You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Σάλος" με την ανάρτηση στο Facebook νεαρού δικηγόρου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Rapturee
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 668
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Το ξέρω. Αλλά δε θα είναι όλοι τυχεροί.
Χαμηλά τη μπάλα..
Κοίτα λίγο αριστερα-δεξια τα μπανεράκια,θυμήσου ότι εισαι 38 και με το βυζί που εγραψες οτι έχεις,χλωμό να μην έχεις και αρπαγμένο σασί.
Γκομενομαγνήτης
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γράφεις ένα σχόλιο στο φατσοβιβλίο περί της ασχήμιας (εξωτερικής και εσωτερικής) που έχουν πολλές γυναίκες και την άλλη μέρα σε καλούν σε εκπομπές και σε κάνουν πρωτοσέλιδα
Αυτά είναι!
Μνημόνια ρεε!!
Αυτά είναι!
Μνημόνια ρεε!!
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Φίλοι μου
Θα ήθελα πολύ αυτή η οικτρή κατάσταση των Ελλεινίδων σε σώμα και ψηχή να ΜΕΛΩΠΟΙΗΘΕΙ και να γίνει ένα σουξέ που θα παίζει σε ΟΛΑ τα ραδιόφωνα, κλαμπ, καφετέριες και κυρίως στα αυτοκίνητά μας! Απο τη πιο λαϊκή γειτονιά και το "φτιαγμένο" Peugeot μέχρι τις καλές περιοχές και τα ακριβά cabrio !!!
Κάτι πήγε να κάνει ο Tus με τον "Κροκόδειλο".. αλλά θέλει πιο πολύ καρακράξιμο η κατάσταση! Να την ακούνε όπου σταθούν και όπου βρίσκονται οι Ελλεινές!
Δυστηχώς δεν έχω καλιτεχνική φλέβα και φωνή αλλιώς θα το έκανα!
Όσοι μπορείτε κάντε το και θα το διαδόσουμε απο εδώ και ως πηγή έμπνευσης μπορεί να είναι το νήμα με τις Ελλεινίδες!
Θα ήθελα πολύ αυτή η οικτρή κατάσταση των Ελλεινίδων σε σώμα και ψηχή να ΜΕΛΩΠΟΙΗΘΕΙ και να γίνει ένα σουξέ που θα παίζει σε ΟΛΑ τα ραδιόφωνα, κλαμπ, καφετέριες και κυρίως στα αυτοκίνητά μας! Απο τη πιο λαϊκή γειτονιά και το "φτιαγμένο" Peugeot μέχρι τις καλές περιοχές και τα ακριβά cabrio !!!
Κάτι πήγε να κάνει ο Tus με τον "Κροκόδειλο".. αλλά θέλει πιο πολύ καρακράξιμο η κατάσταση! Να την ακούνε όπου σταθούν και όπου βρίσκονται οι Ελλεινές!
Δυστηχώς δεν έχω καλιτεχνική φλέβα και φωνή αλλιώς θα το έκανα!
Όσοι μπορείτε κάντε το και θα το διαδόσουμε απο εδώ και ως πηγή έμπνευσης μπορεί να είναι το νήμα με τις Ελλεινίδες!
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Μέγα Βαλκάνιε ΣτρατηλάτηΧαμηλά τη μπάλα..
Κοίτα λίγο αριστερα-δεξια τα μπανεράκια,θυμήσου ότι εισαι 38 και με το βυζί που εγραψες οτι έχεις,χλωμό να μην έχεις και αρπαγμένο σασί.
Είχες πει πως είχες ενεργή ενασχόληση με τη μουσική! Ίσως εσύ μπορείς!
Κάνε ένα άσμα να κράζει τις Ελλεινίδες αλληλέγγυες πεντάχοντρες Ισλαμολάγνες πακοσπερματορουφήχτρες!
Ανώνυμο σε στυλ καφρίλιον που δεν τους ξέρει κανένας!
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Τι υπογραφή είναι αυτή αγορίνα?βριζουν μαναδες οι σκροφες οι ελληνιδες
"Θέλω να πω σήμερα σε όλες αυτές τις γυναίκες ότι δεν ήθελα να τις βιάσω, ούτε να τις σκοτώσω, ήθελα μόνο να τις ταπεινώσω"
για κάνε ένα εξπλέιν
Rapturee
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Παντως κατι που μαθαμε ειναι οτι οι περισσοτερες ελληνίδες εχουν προβλήματα υγείας, γιαυτο ειναι παχουλές και ζουμπουρδούδικες
Διαφορετικα θα ειχαν μεση δαχτυλίδι, καλοσχηματισμένα ποδια και γλυτους κτλ κτλ.
Σε αλλες χώρες τα θυληκα χαιρουν άκρας υγείας γιαυτο ειναι αδύνατες
Εχει πλακα παντως πως χρησιμοποιούν την υγεια, για να καλυψουν το γεγονος οτι ντερλικώνουν συνεχώς γλυκάκια, ουγκαρέζες, ρωσικές, τζατζίκια και πιτογυρα!
Διαφορετικα θα ειχαν μεση δαχτυλίδι, καλοσχηματισμένα ποδια και γλυτους κτλ κτλ.
Εχει πλακα παντως πως χρησιμοποιούν την υγεια, για να καλυψουν το γεγονος οτι ντερλικώνουν συνεχώς γλυκάκια, ουγκαρέζες, ρωσικές, τζατζίκια και πιτογυρα!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.783
- Πόντοι
- 3.656
τυπε αυτη η μαρια ναντη που εγραψε το ποστ πρεπει σιγουρα να ειναι γυναικα για σοβαρη σχεση :S :S :S
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Πως θα γίνει να γράψω και εγώ κάτι και μετά να με καλέσει η Τατιάνα και ο Καμπούρης με την Τζινα Ντρούλις?
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.783
- Πόντοι
- 3.656
Μου αρέσει που όλοι συτοί που θίχτηκαν με την μαλακία του τύπου χρησημοποιούν πολύ χειρότερους χαρακτηρισμούς.Το να αποκαλείς κάποιο τερατογέννηση και σίχαμα είναι αποδεκτό απ' ότι φαίνεται.
τυπε ολα ειναι σωστα κι αποδεκτα αρκει να τα κανει ελλεϊνιδα κι οχι καποιος αλλος
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Αυτή που γράφει ότι είναι σαν γαμώ την μάνα του ο δικηγόρος εν τω μεταξύ τα έχει με άσχημο μουσάτο με πουστρόφατσα!βριζουν μαναδες οι σκροφες οι ελληνιδες
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.783
- Πόντοι
- 3.656
Παντως κατι που μαθαμε ειναι οτι οι περισσοτερες ελληνίδες εχουν προβλήματα υγείας, γιαυτο ειναι παχουλές και ζουμπουρδούδικες
επισης εγιναν ολες μανουλες τυπε,και δεν μπορουν να χασουν τα 600 κιλα που πηραν στην εγκυμοσυνη
Rapturee
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Πως έγιναν ολες μανουλες τυπε αν ο πλυθησμός μας ελλατώνεται αντι να αυξάνεται? :S :S :Sεπισης εγιναν ολες μανουλες τυπε,και δεν μπορουν να χασουν τα 600 κιλα που πηραν στην εγκυμοσυνη
Αυτο και με έτρωγε απο χτες....
Απεδείχθει λοιπον οτι απαξ και κανει παιδί η ελλεινίδα ειναι δικαίωμα της να ειναι σα ντόφαλος, και επίσης δικαιωμά της να διατηρηθεί ως ντόφαλος εις το διηνεκές.
Ακομα χειρότερο δε, ειναι οτι θα πρέπει ο έλληνας να το αποδεχτεί αυτο.
Στη Ρουμανια πχ που έχω αρκετους φίλους ,ολες οι γυναικες τους επιστρέψαν στα κιλα προ εγκυμοσύνης σε λιγοτερο απο 8 μήνες μετα τη γέννα και μάλιστα οι ίδιες το επιδειόκουν αυτο, καθως θελουν να ειναι ωραίες για τον αντρα τους για να μην τις κερατώσει
Χαωτική διαφορά κουλτούρας...
Rapturee
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Τυπε αν θελεις να εχεις σοβαρη σχέση με νταλικιέρη, λιμενεργάτη κτλ, τα φτιάχνεις με ελλεινίδα..και ενίοτε την παντρέυεσαι κιολλαςτυπε αυτη η μαρια ναντη που εγραψε το ποστ πρεπει σιγουρα να ειναι γυναικα για σοβαρη σχεση :S :S :S
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
επισης εγιναν ολες μανουλες τυπε,και δεν μπορουν να χασουν τα 600 κιλα που πηραν στην εγκυμοσυνη
Αν είχαν γίνει μανούλες θα διορθωνόταν το δημογραφικό μας... κι έστω θα ήταν χρήσιμες για κάτι...
Απλώς παρατρώνε τα πιτόγυρα...
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Τυπε αν θελεις να εχεις σοβαρη σχέση με νταλικιέρη, λιμενεργάτη κτλ, τα φτιάχνεις με ελλεινίδα..και ενίοτε την παντρέυεσαι κιολλας
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Μέγα Βαλκάνιε Στρατηλάτη
Είχες πει πως είχες ενεργή ενασχόληση με τη μουσική! Ίσως εσύ μπορείς!
Κάνε ένα άσμα να κράζει τις Ελλεινίδες αλληλέγγυες πεντάχοντρες Ισλαμολάγνες πακοσπερματορουφήχτρες!
Ανώνυμο σε στυλ καφρίλιον που δεν τους ξέρει κανένας!
Η μπαντα βαράει σε αγγλικό στίχο φιλε,αλλά για τις θιγμενες μπαζολες μπορει να κανουμε μια εξαιρεση
Eν τω μεταξύ ζώντας τα τελευταία χρόνια έξω,οι κεντρο-βορειο Ευρωπαίες παίρνουν 10-12 κιλά με την εγκυμοσύνη και σε 2-3 μήνες,ξανά κομπλε.
Οι Ελληνιδες παιρνουν 20-30 κιλά και τα κρατάνε..
Rapturee
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2012
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Tυπε για καποιο ανεξηγητο-μεταφυσικο λογο, η ελλεινίδα θεωρει οτι ειναι φυσιολογικο να ειναι πατσαβούρα.Eν τω μεταξύ ζώντας τα τελευταία χρόνια έξω,οι κεντρο-βορειο Ευρωπαίες παίρνουν 10-12 κιλά με την εγκυμοσύνη και σε 2-3 μήνες,ξανά κομπλε.
Οι Ελληνιδες παιρνουν 20-30 κιλά και τα κρατάνε..
Εγω ειμαι 1,82 87 κιλα, και οταν παρεκτρέπομαι και φτάνω τα 90 ντρεπομαι με τον εαυτο μου και τρωω μονο 1 φορα την ημερα μεχρι να επιστρέψω στα φυσικολογικά μου.Πλακωνομαι μετα στις καμψεις κτλ λογω τύψεων.
Αυτες τιποτα, τσιπα μηδέν!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 0