Νέα

"Σάλος" με την ανάρτηση στο Facebook νεαρού δικηγόρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rapturee
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Αναντίρρητα. Θα συμφωνήσω. Αλλά νομίζω ότι έρχονται για την θάλασσα στην Ελλάδα και δεν τις χαλάει να παίξουν και λίγο. Είναι αυτό που λένε... Κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Ε... Οι Έλληνες είναι η γλάστρα στην προκειμένη. Κορυφαίοι εραστές δεν είστε. Δεν έχετε ξεκάθαρη ταυτότητα. Οι Άραβες πχ είναι αυταρχικοί, δυναμικοί και κυριαρχικοι, οι Ευρωπαίοι συγκρατημένοι και ψυχροί. Εσείς?

Εσυ δεν καταλαβαινω γιατι εχεις φτιαξει λογαριασμο σε μια σελιδα για πουτανες ... κανενα δεν τον ενδιαφερει η αποψη σου για κανενα θεμα στην συγκεκριμενη σελιδα ... αμα εχεις βγει στο κουρμπετι βαλε φωτο και γραψε τιμη και υπηρεσιες ... εδω στην σελιδα του μπουρδελα παιζουν καλα μουνια και προθυμα,δεν θα ασχοληθουμε με την καθε σαβουρα που γραφει την μαλακια της για να προκαλεσει ...

Θα σου εκφρασω τι σκεφτεται η πλειοψηφια εδω που διαβαζει τις μαλακιες που γραφεις ... τον πουλο μπαζο  :2on1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.900
Πόντοι
5.506
O τύπος απλά εξωτερίκευσε αυτά που σκέφτεται ο μέσος άνθρωπος, άνδρας ΚΑΙ γυναίκα, το αυτονόητο δηλαδή οτι πρέπει να φροντίζεις την εμφάνισή σου. Το οποίο σημαίνει πως πρέπει να φοράς πράγματα που σε ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ και όχι ότι είναι "της μόδας".

[size=30pt].&-[/size]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.900
Πόντοι
5.506
Εσυ δεν καταλαβαινω γιατι εχεις φτιαξει λογαριασμο σε μια σελιδα για πουτανες ... κανενα δεν τον ενδιαφερει η αποψη σου για κανενα θεμα στην συγκεκριμενη σελιδα ... αμα εχεις βγει στο κουρμπετι βαλε φωτο και γραψε τιμη και υπηρεσιες ... εδω στην σελιδα του μπουρδελα παιζουν καλα μουνια και προθυμα,δεν θα ασχοληθουμε με την καθε σαβουρα που γραφει την μαλακια της για να προκαλεσει ...

Θα σου εκφρασω τι σκεφτεται η πλειοψηφια εδω που διαβαζει τις μαλακιες που γραφεις ... τον πουλο μπαζο  :2on1:

Ωραίοι τρόποι ρε τύπε.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.797
Πόντοι
3.656
Μάγκες και όμως υπάρχει Αμερικάνος που μου έλεγε ότι οι Ελληνίδες είναι μουνάρες.Μόλις του είπα ότι είμαι απο Ελλάδα το πρώτο που μου είπε ήταν:You are lucky,Greek women are beautiful.Εκεί που τρελάθηκα είναι όταν μου είπε ότι μένει Μόσχα.Πήγα να του πω πρέπει να είσαι βαρεμένος για να μένεις Μόσχα και να θεωρείς τις Ελληνίδες όμορφες

μπορει να μην εβλεπε καλα τυπε  :S :S :S

Συνημμένα

• patoboukalos.jpg
    patoboukalos.jpg
    200,6 KB · Εμφανίσεις: 72

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Αναντίρρητα. Θα συμφωνήσω. Αλλά νομίζω ότι έρχονται για την θάλασσα στην Ελλάδα και δεν τις χαλάει να παίξουν και λίγο. Είναι αυτό που λένε... Κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Ε... Οι Έλληνες είναι η γλάστρα στην προκειμένη. Κορυφαίοι εραστές δεν είστε. Δεν έχετε ξεκάθαρη ταυτότητα. Οι Άραβες πχ είναι αυταρχικοί, δυναμικοί και κυριαρχικοι, οι Ευρωπαίοι συγκρατημένοι και ψυχροί. Εσείς?
-----------
---------------
ΠΑΝΤΑ ολοι ψαχνουν αυτο που λειπει....
οι τουριστριες στα 70ς..80..90ς...εψαχναντον πιο "σκουρο" απο τον ασπρουλιαρη βρετανο,..
τον πιο χαβαλε σε κεφι κ εξω καρδια τον ΜΗ ΒΑΡΕΤΟ ΤΥΠΟ...
γιατι?
για αυτο δεν εβρισκαν εκει που εμεναν...
ομως αυτο τα καλοκαιρια...
σωστα ειπε ο βαλκανιος πουτ///@@ οτιστην χωρα τους ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΑΛΑ....
----------
2.Π.Χ ΟΙ ΞΑΝΘΟΙ εδω στα 80ς 90ς στις ελληνιδες ειχαν τρελη περαση γιατι ηταν ελαχιστοι.
------
εμεις ειμαστε μια χαρα κοπελια...και σε μεσο ορο μεγεθος κ σε διαρκεια...
εχω χασει πλεον επαφη με νησια αλλα το παλιο καμακι δεν ηταν οπως ηταν...
πλεον ολοι ντυνονται σινιε ακομη κ στις διακοπες...
οποτε το τουριστακι μετα σανδαλια δεν υπαρχει...ουτε ο greek  με τζην...
αλλαζουν οι εποχες...
στις μικρες ηλικιες 17-24 ισως να ειναι αλλιως....
---------------
οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΒΕΡΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΝΑΙ..
αρκει να μην το μαθουν ολοι.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.797
Πόντοι
3.656
χα χα χα χα χα χα 30-40 χρόνια σεξ μπροστά σου. Αφού είσαι του 88 εισαι 10 χρόνια νεώτερη μου όπερ σημαίνει 29 ετων.

20 χρόνια σεξ έχεις κι αυτό μόνο με την προυπόθεση πως είσαι μουνάρα και θα είσαι και καλλίγραμμη.  

τυπε δεν πιστευεις οτι και τα γκρανια εχουν δικαιωμα στον ερωτα;   :S :S :S

Συνημμένα

• γκράνι σάπιο.jpg
    γκράνι σάπιο.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 27

anastasia1988

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2017
Like
16
Πόντοι
0

photo δεν παίζει. Τιμή το αφήνω στην κρίση οποίου δοκιμάσει. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι απελπισμένη για χρήματα για την διασκέδαση μου θέλω να το κανω οπότε είμαι λίγο επιλεκτική ως προς το με ποιους θα δεχτώ. Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα άτομα με τα οποία κανονίζω συνάντηση και προς το παρόν φαίνεται ότι έχουν επίπεδο. Σε αντίθεση με εσένα. Μπαζο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom