poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
αντε ρε μουχλα δεξιε,φιλακι δωσανε δε φουσκωσαν κανα τρομπόνιΕγω τις σιχαινομαι αυτες που δεν εχουν προβλημα να φιλανε τον καθενα στο δρομο.
αντε ρε μουχλα δεξιε,φιλακι δωσανε δε φουσκωσαν κανα τρομπόνιΕγω τις σιχαινομαι αυτες που δεν εχουν προβλημα να φιλανε τον καθενα στο δρομο.
Εσυ να μην τις σιχαινεσαι. Αφου μπορουν να φιλανε τον καθε αγνωστο, βαλε με το μυαλο σου τι κάνουν γενικως. Μπλιαξ.αντε ρε μουχλα δεξιε,φιλακι δωσανε δε φουσκωσαν κανα τρομπόνι
σιγα ρε τύπε,τι κανουν,γλειφουν καναν αράπη?Αφου μπορουν να φιλανε τον καθε αγνωστο, βαλε με το μυαλο σου τι κάνουν γενικως. Μπλιαξ.
photo δεν παίζει. Τιμή το αφήνω στην κρίση οποίου δοκιμάσει. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι απελπισμένη για χρήματα για την διασκέδαση μου θέλω να το κανω οπότε είμαι λίγο επιλεκτική ως προς το με ποιους θα δεχτώ. Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα άτομα με τα οποία κανονίζω συνάντηση και προς το παρόν φαίνεται ότι έχουν επίπεδο. Σε αντίθεση με εσένα. Μπαζο
Εσύ δεν έλεγες πιο πίσω ότι έχεις γκόμενο με μεγάλη πούτσα που σε ικανοποιεί;Τώρα ψάνχεσαι να γαμηθείς με άτομα απο εδώ μέσα.Και θέλεις να σε πληρώσουν κιόλας;Να υποθέσω ότι ρωτάς και μέγεθος πούτσας πρώτα;Πες μας ποιο είναι το ελάχιστο όριο για να ξέρουμε.Άμα δε το πιάσουμε το όριο μπορούμε να δώσουμε κάτι παραπάνω :S :S
----------καμια χωρα δεν ειναι υπεροχη ολες κατι εχουν
Η Ελλάδα αν δεν αν δεν κάνω λάθος ανήκει στις χώρες με σχετικά χαμηλό μέσο όρο. Δεν έχω οργανώσει προσωπικά έρευνα επί του θέματος. Πάντως size does matter. Έχω δοκιμάσει αρκετούς με μετρίου μεγέθους πεος και οφείλω να ομολογήσω ότι κατέβαλαν προσπάθεια να με ικανοποιήσουν ή να αποδείξουν ότι γαμανε καλά. Οι λίγοι που είχα με μεγάλο σχετικά πέος δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουν καθόλου. Εγγυημένη επιτυχία. Μάντεψε με ποιον έχω σχέση εδώ και χρόνια και σε ποιον δεν γκρινιάζω ποτέ. Εάν ικανοποιείς μια γυναίκα στο σεξ... λύνεις πολλά προβληματα
Ναι, έχω γκόμενο. Όπως και πολλές από τις εργαζόμενες στον χώρο.
photo δεν παίζει. Τιμή το αφήνω στην κρίση οποίου δοκιμάσει. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι απελπισμένη για χρήματα για την διασκέδαση μου θέλω να το κανω οπότε είμαι λίγο επιλεκτική ως προς το με ποιους θα δεχτώ. Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα άτομα με τα οποία κανονίζω συνάντηση και προς το παρόν φαίνεται ότι έχουν επίπεδο. Σε αντίθεση με εσένα. Μπαζο
Δεν ξέρω τι λες. Εγώ το χαίρομαι το σώμα μου. Έχω μπροστά μου 30-40 χρόνια sex και σκοπευω να τα αξιοποιήσω. Άλλωστε όπως λέω πάντα το σεξ είναι το καλύτερο φάρμακο για κάθε πρόβλημα. Οδηγεί στην έκκριση ενδορφινων που είναι ενδογενή οπιοειδή του σώματος με αναλγητικη δραση.
------Νταβάς λέγεται αυτός.Η μαλάκας