Νέα

"Σάλος" με την ανάρτηση στο Facebook νεαρού δικηγόρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rapturee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Μου αρέσει που όλοι συτοί που θίχτηκαν με την μαλακία του τύπου χρησημοποιούν πολύ χειρότερους χαρακτηρισμούς.Το να αποκαλείς κάποιο τερατογέννηση και σίχαμα είναι αποδεκτό απ' ότι φαίνεται.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Το ξέρω. Αλλά δε θα είναι όλοι τυχεροί.

Χαμηλά τη μπάλα..
Κοίτα λίγο αριστερα-δεξια τα μπανεράκια,θυμήσου ότι εισαι 38 και με το βυζί που εγραψες οτι έχεις,χλωμό να μην έχεις και αρπαγμένο σασί.

OP
OP
Rapturee

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Έχω λιώσει στο γελιο πάντως  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γράφεις ένα σχόλιο στο φατσοβιβλίο περί της ασχήμιας (εξωτερικής και εσωτερικής) που έχουν πολλές γυναίκες και την άλλη μέρα σε καλούν σε εκπομπές και σε κάνουν πρωτοσέλιδα

Αυτά είναι!

Μνημόνια ρεε!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φίλοι μου :hi:

Θα ήθελα πολύ αυτή η οικτρή κατάσταση των Ελλεινίδων σε σώμα και ψηχή να ΜΕΛΩΠΟΙΗΘΕΙ και να γίνει ένα σουξέ που θα παίζει σε ΟΛΑ τα ραδιόφωνα, κλαμπ, καφετέριες και κυρίως στα αυτοκίνητά μας! Απο τη πιο λαϊκή γειτονιά και το "φτιαγμένο" Peugeot μέχρι τις καλές περιοχές και τα ακριβά cabrio !!!

Κάτι πήγε να κάνει ο Tus με τον "Κροκόδειλο".. αλλά θέλει πιο πολύ καρακράξιμο η κατάσταση! Να την ακούνε όπου σταθούν και όπου βρίσκονται οι Ελλεινές!
Δυστηχώς δεν έχω καλιτεχνική φλέβα και φωνή αλλιώς θα το έκανα!
Όσοι μπορείτε κάντε το και θα το διαδόσουμε απο εδώ και ως πηγή έμπνευσης μπορεί να είναι το νήμα με τις Ελλεινίδες! :orchestra:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χαμηλά τη μπάλα..
Κοίτα λίγο αριστερα-δεξια τα μπανεράκια,θυμήσου ότι εισαι 38 και με το βυζί που εγραψες οτι έχεις,χλωμό να μην έχεις και αρπαγμένο σασί.
Μέγα Βαλκάνιε Στρατηλάτη

Είχες πει πως είχες ενεργή ενασχόληση με τη μουσική! Ίσως εσύ μπορείς!
Κάνε ένα άσμα να κράζει τις Ελλεινίδες αλληλέγγυες πεντάχοντρες Ισλαμολάγνες πακοσπερματορουφήχτρες!
Ανώνυμο σε στυλ καφρίλιον που δεν τους ξέρει κανένας!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
limenergates.jpg

βριζουν μαναδες οι σκροφες οι ελληνιδες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι υπογραφή είναι αυτή αγορίνα?

"Θέλω να πω σήμερα σε όλες αυτές τις γυναίκες ότι δεν ήθελα να τις βιάσω, ούτε να τις σκοτώσω, ήθελα μόνο να τις ταπεινώσω"

για κάνε ένα εξπλέιν

OP
OP
Rapturee

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Παντως κατι που μαθαμε ειναι οτι οι περισσοτερες ελληνίδες εχουν προβλήματα υγείας, γιαυτο ειναι παχουλές και ζουμπουρδούδικες :dancing:
Διαφορετικα θα ειχαν μεση δαχτυλίδι, καλοσχηματισμένα ποδια και γλυτους κτλ κτλ.
Σε αλλες χώρες τα θυληκα χαιρουν άκρας υγείας γιαυτο ειναι αδύνατες  :headbaning1: :rockon:

Εχει πλακα παντως πως χρησιμοποιούν την υγεια, για να καλυψουν το γεγονος οτι ντερλικώνουν συνεχώς γλυκάκια, ουγκαρέζες, ρωσικές, τζατζίκια και πιτογυρα!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Πως θα γίνει να γράψω και εγώ κάτι και μετά να με καλέσει η Τατιάνα και ο Καμπούρης με την Τζινα Ντρούλις?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656
Μου αρέσει που όλοι συτοί που θίχτηκαν με την μαλακία του τύπου χρησημοποιούν πολύ χειρότερους χαρακτηρισμούς.Το να αποκαλείς κάποιο τερατογέννηση και σίχαμα είναι αποδεκτό απ' ότι φαίνεται.

τυπε ολα ειναι σωστα κι αποδεκτα αρκει να τα κανει ελλεϊνιδα κι οχι καποιος αλλος  :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Αυτή που γράφει ότι είναι σαν γαμώ την μάνα του ο δικηγόρος εν τω μεταξύ τα έχει με άσχημο μουσάτο με πουστρόφατσα!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656
Παντως κατι που μαθαμε ειναι οτι οι περισσοτερες ελληνίδες εχουν προβλήματα υγείας, γιαυτο ειναι παχουλές και ζουμπουρδούδικες :dancing:
Διαφορετικα θα ειχαν μεση δαχτυλίδι, καλοσχηματισμένα ποδια και γλυτους κτλ κτλ.
Σε αλλες χώρες τα θυληκα χαιρουν άκρας υγείας γιαυτο ειναι αδύνατες  :headbaning1: :rockon:

Εχει πλακα παντως πως χρησιμοποιούν την υγεια, για να καλυψουν το γεγονος οτι ντερλικώνουν συνεχώς γλυκάκια, ουγκαρέζες, ρωσικές, τζατζίκια και πιτογυρα!

επισης εγιναν ολες μανουλες τυπε,και δεν μπορουν να χασουν τα 600 κιλα που πηραν στην εγκυμοσυνη   :grouphug:

OP
OP
Rapturee

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
επισης εγιναν ολες μανουλες τυπε,και δεν μπορουν να χασουν τα 600 κιλα που πηραν στην εγκυμοσυνη   :grouphug:
Πως έγιναν ολες μανουλες τυπε αν ο πλυθησμός μας ελλατώνεται αντι να αυξάνεται?  :S :S :S
Αυτο και με έτρωγε απο χτες....
Απεδείχθει λοιπον οτι απαξ και κανει παιδί η ελλεινίδα ειναι δικαίωμα της να ειναι σα ντόφαλος, και επίσης δικαιωμά της να διατηρηθεί ως ντόφαλος εις το διηνεκές.
Ακομα χειρότερο δε, ειναι οτι θα πρέπει ο έλληνας να το αποδεχτεί αυτο.

Στη Ρουμανια πχ που έχω αρκετους φίλους ,ολες οι γυναικες τους επιστρέψαν στα κιλα προ εγκυμοσύνης σε λιγοτερο απο 8 μήνες μετα τη γέννα και μάλιστα οι ίδιες το επιδειόκουν αυτο, καθως θελουν να ειναι ωραίες για τον αντρα τους για να μην τις κερατώσει :sunglasses:

Χαωτική διαφορά κουλτούρας...

OP
OP
Rapturee

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
τυπε αυτη η μαρια ναντη που εγραψε το ποστ πρεπει σιγουρα να ειναι γυναικα για σοβαρη σχεση  :S :S :S
Τυπε αν θελεις να εχεις σοβαρη σχέση με νταλικιέρη, λιμενεργάτη κτλ, τα φτιάχνεις με ελλεινίδα..και ενίοτε την παντρέυεσαι κιολλας  :2funny:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Αν είχαν γίνει μανούλες θα διορθωνόταν το δημογραφικό μας... κι έστω θα ήταν χρήσιμες για κάτι...

Απλώς παρατρώνε τα πιτόγυρα...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Μέγα Βαλκάνιε Στρατηλάτη

Είχες πει πως είχες ενεργή ενασχόληση με τη μουσική! Ίσως εσύ μπορείς!
Κάνε ένα άσμα να κράζει τις Ελλεινίδες αλληλέγγυες πεντάχοντρες Ισλαμολάγνες πακοσπερματορουφήχτρες!
Ανώνυμο σε στυλ καφρίλιον που δεν τους ξέρει κανένας!

Η μπαντα βαράει σε αγγλικό στίχο φιλε,αλλά για τις θιγμενες μπαζολες μπορει να κανουμε μια εξαιρεση :headbaning2:

Eν τω μεταξύ ζώντας τα τελευταία χρόνια έξω,οι κεντρο-βορειο Ευρωπαίες παίρνουν 10-12 κιλά με την εγκυμοσύνη και σε 2-3 μήνες,ξανά κομπλε.
Οι Ελληνιδες παιρνουν 20-30 κιλά και τα κρατάνε..

OP
OP
Rapturee

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Eν τω μεταξύ ζώντας τα τελευταία χρόνια έξω,οι κεντρο-βορειο Ευρωπαίες παίρνουν 10-12 κιλά με την εγκυμοσύνη και σε 2-3 μήνες,ξανά κομπλε.
Οι Ελληνιδες παιρνουν 20-30 κιλά και τα κρατάνε..
Tυπε για καποιο ανεξηγητο-μεταφυσικο λογο, η ελλεινίδα θεωρει οτι ειναι φυσιολογικο να ειναι πατσαβούρα.

Εγω ειμαι 1,82 87 κιλα, και οταν παρεκτρέπομαι και φτάνω τα 90 ντρεπομαι με τον εαυτο μου και τρωω μονο 1 φορα την ημερα μεχρι να επιστρέψω στα φυσικολογικά μου.Πλακωνομαι μετα στις καμψεις κτλ λογω τύψεων.

Αυτες τιποτα, τσιπα μηδέν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom