εκ ανομοιεγενή πληθυσμό, πλέον θα είσαι πολιτικά ασταθής χώρα, κατεπέκταση και κοινωνικά και οικονομικά, και ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ που είναι το βασικότερο. θΑ είσαι σαν το Βυζάντιο μετά το 1204 ...
Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή είμαστε εθνολογικά, γλωσσικά, εθνικά, θρησκευτικά ομοιογενής χώρα, τεράστιο προσόν αυτό και ατού για χώρα που έχει τόσα προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Προσωπικα, εάν ποτέ παντρευτώ, θα εξαντλησω τις πιθανότητες μου να κάνω οικογένεια με Ελληνίδα αρχικά, ακόμα και εάν είναι να ρίξω τα στάνταρ μου ή να ανεχτώ σε ένα βαθμό συμπεριφορές , πρίν παντρευτώ αλλοδαπή , και εάν παντρευτώ αλλοδαπή θα κοιτάξω όσο γίνεται ( γιατί αυτά είναι τυχερά και ακαθόριστα) να προέρχεται από κουλτούρα Ευρωπαϊκη ή τουλάχιστον φιλοδυτική.
Παρα πολυ σωστά ολα αυτα. Καταλαβαινεις λοιπον τι ζημιά εχουν προκαλέσει οι Ελλεινίδες.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
:thumbsup:

Αν και συμφωνώ θα πω ότι μόνο εκ των λευκών γειτώνων μας δεν θα έπαιρνα γυναίκα και ποτέ αλλόφυλη...

Δεν ήξερα ότι έχουμε έφεση στις μαύρες, θεωρούσα ότι παραπάνω προτιμούσαμε σαν λαός ανατολικοευρωπαίες!
 ξέρεις τί εργατικές είναι οι Αλβανίδες  φίλε ;;; Κρατάνε σπίτια.Προφανώς υπάρχου και μπαρόβιες και μπουρδελόβιες αλβανίδες αλλά δεν αφορά αυτές το πόστ. Και στο κάτω κάτω  σχεδόν ίδια ράτσα είμαστε....
ΟΙ Αλβανοί με τους Ρουμάνους είναι οι μόνοι μή Σλαβικοί λαοί στην Βαλκανική (και ημών περιλαμβανομένων ).

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Εγώ μια χαρά ικανοποιημένη είμαι από την ζωή μου και τον γκόμενο μου. Να ξεφύγω λίγο από την συμβατική ζωή και την καθημερινότητα θέλω και να βγάλω και χρήματα συνδιάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αν ήθελα να απατήσω απλά τον σύντροφο μου (που το έχω κάνει, επίσης για να ξεφύγω από την μονοτονία όχι του σεξ αλλά της σχέσης) θα δοκίμαζα με κάποιον από τους γνωστούς μου που θέλουν. Μην σε τρομάζει η ειλικρίνεια μου.

Δε θα συγχαρώ τον υλιστικό, εγωιστικό και ηδονιστικό τρόπο ζωής που έχετε επιλέξει.

Αλλά θα συγχαρώ την ειλικρίνειά σας!  :hi:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
  ξέρεις τί εργατικές είναι οι Αλβανίδες  φίλε ;;; Κρατάνε σπίτια.Προφανώς υπάρχου και μπαρόβιες και μπουρδελόβιες αλβανίδες αλλά δεν αφορά αυτές το πόστ. Και στο κάτω κάτω  σχεδόν ίδια ράτσα είμαστε....
ΟΙ Αλβανοί με τους Ρουμάνους είναι οι μόνοι μή Σλαβικοί λαοί στην Βαλκανική (και ημών περιλαμβανομένων ).

Το ξέρω αυτό για τις Αλβανίδες αλλά... δε θέλω να έχω σχέση με Αλβανούς... Αυτό, επειδή έχουμε θέματα μεταξύ μας σα λαοί κυρίως.

Ξεχάσατε και τους Μολδαβούς.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Παρα πολυ σωστά ολα αυτα. Καταλαβαινεις λοιπον τι ζημιά εχουν προκαλέσει οι Ελλεινίδες.
ντάξει  , αλλά να μήν ξεχνάμε και εγώ και ο καθένας τις αμαρτίες του. ... Όταν μάς ήθελε το ταπεινό κοριτσάκι της γειτονιάς στα νιάτα μας, ή ή ταπεινή και σχεδόν άφτιαχτη φοιτήτρια, εμείς το παίζαμε γκόμενοι και κυνηγάγαμε τις έξαλλες και φτιασιδωμένες που έρχονταν στο μάθημα φορώντας μπότες δερματινες ...! τί, όχι ;;
Δεν τήν πατήσατε ποτέ εσείς έτσι ;;

Τώρα αυτές έχουν οικογένεια με μέτριους τύπους αλλά συνετούς και εμείς μετανιώνουμε που δεν τίς είχαμε επιλέξει τη στιγμή μάλιστα που πρώτες αυτές μάς είχαν χτυπήσει την πόρτα ... Υπάρχει ένα ποσοστό ελληνίδων , να πώ 20- 30% τουλάχ.( ? ) που είναι πιασμένες με μακροχρόνιες σχέσεις και έχουν οικογένειες γιατί πραγματικά άξιζαν και για αυτό και δεσμεύτηκαν και γρήγορα. Αυτές λοιπόν κατά τεκμήριο ήταν άσχημης- μέτριας εμφάνισης ( αν και αργότερα σουλουπώθηκαν και κάποιες ομόρφυναν αρκετά στην πορεία),που εμείς δεν τούς πολυδίναμε σημασία γιατί κοιτάγαμε τις έξαλλες του σχολείου , της σχολής, της εργασίας μας αργότερα κλπ ...

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Τι να γραψω για Ελληνιδες...Απο τη δεκαετια του 80 τις κοροιδευαμε με την παρεα.απο τον ΤΡΙΨΗΦΙΟ αριθμο γυναικων που εχω παει(ΣΠΑΛΙΑΡΑ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ)-κανει σχεση(ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕς) κλπ κλπ εχω γαμησει 6 συνολικα ελληνιδες..AYTO TO ΗΛΙΘΙΟ στυλ σωματοτυπο τεμπελια τοχαν παντα.παλια δε ουτε να γαμηθουν δεν ηξεραν.τελος παντων η σημερινη στζτγος ειναι ουκρανη,μου εχει κανει ενα γαματο γιο,πηρε 20 κιλα στην εγκυμοσυνη ,ταχασε ολα κ συνεχιζει να φοραει στα 45 της το ιδιο νουμερο παντελονι οπως κ στα 26!!!περπαταει,κουβαλαει τα ψωνια στα χερια γιατι γουσταρει να γυμναζεται,ειναι σφιχτη στο σωμα σχεδον οπως τοτε,μας προσεχει σπιτι ολους κ γενικα ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ σε σχεση με τις 30αρες που κυκλοφορανε στη γειτονια κ σε καθε βημα παλλεται η παχυσαρκια κ τα πεσμενα κωλομερια τους.......

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
ντάξει  , αλλά να μήν ξεχνάμε και εγώ και ο καθένας τις αμαρτίες του. ... Όταν μάς ήθελε το ταπεινό κοριτσάκι της γειτονιάς στα νιάτα μας, ή ή ταπεινή και σχεδόν άφτιαχτη φοιτήτρια, εμείς το παίζαμε γκόμενοι και κυνηγάγαμε τις έξαλλες και φτιασιδωμένες που έρχονταν στο μάθημα φορώντας μπότες δερματινες ...! τί, όχι ;;
Δεν τήν πατήσατε ποτέ εσείς έτσι ;;

Τώρα αυτές έχουν οικογένεια με μέτριους τύπους αλλά συνετούς και εμείς μετανιώνουμε που δεν τίς είχαμε επιλέξει τη στιγμή μάλιστα που πρώτες αυτές μάς είχαν χτυπήσει την πόρτα ... Υπάρχει ένα ποσοστό ελληνίδων , να πώ 20- 30% τουλάχ.( ? ) που είναι πιασμένες με μακροχρόνιες σχέσεις και έχουν οικογένειες γιατί πραγματικά άξιζαν και για αυτό και δεσμεύτηκαν και γρήγορα. Αυτές λοιπόν κατά τεκμήριο ήταν άσχημης- μέτριας εμφάνισης ( αν και αργότερα σουλουπώθηκαν και κάποιες ομόρφυναν αρκετά στην πορεία),που εμείς δεν τούς πολυδίναμε σημασία γιατί κοιτάγαμε τις έξαλλες του σχολείου , της σχολής, της εργασίας μας αργότερα κλπ ...

:hi: :kneel: :hi: :kneel:  :hi: :kneel: :hi: :kneel: :hi: :kneel:

:respect:

OP
OP
Rapturee

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Υπάρχει τίποτα θετικό να περιμένουμε από τις συμπατριώτισσές μας; Δυστυχώς τίποτα! Κι ο Έλληνας έχει όμως δυστυχώς χαλάσει...
Συνονόματε, ο λογος της πυρφορίασης, επειδη αυτο φωτογραφίζεις έμμεσα, ειναι η ελληνιδα μανα. Προσπαθει να περάσει στο μυαλό του γιού της οτι οι αλλοδαπές ειναι πουτάνες (οχι οτι ολες ειναι άγιες, αλλα συγκριτικά ο μέσος όρος της αλλοδαπής ειναι καλυτερη και εσωτερικα και εξωτικά της ελλεινίδας) με αποτεσμα να δέχεται πλύση εγκεφάλου της μορφής <παπούτσι απο τον τόπο σου κι ας ειναι μπαλωμένο>. Οπότε και παρακαλάει τις σαβουρες ντόπιες.
Μονο που αυτο το παπουτσι δεν ειναι μπαλομένο αλλα ξεχειλωμένο, με καμια εγγενή διαθεση να σουλουπωθεί.

Τωρα εκεινοι οι ελληνες που απορρίπτουν αυτες τις λογικες (εμεις εδω μεσα, και καποιοι αλλοι πιθανον) ψαχνόμαστε ειτε με ρωσίδες,ρουμανες, σέρβες κτλ. για γαμησι σε πρώτη φάση, για σχέση σε δευτερη φάση, και αν με το χρονο πανε καλα τα πράγματα σε γάμο.

Παρα ταυτα ομως υπαρχει μια ειδοποιός διαφορά. Η αλλοδαπες δεν έλκωνται ερωτικα απο τον νεοέλληνα, αλλα απο τον γνήσιο έλληνα.Απο εκεινον που δεν κουβαλάει πανω του τις αδερφίστικες δυτικές επηρροές (μουσια, τατουάζ μανικι κτλ), απο εκεινον που τις κράζει οταν λένε μια μαλακια, και γενικότερα απο τον γνήσιο Μεσογειακό Άντρα.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Συνονόματε, ο λογος της πυρφορίασης, επειδη αυτο φωτογραφίζεις έμμεσα, ειναι η ελληνιδα μανα. Προσπαθει να περάσει στο μυαλό του γιού της οτι οι αλλοδαπές ειναι πουτάνες (οχι οτι ολες ειναι άγιες, αλλα συγκριτικά ο μέσος όρος της αλλοδαπής ειναι καλυτερη και εσωτερικα και εξωτικά της ελλεινίδας) με αποτεσμα να δέχεται πλύση εγκεφάλου της μορφής <παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι μπαλομένο>. Οπότε και παρακαλάει τις σαβουρες ντόπιες.
Μονο που αυτο το παπουτσι δεν ειναι μπαλομένο αλλα ξεχειλωμένο, με καμια εγγενή διαθεση να σουλουπωθεί.

Τωρα εκεινοι οι ελληνες που απορρίπτουν αυτες τις λογικες (εμεις εδω μεσα, και καποιοι αλλοι πιθανον) ψαχνόμαστε ειτε με ρωσίδες,ρουμανες, σέρβες κτλ. για γαμησι σε πρώτη φάση, για σχέση σε δευτερη φάση, και αν με το χρονο πανε καλα τα πράγματα σε γάμο.

Παρα ταυτα ομως υπαρχει μια ειδοποιός διαφορά. Η αλλοδαπες δεν έλκωνται ερωτικα απο τον νεοέλληνα, αλλα απο τον γνήσιο έλληνα.Απο εκεινον που δεν κουβαλάει πανω του τις αδερφίστικες δυτικές επηρροές (μουσια, τατουάζ μανικι κτλ), απο εκεινον που τις κράζει οταν λένε μια μαλακια, και γενικότερα απο τον γνήσιο Μεσογειακό Άντρα.

Συμφωνώ σε όλα, στα κόκκινα προσθέτω ότι από τον γνήσιο Έλληνα και άνδρα έλκονται οι γνήσιες γυναίκες όλων των εθνικοτήτων!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Οι κοπέλες κάτω των 30 που ασχολούμαι εγώ,
δυτικές ή Τσέχες δεν δέχονται το μπρουτάλ Έλληνα δεκαετίας 80.

Άμα παρακράξεις π.χ.μια Γερμανίδα,δε μιλάω καν για σωματική βία,
έχεις πάρει τον πούλο.
Και οι Σλάβες εδώ(Τσεχία) που μεγάλωσαν βλέποντας όλη τη βία και αλκοολίλα
των περασμενων δεκαετιών,δε γουσταρουν να τραβήξουν όσα τραβηξαν οι μάνες και οι θειες τους.

Τον ρόλο του αρσενικού θέλουν να τον έχεις,αλλά καμία σχέση με "γνήσιο Μεσογειακό άντρα".
Κάτι τέτοιοι λαικοί γαμάουα Ελληναράδες στη Γερμανία,γαμάνε μόνο στα FKK.

Έχω ξαναγραψει οτι ενώ ειχα αφησει μισό λεπτο μονη της μια Γερμανιδα πρώην μου, ηρθαν και την πλευρισαν δύο λιβανεζοι.
Όταν γύρισα,θεωρησα οτι δεν εφυγαν οσο γρηγορα θα έπρεπε και ας πουμε ότι τους βοηθησα να πάρουν τον πούλο.

Η πρώτη φορά που μου γκρίνιαξε μετά από 4 μηνες σχεση και σχεδόν συγκατοικιση.
Γιατι τσαμπουκαλευτηκα και αν είναι δυνατον να συμπεριφερομαι έτσι.. :rolleyes:

Μιας Πολωνεζας,Ουκρανέζας,Ρωσιδας το μουνάκι θα είχε βραχεί που δε μασησα,
αλλά της Γερμανιδας,Τσεχας ή πιο βορειας,ούτε καν..

OP
OP
Rapturee

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Οι κοπέλες κάτω των 30 που ασχολούμαι εγώ,
δυτικές ή Τσέχες δεν δέχονται το μπρουτάλ Έλληνα δεκαετίας 80.

Άμα παρακράξεις π.χ.μια Γερμανίδα,δε μιλάω καν για σωματική βία,
έχεις πάρει τον πούλο.
Και οι Σλάβες εδώ(Τσεχία) που μεγάλωσαν βλέποντας όλη τη βία και αλκοολίλα
των περασμενων δεκαετιών,δε γουσταρουν να τραβήξουν όσα τραβηξαν οι μάνες και οι θειες τους.

Τον ρόλο του αρσενικού θέλουν να τον έχεις,αλλά καμία σχέση με "γνήσιο Μεσογειακό άντρα".
Κάτι τέτοιοι λαικοί γαμάουα Ελληναράδες στη Γερμανία,γαμάνε μόνο στα FKK.

Έχω ξαναγραψει οτι ενώ ειχα αφησει μισό λεπτο μονοι της μια Γερμανιδα πρώην μου και ηρθαν και την πλευρισαν δύο λιβανεζοι.
Όταν γύρισα,θεωρησα οτι δεν εφυγαν οσο γρηγορα θα έπρεπε και ας πουμε ότι τους βοηθησα να πάρουν τον πούλο.
Η πρώτη φορά που γκρίνιαξε μετά από 4 μηνες σχεση και σχεδόν συγκατοικιση.
Γιατι τσαμπουκαλευτηκα και αν είναι δυνατον να συμπεριιφερομαι έτσι..
Μιας Πολωνεζας,Ουκρανέζας,Ρωσιδας το μουνάκι θα είχε βραχεί που δε μασησα,
αλλά της Γερμανιδας,Τσεχας ή πιο βορειας,ούτε καν..
To πηγες στο αλλο ακρο. Δεν αναφέρθηκα στο μπρουταλ, αλλα στο μή αδερφίστικο.
Για πολωνέζες, ουκρανες ρωσιδες, κτλ θα συμφωνησω

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Συμφωνώ σε όλα, στα κόκκινα προσθέτω ότι από τον γνήσιο Έλληνα και άνδρα έλκονται οι γνήσιες γυναίκες όλων των εθνικοτήτων!
Οι οποίες είναι ελάχιστες και πιασμένες!

Οι υπόλοιπες ασχέτως εθνικότητας έχουν γίνει ένας παγκόσμιος αχταρμάς! Άνευρα, ανασφαλή και γλυκανάλατα κοριτσάκια...
Τα βλέπω καθημερινά στη Ρόδο! Όταν μιλάμε για γυναίκα μιλάμε για ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ!
Τις διαφορές ανάμεσα σε χώρες πλέον τις κάνουν οι Άντρες!
Και μέσα στον κανόνα αυτό βάζω και τις Ρωσίδες! Φέτος είναι σαν να μιλάω με Σκανδιναυές ή Αμερικάνες...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
To πηγες στο αλλο ακρο. Δεν αναφέρθηκα στο μπρουταλ, αλλα στο μή αδερφίστικο.

Δυστυχώς το  αδερφιστικο,σε πολλές χώρες είναι το προβλεπομενο και το νορμάλ..
Νομίζεις οτι μόνο εμεις μεγαλώσαμε με τηλεόραση τίγκα στους πούστηδες;

Όλη η Ευρώπη είναι στα ιδια χάλια..
Ψευτοφεμινισμός,προώθηση των ΜΜΕ σε ότι ανώμαλο υπάρχει,κ.λ.π.

Αυτό έχει περάσει στην ψυχολογία των γυναικών.
Το πάλαι ποτέ "γνήσιο αρσενικό" θεωρείται μπρουτάλ γραφικος χιμπατζης.
Τώρα είμαστε στην εποχή,που μια από τις Must εμπειρίες ειναι ένα ζευγάρι να αποτριχώνει ο ένας τον άλλον.. :S

Πουστλέ ολέ...

OP
OP
Rapturee

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Μια γευση απο τις ελλεινίδες  :2funny: που κράζουν τον υποφαινόμενο
15032850_337997633238750_2636124524938067665_n.jpg
13659192_226373254423084_4019023346397962444_n.jpg
14370344_1163703693699590_9097213922553107167_n.jpg
13267863_546971462141628_1159226981808155689_n.jpg

Δε ξερω για εσας, αλλα εγω ξεροχύνω για παρτυ τους  :rockon: :wanker: :rockon: :erection:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Ο δικηγόρος βάρεσε τρέλλα απο την αγαμία
Μοναστηρακι κ γενικά κεντρο  που κυκλοφορώ καθημερινά εχει τα
Μουνέτα , τις υπερΜουνάρες

Οι Ελληνίδες εχουν ομορφύνει παρα πολυ
Άσχημες ειναι αυτες που ειναι πανω απο 40 , οι θιτσες

Με τις Ελληνίδες φοιτήτριες που βλέπω στα ΤΕΙ κ άλλου , τραβάς άνετα ΜΑΛΑΚΙΑ με τις πατούσες

OP
OP
Rapturee

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Δυστυχώς το  αδερφιστικο,σε πολλές χώρες είναι το προβλεπομενο και το νορμάλ..
Νομίζεις οτι μόνο εμεις μεγαλώσαμε με τηλεόραση τίγκα στους πούστηδες;

Όλη η Ευρώπη είναι στα ιδια χάλια..
Ψευτοφεμινισμός,προώθηση των ΜΜΕ σε ότι ανώμαλο υπάρχει,κ.λ.π.

Αυτό έχει περάσει στην ψυχολογία των γυναικών.
Το πάλαι ποτέ "γνήσιο αρσενικό" θεωρείται μπρουτάλ γραφικος χιμπατζης.
Τώρα είμαστε στην εποχή,που μια από τις Must εμπειρίες ειναι ένα ζευγάρι να αποτριχώνει ο ένας τον άλλον.. :S
Πουστλέ ολέ...
Τυπε αυτο που βλεπω εγω, αν και συμφωνω με αυτα που ειπες περι ΜΜΕ στην ευρώπη, ειναι οτι ο ελληνας παρουσιάζει ποσοστιαία τις μεγαλύτερες αντιστάσεις σε αυτην την προπαγάνδα. Εχει ξανασυζητηθει νομιζω το ποσο πιρφόροι και μουνοδουλοι ειναι οι ιταλοι,ισπανοι κτλ, και ποσο αδερφιστικα συμπεριφέρονται οταν συνδιαλέγονται με ανατολικες.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Οι οποίες είναι ελάχιστες και πιασμένες!

Οι υπόλοιπες ασχέτως εθνικότητας έχουν γίνει ένας παγκόσμιος αχταρμάς! Άνευρα, ανασφαλή και γλυκανάλατα κοριτσάκια...
Τα βλέπω καθημερινά στη Ρόδο! Όταν μιλάμε για γυναίκα μιλάμε για ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ!
Τις διαφορές ανάμεσα σε χώρες πλέον τις κάνουν οι Άντρες!
Και μέσα στον κανόνα αυτό βάζω και τις Ρωσίδες! Φέτος είναι σαν να μιλάω με Σκανδιναυές ή Αμερικάνες...

:hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Τυπε αυτο που βλεπω εγω, αν και συμφωνω με αυτα που ειπες περι ΜΜΕ στην ευρώπη, ειναι οτι ο ελληνας παρουσιάζει ποσοστιαία τις μεγαλύτερες αντιστάσεις σε αυτην την προπαγάνδα. Εχει ξανασυζητηθει νομιζω το ποσο πιρφόροι και μουνοδουλοι ειναι οι ιταλοι,ισπανοι κτλ, και ποσο αδερφιστικα συμπεριφέρονται οταν συνδιαλέγονται με ανατολικες.

Εγώ οπως το ζω σαν μετανάστης βλέπω δύο ταχύτητες..
Μισή Ευρωπη σε ρυθμούς manu chao,τατουάζ,μπάφων και gay parade και στην αλλη πλευρά τις περισσότερες Σλαβικές χώρες που κρατάνε κάποιες αξιες.
Στην πρώτη κατηγορία ανηκει η Ελλάδα.

Εδώ αν δεις πως συμπεριφέρονται οι Τσέχοι άντρες,καμία σχέση με εμάς.
Δεν παρακαλάνε κανένα μουνί,ούτε υπερβολες,ούτε μπεκρουλιασματα και καψουροτράγουδα λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Κοίτα το forum..
Πριν κάτι μήνες μια χοντρή μέλος,από τον καταιγισμό των pm καβάλισε καλάμι και έβαλε ολοσωμη φωτό.
Μιλάμε για γιουβαρλάκι..
Το αποτέλεσμα ήταν να συνεχίσει να δέχεται pm και μάλιστα πυρφόρος μέλος να ζητάει να πάει Λονδινο να την δει.

Τα pm που είχε δεχτεί,ήταν πάνω από χίλια,τσεκαρισμένο.
Φαντάσου,γιουβαρλάκι και παρ'όλα αυτά,δέχεται 1000 pm.

Nα δεις που και αυτη η καινούργια που έσκασε,παρά το γεγονός οτι ειναι κοντά στα 40 και κατά 99% χοντρή,΄΄άνετα θα χτυπήσει καμια 500αριά pm.

OP
OP
Rapturee

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Πριν κάτι μήνες μια χοντρή μέλος,από τον καταιγισμό των pm καβάλισε καλάμι και έβαλε ολοσωμη φωτό.
Μιλάμε για γιουβαρλάκι..
Το αποτέλεσμα ήταν να συνεχίσει να δέχεται pm και μάλιστα πυρφόρος μέλος να ζητάει να πάει Λονδινο να την δει.

Τα pm που είχε δεχτεί,ήταν πάνω από χίλια,τσεκαρισμένο.
Φαντάσου,γιουβαρλάκι και παρ'όλα αυτά,δέχεται 1000 pm.

Nα δεις που και αυτη η καινούργια που έσκασε,παρά το γεγονός οτι ειναι κοντά στα 40 και κατά 99% χοντρή,΄΄άνετα θα χτυπήσει καμια 500αριά pm.
Nτροπή και αισχος που έγινε αυτο. Δυστηχως υπάρχουν παρα πολυ σαβουρογάμηδες τυπε και πολλοι δε σεβονται τον εαυτό τους.

OP
OP
Rapturee

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
http://www.facebook.com/profile.php?id=100004863378600]Μαρία[/MEDIA] Νάντη:Kαλησπερα ! Θα ζητησω συγνωμη για τα υβριστικα μου σχολια απο ολους οσους σχολιασαν εδω .. χθες ειλικρινα ημουν εκτος ευατου με ολο αυτο εδω .. Η συνεντεξη του Κυριου Καρατσιωλη τα λεει ολα ... απλα αναφερω δικιες του ατακες την ωρα της συνεντευξεως <Γινεστε κουραστικοι, μην με ντουμπλαρετε, αυτο που κανετε ειναι εως και φασιστικο, αυτο που σας λεω εγω...> Πιστευω οτι οσοι ειδαν ή δουν τις απαντησεις του στην τατιανα θα καταλαβουν περ τινος προκειτε ...

Και επισης μια ματια στα αλπουμ φωτογραφιων του και σε παλαιοτερα δημοσιευματα του νομιζω πως φωτογραφιζει ξεκαθαρα το ποιον αυτου του ατομου ... Φωτογραφιες σκρινσοτ με υποτιθεμενες κατα τον Κυριο Καρατσιωλη , συζητησεις σε ινμποξ , μια απο γυναικες που και καλα του την πεφτουν, μια απο αντρες που του την πεφτουν, μια απο αντρες που του λενε γεια και ανταπαντα αμεσως οτι δεν ειναι ομοφυλόφιλος ... για να μην πω τα απο κατω σχολια δικα του και φιλων του .... παλαιοτερα ποστ που κραζει τις γυναικες με ωραια σωματα και με ξεκολα ρουχα, την ιδια στιγμη που ο ιδιος λεει οτι ειπε για πλακα περι κιλων διοτι δεν ειναι αισθητικα ομορφο να φορα μια κοπελα με παραπανω κιλα στρινκ σε παλαιοτερα ποστ κραζει κοπελες με ωραιο μεν αλλα ξεκολο ντυσιμο ... Μπορω αν καποιος θελει ο ορισμενα εξ;αυτων προς του λογου το αληθες ...

Οπως και να χει Η προσβολη σαφως στο εν λογω κειμενο του οπως ο ιδιος ευστοχα επισημανει δεν ειναι προσωπικη μιας και δεν εστιαζει σε συγκεκριμενο ατομο ονομαστικα .. αλλα, ειναι μια πορσβολη στο γυναικειο φυλο απο καθε αποψη, ειναι μια προσβολη σε ατομα με παραπανω κιλα και που ετυχε μονο σε γυναικες ... ειναι μια ξεκαθαρα απαραδεχτη προσβολη για το ανθρωπινο δικαιωμα να φορα καθε ενας οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΙΤΕ του παει , ειτε οχι, ειτε αυτο αρεσει σε εμας ειτε οχι ,,, η δηλωση του στυλ < να περιφέρονται στην αμμουδιά σαν φάλαινες ή σαν βατράχια με μαγιώ στην καλύτερη περίπτωση> δειχνει μια τελειως απαξιωτικη και ακρως προβλητικη φραση η οποια σε καμμια περιπτωση δεν προκαλει γελιο .. το οτι καποια κοπελα ισως φορεσει στρινκ με παραπανω κιλα ειναι δικαιωμα της αν εκεινη νιωθει καλα... το οτι ο Κυριος αυτος την βλεπει ετσι δειχνει πολλα ...

Tο οτι παει στις παραλιεςγια να ξεκουραστει το πιστευω απολυτα απλα να πει ευθεως οτι θελει να ξεκουρασει οπως ο ιδιος αποκαλυπτει μεσα απο αυτο το χιουμοριστικο και καλα ποστ οτι <Υπερέλεος, λυπηθείτε τουλάχιστον εμάς τους αθώους και καλόπιστους τρίτους παρατηρητές, που ήρθαμε να χαλαρώσει το μάτι μας στην παραλία και μας έχετε διαλύσει την αισθητική μας, αφού δεν σέβεστε τους συνοδούς σας!> σαφως εδω προσβαλει και τον καθε συνοδο οποιιασδηποτε κοπελας με παραπανω κιλα ...θα μπορουσα οπως ειπα εχθες να αποδειξω οτι ολο αυτο το ποστ οπως και αλλα του εν λογω κυριου ειναι απο καθε αποψη αισχρα ... το εκαναλιγο προχειρα τωρα μιας και ειμαι βεβαιη οτι τουλαχιστον για τον συγκεκριμενο αλλα και ισως για καποιους που γελασαν και στηριξαν τον κυριο θα πεσει στο κενο οτι και να πω ή πει καποιος που κατανοει την προφανεστατη προσβολη ...

Και ναι πως να το κανουμε οταν στοχοποιεις ανθρωπους με παραπανω κιλα...οταν στοχοποιεις το γυνακειο φυλο , οταν με κουτοπονηρια γραφεις τοσο χυδαια ποστ κυριως εναντιον γυναικων σε καθιστα μισογυνη .. επισης δεν ειναι τυχαιο οτι σε πολλα ποστ του ειναι ξεκαθαρη η υποτιμηση, η ειρωνια, ολα τα ασχημα και σε γυναικες αλλα και γενικα ..... ειλικρινα θλιβομαι και σας Λυπαμαι Κυριε Καρατσιωλη.. αλλα περισσοτερο λυπαμαι γιατι σαν εσας ουκ ολοιγοι ανθρωποι ... Πως να ελπιζουμε σενα καλυτερο αυριο αν τελικα το σημερα το χτιζουν τετοιοι ανθρωποι...Δεν θα σας ζητησω συγνωμη , θα ζητησω ομως οπως ειπα και στην αρχη συγνωμη σε ολους εδω επειδη εβρισα με ασχημο τροπο το ποστ σας και επειδη ειλικρινα σπανιως βριζω ετσι και βεβαια αν βρισω θα ειναι σε ατομα οπως Βιαστες, φασιστομουτρα , ρατσιστες .... και μονον οταν εκεινα με τον τροπο τους προκαλεσουν την δικη μου Ανθρωπινη, κοινωνικη, ηθικη αισθητικη ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom