Νέα

"Σάλος" με την ανάρτηση στο Facebook νεαρού δικηγόρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rapturee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αντε ρε  μουχλα δεξιε,φιλακι δωσανε δε φουσκωσαν κανα τρομπόνι
Εσυ να μην τις σιχαινεσαι. Αφου μπορουν να φιλανε τον καθε αγνωστο, βαλε με το μυαλο σου τι κάνουν γενικως. Μπλιαξ.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
απο ενα φιλακι φτανουν σε αλλα κολπα οχι και η αλλη να ειναι τοσο ευκολη 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αφου μπορουν να φιλανε τον καθε αγνωστο, βαλε με το μυαλο σου τι κάνουν γενικως. Μπλιαξ.
σιγα ρε τύπε,τι κανουν,γλειφουν καναν αράπη?
αυτες τις μαλακιες να βγάζατε απ το μυαλο σας και η ελλαδα θα ηταν μια υπέροχη χώρα

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
λιγο πολυ ολοι λενε τα ιδια για τις γκομενες της χωρας τους...

στα 90ς πχ μου χε κανει φοβερη εντυπωση η διαφορα σουηδεζας,βελγιδας,γαλλιδας,ολλανδεζας...
με ελληνιδες...
ολες πολλα level up...
χωρις μακιγιαζ,χωρις φρου-φρου...στο σωμα ηταν 10000 μιλια μπροστα.

αυτο αλλαξε λιγο εκλεισε η ψαλιδα οτι κ να λενε μερικοι.

αλλα to dna  της ρουμανας-ρωσιδας-τσεχας δεν θα το φτασουν ποτε.
---
οι γερμανοι πχ εχουν ριξει διχτυα για αλλοδαπες διοτι οι γερμανιδες του σημερα εχουν απαιτησεις.

ασκοπο να λεμε οτιδοιποτε...
δεν γουσταρεις ελληνιδες γαμας ξενες κ πουτανες...

το πιο κακο ειναι οτι ολες σχεδον μπορει να το εχουν "δωσει" ευκολα κ σε πακιστανο...δικαιωμα τους...
το παιζουν δυσκολες κ ηθικες αλλου...

απο την αλλη αν το εδιναν κστον καθενα δεν θα ειχε νοημα,

συμπερασμα δωστο οπου θες μην ψαχνεις μετα το "θυμα" να σε φορτωθει...γυρνα σε αυτον που το εδωσε ευκολα..(αλλα σιγα μην σε φορτωθει).

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
photo δεν παίζει. Τιμή το αφήνω στην κρίση οποίου δοκιμάσει. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι απελπισμένη για χρήματα για την διασκέδαση μου θέλω να το κανω οπότε είμαι λίγο επιλεκτική ως προς το με ποιους θα δεχτώ. Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα άτομα με τα οποία κανονίζω συνάντηση και προς το παρόν φαίνεται ότι έχουν επίπεδο. Σε αντίθεση με εσένα. Μπαζο

Εσύ δεν έλεγες πιο πίσω ότι έχεις γκόμενο με μεγάλη πούτσα που σε ικανοποιεί;Τώρα ψάνχεσαι  να γαμηθείς με άτομα απο εδώ μέσα.Και θέλεις να σε πληρώσουν κιόλας;Να υποθέσω ότι ρωτάς και μέγεθος πούτσας πρώτα;Πες μας ποιο είναι το ελάχιστο όριο για να ξέρουμε.Άμα δε το πιάσουμε το όριο μπορούμε να δώσουμε κάτι παραπάνω  :S :S

anastasia1988

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Εσύ δεν έλεγες πιο πίσω ότι έχεις γκόμενο με μεγάλη πούτσα που σε ικανοποιεί;Τώρα ψάνχεσαι  να γαμηθείς με άτομα απο εδώ μέσα.Και θέλεις να σε πληρώσουν κιόλας;Να υποθέσω ότι ρωτάς και μέγεθος πούτσας πρώτα;Πες μας ποιο είναι το ελάχιστο όριο για να ξέρουμε.Άμα δε το πιάσουμε το όριο μπορούμε να δώσουμε κάτι παραπάνω  :S :S

Ναι, έχω γκόμενο. Όπως και πολλές από τις εργαζόμενες στον χώρο.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
καμια χωρα δεν ειναι υπεροχη ολες κατι εχουν
----------
σωστος, αν δεν ζησεις το λιγοτερο 2 χρονια εξω δεν εχεις δικαιωμα αποψης.

πουθενα δεν ειναι παραδεισος,ουτε ολα ευκολα...

καποτε ισως...
π.χ ειχα φιλο  δεκαετια πιο μεγαλο απο μενα...στα 23 βρεθηκεσουηδια κ γαμαγε συνεχεια...
ασχετα αν δεν ηταν φραγκατος μου λεγε...
"κανεις μα κανειςδεν κανει καμακι,δεν κοιτανε καν τις γκομενες"
οποτε με ενα γεια" κ ενα ποτο επεφτε η γκομενα κ τις πιο πολλες φορες την επεφτε αυτη 1.

αυτο στα 80ς...σημερα δεν ξερω...

αλλα το να περνας καπου καλα να ζεις ωραια δεν ειναι μονο το γαμησι, ο φιλος μου πε μετα απο 7 μηνες βαρεθηκε,μπουχτισε...δεν τουαρεσε το κλιμα κτλ...κ γυρισε πισω...
...
τωρα π.χ ο πορνομεταναστηςτο λεει ο ιδιος πηγε για το μουνι,
κ σοβαρα τετοια μουνια δεν θα γαμαγεεδω με τιποτα.
----------

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Η Ελλάδα αν δεν αν δεν κάνω λάθος ανήκει στις χώρες με σχετικά χαμηλό μέσο όρο. Δεν έχω οργανώσει προσωπικά έρευνα επί του θέματος. Πάντως size does matter. Έχω δοκιμάσει αρκετούς με μετρίου μεγέθους πεος και οφείλω να ομολογήσω ότι κατέβαλαν προσπάθεια να με ικανοποιήσουν ή να αποδείξουν ότι γαμανε καλά. Οι λίγοι που είχα με μεγάλο σχετικά πέος δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουν καθόλου. Εγγυημένη επιτυχία. Μάντεψε με ποιον έχω σχέση εδώ και χρόνια και σε ποιον δεν γκρινιάζω ποτέ. Εάν ικανοποιείς μια γυναίκα στο σεξ... λύνεις πολλά προβληματα

Αν ήσουν σεξουαλικά ικανοποιημένη δε θα ήσουν εδώ μέσα. Μ' αρέσει που το παίζεις και γενναιόδωρη. Ότι προαιρείσθε παιδιά! Επίσης προφανώς και δεν έχεις αρκετή εμπειρία γιατί θα ήξερες πως το μέγεθος από μόνο του δε μετράει.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
πολλα παιζουν το ρολο τους  το ειδος ανθρωπων  που θα γνωρισεις σε μια χωρα που θα πας   αν βαρεθεις  διοτι θα εισαι μονος σε μια ξενη χωρα το κλιμα  δεν  ειναι ευκολα τα πραγματα  σε μια ξενη χωρα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.856
Πόντοι
216
photo δεν παίζει. Τιμή το αφήνω στην κρίση οποίου δοκιμάσει. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι απελπισμένη για χρήματα για την διασκέδαση μου θέλω να το κανω οπότε είμαι λίγο επιλεκτική ως προς το με ποιους θα δεχτώ. Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα άτομα με τα οποία κανονίζω συνάντηση και προς το παρόν φαίνεται ότι έχουν επίπεδο. Σε αντίθεση με εσένα. Μπαζο

Δεν είσαι μπάζο,είσαι απελπισμένο μπάζο φορτωμένο με ψυχολογικά προβλήματα που δεν μπορεί να προκαλέσει στα social media τύπου instagram,facebook με τις φωτογραφίες οπότε προσπαθεί να προκαλέσει σε ένα καθαρά αντρικό φόρουμ με τις μαλακίες που γράφει ... ο ορισμός του τρολ είσαι ... και σίγουρα και εμφανισιακά χαχα .. όχι μόνο στην συμπεριφορά

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αν το εδινε εστω κ αραια και που δεν θα χρειαζονταν γκομενο με μεγαλη πουτσα-χοντρη κτλ...

εδω σε μερικα μπουρδελα δεν μου καθεται η αλλη λογο μεγεθους...κ δεν την εχω 20+...

1 φορα μου γυρισαν τα λεφτα πισω,...αλλη μου λεει τελειωσεη βαρδια!!
αλλη με σταματα στο 5 λεπτο(εχω ολοκληρο βραδυ)...
3-4 call girls  δεν με ξαναπηραν για αυτον το λογο κτλ..

δεν συμβαινει με ολες αλλα συμβαινει....
π.χ αν σε ξεπατωσει ο γκομενος πως θα πας για δουλεια??

ο ελληνας απο μεγεθος κ διαρκεια ειναι οκ,...

τωρα αν θες αλλη φαση βρες ινδο-πακιστανο-αραβα...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
το θεμα   ειναι οχι τοσο το μεγεθος αλλα  χρειαζονται με γκομενες αλλο η κοπελες  που εργαζονται αρκετες δουλευουν και διπλοβαρδιες  λογικο να μην αντεχουν  και καποιες εχουν καποια πελατεια

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.856
Πόντοι
216
Δεν ξέρω τι λες. Εγώ το χαίρομαι το σώμα μου. Έχω μπροστά μου 30-40 χρόνια sex και σκοπευω να τα αξιοποιήσω. Άλλωστε όπως λέω πάντα το σεξ είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε πρόβλημα. Οδηγεί στην έκκριση ενδορφινων που είναι ενδογενή οπιοειδή του σώματος με αναλγητικη δραση.

Θέλεις τις ενδορφίνες πάνω στην μάπα σου  :2on1: έτσι ε???  :grin: :grin:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Νταβάς λέγεται αυτός.Η μαλάκας
------
ρε τυπε τι ψαχνεις εδω εχω φιλο που του εριξε η τανα προταση γαμου...
κ το σκεφτεται!!!!....

του λεω αντε και το κανεις πως θα ζησειςμε 800 το μηνα?
πως θα δεχτεις οτι την εχει γαμησει ενα σταδιο καραισκακη π.χ...
θα δουλευει ρεμαλακα??--αν την δει κανενας που εχει παει μαζι της πως θα αισθανθεις?
κ.α κ.α κ.α....

σεβομαι τις τανες σαν ανθρωπους...
αντε γνωριζεις μια χωρις να ξερεις παρελθον..
να σου λεει η αλλη κ να τσιμπας καταντια...

ΓΚΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ...
Α-ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ για σενα...αν εκδιδεσαι, τι περνας κτλ....
Β-στα τρωει...
Γ- θα ειχες αν σου ελεγε να σταματησεις

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δεν γινεται να παντρευτεις τανα για πολλους λογους  οι  τανες ξερουν η γκομενοι τους οτι δουλευουν αντε λιγες το κρυβουν αλλα αυτοι τους τρωνε τα λεφτα  και για αυτο δεν τις λενε να σταματησουν 

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Καλά μώρε αυτά τυχαίνουν σε μπουρδέλα.Μου έχει τύχει 2-3 φορές να μου πουν μπες σιγά και τέτοιες μαλακίες.Θυμάμαι 17 χρονών και μου έλεγε μια για την ηλικία σου είναι πολύ μεγάλη (λες και μεγάλωσε απο τότε) και μπες σιγά και τέτοιες μαλακίες.Και μάλιστα με θυμόταν με το που με είδε μετά απο κανα 2-3 μήνες που ξανα έκανα τσάρκα.

Τώρα η τύπισα που γράφει εδώ είναι τρολ και κακώς χάνουμε το χρόνο μας.Αλλά είπαμε όποιος τον έχει 15εκ και πάνω πιστεύω είναι μια χαρά απο θέμα μεγέθους.Απο εκεί και πέρα αν μια γκόμενα ικανοποιείται με 20 εκ. και πάνω που όπως έγραψα και πριν ζήτημα να είναι το 5-10 % παγκοσμίως τότε αυτή έχει το θέμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom