mamiastisgeitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2019
- Like
- 599
- Πόντοι
- 81
γενικα οι σαφαρινες εκτος καποιες εξαιρεσεις σαν τη Ναομη που δεν τη παω λογω παρουσιαστικου μου βγαζουν μια επαγγελματικη πουτανια που ειναι για μενα λιγο ξενερωτικη καμια φορα. Εννοω θα κανουν οτι περιμενεις , ευγενικες , δεν θα εχεις καποιο παραπονο συγκεκριμενο αλλα λειπει αυτο το παθος που μου ετυχε να μου βγαλουν ανεξαρτητητες ή πιο μικρα γραφεια.Λίγο πιο μεγάλος, όπως είπα επειδή θα τελειώσω γρήγορα την πρώτη φορά έχω κανένα μισάωρο για δεύτερο γύρο, δεν μου βγαίνει πάντα, κάποιες φορές δεν μπορώ να τελειώσω δεύτερη φορά αλλά νομίζω ούτε με 15 λεπτά έξτρα θα τέλειωνα και είναι καλή φάση να έχεις λίγη έξτρα ώρα αν είναι gfe κατάσταση.
@Walter777 Από που είδες 45 λεπτά 1 φορά; Εγώ ρωτάω πάντα αν τα 45 λεπτά είναι δύο φορές γιατί έχει συμβεί και αυτό σε ανεξάρτητη, πάντα μου λένε ναι 45 λεπτά 2 φορές. Ούτος ή άλλως να τα ξηγιέσε από πριν αυτά, πόσες φορές θα τελειώσεις και τι υπηρεσίες θες.
Φυσικα οπως παντα το προβλημα με τις ανεξαρτητες ειναι οτι μπορει να πεσεις και σε μεγαλη και ακριβη φολα.