ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
εγω ειμαι επιθετικος σε μαγαζια δεν εχω τοσο τα στριπτιτζαδικα και δεν το κανει αυτο καμια τυπε τωρα
Εγώ δήλωσα πως δεν είμαι ικανοποιημένη από τη συχνότητα. Η άλλη που είναι ικανοποιημένη από το μέγεθος τι πρόβλημα έχει; Ίσως και να είναι το ίδιο με το δικό μου. Σε κάθε περίπτωση, επειδή δε σου απάντησα ευθέως, εγώ μπήκα ξεκάθαρα επειδή τον άλλο μήνα θα έρθω για διακοπές στην Αθήνα.
Εγώ δήλωσα πως δεν είμαι ικανοποιημένη από τη συχνότητα. Η άλλη που είναι ικανοποιημένη από το μέγεθος τι πρόβλημα έχει; Ίσως και να είναι το ίδιο με το δικό μου. Σε κάθε περίπτωση, επειδή δε σου απάντησα ευθέως, εγώ μπήκα ξεκάθαρα επειδή τον άλλο μήνα θα έρθω για διακοπές στην Αθήνα.
Ποιά συχνότητα θεωρείς ικανή;
κάποιοι θα σε περιμένουν πως και πως εδώ
Για να μη χάσω τα λογικά μου 3-4 φορές την εβδομάδα (μέρα παρά μέρα ας πούμε). Ιδανικά καθημερινά
Το ξέρω. Αλλά δε θα είναι όλοι τυχεροί.
φιλε δυο μηνες χωρις να γαμησεις πως αντχεις εγω δεν μπορω πανω απο 5 μερες να μην γαμησω αντε 10
Γάμησετα. Τσάμπα τα ξενυχτια μπροστα στο πι σι και τα πμ
Για να τους δω όλους (και να ήθελα δηλαδή) θα πρέπει να χτυπάω δεκάωρα κάθε μέρα.
εγω τανες γαμαω και κοπελες απο σχολη η οτι βρισκω
Για αυτό να τις σέβεστε τις πουτανες! Χωρις αυτές θα παθαινατε υπερ-κοπωση!
Εγώ προσωπικά τις σέβομαι. Δε θεωρώ πως είναι εύκολη δουλειά. Η μόνη μου διαφωνία είναι με τα παπούτσια
με τα παπούτσια τι δηλαδή ;
Τα θεωρώ κακόγουστα
Kαμια φορά χρειάζονται γιατι δινουν ύψος ;)